benimki dana oldu artık yaa 4 ü dolduruyo eylülde...ne güzel göl felan var allahım bizede söyle denizli göllü bi yerlere dönmek nasip etsin son senemiz malatyada seneye yaza inşallah biz de tayinciyiz çıkıp yürüyüş yapamıyorum ben hödükler gözlerini ayırmadan bakıyolarr rahatsız oluyorum ister istemez yürüyemiyorum bende..buyuk kızın kaç yaşında hatunların yaşı sorulmaz amaaaaa sordumm gitttiii
Hayatımda ilk kez elbise aldım kendime,ben de beğendim balım sağolasın,daha bi kıza benzedimharikasınnnnnnnnnnnnn süpersin kıyafet dahada zafif gstermiş bacım bayıldım valla...
nasıl arkadaşmış onlar arkadaşlarım gr versede alsada hemen anlarım kritiğini de yüzlerine yaparım kendine gel veya accık ye diyee...saolsunonlarda aynı iş yerindeki ortam o kadar önemliki orda huzurluysan mıtlaka evine de yansıo ister istemez..o arkadaşlarını şiiddetle kınıyorum benim senin gibi arkadaşım olcakkk ooooooooo.....kıymet bilmezler nolcak
Ganfed'im çok teşekkür ederim bitanem.Coştum bugün,o kadar güzeldi ki takımımızın sonuçları içim kıpır kıpırdı tüm güncanim resimlerde harika gozukuyorsun ayrica elbisede cok yakismis.
oy oyoy ablacım desem kızarmısınn seninkiler maşallah büyümüş darısı başımaa....insalah canim en guzelleri nasip olsun buyuk kizim 14 yasinda kucuk kizim 11 yasinda oglum 9 aylik
benimki daha ana kuzusu:))
ganfedanşaaa
ganfedanşaaa
hg juliacim kiz sen gittinmi diyetisyene ilk mezunumuz sen oluyormussun ne guzel ben basladigimdan beri ilk mezun sen olacaksin.kutlarim. seni
Hayatımda ilk kez elbise aldım kendime,ben de beğendim balım sağolasın,daha bi kıza benzedimCanım bizim okuldakiler bi gariptir.1 kilo al herkes söyler,20 kilo ver gıkları çıkmaz.Olay kilo değil yani;bu tip insanlar için mutsuzluk,yanıbaşındakinin mutluluğudur
Ganfed'im çok teşekkür ederim bitanem.Coştum bugün,o kadar güzeldi ki takımımızın sonuçları içim kıpır kıpırdı tüm günSeviyorum sizleriiii
Ganfed'im sağol çiçeğim.Zaten ben sizleri hergün gördüğüm insanlardan çok daha yakın hissediyorum kendimeevet ya bende costum resmen harikasiniz .takimcada ayrica harikayiz .her ne kadar bu hafta katkim olmasada cok mutlu oldum derecemizden.
nevciiim bos ver baskalarini senin mutlulugunla mutsuz olacaklarsa hic arkadas olmasinlar daha iyi sen bizlerle sohbet et bos ver o yalanci dostlarisalla salla firlat gitsin sen elbiselerini giy cicilerini takin git okulda salinn gerisini bosver sana nazar degmesin yeter
oy oyoy ablacım desem kızarmısınn seninkiler maşallah büyümüş darısı başımaa....
nbr şekerim...
Ganfed'im sağol çiçeğim.Zaten ben sizleri hergün gördüğüm insanlardan çok daha yakın hissediyorum kendimeBu aradaaaa,unutmadan söyleyim.Herkes resim ekledi birtek sen ve Hülya eklemediniz,farketmedik sanmayınnnnnn
ben cok cirkin vede yasliyim olmaz
hem ben gizemli kadin rolunu oynuyorum resim olsa olmaz demi
ben geldim,ALLAH bu gecede yaptığımız ibadetleri,duaları kabul eylesin.
ganfed 3 çocuk annesisin ve 53 kilosun tebrik ederim seni,ALLAHIM sen bizede nasip eyle.
:126: 8-15 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir
KIRMIZIGÜL= 530 DAKİKA
SAFERAN=--------
AZERİKIZI=192 DAKİKA
GANFED=,510 DAKİKA
NEV81=485 DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=385 DAKİKA
RANA ABLE=-----------
HULYAEYUP=---------
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=530 DAKİKA=KIRMIZIGÜLLLLLLLLLLL
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=510 DAKİKA=GANFEDDDDDD
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=485 DAKİKA=NEVVVV
bnm neden adım yok ben b u takımdan değilmiyim :44::126: 8-15 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir
KIRMIZIGÜL= 530 DAKİKA
SAFERAN=--------
AZERİKIZI=192 DAKİKA
GANFED=,510 DAKİKA
NEV81=485 DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=385 DAKİKA
RANA ABLE=-----------
HULYAEYUP=---------
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=530 DAKİKA=KIRMIZIGÜLLLLLLLLLLL
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=510 DAKİKA=GANFEDDDDDD
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=485 DAKİKA=NEVVVV
2 kilom kaldı cnm 2 kilo soraaaa tamadmdır bnm işim darısı başınıza ama gelirim gene sohbete kabul ederseniz
bnm neden adım yok ben b u takımdan değilmiyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?