Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlar dün akşam sizinle sohbet ederken yukardaki ev sahibimin geveze kızı geldi,görmesin diye çıktım kusura bakmayın.
canlar hepinize günaydınlar,kaçamaksız bir pazar dilerim.
Günaydın Pabyam,sana da iyi pazarlar balım :118:
bu erkeklerin nedir senden çektiğiiii koy ver gitsin gıı kafa bulsaydın birazz eğlenirdin ne güzell market süpermenleri bunlar anacımm
Yemişim öyle süpermeni Benim evet diyeceğim insan,yürürken zemini titretmeli,heybet seviyorum ben yaaaaa
Aman dikkat et İpek'çim,bu hafta iddia büyük Olmazsa 2 günlük detoks filan denersin canım.
helal nevime .papuc birakma o kazanovalara:)
Bırakmam Ganfed'immmmmmmm

dun yediklerim

sabah: 1 yumurta, peynir,domates,salatalik,2 dilim k.e. 3 zeytin,yesil cay
aksam: 1 kase yogurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
ara: 4-5 biskirem

bugunku menum:

sabah: klasik kahvaltim
ara: 1 kivi
oglen: yogurt,salata
ara: karpuz
aksam: mantar sote
ara: yesil elma

ay kiyamama uzulme artik

canim tickerin yok
sen diyete basladigindan beri kac kilo verdin?

cnm ben 3 sene önce fln tam 21 kg vermiştim sora sivilcilerim için bir ilaç kullandım o da kortizon içeriordu biraz kilo aldırdı bana şimdide onlardan kurtulmaya çalışıorum

kizlar ya ben bugun acaip kacamak yaptim ama 3 saatte yurudum sizce azaltirmi etkisini:26:ne yapayim ya sabah koca bir sandvic yedim icinde iki cesit peynir domates ve yesil taze sogan hani su yeni filizlenenler varya ondan esim dun almis bende sabah gorunce dayanamadim yedim hemde pideyle yaptim sandvici:18: oglende bir sandvic yedim ama oda bugday ekmeyiydi pide kadar olmasada ondada cok var biliyorsunuz . tam artik bisey yemiyecem biugun demistim ve yuruyuse cikmak uzereyken tel geldi misafir geliyorlarmis ben tabi kalktim yemek falan yaptim ve onlarla birlikte oturup yedim bir tavuk kanatbir kasik kadar yanina patatesinden aldim birazda 4 kasik kadarda pilav aldim yedim valla ama sonrasinda misafirimide kandirdim bizim burdaki parkta yuruyuse ciktik tam uc saat dolandik ama tempolu oyle yavas yavas degil yani iste benim bugunum boyle bol kacamakli gecti insallah kotu sonuc vermez:18:

iyi pazarlar kizlar
nasil geciyor tatiliniz bakalim
kacamak falan yok degil mi
Yooookkkk Rana'cım,bugün kaçamaksız bol sulu ve sporlu bir gündü,vicdanım rahat oturdum şimdi duşumu alıp,keyif kahvemi içiyorum :126:
dun yediklerim

sabah: 1 yumurta, peynir,domates,salatalik,2 dilim k.e. 3 zeytin,yesil cay
aksam: 1 kase yogurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
ara: 4-5 biskirem

bugunku menum:

sabah: klasik kahvaltim
ara: 1 kivi
oglen: yogurt,salata
ara: karpuz
aksam: mantar sote
ara: yesil elma
Menülerin gerçekten örnek menü canım;hem lezzetli hem çok az kalorili.Tebrik ediyorum seni canım
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim anca gelebildim

Amanın :18: Ganfed'im 3 saat yürüyüş çok iyi olmuş bebeğim ama aman canım fazla açma iştahını,mide elastiki yapıda olduğu için hemen büyüyebiliyor bu da açlık hissinin artmasına sebebiyet veriyor.Ben sana güveniyorum canım,daha haftanın başı bile değil.Çok rahat telafi edersin önümüzdeki 5 gün

iyi aksmaalr kizlar..

nevcim ben 3 gündür 2 ögün müsli yiyorum ins faydaini görürüm gerci dün bi ögün yeidm mangala gitmistik biraz gec ve fazla yiyince aksama yemedim :)

iyi aksmaalr kizlar..

nevcim ben 3 gündür 2 ögün müsli yiyorum ins faydaini görürüm gerci dün bi ögün yeidm mangala gitmistik biraz gec ve fazla yiyince aksama yemedim :)

Görürsün faydasını eminim bitanem,ben tecrübe ettim 7 şer cm incelmeyi kendimde,o yüzden güvenle tavsiye ediyorum canım.Müslinin yanında yarım muz yemeyi unutma olur mu canım.

ben bisey yemiyorum canim yaninda bneim müslim kuru meyveli zaten .
Yarım muzu bilhassa söylüyorlar bitanem,demek ki bi faydası var diye düşünüyorum.Enerji vermesi olabilir bu etken.2 öğün olacak unutma canım.Ben öğle ve akşam yiyordum.

Yarım muzu bilhassa söylüyorlar bitanem,demek ki bi faydası var diye düşünüyorum.Enerji vermesi olabilir bu etken.2 öğün olacak unutma canım.Ben öğle ve akşam yiyordum.

him bakarim canim ozaamn ben iki ögün pespese dayanama canim beni cok tutmuyor zira suan karnim gurulduyor:) sabah aksam yiyom ben bide ölcye fazala dikkta etmiyom kafama göre döküyorum ama cok degil gerci hasas tartimda var

Görürsün faydasını eminim bitanem,ben tecrübe ettim 7 şer cm incelmeyi kendimde,o yüzden güvenle tavsiye ediyorum canım.Müslinin yanında yarım muz yemeyi unutma olur mu canım.

müsliiii diyetini nasıl yapıosun ayrıntılı yazarmısın nevcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…