Günaydın Pabyam,sana da iyi pazarlar balım :118:canlar dün akşam sizinle sohbet ederken yukardaki ev sahibimin geveze kızı geldi,görmesin diye çıktım kusura bakmayın.
canlar hepinize günaydınlar,kaçamaksız bir pazar dilerim.
Yemişim öyle süpermenibu erkeklerin nedir senden çektiğiiii koy ver gitsin gıı kafa bulsaydın birazz eğlenirdin ne güzell market süpermenleri bunlar anacımm
Aman dikkat et İpek'çim,bu hafta iddia büyükKizlar bi kac gundur dertti tasaydi derken salmisim iyice tartilmadim ama sanki kilo aldim gibi.Reglinde etkisi olabilir 1 hafta kaldi regl olmama.Zaten yaklasinca vucudum acayip sisiyor.Bugun toparladim biraz.Kayinvalidemlerde bitki cayi falan yok malum.Esimi gonderip aldiracagim.Birazdan kalkip leslie yapacagim.Annemlere donene kadar tartilma sansim yok bakalim ins etkisini hemen gorurum
Bırakmam Ganfed'immmmmmmmhelal nevime .papuc birakma o kazanovalara:)
iyi pazarlar kizlar
nasil geciyor tatiliniz bakalim
kacamak falan yok degil mi
slm ranacım tek kaçamağım 1 bardak kola :84:
slm juli
kola fena olmus yaa
ama diyetti bu haffifletirmi biraz acaba ayrıca öğle yemeği yerine içtim offffffffffffffffff offffffffffffffffff :84::84:
sagliksiz olmus juli
ama vucut istemis demekki
bundan sonra dikkat edersin artik
ay kiyamama uzulme artik
canim tickerin yok
sen diyete basladigindan beri kac kilo verdin?
Yooookkkk Rana'cım,bugün kaçamaksız bol sulu ve sporlu bir gündü,vicdanım rahat oturdum şimdi duşumu alıp,keyif kahvemi içiyorum :126:iyi pazarlar kizlar
nasil geciyor tatiliniz bakalim
kacamak falan yok degil mi
dun yediklerim
sabah: 1 yumurta, peynir,domates,salatalik,2 dilim k.e. 3 zeytin,yesil cay
aksam: 1 kase yogurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
ara: 4-5 biskirem
Menülerin gerçekten örnek menü canım;hem lezzetli hem çok az kalorili.Tebrik ediyorum seni canımbugunku menum:
sabah: klasik kahvaltim
ara: 1 kivi
oglen: yogurt,salata
ara: karpuz
aksam: mantar sote
ara: yesil elma
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim anca gelebildim
kizlar ya ben bugun acaip kacamak yaptim ama 3 saatte yurudum sizce azaltirmi etkisini:26:ne yapayim ya sabah koca bir sandvic yedim icinde iki cesit peynir domates ve yesil taze sogan hani su yeni filizlenenler varya ondanesim dun almis bende sabah gorunce dayanamadim yedim hemde pideyle yaptim sandvici:18: oglende bir sandvic yedim ama oda bugday ekmeyiydi pide kadar olmasada ondada cok var biliyorsunuz . tam artik bisey yemiyecem biugun demistim ve yuruyuse cikmak uzereyken tel geldi misafir geliyorlarmis ben tabi kalktim yemek falan yaptim ve onlarla birlikte oturup yedim bir tavuk kanatbir kasik kadar yanina patatesinden aldim birazda 4 kasik kadarda pilav aldim yedim valla ama sonrasinda misafirimide kandirdim bizim burdaki parkta yuruyuse ciktik tam uc saat dolandik ama tempolu oyle yavas yavas degil yani iste benim bugunum boyle bol kacamakli gecti insallah kotu sonuc vermez:18:
iyi aksmaalr kizlar..
nevcim ben 3 gündür 2 ögün müsli yiyorum ins faydaini görürüm gerci dün bi ögün yeidm mangala gitmistik biraz gec ve fazla yiyince aksama yemedim :)
Görürsün faydasını eminim bitanem,ben tecrübe ettim 7 şer cm incelmeyi kendimde,o yüzden güvenle tavsiye ediyorum canım.Müslinin yanında yarım muz yemeyi unutma olur mu canım.
Yarım muzu bilhassa söylüyorlar bitanem,demek ki bi faydası var diye düşünüyorum.Enerji vermesi olabilir bu etken.2 öğün olacak unutma canım.Ben öğle ve akşam yiyordum.ben bisey yemiyorum canim yaninda bneim müslim kuru meyveli zaten .
Yarım muzu bilhassa söylüyorlar bitanem,demek ki bi faydası var diye düşünüyorum.Enerji vermesi olabilir bu etken.2 öğün olacak unutma canım.Ben öğle ve akşam yiyordum.
Görürsün faydasını eminim bitanem,ben tecrübe ettim 7 şer cm incelmeyi kendimde,o yüzden güvenle tavsiye ediyorum canım.Müslinin yanında yarım muz yemeyi unutma olur mu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?