- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bilgi için teşekkürler ederim canimÇok teşekkür ederim canım
Pazar olmuşsa ne olmuş ki yok öyle bı dünya elimden çekeceğin var bu haftaNe kadar da guzel menulu bir mortii. Ama yarin pazarin hakkini ver mortim boyle olmaz
Spor menü alayım LütfenNe kadar da guzel menulu bir mortii. Ama yarin pazarin hakkini ver mortim boyle olmaz
Rica ederim canım ne demek 2 hafta önce bende yazmıştım çok heyecanlı oluyor: )Bilgi için teşekkürler ederim canim
Sporda gecmissin beni ne yapacağım şimdi ben tabi ki bebesleri yıkandıktan sonra tekrar sporMenum
Sabah uyaninca 1 gun kurusu ve su
9.30=1 yumurta, kuzu kulagi, 2 tk labne ve 1 bardak sut
14.00= yarim lahmacun
3 adet cig kofte
Bolca yesillik ve ayran
17.30= 1 muz
Su 2 lt
Spor= 2 saat normal yuruyus= 120
1 saat tempolu=120
Jillian=75
20 dk pilates= 60
Toplam= 375
@MiuLego
Whiteblacklife
begum75
@nehir111
Umarim etiketleri dogru yapmisimdir
Ayy bende heyecan yapar yazamam kiRica ederim canım ne demek 2 hafta önce bende yazmıştım çok heyecanlı oluyor: )
Pazar olmuşsa ne olmuş ki yok öyle bı dünya elimden çekeceğin var bu haftaama tabi sana pazarlar olsun börekler çörekler ye emi ben unuttum tatlarını istemiyorum ki canım artik
Sen yika mortim ben de beyaz cayimi iceyim. Spor yaparsan ziplarim ben deBen çıkar bebisleri yedireyim yikayayim
Güzel kızlarrrr yalelllim yaaaaa Allahhhhh
Tabi adresi ver gondereyeyim canım benden ciss coss bekleme kuzum sadece bayram da yedim o kadar 3 ayım bitecek diyettePazar sabahi bi pankek patlat mortim ayip olmasin
Bonusu yenemezsin kii
Tek sebebi havalar kuzum bı geç bı erken hatta üst üste oluyorum bu araya kızlar benim takvim 8 gün kaldı diyor ama ben regl olcam sanki
bugün ki uyku sebebim ve sırtımdaki ağrı belli oldu ama çok erken degilmi ya ?
geçen ay 6_7 gün geçmisti ondan mı oldu böyle acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?