- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
HeeyBende seni tutuyorum ki
Canım üzgünüm o dediklerini tabii istemem ama bu hafta yenilecek sin
Ama Aralık'ta çok güzel olacaksın inşallah
Şöyle düğünde herkesin dikkatini çekip vav ne kadar zayıflamisdin ne yaptın sorularından sevincini
Birde Alışveriş te istediği alabilmek bı düşün ama haftaya düşünmeye başla
Bende okul kıyafetleri n yıkadım ütü masasında bekliyor
Canım bu arada bireysel derece ni kutlarım
Hadi beni tut
Nasıl yapılıyor ben de yapsamyok zaten hepsini yemiyorum. yapıp derin dondurucuya atıyorum. ekmek yerine oluyor. pratik oluyor.
Abla atar misin biliyorsan.4 gunde 2 kiloydu aebeninki..
Aynen muicim bende bekliyorum 2 hafta sonra faydasini gorurum insallah..kesin yazarim burayaSonucu merakla bekliyoruuuum haber etmeyi unutma
Silmisim canim bulamadım aa belki ilk sayfada vardir oraya bakar misin?Abla atar misin biliyorsan.
Soyle ki ayranasi yedim.Ayyyy bal nisam.. akşama ne yiyorsun de bana bakıyım.. ben seni elektriklemem miiii
Deli deliye baka baka
Nisa miuya uya uya zayıflarmış
Heyecanla bekliyorum.Nisa kuzum ben sana çarşmaba ve perşembe menüsü vericim -1.5 garanti ediciiim sen çarşambaya kadar kaçamaksıx beslen desuspushanimcim
Ayranaşı içindekiler senin bünyeye şişkinlik yapmıyor dimi? Aman diyim.. yapıyorsa onu yemeSoyle ki ayranasi yedim.
Yarin da yiyecegim.
En son az once yedim daha da bisey yemem .
Çoooook teşekkür ederim sayenizde
Heyecanla bekliyorum.
Inanmiyorum bamyadan sonra taze fasulye..benimki etli. Telepati kuruyoruz ortimmm..
Ayy gerçekten miInanmiyorum bamyadan sonra taze fasulye..benimki etli. Telepati kuruyoruz ortimmm..
Menune ne diyeyim.super..
Yok yapmiyor.Ayranaşı içindekiler senin bünyeye şişkinlik yapmıyor dimi? Aman diyim.. yapıyorsa onu yeme
Bunu yapacagim .Eki Görüntüle 2048613
Nisacım bu.. ama saati saatine her söyleneni yap kuzum.. tuz olmasın.. kiraz sapı çayı mutlaka olsun, yeşilçay da olur yoksa.. ve 3.5 lt su mutlaka tüketilecek.. wc sorununa da çok iyi geliyor.. ben kendim yaptım bunu ve güzel eksiler gördüm hiç de aç kalmadım..
@White1989 canım bu menüyü mutlaka dene derim.. wc işini çok iyi çözdü bende.. hiç yapamıyosan en en kötü sabahki madensuyu maydonoz limon kısmını yap bağırsaklar gurul gurul oluveriyor
Esinle cocuklarinla nice mutlu yillara kaptanicem.
Enisteye naz yap biraz.
Yemegini yapsin soyle en romantiginden.
Ausencia canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuunn..
Eki Görüntüle 2048613
Nisacım bu.. ama saati saatine her söyleneni yap kuzum.. tuz olmasın.. kiraz sapı çayı mutlaka olsun, yeşilçay da olur yoksa.. ve 3.5 lt su mutlaka tüketilecek.. wc sorununa da çok iyi geliyor.. ben kendim yaptım bunu ve güzel eksiler gördüm hiç de aç kalmadım..
@White1989 canım bu menüyü mutlaka dene derim.. wc işini çok iyi çözdü bende.. hiç yapamıyosan en en kötü sabahki madensuyu maydonoz limon kısmını yap bağırsaklar gurul gurul oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?