nbr kız özledim vallaaa herkesccikleri
saferanim gunaydin tatlim sende hg nasilsin
nbr kız özledim vallaaa herkesccikleri
günaydın kızlaaaaaaaaar......................[/COLOR][/I][/B]
çok güzel olmuşsun canım............fark olmaz mı....
tebrikleeeer......................pabyaaa...süpersiiin............
canım ben pazartesi tartılıp öyle hedef koyiim canım...kaçamakları bi atiim üstümden ..inş... ramazandada en az 3 kilo hedeflicem...........
kız onlar seni çekemiyorlardır boşversene...hepsini eylülde mort edersin............
neev............duyduklarım doğrumu..senin gibi planlı...azimli..akıllı...birisi nasıl sigara içer ama.....:44::44:........lütfen niyet et kilolarla beraber sigaradan da kurtul canım...sigarayıda azaltarak bırak...........sana yakışan bu olur inan...........:13:.
yaa gnfed o ne demek profile koy çabuk...bi görelim tekrar kaldırırsın..sadece arkadaşlarım görsün diye seç....
süpersiniz kızlar tebrik ediyoruuuummmmmmmm..............
ah azeriiim...güle güle git canım kardeşim yolun açık olsun ...çabuk dön ..seni çok özlüceez....
günaydın kızlaaaaaaaaar......................
h.g canıım.................safişim günaydın
evet gercekten harikayiz . ama sendende bekliyoruz bir spor derecesi. hadi bu hafta hepimiz iyi bir spor yapalim bakalim bu hafta kim birinci olacak
Günaydın Pabya'm.günaydın
İnşallah Saferanımmmmm,inşallah.Bitanem 1 şubat 2011 de diyetime başlamıştım,1 şubat 2012 de ise 40 kilo hedefime ulaşıcam inşallah.Sonra 40 günde sigarayı bırakıcam inşallah ve Allah nasip ederse kucaklıycam hem haff hem tertemiz bir hayatı
çok güzel olmuşsun canım............fark olmaz mı....
kız onlar seni çekemiyorlardır boşversene...hepsini eylülde mort edersin............
neev............duyduklarım doğrumu..senin gibi planlı...azimli..akıllı...birisi nasıl sigara içer ama.....:44::44:........lütfen niyet et kilolarla beraber sigaradan da kurtul canım...sigarayıda azaltarak bırak...........sana yakışan bu olur inan...........:13:.
günaydın kızlaaaaaaaaar......................[/COLOR][/I][/B]
Kızlarrrrrr,bu hafta neyimiz var neyimiz yoksa ortaya koyuyoruz veeeeeeeeeee 1.liği alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzkızlar bu hafta ki hedefimiz 1. olmak ,şimdi biraz yürüyüp geliyorum.
Geldim kuzummmmm,yürü de gel hadicanlar neredesiniz.............................
Kızlarrrrrr,bu hafta neyimiz var neyimiz yoksa ortaya koyuyoruz veeeeeeeeeee 1.liği alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
şşşşşttt bu hafta 1. biziz :103:
hadi canımmm...
var mısın yarışa..:82:
maii senay başım döndü ben 7 deyim sen 1. takım değilmiydin
biz sizi de yeneriz canım:121:
şşşşşttt bu hafta 1. biziz :103:
hadi canımmm...
var mısın yarışa..:82:
Anammmm,iddia kızıştı.Ben hemen spora gidiyim :124:
ben her an her yerdeyim...
nev cim isler kizisti milett idaaaya giriyor bu ne ya.bende kimse gormez diyordum
nev cim isler kizisti milett idaaaya giriyor bu ne ya.bende kimse gormez diyordum
Evet Ganfed'im.artık iddia kızıştı.Bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya dökücez.Perşembe detoks yapıcaz.Sporumuzu arttırıcaz,cuma tartıya ilk lavabodan sonra çıplak çıkıcaz,ve ve ve 1.liği kapıcazzzzzzzzzzz :118:
İyiyim Ayşemmm,bomba gibiyimharbi harbi bu hafta ben en az 1 kilo atıcam çok kararlıyım öbür takımlarca da takip ediliyoruz galibaaa
nevim naber canım nasılsın...
Benim de annemler dönüyor bu gece Ankara'dan.Güzel bir temizlik yaptım,alışverişe gidicem birazdan ve sonra mükellefffff bir sofra kurucam Onlaranasılsınız takımımın gülleri kızımı cimlastik kursuna yazdırmaya giittim sabahtan malatya dehşet sıcak kavrulduk valla...spora küçükten alışsın çocuğum çok hevesi inşallah böle devam eder...kocam 7 de işe gitcek akşam ben de bacımla temizlik yap-cam gelirim gene bacılarr öpüldünzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?