- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
canım sıkıloo yaa bi değişiklil var bende amaaa hiç iyi diilim yaa:26:
bu gün zati temizlikte yoruldum,bide eşim yarın pikniye gidelim dedi bide onun hazırlıklarını yaptım.
kızlar bu seferki piknik farklı cola yok,çekirdek yok,soslu mısır yok ben bunları almadan pikniye gitmezdim.
nevcim diyet iyi gidiyor
haftada 1 gun bir kez isteyerek kacamak yaparim ben diyetlerimde
dunde iftar sonrasi tatli niyetine birkac tane biskirem yedim
bunun disinda diyet yolunda
slm kizlar ben geldim.Bugun yazliktan dondum kayinvalidemlere gectim.1 hafta kadar burdayiz.Cocuklari gordum biraz moralim duzedi...
nevcim diyet iyi gidiyor
haftada 1 gun bir kez isteyerek kacamak yaparim ben diyetlerimde
dunde iftar sonrasi tatli niyetine birkac tane biskirem yedim
bunun disinda diyet yolunda
allah oruçunu kabul etsin,ay biskrem ,kahve of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım hoşgeldin,inşallah düzelmiştir durumlar.Boşanma filan yok değil mi şu an?
Dua edelim canım benim,Allah birbirlerine olan sevgi,saygı ve merhametlerini arttırsın inşallah.Simdilik sular durulmus gibi gorunuyor nevcim ama herkes buz gibiydi.Allah sonlarini hayir etsin.Cocuklara ve psikolojilerine uzuluyorum
hapsine tamamda çayın yanında tuzlu çekirdekti benim vazgecilmezimde ama vaçgeçtimmm gittii boşver bacım yedikte noldu bu zamana kadar....bu gün zati temizlikte yoruldum,bide eşim yarın pikniye gidelim dedi bide onun hazırlıklarını yaptım.
kızlar bu seferki piknik farklı cola yok,çekirdek yok,soslu mısır yok ben bunları almadan pikniye gitmezdim.
Hayırdır bitanem,neyin var?Bişey mi sebebiyet verdi,yoksa için mi sıkılıyor sebepsiz?
aayyy bilemedimm iyiyim şimdi şğğkğr de dün yoruldum sıcaktı da biraz ondan heralde şinci ütü yapıcam sabah serinliğni kaçırmadan bizimkiler de kalkar az sonra kahvaltı cimlastiğe gidicez akşam olur zaten sonra...lahana çorbasını dahil etmeye karar verdim menülerime bu hafta...malum metabolizmayı da hızlandırıyo şubat mart gibi yapmıştım faydasınıda gördüm bu hafta tekrar deniyim diyorum jızlar nasıl olur sizce...hayirdir canim neyin var
bu erkeklerin nedir senden çektiğiiii koy ver gitsin gıı kafa bulsaydın birazz eğlenirdin ne güzell market süpermenleri bunlar anacımmDeğişiyoruz Pabyam.Biz değişiyoruz,yaşama-beslenme tarzımız değişiyor,kendimize bakış açımız değişiyor,insanların bize bakış açısı değişiyorrrrBana mesela genelde pek kibarlık göstermezdi karşı cins.Bayan kibarlığı yok ya vücutta,heralde kendilerinden görürlerdi.Az önce bizim buradaki alışveriş merkezine gittim.Sıralarını vermeler,ben peynir alıyorum peynir tavsiyeleri vermeler,önümde referans durdu tipler Vay be,ne hayat.La ben size pirim verir miyim eğrelti kazanovalar,sıkıysa ben 105 kiloyken yapsaydınız bu kibarlıkları Hiç yüz vermedim Pabya'm
ben sabah kalkıp sporumu yaptıktan sonra bitki çayı işe gider gitmezde 2 si 1 arada içiyorum kesmiyo bazen içine 1 tatlı kaşığıda sade neckafe atıyorum ayıkamıyorum onu içmeyince sade türk kahvesi için o da gayet kalorisizz....
amin canim
ben kahveyede bayilirim ama diyette sakincali diye diyet donemi cok nadir icerim
zaten ne olursa çocuklara oluyor rabbim sağ duyu versin ortalık ısınsın canım inşallahh...Simdilik sular durulmus gibi gorunuyor nevcim ama herkes buz gibiydi.Allah sonlarini hayir etsin.Cocuklara ve psikolojilerine uzuluyorum
canlar dün akşam sizinle sohbet ederken yukardaki ev sahibimin geveze kızı geldi,görmesin diye çıktım kusura bakmayın.
canlar hepinize günaydınlar,kaçamaksız bir pazar dilerim.
Değişiyoruz Pabyam.Biz değişiyoruz,yaşama-beslenme tarzımız değişiyor,kendimize bakış açımız değişiyor,insanların bize bakış açısı değişiyorrrrBana mesela genelde pek kibarlık göstermezdi karşı cins.Bayan kibarlığı yok ya vücutta,heralde kendilerinden görürlerdi.Az önce bizim buradaki alışveriş merkezine gittim.Sıralarını vermeler,ben peynir alıyorum peynir tavsiyeleri vermeler,önümde referans durdu tipler Vay be,ne hayat.La ben size pirim verir miyim eğrelti kazanovalar,sıkıysa ben 105 kiloyken yapsaydınız bu kibarlıkları Hiç yüz vermedim Pabya'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?