Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

536. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-145#post-52881259

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

Yarışmamız 536. Etap birincisi; 7. Takımdan White1989 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP NOTLARI:
6. TAKIM

Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.

9. TAKIM
askrhpozitif ile ilgili olarak;
Üyemizin 2017 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.

ETAP MEZUNLARI

• 7. Takımdan GunesinKizi35 mezun oldu, tebrikler.
  • 7. Takımdan Triplimelek Megi mezun oldu, tebrikler.
  • 13. Takımdan meliyke mezun oldu, tebrikler.
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.

Arzu edenler, başarı hikayelerini linkini vermiş olduğum başlıkta paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

aynen nefsim tuttuğun yerden yakala da işte ..o arada tuttuğun yer bana da denk gelse keşke
canım sana şu kadar diyeyim çrş dr a gittim ya , yanıktan 4 gün sonra dr beni dövmedi ya ona şükür , o derece idi

Yok yok eni konu dandini2017 ciyim bu hafta

denecekleri denemişsin de bi de nar_cicegim in tavsiyeyi dene hele gülüm

Ausencia ya oksijen detoksu bile yok.. öyle artıda çünkü..

teessüfler .... istesem bi günlük işi var o artıların da şu an istemiyorum mesele o kaptanım çiçeğim

dolma da şifa niyetine , yanığa iyi geliyormuş

Mortilerim benim vucut diyet moda fena girdi.sıfır istah..o yüzden bu hafta yiyin yiyebildiginiz kadar.. @ecemavi @aeben sizi sevdigim icin zorlamanizi hic istemiyorum

hülyaaaaaa vay vay vay ..... seni böyle görmemiştim

Numaranı engellemiş ise ne arama ne de mesaj gonderebilirsin. Arama yapmaz öylece bekler mesajda öyle olur iletilmez.

Selam bırakıp kaçayım. Malumunuz bir kasa patlıcan bir kasa fasulye var. Patlıcan tamam fasulye de üç güne anca biter hadi bana kolay gelsin. Ne kadar güzel bir doğum günü geçiriyorum değil mi

7.takımın güzelleri tebriklerrrrrrrrrrrrr

Whiteblacklife canım tebrikleerrrrrrrrrrrrrrrrr

GunesinKizi35 güzelim tebrikleeeeeeeeeeerrr

Triplimelek Megi tatlım tebrikleeeeeeeeer

Kuzum akşamdan suya kuru kayısı koyup sabah suyuyla içmeyi dene..
Akşam kabak yemeği dene hatta çiğden rendeleyip bol zeytinyağı ile salata gibi yemeyi dene..

Aslında bir önerim de var hemen wc çıkarır ama işte o çok fena
Selam bırakıp kaçayım. Malumunuz bir kasa patlıcan bir kasa fasulye var. Patlıcan tamam fasulye de üç güne anca biter hadi bana kolay gelsin. Ne kadar güzel bir doğum günü geçiriyorum değil mi
Oy kolay gelsin..

İyi ki doğdun nice huzurlu mutlu ve fit yılların olsun inşallah

Kayısıda kabakta üzümde ise yaramıyor artık diğer öneriyi alayım lütfen

selam kızlar mutlu pazarlar

ancak gelebildim. hala fena çarptı beni. vücudumu uyuşturdu. başıma bir ağrı girdi ki sormayın. sonunda majezik içtim. azcık uzandım. şimdi biraz daha iyiyim. kalkıp haftaiçi için sağlıklı poğaça yapayım diyorum.

fulya tekrar geçmiş olsun , bence bu haftayı bol pro , sebze , salata , yoğurt ... peynir ..ot yeşillik ... geçirsen ... hiç sağlıklı da olsa poğaçalara bulaşmasan ama bu yukardakilerden doyana kadar yesen ... ne güzel olurdu

Kizlarrr kırmızı biber kozleyerek kışlık yapan var mı?
Nasıl yapıyorsunuz bi anlatin rica etsem..

Ben geçen yaptım ama günlük yedim..
Kozledim soydum biraz yağda sarımsak ekleyerek biraz ocakta harmanladim enfes oldu..
Bunun kışlık versiyonu nasıl olur ki acep

biz yapıyoruz canım. biberleri közleyip soyup doğruyoruz. kavanoza yerleştirip içine az zeytinyağı, sarımsak, kayatuzu ve kavanozun ağzına kadar sirke koyup konserve gibi yapıyoruz. çok güzel oluyor

yok zaten hepsini yemiyorum. yapıp derin dondurucuya atıyorum. ekmek yerine oluyor. pratik oluyor.

Kayısıda kabakta üzümde ise yaramıyor artık diğer öneriyi alayım lütfen
Acıyı bas en acılısından .. bir fırt da
Yapma yapma diyeydim açaydın gollarımııı
yok zaten hepsini yemiyorum. yapıp derin dondurucuya atıyorum. ekmek yerine oluyor. pratik oluyor.
Kız fulyaaaa
Ekmek de yeme işte da
Ekmek yerine poğaça yerine hoop ceviz badem koyarsın öğünlere mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…