Hak etmiştin canım benim mezuniyet hediyen olsun
Badanacı boyacı Miu
Ölüyorummmm belim tutuldu
Badanacı boyacı Miu
Ölüyorummmm belim tutuldu
Neler konuşuldu geçmişte acaba
Eve gidip duş alayım kendime geleyim gece gelicem buraya
O zamana kadar badana işleriniz falan varsa yazın emi
Daha gece spor yapıcam.. anam ablamın işyerinde odada 3 kg lik sağlık topu buldum eve götürüyom. Gece onla bölgesel çalışıcam
Ne spru miusacmalama o kadar yorulmussun bu aksam dinlen yarin yaparsin.
Top icinde munasip laflarim varda burasi yeri degil
Amaaann 1 saattir balkon temizliyorum..balik guzel de pisliği cok.
Menümü haturlayayim once :)))
11:00 yumurta.zeytin.etimek
14:30 1 küçük dolma.yogurt.etimek
19:30 balik.salata.1 dl kizarmis chiali diyet ekmek
Yarin insallah sabit cikarim arti olursa hemen pro..pazartesi enaz sabit olunca hedef tutturabiliyorum.
Tut canım kendinide tut gündür sohbettir derken mazallahEcem tuttum seni
Heyaa fenalar baksana.
Bu yeni diyete baslama birazda verme.alameti sen verdin ya herkes verebilir bizede oldu merak etme.normal yaniDışarda gördüğüm şişman insanlara neden diyet yapmıyorsunuz?' diye sorasım geliyor. Az kilo verdim ya hemen şımardım
Beyazıt akman mı bhe acaba kurtuldumu bende diziyi merak ediyormAy ben azcık kitap okuyayım çok heyecanlı yerindeydi..
Osman diye bi kitap okuyorum. Ertuğrul oğlu osman zorda.. acaba kurtulup osmanlı devletini kurabilecek miçok heyecanlı çok merak ediyorum
Relax cokta kötü.değil.sinirlenme.zararı anaca kendine23 eylül menüsü
Kahvaltı (10:00) : Menemen, peynir, zeytin, yer fıstığı, salatalık, şekersiz çay
Akşam (16:00) : 2 köfte, yarım ıspanaklı pide, ayran, yer fıstığı
Pide tabi ki karataya uygun değil , zaten diyete de değil :) avm ye gitmiştik, yemek yiyelim dedim, eşim önden gidip söylemiş, e ben diyet yapıyorum ekmek yemiycem artık hiç, söyledim sana da dedim. İnsan bir sorar ne yiyeceksin diye, adam yiyeceğim şeyi bile sectirmiyor! Sonra köfte aldı geldi o da ekmek arasıla oğlun ekmek yemiyom ekmeeek diye bağırasım geldi çocuklara içinden iki köfte verdim bana kaldı iki köfte tamam ben evde yerim diyorum ona da müsade etmiyor , yiyeceksin de yiyeceksin. Tatsızlık çıkmasın diye yedim yani. Fıstık ayranı da eve gelince attım hemen ağzıma, doymadım ko orda
Spor: 30 dakika tempolu yürüyüşbegum75
@daydream-ecemavi @aeben
Dünkü kadar yıldız olmasada yinede güzel benceAmaaann 1 saattir balkon temizliyorum..balik guzel de pisliği cok.
Menümü haturlayayim once :)))
11:00 yumurta.zeytin.etimek
14:30 1 küçük dolma.yogurt.etimek
19:30 balik.salata.1 dl kizarmis chiali diyet ekmek
Yarin insallah sabit cikarim arti olursa hemen pro..pazartesi enaz sabit olunca hedef tutturabiliyorum.
Ayy ece hergun dünkü gibi yesem 1 aralık 65 kg olurum. Kis geldi artik pazar gunleri benim aksam yemegim genelde balik olurTut canım kendinide tut gündür sohbettir derken mazallah
Bu yeni diyete baslama birazda verme.alameti sen verdin ya herkes verebilir bizede oldu merak etme.normal yani
Beyazıt akman mı bhe acaba kurtuldumu bende diziyi merak ediyorm
Relax cokta kötü.değil.sinirlenme.zararı anaca kendine
Dünkü kadar yıldız olmasada yinede güzel bence
Bugun balık yiyen çok canım istedi alalim bari
Başarı neysi kuzum haberim yok ki yazmam mi gerekIcim ele rahatladı ele rahatladı kigozumu taslardan alamiyorum.
Basari seysini yazdinmi yazinca bi link ver olurmu?
Birinciler sırlarını paylaşıyor topigi var canım orada bu hafta neler yaptinda başarılı oldun içinden geçenleri yazıyorsunBaşarı neysi kuzum haberim yok ki yazmam mi gerek
Birinciler sırlarını paylaşıyor var grupların altında oraya yazacaksın bende yazmıştım bi vakitlerBaşarı neysi kuzum haberim yok ki yazmam mi gerek
Çok teşekkür ederim canım
Birinciler sırlarını paylaşıyor topigi var canım orada bu hafta neler yaptinda başarılı oldun içinden geçenleri yazıyorsun
Tamam anladım şimdiBirinciler sırlarını paylaşıyor topigi var canım orada bu hafta neler yaptinda başarılı oldun içinden geçenleri yazıyorsun
Ne kadar da guzel menulu bir mortii. Ama yarin pazarin hakkini ver mortim boyle olmaz
White şu birinciler sırlarını paylaşıyor da yazman lazım sanırım, geçen hafta okumuştum yazanlar vardıÜtü bitti sonunda bebisler yıkanacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?