Spor yok mu mortim? Yorgunluktan mahfolmuşsun sen
Bacaklari agriyor beli agriyor ayaklari agriyormarkete gitti geldi.
Sabah piknik havasinda parka gidicekmisiz 2 aile.
Sen ilac almistin ya ondan 1-2 ay boyle duzensiz erken ya da gec olmasi normaldir
Görürüz kuzum yenecekHem bonusu hem de senin o beklentilerini yenicem görürsünüz
Oooooooooo ooooooo fatma şovvvvv kamon gızlar@dandini2017 dandini dandini dastana bakta menü nasıl olurmuş ogren
Eşim içerden oğlana diyor annen nerdeyse
Şu anda kulüpte
Keyfim yerinde
Arada da seni duymuyor
Esimde guluyor
görünmez kalemle yazıyorum ben . ondan göremiyonHala sökülecek ki bu hafta şov zamanı sana o zaman tabi menülerini göremiyorum galiba ben
Ya hahahhahahahahaha güldğrmeyin beeeeeeDomatesler durmasın, çabuk bozuluyorlar
Ohh ne güzel
Zor durumlar ama sonrası gğzel
Hıh
Boşuna bir uğraş içinde hunharca debelenen bir Antepli
Oy Antepli Antepli
Antep yolları taşlı
Kısırı yazmayı unutmuşsun yalnız
Ay ne kalmış sanki şuracıkta bu azimle çooookkkkl yakındaBirincilikte gözüm yok ama kilo vermede gözüm var senin kilonuyakalamam lazım demi ama
White bakım gir ve şuan yaz.. hiç bekletme .. bi görev bekleniyorsa senden yap hemen bizim takıma bu yakışır..Ya şu birincilik yazısını ne zaman yazmam lazım yaz diye geliyor mu öneri falan yoksa girip yazılım mı bilen varmı bı ses etsin bana
görünmez kalemle yazıyorum ben . ondan göremiyon
Perte çıkarıyor resmen yüzğm gözüm boya içinde kaldı
Bi de gittim avm de gezdim o tiple ki hahahha herkes bana bakıyodu
Fulya bir de altta şort.. zaten kıyafetler hep boya.. bir de bacaklar berbat alamadıydım.. gelen geçen bacaklarıma bakıyor.. hayır ne var yani sende de var bende de var Allah hepimize kıl tüy vermiş
sen de sopalı çıktın
Fulya bir de altta şort.. zaten kıyafetler hep boya.. bir de bacaklar berbat alamadıydım.. gelen geçen bacaklarıma bakıyor.. hayır ne var yani sende de var bende de var Allah hepimize kıl tüy vermişnesi garip
23 eylül menüsü
Kahvaltı (10:00) : Menemen, peynir, zeytin, yer fıstığı, salatalık, şekersiz çay
Akşam (16:00) : 2 köfte, yarım ıspanaklı pide, ayran, yer fıstığı
Pide tabi ki karataya uygun değil , zaten diyete de değil :) avm ye gitmiştik, yemek yiyelim dedim, eşim önden gidip söylemiş, e ben diyet yapıyorum ekmek yemiycem artık hiç, söyledim sana da dedim. İnsan bir sorar ne yiyeceksin diye, adam yiyeceğim şeyi bile sectirmiyor! Sonra köfte aldı geldi o da ekmek arasıla oğlun ekmek yemiyom ekmeeek diye bağırasım geldi çocuklara içinden iki köfte verdim bana kaldı iki köfte tamam ben evde yerim diyorum ona da müsade etmiyor , yiyeceksin de yiyeceksin. Tatsızlık çıkmasın diye yedim yani. Fıstık ayranı da eve gelince attım hemen ağzıma, doymadım ko orda
Spor: 30 dakika tempolu yürüyüş @begum75
@daydream-ecemavi aeben
23 eylül menüsü
Kahvaltı (10:00) : Menemen, peynir, zeytin, yer fıstığı, salatalık, şekersiz çay
Akşam (16:00) : 2 köfte, yarım ıspanaklı pide, ayran, yer fıstığı
Pide tabi ki karataya uygun değil , zaten diyete de değil :) avm ye gitmiştik, yemek yiyelim dedim, eşim önden gidip söylemiş, e ben diyet yapıyorum ekmek yemiycem artık hiç, söyledim sana da dedim. İnsan bir sorar ne yiyeceksin diye, adam yiyeceğim şeyi bile sectirmiyor! Sonra köfte aldı geldi o da ekmek arasıla oğlun ekmek yemiyom ekmeeek diye bağırasım geldi çocuklara içinden iki köfte verdim bana kaldı iki köfte tamam ben evde yerim diyorum ona da müsade etmiyor , yiyeceksin de yiyeceksin. Tatsızlık çıkmasın diye yedim yani. Fıstık ayranı da eve gelince attım hemen ağzıma, doymadım ko orda
Spor: 30 dakika tempolu yürüyüş @begum75
@daydream-ecemavi aeben
Domatesler durmasın, çabuk bozuluyorlar
Ohh ne güzel
Zor durumlar ama sonrası gğzel
Hıh
Boşuna bir uğraş içinde hunharca debelenen bir Antepli
Oy Antepli Antepli
Antep yolları taşlı
Kısırı yazmayı unutmuşsun yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?