Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şaşkınım
Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlar
yürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destek

bu var ah çekmek ister misin buna da şahesteciğim

eveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti

ayyy anlatmış mıydım
vay

evet canim tasindim.yerlestim evdeyim calismiyorum oglumla takiliyoruz gunduzleri. okula vermedim zaten benden hep ayri oldu bu zmana kadar kres bakici anane derken. is durumu 6 kadar dusunmuyorum ondan sonrasi Allah kerim.
Ohh sefasını sürün oğlunla :))

Afiyet olsun canımcım krep nedense bana fazla görünüyor ama glutensizin özelliğini tam bilmediğimden yerinde de olmuş olabilir Akşamın öğlen harika
Glutensiz krep eşim için yapıyorum çölyak rahatsızlığı var. Daha hafif sağlıklı bana göre. Normal ekmeğin şişkinliğini vermiyor nehircim

Şaşkınım

Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlar

vay
Ya öyle canım anne baba öyle demese çocuk ne bilir. Ya etraftan duyar ya aileden işte. Daha dün veli toplantısı vardı, bir veli daha doğrusu babanne elime bakıp aman bu ne dedi. Vitiligo var bende, güldüm geçtim , eskiden olsa ağlardım çok üzülürdüm.

menü yazayım

sabah 100 ml süt ile sütlü kahve

11:30 1 tane wasa üzerine peynir

13:00
tavuk çorbası
3-4 ymk kabak yemegi
1 wasa
1 minik kutu salata

17:00 (şuan yiyorum)
125 gr yogurt içine
3 gün kurusu
biraz ceviz ve tarçın

3 lt yakın su
bolca tk içtim

bugün menü böyle gelişti efemmm
ama şuan yediigm şey cidden çok iyi geldi
artık bu sattlerde böyle şeyler yiyebilirim gün sonunda iyi geliyor

Niye bu sene verdiniz servise, okulu mu değişti

Eveet anlattın, unutmam ben

yok canım okulu aynı da .... bende araba yok şu an .. ben alıp bırakıyordum .... yürüme işi sıkıntı uzak biraz ve eşek anırtan yokuşu var .

Acayip yüksek topuklu ayakkabı aldım evde deneme yapacaktım güya yoğunluktan deneyemedim o kadar yüksek giymemiştim hiç ne yapacağım bilmem

dikkat et kuzum , bir de mutlaka yedek olsun yanında ..elbise boyu uzun değil inşallah ayakkabıya göre .. değilse ... rahat edemezsen çıkarır diğerini giyersin

Elbisenin boyu uzun ama yanıma spor tarzı dolgu topuklarımı almayı düşünüyorum en azından önemli anlarda diğerini giyerim

süper olmuş .... şimdi onun elma rendelenmişinden ben yapayım canım çekti görünce .

Harika bir menü olmuş Masumum bayıldım afiyet şeker olsun

Hım o yokuştan bizde de var hem de bebek arabası ile. O gün arkadaş görmüş arkamdan koştura koştura ne yürüyorsun diyor spor şekerim didim

süper olmuş .... şimdi onun elma rendelenmişinden ben yapayım canım çekti görünce .

elmalısıda, bademle güzel oluyor ausum
bende artık geçiş döneminde bu şekilde yapabilirim
hem gün sonundaçok iyyi gitti 1 ymk kadarda yulaf ezmesi müthiş olur
tam cevat kellle gibi gelicem artık işşe ahahahha

elmayı evde rendelesem yogut içine koysma getirsme kötümü olur acaba ?
burda rende yokta

Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
Kuzummm üzülmee bana eşim ve kardeşim kamyoncu gibi göbeğin var mı demediler pirelli lastik adamıı gibi boğum boğumsun muu demedilerr herşeyidediler. Azmettim verdim kglarımı burdan sosyal medyadan tanıyan arkadaşlarım var şuan ki halimi desinler.Başardımm daha da hırslıyımm başaracagımm iyice vereceğim.Üzülmee bazen insnalar çok acımasız heleki en sevdiklerin bilee....

gayet iyi. Spor bildirimini de unutmayacaksın dimi kuzum listedesin heee yağmur çamur akşam gece yorugun argın haftaiçi sonu dinlemeden sporrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…