Heee serbest kek yemekA kek yemek serbest mi
Ama artık yarın kesin karatay olsun eflal senden çok umutluyum çünkü bu haftaKayfemi içiyorum, geceden çok uykusuzum, küçük baBa da baba diye ağlayıp uyanıp durdu , sabahtan söz verip akşam da sözünü tutmayınca babası. .. başım nasıl zonkluyor.
Neyse bir günden bir şey olmaz dimi karataya, yarın kaldığım yerden devam inşaallah
Hala sökülecek ki bu hafta şov zamanı sana o zaman tabi menülerini göremiyorum galiba benselam kızlar. halam fena yaptı beni. tam da sökülmedi.
biraz yürüdüm gezdim geldim. ama halayla yürüyüş çok yorucu oluyormuş onu da öğrendim. çok yoruldum
Tövbe estağfirullah Rabbim bana da böyle temizlik azmi ver he miBeyaz taşlarimin beyaz derzlerini diş fircasiyla bembeyaz yaptim kendime inanamiyorum bu neye alamet acaba gunes ya da ay tutulmuyo dimi
Hersey yolunda he mi
White durmuyor white çalışıyorduuuu 1. lik yerinin tapusunu almaya niyetliydiiiiiSpor gelsin
90 dk tempolu yürüyüş 180 point
40 dk normal yürüyüş 40 point
30 dk ip atlama 90 point
Toplam 310 point daha yapacaktım bebek durmuyor yaparsam eklerim
@MiuLego @Ausencia @begum75 @nehirnil111
Saygı değer mortim
birkaç tane lokmacık kuzumİki lokmacık mi minicik mi lokmacıklar saydınım o zaman tamam bişey olmaz :)
Ay yavrum balığı bile eritmeyi mi düşünüyor. Hülya kuzum ata bi gelsin de şurda azmini paylaşsın anlatsın bixe ilham versin daaaaAtada basket topunu alip cikti hemen baligi eritecekmis:))
Perte çıkarıyor resmen yüzğm gözüm boya içinde kaldıvalla önümüzdeki hafta asıl bizde var badana işi. salon koltuk takımını da yüz değiştirmeye vereceğiz. nerede oturacağız bilmem artık.
Bir masaj yapanım olaydı keşkeeeeOyyyy kıyamam azıcık dinlen geçer
Sağlık topu ne
Bir fırtına bir fırtına nin sporuna engel olmamalı çekirge
Hadi sende durma tv izlerken yap 3-5 hareket
Benimki daha gelemedi balıktan tutmuş ama bugüne faydası yok, yarın yapicam
İvit eciş beyazıt akman. Baya beğendim ben güzel yazmış. Osmanlı serisini aldım bu daha ilk kitap osmanın çovukluğu gençliğini anlatıyorTut canım kendinide tut gündür sohbettir derken mazallah
Bu yeni diyete baslama birazda verme.alameti sen verdin ya herkes verebilir bizede oldu merak etme.normal yani
Beyazıt akman mı bhe acaba kurtuldumu bende diziyi merak ediyorm
Relax cokta kötü.değil.sinirlenme.zararı anaca kendine
Dünkü kadar yıldız olmasada yinede güzel bence
Bugun balık yiyen çok canım istedi alalim bari
Domatesler durmasın, çabuk bozuluyorlarBu arada bir kasa fasulye, bir kasa patlıcan vee biber domates beni bekliyor. Çok şükür alındı . Pazartesi yapayım diyorum iki günde bir şey olmaz heralde.
Ohh ne güzel
gevrek yemesem bi yerim şişecekti sonunda
Zor durumlar ama sonrası gğzelvalla önümüzdeki hafta asıl bizde var badana işi. salon koltuk takımını da yüz değiştirmeye vereceğiz. nerede oturacağız bilmem artık.
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2dlm t.bugday ekmek
7zeytin
Yumurta
Peynir
Domates salatalık
Öğle
Tonbalikli salata
Ara
Tarçınlı süt
2erik
Akşam
Yeşil fasulye
Yoğurt
Spor 2 mil lesli 10dk dambıl tvist hareketle 90 puan @MiuLego @begum75 @nehirnil111
Hıh
Kız demeeee benim haberim yoktu. Bulup hemen okumam lazım tebrik ederim kuzum ay hepiniz gurur kaynağısınızBirinciler sırlarını paylaşıyor var grupların altında oraya yazacaksın bende yazmıştım bi vakitler
Birincilikte gözüm yok ama kilo vermede gözüm var senin kilonuWhite durmuyor white çalışıyorduuuu 1. lik yerinin tapusunu almaya niyetliydiiiii
Bonusu yenemezsin kii@Bonus
Aynen kuzum normal düzeninde devam ediyor demek ki geçen aydan sonraya kızlar benim takvim 8 gün kaldı diyor ama ben regl olcam sanki
bugün ki uyku sebebim ve sırtımdaki ağrı belli oldu ama çok erken degilmi ya ?
geçen ay 6_7 gün geçmisti ondan mı oldu böyle acaba ?
Ben de ortak çıkardım ımmmmmmakşam kendime bi salata yaptım
domates, roka, yesil sogan, salatalık ve bol peynir ay benim oğlanlar ortak çıktı gittim birdaha yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?