Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insalah canim en guzelleri nasip olsun buyuk kizim 14 yasinda kucuk kizim 11 yasinda oglum 9 aylik
benimki daha ana kuzusu:))

Hayatımda ilk kez elbise aldım kendime,ben de beğendim balım sağolasın,daha bi kıza benzedim Canım bizim okuldakiler bi gariptir.1 kilo al herkes söyler,20 kilo ver gıkları çıkmaz.Olay kilo değil yani;bu tip insanlar için mutsuzluk,yanıbaşındakinin mutluluğudur
canim resimlerde harika gozukuyorsun ayrica elbisede cok yakismis.
Ganfed'im çok teşekkür ederim bitanem.Coştum bugün,o kadar güzeldi ki takımımızın sonuçları içim kıpır kıpırdı tüm gün Seviyorum sizleriiii

hg juliacim kiz sen gittinmi diyetisyene ilk mezunumuz sen oluyormussun ne guzel ben basladigimdan beri ilk mezun sen olacaksin.kutlarim. seni

2 kilom kaldı cnm 2 kilo soraaaa tamadmdır bnm işim darısı başınıza ama gelirim gene sohbete kabul ederseniz

evet ya bende costum resmen harikasiniz .takimcada ayrica harikayiz .her ne kadar bu hafta katkim olmasada cok mutlu oldum derecemizden.
nevciiim bos ver baskalarini senin mutlulugunla mutsuz olacaklarsa hic arkadas olmasinlar daha iyi sen bizlerle sohbet et bos ver o yalanci dostlarisalla salla firlat gitsin sen elbiselerini giy cicilerini takin git okulda salinn gerisini bosversana nazar degmesin yeter

Ganfed'im sağol çiçeğim.Zaten ben sizleri hergün gördüğüm insanlardan çok daha yakın hissediyorum kendime Bu aradaaaa,unutmadan söyleyim.Herkes resim ekledi birtek sen ve Hülya eklemediniz,farketmedik sanmayınnnnnn

ben geldim,ALLAH bu gecede yaptığımız ibadetleri,duaları kabul eylesin.
ganfed 3 çocuk annesisin ve 53 kilosun tebrik ederim seni,ALLAHIM sen bizede nasip eyle.

ben cok cirkin vede yasliyim olmaz
hem ben gizemli kadin rolunu oynuyorum resim olsa olmaz demi

:126: 8-15 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir
KIRMIZIGÜL= 530 DAKİKA
SAFERAN=--------
AZERİKIZI=192 DAKİKA
GANFED=,510 DAKİKA
NEV81=485 DAKİKA
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=385 DAKİKA
RANA ABLE=-----------
HULYAEYUP=---------

SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=530 DAKİKA=KIRMIZIGÜLLLLLLLLLLL
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=510 DAKİKA=GANFEDDDDDD
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=485 DAKİKA=NEVVVV

Son düzenleme:

tuh 20 dakikayla yine kacirdim kirmizigul yahu seni gececem olmaz bu boyle devam edemez:84:saka saka eveeet sporsuz arkadaslar hadi kipirdayin bakin kilolar gidiyor sarkmalarin olmamasi icin spor sart azcik hareketten bisey olmaz size ama vucudunuza cok sey olur
daha siki bir gorunumunuz olur demi ama
ayraca kaptanim ve nevcim ikinizide cani gonulden kutluyorum herzaman devamini bekliyorum harikasiniz canlarim benim. bu spora ragmen bende hic gitmiyor ya artik ona uzuluyorum

bnm neden adım yok ben b u takımdan değilmiyim :44:

2 kilom kaldı cnm 2 kilo soraaaa tamadmdır bnm işim darısı başınıza ama gelirim gene sohbete kabul ederseniz

insallah canim oda gider benim hedefime daha 6 kilo var ondan sonra insallah bende gidiciyim. ama dedigin gibi sohbete bende gelirim . sende gel tabi basimizla beraber . seviniriz hatta . kilonu korumak icinde neler yaptigini dinler faydalaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…