- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Şaşkınımahhh ahhhh domaby demişti biri bana .... ne olduğunu da bilmiyordum .... onların orda mandaya denirmiş ... donbay gibi yiyorsun demişti ...
evet canım ... 100 de gördüm seneler evvel .... ama en çok 90-80 arası takıldım senelerceeeee
Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlarAy kötü kalpli insanlarsabah oğluma bunu anlattık eşimle. Bir arkadaşını sordum, anne yüzünde lekeler olan mı dedi dedim oğlum arkadaşına da sakın öyle söyleme çok üzülür, bedenin de farklılık olan kimseye gözünü dikip bakma, sana ne oldu diye sorma. Saf yavrum niye soruyum ki anne diyor. Daha öncede çok anlatmıştım öğrenmiş demek ki. İnsanlar çok acımasız bende çok çektim bu yönden, benimki kilo değildi ama çok iyi bilirim
yürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destek
bu var ah çekmek ister misin buna da şahesteciğim
eveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti
ayyy anlatmış mıydım
Ohh sefasını sürün oğlunla :))evet canim tasindim.yerlestim evdeyim calismiyorum oglumla takiliyoruz gunduzleri. okula vermedim zaten benden hep ayri oldu bu zmana kadar kres bakici anane derken. is durumu 6 kadar dusunmuyorum ondan sonrasi Allah kerim.
tamam o zman anlastik
thy pegasus hayyatta yapmaz iade yi
arap şeysi yapıyor deseneee ne güzel
olur cnm neden olmasın
Glutensiz krep eşim için yapıyorum çölyak rahatsızlığı var. Daha hafif sağlıklı bana göre. Normal ekmeğin şişkinliğini vermiyor nehircimAfiyet olsun canımcım krep nedense bana fazla görünüyor ama glutensizin özelliğini tam bilmediğimden yerinde de olmuş olabilirAkşamın öğlen harika
aynen cocugun yeniden dogmus gibi cok sukur cok sagolOhh sefasını sürün oğlunla :))
Ya öyle canım anne baba öyle demese çocuk ne bilir. Ya etraftan duyar ya aileden işte. Daha dün veli toplantısı vardı, bir veli daha doğrusu babanne elime bakıp aman bu ne dedi. Vitiligo var bende, güldüm geçtim , eskiden olsa ağlardım çok üzülürdüm.Şaşkınım
Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlar
vay
Facia olur öyle bir şey olursa tamda zamanında Rabbim korusunAmaan dikkat et burkma sakın
Glutensiz krep eşim için yapıyorum çölyak rahatsızlığı var. Daha hafif sağlıklı bana göre. Normal ekmeğin şişkinliğini vermiyor nehircim
Niye bu sene verdiniz servise, okulu mu değişti
Eveet anlattın, unutmam ben
Acayip yüksek topuklu ayakkabı aldım evde deneme yapacaktım güya yoğunluktan deneyemedim o kadar yüksek giymemiştim hiç ne yapacağım bilmem
Elbisenin boyu uzun ama yanıma spor tarzı dolgu topuklarımı almayı düşünüyorum en azından önemli anlarda diğerini giyerimyok canım okulu aynı da .... bende araba yok şu an .. ben alıp bırakıyordum .... yürüme işi sıkıntı uzak biraz ve eşek anırtan yokuşu var .
dikkat et kuzum , bir de mutlaka yedek olsun yanında ..elbise boyu uzun değil inşallah ayakkabıya göre .. değilse ... rahat edemezsen çıkarır diğerini giyersin
menü yazayım
sabah 100 ml süt ile sütlü kahve
11:30 1 tane wasa üzerine peynir
13:00
tavuk çorbası
3-4 ymk kabak yemegi
1 wasa
1 minik kutu salata
17:00 (şuan yiyorum)
125 gr yogurt içine
3 gün kurusu
biraz ceviz ve tarçın
3 lt yakın su
bolca tk içtim
bugün menü böyle gelişti efemmm
ama şuan yediigm şey cidden çok iyi geldi
artık bu sattlerde böyle şeyler yiyebilirim gün sonunda iyi geliyor
Harika bir menü olmuş Masumum bayıldım afiyet şeker olsunmenü yazayım
tavuk çorbası
3-4 ymk kabak yemegi
1 wasa
1 minik kutu salata
125 gr yogurt içine
3 gün kurusu
biraz ceviz ve tarçın
3 lt yakın su
bolca tk içtim
Hım o yokuştan bizde de varyok canım okulu aynı da .... bende araba yok şu an .. ben alıp bırakıyordum .... yürüme işi sıkıntı uzak biraz ve eşek anırtan yokuşu var .
dikkat et kuzum , bir de mutlaka yedek olsun yanında ..elbise boyu uzun değil inşallah ayakkabıya göre .. değilse ... rahat edemezsen çıkarır diğerini giyersin
Kaptanım yoğurt içine mi rendeliyorsun bende dün yeşil elma aldım yoğurtla yakışır mı onuda rendeleyeyimsüper olmuş .... şimdi onun elma rendelenmişinden ben yapayım canım çekti görünce .
süper olmuş .... şimdi onun elma rendelenmişinden ben yapayım canım çekti görünce .
Kuzummm üzülmee bana eşim ve kardeşim kamyoncu gibi göbeğin var mı demediler pirelli lastik adamıı gibi boğum boğumsun muu demedilerr herşeyidediler. Azmettim verdim kglarımı burdan sosyal medyadan tanıyan arkadaşlarım var şuan ki halimi desinler.Başardımm daha da hırslıyımm başaracagımm iyice vereceğim.Üzülmee bazen insnalar çok acımasız heleki en sevdiklerin bilee....Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
süper olmuş .... şimdi onun elma rendelenmişinden ben yapayım canım çekti görünce .
Harika bir menü olmuş Masumum bayıldım afiyet şeker olsun
Hafta sonu dikkat ettin mi tamamdır zaten canım hafta içi buradayız sıkı takipteyiz herşeyimiziteşekür ederimmm kızlar, hafta sonuda yüksek mertebe dikkat edicem
menü
sabah 9.00
2 yumurta lor peynirli sucuklu omlet
salatalık domates soğan
4 lokma glutensiz krep
tereyağı bal 3 lokma
hibiskus çayı
öğle
közlenmiş patlıcan domates soğan salatası
cacık
akşam
domatesli tavuk yemeği
ayran
salata
2 turşu yerim muhtemelen
2 lt su
30 dk egzersiz 90 puan
@MiuLego @begum75
menü yazayım
tavuk çorbası
3-4 ymk kabak yemegi
1 wasa
1 minik kutu salata
125 gr yogurt içine
3 gün kurusu
biraz ceviz ve tarçın
3 lt yakın su
bolca tk içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?