Ben kaçtım
Kaptanım yoğurt içine mi rendeliyorsun bende dün yeşil elma aldım yoğurtla yakışır mı onuda rendeleyeyim
elmalısıda, bademle güzel oluyor ausum
bende artık geçiş döneminde bu şekilde yapabilirim
hem gün sonundaçok iyyi gitti 1 ymk kadarda yulaf ezmesi müthiş olur
tam cevat kellle gibi gelicem artık işşe ahahahha
elmayı evde rendelesem yogut içine koysma getirsme kötümü olur acaba ?
burda rende yokta
Kaptan dediğin ayırımcılık yapmaz bikere
Tebrikler
gayet iyi. Spor bildirimini de unutmayacaksın dimi kuzum listedesin heee yağmur çamur akşam gece yorugun argın haftaiçi sonu dinlemeden sporrrrr
O zaman bu akşam bu 3lüyü deniyorum hatta az da chia eklerim tam olurevet canım rendelenmiş yeşil elma tarçın yoğurt ...efsane üçlü benim için .... bazen keten tohumu , bazen yulaf ezmesi de eklerim ... ya da ceviz badem ...
yoğurtla karıştırıp getirsen bişey olmaz ... karıştırmdan kararır .. dene bence ... cevat kelle
Merhabalar bizim listeyi kontrol edip ekleyebilirmisiniz müsaitseniz banu dışarda bende telden yapamam diye :/ 8. TakımGunesinKizi35 güneşimmmmmmmmmm hadi giydim mezuniyet balosu elbisemi ... nerdesin kuzucan ?
Kızlar hadi sonucu bekliyorum.. güveniyorum size..
Kızlar hadi sonucu bekliyorum.. güveniyorum size..
Merhabalar bizim listeyi kontrol edip ekleyebilirmisiniz müsaitseniz banu dışarda bende telden yapamam diye :/ 8. Takım
Fatma lütfen bir düzene gir..geçen hafta ne güzel vermiştin?oğlun gittiği için yedin ..Nowzaradan "duygusal olarak yemeğe sığınmamalıydın Fatma..bahane bulma"derdi
Hiç ben seni üzer miyim kaptanim aşk olsun ponponlar için teşekkürler ederim
ooo süper..
Antepia27 da fırtınalardan izinli idi. geçmişte kaldı artık.. artık izinli değil dimi fatmam
Okuldan anca geldim bi yerlere ugrayarak ve anca girdim ve anca yazdim kusura bakmayin.
@MiuLego tarti parlak degildi sabitti.
Sporuda yazamadim.
Haftaici yuruyuslerim vardi.
Cuma 67 dk ....×2=134 puan
Cumartesi 50 dk....×2=100 puan
Pazar 75 dk...150+10 dk egzersiz ×30=180 puan
Pazartesi,sali,carsamba,persembe...
40×4 gün=160 dk ×2=320 puan
MORTİNGENLER
Nefs & aeben & ecemavi mortiliği
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->aeben
@Triplimelek Megi &begum75 & nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi
@White1989 & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @White1989
Yeni hafta orti-mortilikleriii
@ecemavi &aeben ------------------- @daydream- & @eflalim
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nar_cicegim -------------------------- @White1989
a karşııı büyük kapışmaaa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Antepia27 ---------------- dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı
begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi
çıtırlar kapışmasıııııııı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kajupi --------------- @Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı
@Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar
Antepia27 mortini gördün mü.. takıma yeni giriş yapan yeni heyecanlarla dolu dandini2017 ..
peki bu haftaki kilosunu gördün mü? hem de birkaç günde.. Çoook çalışmak lzım fatmam çoook
Seni çılgın derken aklıma hep bu adam geliyor
Eki Görüntüle 2047892
İnşallah
O kadar gülme dedim sana
2 mil üzerine az da egzersiz tadından yenmez ekstra puanlarAynen canım yemekler olmadan duygularımı kontrol altına almalıyım
Çok şükür hulyam gece yemelerim kalmadı
O programı n sıkı takipcidiyim sırf ağır yaşamlar için oğluma buldurttum o kanali
Canım tebrikler eşinle nasilsiniz
Kaptanim bu hafta büyük Temizlik için dolap içleri koltuklar falan iş im çok ama hatırına yapicaz inşallah 2mil lesli yetermi canim
Çok hoş yaaa
Canım mende seni merak ettim nasılsın
Yeni üye eski toprak super
Canım yeni gelmiş üzmek istemezdim ama malasef finste bekliyor olucam büyük bı ihtimalle dermsim
Aynen canım yemekler olmadan duygularımı kontrol altına almalıyım
Çok şükür hulyam gece yemelerim kalmadı
O programı n sıkı takipcidiyim sırf ağır yaşamlar için oğluma buldurttum o kanali
Canım tebrikler eşinle nasilsiniz
Kaptanim bu hafta büyük Temizlik için dolap içleri koltuklar falan iş im çok ama hatırına yapicaz inşallah 2mil lesli yetermi canim
Çok hoş yaaa
Canım mende seni merak ettim nasılsın
Yeni üye eski toprak super
Canım yeni gelmiş üzmek istemezdim ama malasef finste bekliyor olucam büyük bı ihtimalle dermsim
çok teşekkür ederimgüven bize
tamamdır canım bakıyorum hemen
Arada size bakıyorum çok beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?