vah be ben temizlik yaparken ortalık kızışmış,hadi kızlar 1.olmak şart oldu.
slm canım annenler geliyormuş,gözün aydın.
bende bu gün temizlik yaptım,sabah yağmur yağdı camlar kirlenmiştim sildim,amaaaaaaaaaaaaa şimdi gine başladı.
Allah kabul etsin canım
Evet Ganfed'im.artık iddia kızıştı.Bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya dökücez.Perşembe detoks yapıcaz.Sporumuzu arttırıcaz,cuma tartıya ilk lavabodan sonra çıplak çıkıcaz,ve ve ve 1.liği kapıcazzzzzzzzzzz :118:
harbi harbi bu hafta ben en az 1 kilo atıcam çok kararlıyım öbür takımlarca da takip ediliyoruz galibaaa
nevim naber canım nasılsın...
nasılsınız takımımın gülleri kızımı cimlastik kursuna yazdırmaya giittim sabahtan malatya dehşet sıcak kavrulduk valla...spora küçükten alışsın çocuğum çok hevesi inşallah böle devam eder...kocam 7 de işe gitcek akşam ben de bacımla temizlik yap-cam gelirim gene bacılarr öpüldünzz...
gozun aydin canim . ama sofra fazla mukemmel olmasin hepsi diyet cinsinden olsun emegimiz heba olmasin demiİyiyim Ayşemmm,bomba gibiyimSen nasılsın balım,haftasonu dinlen biraz çok yoruldun bu hafta
Benim de annemler dönüyor bu gece Ankara'dan.Güzel bir temizlik yaptım,alışverişe gidicem birazdan ve sonra mükellefffff bir sofra kurucam OnlaraSabah 5'de inecekler,bugün uyumam heralde.Onlar gelmeye kahvaltı hazırlarım,sonra ben de Onlarla yatarım.Yani tüm gece buradayımmmm,beklerim efendim :118:
bende bu gün temizlik yaptım,sabah yağmur yağdı camlar kirlenmiştim sildim,amaaaaaaaaaaaaa şimdi gine başladı.
Sağol Ranacım,çok teşekkür ederim canım,sen nasılsın nasıl gidiyor diyet-spor :124:nevcim resimlerde guzel cikmissin
elbise yakismis canim :82:
Hayırrrrr bunu kabul edememmmmm.Ganfed'im senin kilon öyle az ki ondan gidiş yavaş bitanem.Sen kilonu koru yeter,bizim atmamızzzzzzzz lazımmmmmmm :84: Gerekirse sporu 2 katına çıkaralım :118:bu maci alicaz baska yolu yok desemde inanmayin bu hafta kizlar korumada vucudumuz fazla kilo veremeyiz daha dogrusu bende artik miligram miligram gidiyor bana biseyler oldu kipirdamiyor kilom
Onlar da sağolsunlar yaşları ve sağlıkları için de benimle diyet yapıyorlar.Diyet yemeklerim de çok lezzetli oluyor Ganfed'im.Bu benim ayran detoksunu filan bizim sıfır beden arkadaşlar bana misafirliğe gelirken özel olarak istiyorlar.Mutlaka bi katakulle ile o saman gibi yemekleri sevilir hale getiriyorumgozun aydin canim . ama sofra fazla mukemmel olmasin hepsi diyet cinsinden olsun emegimiz heba olmasin demi
canım sıkıloo yaa bi değişiklil var bende amaaa hiç iyi diilim yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?