Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet gercekten harikayiz . ama sendende bekliyoruz bir spor derecesi. hadi bu hafta hepimiz iyi bir spor yapalim bakalim bu hafta kim birinci olacak

Günaydın Pabya'm.
İnşallah Saferanımmmmm,inşallah.Bitanem 1 şubat 2011 de diyetime başlamıştım,1 şubat 2012 de ise 40 kilo hedefime ulaşıcam inşallah.Sonra 40 günde sigarayı bırakıcam inşallah ve Allah nasip ederse kucaklıycam hem haff hem tertemiz bir hayatı
kızlar bu hafta ki hedefimiz 1. olmak ,şimdi biraz yürüyüp geliyorum.
Kızlarrrrrr,bu hafta neyimiz var neyimiz yoksa ortaya koyuyoruz veeeeeeeeeee 1.liği alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

canlar neredesiniz.............................
Geldim kuzummmmm,yürü de gel hadi

nev cim isler kizisti milett idaaaya giriyor bu ne ya.bende kimse gormez diyordum

Evet Ganfed'im.artık iddia kızıştı.Bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya dökücez.Perşembe detoks yapıcaz.Sporumuzu arttırıcaz,cuma tartıya ilk lavabodan sonra çıplak çıkıcaz,ve ve ve 1.liği kapıcazzzzzzzzzzz :118:

nev cim isler kizisti milett idaaaya giriyor bu ne ya.bende kimse gormez diyordum

harbi harbi bu hafta ben en az 1 kilo atıcam çok kararlıyım öbür takımlarca da takip ediliyoruz galibaaa
nevim naber canım nasılsın...

nasılsınız takımımın gülleri kızımı cimlastik kursuna yazdırmaya giittim sabahtan malatya dehşet sıcak kavrulduk valla...spora küçükten alışsın çocuğum çok hevesi inşallah böle devam eder...kocam 7 de işe gitcek akşam ben de bacımla temizlik yap-cam gelirim gene bacılarr öpüldünzz...

harbi harbi bu hafta ben en az 1 kilo atıcam çok kararlıyım öbür takımlarca da takip ediliyoruz galibaaa
nevim naber canım nasılsın...
İyiyim Ayşemmm,bomba gibiyim Sen nasılsın balım,haftasonu dinlen biraz çok yoruldun bu hafta
Benim de annemler dönüyor bu gece Ankara'dan.Güzel bir temizlik yaptım,alışverişe gidicem birazdan ve sonra mükellefffff bir sofra kurucam Onlara Sabah 5'de inecekler,bugün uyumam heralde.Onlar gelmeye kahvaltı hazırlarım,sonra ben de Onlarla yatarım.Yani tüm gece buradayımmmm,beklerim efendim :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…