Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo gitmese de incelme sıkılaşma oluyor Ganfed'im,sen devam et balım
bnm neden adım yok ben b u takımdan değilmiyim :44:
Julia'cım izinde olanları ismi yok canım dikkat edersen.Doğa abla da yok listede farketmişsindir.Önümüzdeki hafta izne ayrılacak olan Azeri ve kaptanımız da olmayacak bu sebeple
nese problem değil ganfedcim haftaya alır napalım
Sporunu özelden atarsan elbette yazarım Juli

selam canlarim,benim güzellesmede incelmedeki yol arkadaslarim.canlarim size hoscakalin demeden izne ayrilmak istemedim.girdim hemen iki dakikaligina veda edeyim dedim.bana dua edin canlarim.Allah'im beni pisman etmesin insallah.internetim gelene kadar,bende islerimi yoluna koyana kadar aklimda olacaksiniz.sizinle cok seyler paylastik.mezun bile olmak istemiyorum,sizi birakmak istemiyorum.canlarim bana yazdikarinizi okuyamiycam.kendinize iyi bakin.dualarinizi eksik etmeyin.sizi seviyorum.....

Sağlıkla git yol arkadaşım.Sen gitmeden huzur,sağlık,mutluluk gitsin yaşayacağın yerlere.Aramıza döneceğin günü şimdiden özlemle bekliyorum

hemşerim ALLAH sana ve ailene gideceğin yerde mutluluk ,huzur,sağlık versin.(amin)

kiz temelli kaybolma arada kiz kardesinden girersin bizi habersiz birakma olmadi internet cafeye git ordan yaz ara aramerak ederiz yoksa. yolun acik olsun guzelim sansinda bahtinda hep guzel olsun.bizde seni seviyoruz

Harikaaaayyyyyydıkkkk bu hafta Bu başarımıza özel 2 foto ekliyorum 5 dk önce çektiğim,fark var mı acabaaaaaaaa :118:
Eki Görüntüle 225492 Eki Görüntüle 225493
Ve Nevvvvvv,85.7 kilooooooooooooooooo

çok güzel olmuşsun canım............fark olmaz mı....

tebrikleeeer......................pabyaaa...süpersiiin............

canım ben pazartesi tartılıp öyle hedef koyiim canım...kaçamakları bi atiim üstümden ..inş... ramazandada en az 3 kilo hedeflicem...........

Sağol Pabya'mmmm Gerçi 13 kilo verdiğimde bile hiç belli olmuyor demişlerdi :111:

kız onlar seni çekemiyorlardır boşversene...hepsini eylülde mort edersin............

Demi Pabyam ben bi bakkala gidiyorum,sigaram bitmiş.Sonra gelince duşa filan giricem.Akşam yine 9:30-10 gibi buralardayım.Öpüyorum gül yanaklardan :118:

neev............duyduklarım doğrumu..senin gibi planlı...azimli..akıllı...birisi nasıl sigara içer ama.....:44::44:........lütfen niyet et kilolarla beraber sigaradan da kurtul canım...sigarayıda azaltarak bırak...........sana yakışan bu olur inan...........:13:.

ben cok cirkin vede yasliyim olmaz
hem ben gizemli kadin rolunu oynuyorum resim olsa olmaz demi

yaa gnfed o ne demek profile koy çabuk...bi görelim tekrar kaldırırsın..sadece arkadaşlarım görsün diye seç....

süpersiniz kızlar tebrik ediyoruuuummmmmmmm..............

ah azeriiim...güle güle git canım kardeşim yolun açık olsun ...çabuk dön ..seni çok özlüceez....

gunaydin papyam. guzel ve azimli hemserimbu papatyalar sana

günaydın kızlar

günaydın kızlaaaaaaaaar......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…