Menum
8.30=.1 dilim yumurtali tb ekmek ve
1 bardak sut
12.00= 1 tkahvesi- maden suyu
5-6 adet cig badem ve kuru uzum
14.00=1 muz
17.00= 1 haslanmis kereviz ve suzme yogurt
Su iciyorum hala
@MiuLegoAusencia Whiteblacklife
Menum
1 bardak sut
14.00=1 muz
Su iciyorum hala
Öyle +90 dan eski arkadaşız kaptanımla
teşekkürler , sohbetleri baldır kızların sağolsunlar ... ama banu da baldır sizde
Ne yazık ki öyle ler zayıf noktani bulup oradan saldırıyorlarAy kötü kalpli insanlarsabah oğluma bunu anlattık eşimle. Bir arkadaşını sordum, anne yüzünde lekeler olan mı dedi dedim oğlum arkadaşına da sakın öyle söyleme çok üzülür, bedenin de farklılık olan kimseye gözünü dikip bakma, sana ne oldu diye sorma. Saf yavrum niye soruyum ki anne diyor. Daha öncede çok anlatmıştım öğrenmiş demek ki. İnsanlar çok acımasız bende çok çektim bu yönden, benimki kilo değildi ama çok iyi bilirim
Menum
1 bardak sut
14.00=1 muz
Su iciyorum hala
Neyse sen yanıklısın ausum bir şey diyemeyeceğim. Sopamı yavaşça yerine koydumBenim %
Öyle mi white bir saat daha yürüyüp geldi biraz dinlencek sonra ip egzersiz var yaayürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destek
bu var ah çekmek ister misin buna da şahesteciğim
Inanir misin hic ac gezmiyorum. Sadece bazen geceye dogru ac hissettigim oluyor. Su icip yatiyorum sonraKız yemek neredeBenden daha aç geziyorsun sen maşallah
Yorma kendini mortim az dinlenÖyle mi white bir saat daha yürüyüp geldi biraz dinlencek sonra ip egzersiz var yaa
Ağlarım heeee duygusaş yaptırtma beni zaten sulu gözün tekiyimYa valla bundan güzel hediye olamaz bence tazecik çiçeği burnunda kaptanaumarım o birincilik gelir .... miu bunu kocaman hakkediyor çünkü bi de bireysel derece
ve biliyorum ki kaldığımız yerden sırtlayacak takımı ...sizde her fırsatta el , omuz atacaksınız yüreği güzel , gönlü geniş bu güzel kaptana
analiz döneminin 2.si hazırlanıyor şu an .... geçen dönem 1. idik ... bu dönemde 1.lik gelebilir .... son bu hafta eklenince hesaplanacak .
eeeee sonra 2 ayda yeni dönem ... 3.kez analiz birincisi olur mu bu takım ?
bence olur
İnşallah kuzumEfser bir de spor salonundan canlı foto atar
sonra biz yine deriz ki yahu senin neren 74 kiloefser spordayken el clasicco dur bu ...
haydi kasırgaaaaam benim açığı da kapat bu hafta efserim ...inme eliptik tepesinden , en çok point onda
ooooo oooooooo ben susarım sporum konuşur diyorsunnnÖyle mi white bir saat daha yürüyüp geldi biraz dinlencek sonra ip egzersiz var yaa
Hiç durmuyor hiçYorma kendini mortim az dinlen
Artık üzülmüyorum geçti şükür obezlik şişmanlık derken standartta kavuştum ama tabi ki yeterli değil benim icinKuzummm üzülmee bana eşim ve kardeşim kamyoncu gibi göbeğin var mı demediler pirelli lastik adamıı gibi boğum boğumsun muu demedilerr herşeyidediler. Azmettim verdim kglarımı burdan sosyal medyadan tanıyan arkadaşlarım var şuan ki halimi desinler.Başardımm daha da hırslıyımm başaracagımm iyice vereceğim.Üzülmee bazen insnalar çok acımasız heleki en sevdiklerin bilee....
Ağlarım heeee duygusaş yaptırtma beni zaten sulu gözün tekiyim
Bu tablo sana aus kaptanım kraliçemiz
Balo yapiciz akşama buralardayız inşallah
ve diğer tüm söylediklerine de amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bana çok yardımcı olacaklardır zaten ama başta sen Miu dan kurtuluş yok
İnşallah kuzum
Yılan hikayesine dönen impilantlar bugün 5 birden bugün takıldı ausama malesef uyum sürecim biraz ağrılı geciyor şuanda ďiş etlerim çok sızlıyor dişci 2 gün sürer bu ağrı diyor ne yapalım cekecegiz artık Birde benim normal duŕuşumda biraz diş sıkma huyu var onu yapamıyorum çok rahatsız edici
Birde bu agrıyla kv ile gezmeler gittimkadına kalk oglun götürmeye geldi diyorum kalkmıyor yerinden sonunda ben ineyim kızmasın dedim indim eşimle bekliyoruz inmiyor sonunda eşim tlf etti iniyecekmisi anne diye
Ne güzel bende aslında öyle yazıyorum ama aç değilim bazen karnım guruldadığında anlıyorumInanir misin hic ac gezmiyorum. Sadece bazen geceye dogru ac hissettigim oluyor. Su icip yatiyorum sonra
Yorma kendini mortim az dinlen
Topladık biraz ablaAynen canım yemekler olmadan duygularımı kontrol altına almalıyım
Çok şükür hulyam gece yemelerim kalmadı
O programı n sıkı takipcidiyim sırf ağır yaşamlar için oğluma buldurttum o kanali
Canım tebrikler eşinle nasilsiniz
Kaptanim bu hafta büyük Temizlik için dolap içleri koltuklar falan iş im çok ama hatırına yapicaz inşallah 2mil lesli yetermi canim
Çok hoş yaaa
Canım mende seni merak ettim nasılsın
Yeni üye eski toprak super
Canım yeni gelmiş üzmek istemezdim ama malasef finste bekliyor olucam büyük bı ihtimalle dermsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?