Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 536. ETAP***

Ahu060812 (67.8) kilosu sabit.
Efser (74.8/74.1/0.7/%0.94) Hedef kilo 65'e revize.
White Lily (72.2/71.7/0.5/%0.69) izne ayrılmak istiyor.
igdedali (59.8/59.5/0.3/%0.50)
suspushanimcim (64.5/64.3/0.2/%0.31)
Triplimelek Megi (59/57.6/1.4/%2.37) mezun olmak istiyor.

GunesinKizi35 (45.9///%) mezun olmak istiyor.
Bonus (99.3) kilosu sabit.
caytabagi (61.7/58.9/2.8/%2.27) geçen hafta bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2'ye bölündü.
Portakal Sulu Ordek (55.9/55.4/0.5/%0.89) Hedef kilo 52'ye revize.
nar_cicegim (67.6/67/0.6/%0.89)
White1989 (59.7/57.7/2/%3.35) 4.takımdan transfer oldu.

Kajupi (60/58.8/1.2/%2) Yeni üye. Başlangıç Tarihi:31 Ağustos 2017 Başlangıç Kilo:60.9 Hedef Kilo:55

7. Takım Ortalaması %1.093

GunesinKizi35 bildirim yapmamış gibi hesaplandı yüzde. Bildirim yaparsa değiştireceğiz. Yapmazsa da açıklamasını değiştireceğiz.

Ne yazık ki öyle ler zayıf noktani bulup oradan saldırıyorlar

Whiteblacklife dön de meydan okuduğun mo9rtine bir bak isterim

HA Rİ KAAAAAAAA
Neyse sen yanıklısın ausum bir şey diyemeyeceğim. Sopamı yavaşça yerine koydum
süperiz be @MiuLego

bu tablonun üzerine gidem bi köpüklü kahve lüpleteyim

eline sağlık kuzum

Ayyyyyyyyyy ben de ben deeeeeeeee eve gidip keyif yapacağım yahuuuuuuuuuu

Ya valla bundan güzel hediye olamaz bence tazecik çiçeği burnunda kaptana umarım o birincilik gelir .... miu bunu kocaman hakkediyor çünkü bi de bireysel derece

ve biliyorum ki kaldığımız yerden sırtlayacak takımı ...sizde her fırsatta el , omuz atacaksınız yüreği güzel , gönlü geniş bu güzel kaptana

analiz döneminin 2.si hazırlanıyor şu an .... geçen dönem 1. idik ... bu dönemde 1.lik gelebilir .... son bu hafta eklenince hesaplanacak .

eeeee sonra 2 ayda yeni dönem ... 3.kez analiz birincisi olur mu bu takım ?

bence olur

Canlarrrrrrr

sonuçlar çoook güzel ellerinize emeğinize sporunuza sağlık be güneşimiz de gelince daha güzel olucuuk.

Yeni hafta hedefleri aklımda. Yarın hazırlayacağım ama tımım mı
İlk kaptan bildirim cuması bu. Beyin pert gözler şaşı beş

Birazdan mesai biter 1 saat ev yolu en az. Evde de bugünün tadını çıkarayım da yarına hedefler gelir

Ağlarım heeee duygusaş yaptırtma beni zaten sulu gözün tekiyim

Bu tablo sana aus kaptanım kraliçemiz

Balo yapiciz akşama buralardayız inşallah

ve diğer tüm söylediklerine de amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar bana çok yardımcı olacaklardır zaten ama başta sen Miu dan kurtuluş yok

İnşallah kuzum
Yılan hikayesine dönen impilantlar bugün 5 birden bugün takıldı aus ama malesef uyum sürecim biraz ağrılı geciyor şuanda ďiş etlerim çok sızlıyor dişci 2 gün sürer bu ağrı diyor ne yapalım cekecegiz artık Birde benim normal duŕuşumda biraz diş sıkma huyu var onu yapamıyorum çok rahatsız edici
Birde bu agrıyla kv ile gezmeler gittim kadınakalk oglun götürmeye geldi diyorum kalkmıyor yerinden sonunda ben ineyim kızmasın dedim indim eşimle bekliyoruz inmiyor sonunda eşim tlf etti iniyecekmisi anne diye

Artık üzülmüyorum geçti şükür obezlik şişmanlık derken standartta kavuştum ama tabi ki yeterli değil benim icin

anaaaam yok duygusallık .... ben öyle yazarım ara ara .... siz coşkuya devaaaaaaaaaaam

geçmiş olsun efserim .. sen şimdi yemeden içmeden de kesilirsin ...sana bi eksi 2 kg yazmalı bence

aaaa ne sinir bozucu ... sanırım benim eşime münkün değil bu hareketin yapılması ...anası danası hiç dinlemez

Topladık biraz abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…