Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bu gün temizlik yaptım,sabah yağmur yağdı camlar kirlenmiştim sildim,amaaaaaaaaaaaaa şimdi gine başladı.

selam kizlar

ucuncu olmusuz
kilo veren herkezi tebrik ediyorum

papyacim dereceye girmissin
seni ayrica tebrik ediyorum

bu maci alicaz baska yolu yok desemde inanmayin bu hafta kizlar korumada vucudumuz fazla kilo veremeyiz daha dogrusu bende artik miligram miligram gidiyor bana biseyler oldu kipirdamiyor kilom

hevesliyken yazdir canim sonrasinda istemiyor cocuklar.biz burdayiz tatlim gelince gorusuruz

gozun aydin canim . ama sofra fazla mukemmel olmasin hepsi diyet cinsinden olsun emegimiz heba olmasin demi

nevcim resimlerde guzel cikmissin
elbise yakismis canim :82:
Sağol Ranacım,çok teşekkür ederim canım,sen nasılsın nasıl gidiyor diyet-spor :124:
bu maci alicaz baska yolu yok desemde inanmayin bu hafta kizlar korumada vucudumuz fazla kilo veremeyiz daha dogrusu bende artik miligram miligram gidiyor bana biseyler oldu kipirdamiyor kilom
Hayırrrrr bunu kabul edememmmmm.Ganfed'im senin kilon öyle az ki ondan gidiş yavaş bitanem.Sen kilonu koru yeter,bizim atmamızzzzzzzz lazımmmmmmm :84: Gerekirse sporu 2 katına çıkaralım :118:
gozun aydin canim . ama sofra fazla mukemmel olmasin hepsi diyet cinsinden olsun emegimiz heba olmasin demi
Onlar da sağolsunlar yaşları ve sağlıkları için de benimle diyet yapıyorlar.Diyet yemeklerim de çok lezzetli oluyor Ganfed'im.Bu benim ayran detoksunu filan bizim sıfır beden arkadaşlar bana misafirliğe gelirken özel olarak istiyorlar.Mutlaka bi katakulle ile o saman gibi yemekleri sevilir hale getiriyorum

anşa teşekkürler,ben severim cam silmeyi,ama benim camları arkadan silmek zor oluyor bahçeye gidip merdivene çıkmak zor,bide demirlikler var.

bu gün zati temizlikte yoruldum,bide eşim yarın pikniye gidelim dedi bide onun hazırlıklarını yaptım.
kızlar bu seferki piknik farklı cola yok,çekirdek yok,soslu mısır yok ben bunları almadan pikniye gitmezdim.

nevcim diyet iyi gidiyor
haftada 1 gun bir kez isteyerek kacamak yaparim ben diyetlerimde
dunde iftar sonrasi tatli niyetine birkac tane biskirem yedim
bunun disinda diyet yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…