- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Topladık biraz ablaAynen canım yemekler olmadan duygularımı kontrol altına almalıyım
Çok şükür hulyam gece yemelerim kalmadı
O programı n sıkı takipcidiyim sırf ağır yaşamlar için oğluma buldurttum o kanali
Canım tebrikler eşinle nasilsiniz
Kaptanim bu hafta büyük Temizlik için dolap içleri koltuklar falan iş im çok ama hatırına yapicaz inşallah 2mil lesli yetermi canim
Çok hoş yaaa
Canım mende seni merak ettim nasılsın
Yeni üye eski toprak super
Canım yeni gelmiş üzmek istemezdim ama malasef finste bekliyor olucam büyük bı ihtimalle dermsim
Ya valla bundan güzel hediye olamaz bence tazecik çiçeği burnunda kaptanaumarım o birincilik gelir .... miu bunu kocaman hakkediyor çünkü bi de bireysel derece
ve biliyorum ki kaldığımız yerden sırtlayacak takımı ...sizde her fırsatta el , omuz atacaksınız yüreği güzel , gönlü geniş bu güzel kaptana
analiz döneminin 2.si hazırlanıyor şu an .... geçen dönem 1. idik ... bu dönemde 1.lik gelebilir .... son bu hafta eklenince hesaplanacak .
eeeee sonra 2 ayda yeni dönem ... 3.kez analiz birincisi olur mu bu takım ?
bence olur
Canlarrrrrrr
sonuçlar çoook güzel ellerinize emeğinize sporunuza sağlık begüneşimiz de gelince daha güzel olucuuk.
Yeni hafta hedefleri aklımda. Yarın hazırlayacağım ama tımım mı
İlk kaptan bildirim cuması bu. Beyin pert gözler şaşı beş
Birazdan mesai biter 1 saat ev yolu en az. Evde de bugünün tadını çıkarayım da yarına hedefler gelir
İyi ki sizinleyim sizlerleyimBirlikte oldukça hep daha güzel olacak herşey
Mortim açsın sen acccc bu ne yaaaMenum
8.30=.1 dilim yumurtali tb ekmek ve
1 bardak sut
12.00= 1 tkahvesi- maden suyu
5-6 adet cig badem ve kuru uzum
14.00=1 muz
17.00= 1 haslanmis kereviz ve suzme yogurt
Su iciyorum hala
@MiuLegoAusencia Whiteblacklife
Mortim açsın sen acccc bu ne yaaa
2 mil üzerine az da egzersiz tadından yenmez ekstra puanlar
***7.TAKIM 536. ETAP***
Ahu060812 (67.8) kilosu sabit.
Efser (74.8/74.1/0.7/%0.94) Hedef kilo 65'e revize.
White Lily (72.2/71.7/0.5/%0.69) izne ayrılmak istiyor.
igdedali (59.8/59.5/0.3/%0.50)
suspushanimcim (64.5/64.3/0.2/%0.31)
Triplimelek Megi (59/57.6/1.4/%2.37) mezun olmak istiyor.
GunesinKizi35 (45.9///%) mezun olmak istiyor.
Bonus (99.3) kilosu sabit.
caytabagi (61.7/58.9/2.8/%2.27) geçen hafta bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2'ye bölündü.
Portakal Sulu Ordek (55.9/55.4/0.5/%0.89) Hedef kilo 52'ye revize.
nar_cicegim (67.6/67/0.6/%0.89)
White1989 (59.7/57.7/2/%3.35) 4.takımdan transfer oldu.
Kajupi (60/58.8/1.2/%2) Yeni üye. Başlangıç Tarihi:31 Ağustos 2017 Başlangıç Kilo:60.9 Hedef Kilo:55
7. Takım Ortalaması %1.093
@GunesinKizi35 bildirim yapmamış gibi hesaplandı yüzde. Bildirim yaparsa değiştireceğiz. Yapmazsa da açıklamasını değiştireceğiz.
Bugün yiyemedim hiçbir şeygeçmiş olsun efserim .. sen şimdi yemeden içmeden de kesilirsin ...sana bi eksi 2 kg yazmalı bence
aaaa ne sinir bozucu ... sanırım benim eşime münkün değil bu hareketin yapılması ...anası danası hiç dinlemez
Bugün yiyemedim hiçbir şeyyarında bir yoğurt kürü patlatayım iyi olur
Hiç sorma adama gelmiş ben inene kadar hadi diyorum kımıldamıyor sonunda ben ineyimde rahatlasın dedim indim 15 dakkika daha bekledik etti yarım saat
Sonra actı tlf benim işim var anne dedide hanım efendi teşrif ettibizim anne kiymetli o da biliyor birşey denilmez kendisine olan bana olur sayılan lafı ben yerim
Tebrikler orti..Geçen hafta ki kilo : 72
Bu hafta ki kilo : 71.6
Fark: 400
Yüzde : 0.56
Baktım canım ama benim bugün spor şahane onu ne yapacağız söyle bakalım hani anlasiyorduk demek ki sen beni tutuyorsunWhiteblacklife dön de meydan okuduğun mo9rtine bir bak isterim
HA Rİ KAAAAAAAA
Neyse sen yanıklısın ausum bir şey diyemeyeceğim. Sopamı yavaşça yerine koydum
Ayyyyyyyyyy ben de ben deeeeeeeee eve gidip keyif yapacağım yahuuuuuuuuuu
Yorulmam ben sen merak etme spor zevkli yavvInanir misin hic ac gezmiyorum. Sadece bazen geceye dogru ac hissettigim oluyor. Su icip yatiyorum sonra
Yorma kendini mortim az dinlen
MORTİNGENLER
@Nefs & @aeben & @ecemavi mortiliği
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @aeben
@Triplimelek Megi & @begum75 &nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi
Whiteblacklife & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->Whiteblacklife
Yeni hafta orti-mortilikleriii
@ecemavi & @aeben ------------------- @daydream- & @eflalim
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@nar_cicegim --------------------------Whiteblacklife
a karşııı büyük kapışmaaa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Antepia27 ---------------- dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı
@begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi
çıtırlar kapışmasıııııııı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kajupi --------------- Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı
@Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar
Durmak yok yola devam 2 saat yürüyüş mis gibi bı saat ip egzersiz gelsin pointlerooooo oooooooo ben susarım sporum konuşur diyorsunnn
Hiç durmuyor hiç
Üstüne spor ve su doymak ne kelime patliyorumsen cacıkla doydun mu ki ?
Bakacak kimsem yok canim guvenip verememOhh misss daha ne olsun ,
Ama bitmiyor ev işi nankör .
Kelebek neden kreş ? Daha çok küçük degilmi ? Bence evde bakılmalı
Çok güzel kilo vermişsin aslında ,
Yine verirsin bence biraz sabır
Tam toparlanma dönemi bizlerde basliycaz yeniden
Hoşgeldin bu arada
Geçmiş olsun dikkat et enfeksyon almasın4 gün gelmedin de iyi halt ettin dedi ne diyecekilaç verdi bi dolu .... içine dışına sürüp sürüp duruyorum , pansumanı vs .. içine........ gitmeyerek bacağımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?