Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Değişiyoruz Pabyam.Biz değişiyoruz,yaşama-beslenme tarzımız değişiyor,kendimize bakış açımız değişiyor,insanların bize bakış açısı değişiyorrrr Bana mesela genelde pek kibarlık göstermezdi karşı cins.Bayan kibarlığı yok ya vücutta,heralde kendilerinden görürlerdi.Az önce bizim buradaki alışveriş merkezine gittim.Sıralarını vermeler,ben peynir alıyorum peynir tavsiyeleri vermeler,önümde referans durdu tipler Vay be,ne hayat.La ben size pirim verir miyim eğrelti kazanovalar,sıkıysa ben 105 kiloyken yapsaydınız bu kibarlıkları Hiç yüz vermedim Pabya'm

slm kizlar ben geldim.Bugun yazliktan dondum kayinvalidemlere gectim.1 hafta kadar burdayiz.Cocuklari gordum biraz moralim duzedi...

nevcim diyet iyi gidiyor
haftada 1 gun bir kez isteyerek kacamak yaparim ben diyetlerimde
dunde iftar sonrasi tatli niyetine birkac tane biskirem yedim
bunun disinda diyet yolunda

Harikasın canım maşallah.Bebekleri sorumlulukları yüksek olup hala azmini kaybetmeyen sizin gibi hemcinslerime hep hayranlık duymuşumdur.Maşallah Ben de sporumu çift katına çıkarıcam 14 gün,ramazana kadar ne kadar atsam kardır diye düşünüyorum Rana'cım.

allah oruçunu kabul etsin,ay biskrem ,kahve of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım haftada 1 gün dozuyla kaçamak yapabilirsin sen de ciğerim.Ben mesela her cuma canımın çektiği bir yemeği yerim,ister evde ister dışarda.Tartılma günü tartıldıktan sonra 1 günlüğe mahsus bayramım benim de Rana gibi.

Canlarım ben bi elimi yüzümü yıkayıp,üzerimi değiştirip bi de nescafe alıp gelirim.15 dakikaya kadar buradayım

Simdilik sular durulmus gibi gorunuyor nevcim ama herkes buz gibiydi.Allah sonlarini hayir etsin.Cocuklara ve psikolojilerine uzuluyorum
Dua edelim canım benim,Allah birbirlerine olan sevgi,saygı ve merhametlerini arttırsın inşallah.

1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir

Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.

.. Her gün 20 dakika fazla yürüyüş yapmak yılda 7 kilo vermenizi sağlar.
.. Sadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız. Çünkü etkili kilo vermek ve zayıflamak için yürüyüşün yanında yediklerinizi ve kalori kontrolünü de sağlamalısınız.

Son düzenleme:
canlar dün akşam sizinle sohbet ederken yukardaki ev sahibimin geveze kızı geldi,görmesin diye çıktım kusura bakmayın.
canlar hepinize günaydınlar,kaçamaksız bir pazar dilerim.

hapsine tamamda çayın yanında tuzlu çekirdekti benim vazgecilmezimde ama vaçgeçtimmm gittii boşver bacım yedikte noldu bu zamana kadar....
Hayırdır bitanem,neyin var?Bişey mi sebebiyet verdi,yoksa için mi sıkılıyor sebepsiz?

hayirdir canim neyin var
aayyy bilemedimm iyiyim şimdi şğğkğr de dün yoruldum sıcaktı da biraz ondan heralde şinci ütü yapıcam sabah serinliğni kaçırmadan bizimkiler de kalkar az sonra kahvaltı cimlastiğe gidicez akşam olur zaten sonra...lahana çorbasını dahil etmeye karar verdim menülerime bu hafta...malum metabolizmayı da hızlandırıyo şubat mart gibi yapmıştım faydasınıda gördüm bu hafta tekrar deniyim diyorum jızlar nasıl olur sizce...
bu erkeklerin nedir senden çektiğiiii koy ver gitsin gıı kafa bulsaydın birazz eğlenirdin ne güzell market süpermenleri bunlar anacımm
allah oruçunu kabul etsin,ay biskrem ,kahve of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amin canim
ben kahveyede bayilirim ama diyette sakincali diye diyet donemi cok nadir icerim
ben sabah kalkıp sporumu yaptıktan sonra bitki çayı işe gider gitmezde 2 si 1 arada içiyorum kesmiyo bazen içine 1 tatlı kaşığıda sade neckafe atıyorum ayıkamıyorum onu içmeyince sade türk kahvesi için o da gayet kalorisizz....
Simdilik sular durulmus gibi gorunuyor nevcim ama herkes buz gibiydi.Allah sonlarini hayir etsin.Cocuklara ve psikolojilerine uzuluyorum
zaten ne olursa çocuklara oluyor rabbim sağ duyu versin ortalık ısınsın canım inşallahh...
canlar dün akşam sizinle sohbet ederken yukardaki ev sahibimin geveze kızı geldi,görmesin diye çıktım kusura bakmayın.
canlar hepinize günaydınlar,kaçamaksız bir pazar dilerim.

meraklı komşuar......sonra bide orda burda pabya kk ya giriyo diyet yapıo diye konuşurlar bende de var bikaç tane çaktırmamamya çalışıyorumm...
GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN CANLARIMM...GÜZEL KAÇAMAKSIZ BOL SPORLU Bİ PAZAR DİLİYORUMMMMMM....

baktım herkeşler uyuyo ufak bilgiler topladım paylaşıyorum sabah sabahhhh....
Profesör doktor İbrahim Saraçoğlu mucizevî etkileri olan sihirli formüller verdi. Canlı yayında tariflerini açıklayan Saraçoğlu gençleştirici kremden, sperm artırıcı formüle, sigara içerken etkilerini yok eden karışımdan zayıflama formülüne kadar birçok derde deva olacak doğal bitkileri anlattı. Bunları yazın ve bir kenarda saklayın.
İşte o formüller;
GENÇLEŞTİRİCİ FORMÜL;
Bu mucizevî karışım sizi genç ve zinde tutuyor. Karışımı tüketmeye başladıktan 2 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsunuz. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlayan karışım, karaciğer yağlanmasına karşı da mükemmel bir koruma sağlıyor.
GENÇLEŞTİRİCİ FORMÜL (MALZEMELER)
— 15–16 sap maydanoz
— 2 yemek kaşığı taze limon suyu
— Yarım bardak su
GENÇLEŞTİRİCİ FORMÜL (HAZIRLANIŞI):
Maydanoz, limon ve suyu karıştırıp blenderdan geçirin. Hazırladığınız bu karışımı sabah aç karnına kahvaltıdan 15–20 dakika önce için. 15 gün boyunca her sabah düzenli olarak tüketin. İkinci günden itibaren kendinizi daha dinç ve zinde hissedeceksiniz.
MS FORMÜLÜ
MS hastaları ve MS’e karşı önleyici olan bitki Anadolu buğdayıdır. Yarım litre suya bir avuç buğday atılır ve 6–7 dakika haşlanır. Daha sonra ılımaya bırakıp yarısını sabah kahvaltısından sonra diğer yarısını da öğlen aç karnına içeceksiniz
Alzheimer için FORMÜL
Formülün temel maddesi havuç… Taze olarak sıkıp, gece yatmadan önce içmeniz öneriliyor. Alzheimer’in birinci evresinde ise o da ortadan kalkar. Alzheimer bir iki yılda değil en erken 15 yıl önce başlar ve ortaya çıktıktan sonra da geç kalmış olursunuz. Bunu önlemek istiyorsanız zaman zaman bu havuç suyunu içmelisiniz…
UNUTKANLIĞA MUCİZE FORMÜL
Bir ay taze sıkılmış havuç suyu uygulayacaksınız. Bunu gündüz de içebilirsiniz. Sonra bakın nasıl zehir gibi bir hafızaya sahip oluyorsunuz…
SÜPER ENERJİ FORMÜLÜ
Kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız ve özellikle zihin yorgunluğunuz varsa Profesör Saraçoğlu, hiçbir yerden okuyup öğrenemeyeceğiniz çok özel bir formülün tarifini veriyor
Süper enerji formülü (MALZEMELER)
— Bildiğimiz siyah çay (Ancak çok demli olmayacak, açık olacak, poşet çay olmayacak)
— 10–12 sap kuru karanfil
Süper enerji formülü (HAZIRLANIŞI)
Demlenmiş siyah çayın içine kuru karanfilleri atın. 2–3 dakika bekleyin ve karıştırıp için. İçtikten 10 dakika sonra saçınızın kökünde bile dahi kıpırdanmayı hissedeceksiniz. Yorgunluğunuzun buharlanıp gittiğini belirgin şekilde fark edeceksiniz. Dinçleştiren ve üzerinizdeki ağırlığı alan bir formül
Demleme çayın faydaları
Yeri gelmişken Profesörün verdiği bir önemli bilgiyi de aktaralım. Poşet çay yerine demleme çay kullanılmasını öneriyor. Şöyle anlatıyor; 4–5 dakika demlenmiş çay sindirim sistemini uyarır. Eğer bunu 8–10 dakika demlerseniz keyif veren ve rahatlatan bir etki verir. Ancak günde 4 bardaktan fazla çay kalp krizini tetikler. Çok fazla içilmesi de doğru değil.
Sigara içenlere özel formül
İnsanın kendi kendine vereceği en büyük ceza sigara içmesidir. Ancak, sigarayı bırakamıyor ve nikotin ihtiyacından kurtulamıyorsanız, en azından zararlarından kurtulabilirsiniz. İşte Profesör’ün bugüne kadar saklı tuttuğu özel formül bunun için. Bu formül ile sigaranın vücudunuza verdiği tüm zararları elbette ortadan kaldırmak mümkün değil. Ancak önemli bir bölümünü en asgari düzeye indirebiliyorsunuz
Formülün temeli TERE OTU… Ayda 5 kez bunu yapacaksınız. 5 gün üst üste yaptıktan sonra diğer aya kadar bir daha tüketmeyeceksiniz. Yapmanız gereken şu; 5 gün boyunca her gün bir bağ tere otu yemek. Ancak salataya katmadan, saf olarak tüketeceksiniz. Öğlene kadar yarısını, öğleden sonra diğer yarısını yiyeceksiniz
Bu kürü uygularken idrara çıkıldığında yanma hissedilebilir. Bu zararlı bir şey değil. Bu ot aynı zamanda idrar yollarını da temizliyor. Formülü uygulamaya başladıktan sonra 2 veya 3. günde balgam çıkartmaya başlıyorsunuz. (Ayda 5 kez uygulanıp bırakılacak, unutmayın)
Dereotu mucizesi
Profesör Saraçoğlu, “Ben bunu bulduğumda heyecanımdan günlerce uyku uyuyamadım” diyor… Ne mi o? Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
Dereotu zayıflama mucizesi
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

amma uyudunuz bugün haaa kalkın gııııı sıkıldımmm...
varım gidim kahvaltı hazırlıyım bari uyanacağınız yok gayriii

Kizlar bi kac gundur dertti tasaydi derken salmisim iyice tartilmadim ama sanki kilo aldim gibi.Reglinde etkisi olabilir 1 hafta kaldi regl olmama.Zaten yaklasinca vucudum acayip sisiyor.Bugun toparladim biraz.Kayinvalidemlerde bitki cayi falan yok malum.Esimi gonderip aldiracagim.Birazdan kalkip leslie yapacagim.Annemlere donene kadar tartilma sansim yok bakalim ins etkisini hemen gorurum

helal nevime .papuc birakma o kazanovalara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…