kacirmistir nevciim olmaz olurmusun sende takimimizin biricik uyesisin ama sporlarini gonderdin mi nevciime ozelden:26:
kızlar neti eşime veriyorum,gelemesem şimdiden herkese iyi geceler.
yok cnm ben izinde idim ya çarşamba günü döndüm zaten
izinli oldugun icin belkide almamistir listeye gulum
kızlar neti eşime veriyorum,gelemesem şimdiden herkese iyi geceler.
Kilo gitmese de incelme sıkılaşma oluyor Ganfed'im,sen devam et balımtuh 20 dakikayla yine kacirdimkirmizigul yahu seni gececem olmaz bu boyle devam edemez:84:saka saka eveeet sporsuz arkadaslar hadi kipirdayin bakin kilolar gidiyor sarkmalarin olmamasi icin spor sart azcik hareketten bisey olmaz size ama vucudunuza cok sey olur
daha siki bir gorunumunuz olur demi ama
ayraca kaptanim ve nevcim ikinizide cani gonulden kutluyorum herzaman devamini bekliyorum harikasiniz canlarim benim. bu spora ragmen bende hic gitmiyor ya artik ona uzuluyorum
Julia'cım izinde olanları ismi yok canım dikkat edersen.Doğa abla da yok listede farketmişsindir.Önümüzdeki hafta izne ayrılacak olan Azeri ve kaptanımız da olmayacak bu sebeplebnm neden adım yok ben b u takımdan değilmiyim :44:
Sporunu özelden atarsan elbette yazarım Julinese problem değil ganfedcim haftaya alır napalım
selam canlarim,benim güzellesmede incelmedeki yol arkadaslarim.canlarim size hoscakalin demeden izne ayrilmak istemedim.girdim hemen iki dakikaligina veda edeyim dedim.bana dua edin canlarim.Allah'im beni pisman etmesin insallah.internetim gelene kadar,bende islerimi yoluna koyana kadar aklimda olacaksiniz.sizinle cok seyler paylastik.mezun bile olmak istemiyorum,sizi birakmak istemiyorum.canlarim bana yazdikarinizi okuyamiycam.kendinize iyi bakin.dualarinizi eksik etmeyin.sizi seviyorum.....
selam canlarim,benim güzellesmede incelmedeki yol arkadaslarim.canlarim size hoscakalin demeden izne ayrilmak istemedim.girdim hemen iki dakikaligina veda edeyim dedim.bana dua edin canlarim.Allah'im beni pisman etmesin insallah.internetim gelene kadar,bende islerimi yoluna koyana kadar aklimda olacaksiniz.sizinle cok seyler paylastik.mezun bile olmak istemiyorum,sizi birakmak istemiyorum.canlarim bana yazdikarinizi okuyamiycam.kendinize iyi bakin.dualarinizi eksik etmeyin.sizi seviyorum.....
günaydın
gunaydin papyam. guzel ve azimli hemserimbu papatyalar sana
günaydın kızlar
Harikaaaayyyyyydıkkkk bu haftaBu başarımıza özel 2 foto ekliyorum 5 dk önce çektiğim,fark var mı acabaaaaaaaa :118:
Eki Görüntüle 225492 Eki Görüntüle 225493
Ve Nevvvvvv,85.7 kilooooooooooooooooo
Daha ne isterin ben yaaaaTakımım 3. oldu,Pabyam bireysel derecelerde 2. oldu,eski takım arkadaşım çok sevdiğim Esram bireysel derecelerde 3. oldu.Şükürler olsun yaaaaa,çokkkkk mutluyummmmm :122::118: :118: :118: :118: :118:
olmammmmıııı ben varımmmm ramazan girmedennn 75 olmak istiyoruummmm....hadi hedef belirleyelimm kendimize benim hedefim ramazandan önceki son cuma olan ayın 29 unda 75 olmak sözzzz veriyorummm...hadi dökülün bakalımm kızlar 29 unda kaç kilo olacaksınız hedefine ulaşamayana ceza belirleyelim bide...
Sağol Pabya'mmmmGerçi 13 kilo verdiğimde bile hiç belli olmuyor demişlerdi :111:
DemiPabyam ben bi bakkala gidiyorum,sigaram bitmiş.Sonra gelince duşa filan giricem.Akşam yine 9:30-10 gibi buralardayım.Öpüyorum gül yanaklardan :118:
ben cok cirkin vede yasliyim olmaz
hem ben gizemli kadin rolunu oynuyorum resim olsa olmaz demi
:126: 8-15 TEMMUZ tarihli 7. Takım SPOR listesidir
KIRMIZIGÜL= 530 DAKİKA :
SAFERAN=--------
AZERİKIZI=192 DAKİKA
GANFED=,510 DAKİKA:
NEV81=485 DAKİKA:
İPEKYOL51= -------
ANŞAA=----------
PABYA=385 DAKİKA
RANA ABLE=-----------
HULYAEYUP=---------
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=530 DAKİKA=KIRMIZIGÜLLLLLLLLLLL
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=510 DAKİKA=GANFEDDDDDD
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=485 DAKİKA=NEVVVV
günaydın
gunaydin papyam. guzel ve azimli hemserimbu papatyalar sana
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?