Di mi ausum fazla motiveyimaynen nefsim tuttuğun yerden yakala da işte ..o arada tuttuğun yer bana da denk gelse keşke
canım sana şu kadar diyeyim çrş dr a gittim ya , yanıktan 4 gün sonradr beni dövmedi ya ona şükür , o derece idi
Yok yok eni konu @dandini2017 ciyim bu hafta
denecekleri denemişsin de bi de @nar_cicegim in tavsiyeyi dene hele gülüm
teessüfler .... istesem bi günlük işi var o artıların da şu an istemiyorum mesele o kaptanım çiçeğim
dolma da şifa niyetine , yanığa iyi geliyormuş
hülyaaaaaa vay vay vay ..... seni böyle görmemiştim
Çoooook teşekkür ederim sayenizde
7.takımın güzelleri tebriklerrrrrrrrrrrrr
Whiteblacklife canım tebrikleerrrrrrrrrrrrrrrrr
@GunesinKizi35 güzelim tebrikleeeeeeeeeeerrr
Triplimelek Megi tatlım tebrikleeeeeeeeer
Esinle cocuklarinla nice mutlu yillara kaptanicem.Yusuf basket oynuyor .... bizde oturduk maç izliyoruz .... karı koca ... evlilik yıl dönümü atraksiyonuna bacak engeliböyle de mutluyuz ...maç misssss
Aynen miu.asıl sen yoksun
tebriklerin en büyüğü sana miu'msanki hep burdaymışsın gibi ... öyle güzel oldun ki ... öyle güzel
Tripli megi senin adin azimli megi olmaliymis.Çoooook teşekkür ederim sayenizde
YaaaTripli megi senin adin azimli megi olmaliymis.
Tebrikler citttiiirrr megi
Acı da yasak emzirdigim içinAcıyı bas en acılısından .. bir fırt da
Yapma yapma diyeydim açaydın gollarımııı
Kız fulyaaaa
Ekmek de yeme işte da
Ekmek yerine poğaça yerine hoop ceviz badem koyarsın öğünlere mis gibi
Bence kendiliginden gecmesini bekle.Acı da yasak emzirdigim için
Takmıyorum kafama sadece tartı kötü etkilendi biraz onun için çözüm arıyorum 5 6 hiç cikmadigim oluyor alışık yani bünyeBence kendiliginden gecmesini bekle.
Bazen bn kafaya taktikca lavaboya cikamam.
4 gunde 2 kiloydu aebeninki..
Oyyyy oyyy doğum günü hatunu canım benim doğum günün kutlu olsun.Selam bırakıp kaçayım. Malumunuz bir kasa patlıcan bir kasa fasulye var. Patlıcan tamam fasulye de üç güne anca biterhadi bana kolay gelsin. Ne kadar güzel bir doğum günü geçiriyorum değil mi
Ausum o zaman sen bayağı kötü yanmissin..aynen nefsim tuttuğun yerden yakala da işte ..o arada tuttuğun yer bana da denk gelse keşke
canım sana şu kadar diyeyim çrş dr a gittim ya , yanıktan 4 gün sonradr beni dövmedi ya ona şükür , o derece idi
Yok yok eni konu @dandini2017 ciyim bu hafta
denecekleri denemişsin de bi de @nar_cicegim in tavsiyeyi dene hele gülüm
teessüfler .... istesem bi günlük işi var o artıların da şu an istemiyorum mesele o kaptanım çiçeğim
dolma da şifa niyetine , yanığa iyi geliyormuş
hülyaaaaaa vay vay vay ..... seni böyle görmemiştim
Anaa sizede mutlu yillar canom.Yusuf basket oynuyor .... bizde oturduk maç izliyoruz .... karı koca ... evlilik yıl dönümü atraksiyonuna bacak engeliböyle de mutluyuz ...maç misssss
Sağol Fulyacım bunu da favori mesajlara ekledim.biz yapıyoruz canım. biberleri közleyip soyup doğruyoruz. kavanoza yerleştirip içine az zeytinyağı, sarımsak, kayatuzu ve kavanozun ağzına kadar sirke koyup konserve gibi yapıyoruz. çok güzel oluyor
Ayyyy bal nisam.. akşama ne yiyorsun de bana bakıyım.. ben seni elektriklemem miiiiAynen miu.
Senle takim baska bi enerji oldu.
Miuuuuuuuuu.
Beni de elektrikleeeeee
Akşam uyur mu? Beraber yapalım 40 dk enfes olurOglumla uyumusum iyi de olmus.
Uyansin pazara gidicez .
Biraz pilates yapayim dedim oglum yaptirmadi.
Aksamlari 40dk yapsam ne iyi olur.
Sonucu merakla bekliyoruuuum haber etmeyi unutmaOhh bütün is yemek bitirdim.sacima yag sürdüm oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?