Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende seni tutuyorum ki
Heey
görücüksün Mortik
yok zaten hepsini yemiyorum. yapıp derin dondurucuya atıyorum. ekmek yerine oluyor. pratik oluyor.
Nasıl yapılıyor ben de yapsam
Kalorili nefis bir şey mi yoksa tırt mı

24 eylül karatay menüsü iftiharla sunulur

Kahvaltı ( 10:00) : Soğanlı biberli domatesli omlet, yer fıstığı, zeytin, salatalık, şekersiz çay

Akşam (16:00) : Taze fasulye kıymalı, peynirli salata, yoğurt

Su: 2 litre

Ausencia @MiuLego

Ortim Daydream-
Mortilerim aeben ecemavi

Heyecanla bekliyorum.

Nisacım bu.. ama saati saatine her söyleneni yap kuzum.. tuz olmasın.. kiraz sapı çayı mutlaka olsun, yeşilçay da olur yoksa.. ve 3.5 lt su mutlaka tüketilecek.. wc sorununa da çok iyi geliyor.. ben kendim yaptım bunu ve güzel eksiler gördüm hiç de aç kalmadım..

@White1989 canım bu menüyü mutlaka dene derim.. wc işini çok iyi çözdü bende.. hiç yapamıyosan en en kötü sabahki madensuyu maydonoz limon kısmını yap bağırsaklar gurul gurul oluveriyor

Oooooo beklenen karatay geldiiiii yaşasınnnn harika menü eflal artık bu yoldan devam

Inanmiyorum bamyadan sonra taze fasulye..benimki etli. Telepati kuruyoruz ortimmm..

Menune ne diyeyim.super..

B
Bunu yapacagim .
Carsamba yaparim.

Esinle cocuklarinla nice mutlu yillara kaptanicem.
Enisteye naz yap biraz.
Yemegini yapsin soyle en romantiginden.

yaptı canım , en romantiğinden kavun kesti az önce

canım aebenin 4 günde 2 kiloyu sormuşsun , ben şu takımda yapıpta kilo vermeyen görmedim .

1. ve 2. günler

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt

3. ve 4. günler

Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata

günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay

Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...

Ausencia canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuunn..

vaaaaaaaav karatay görse gözleri yaşarır bu kadar iyisine

hmmmmmmmmm aus hemencecik favorilere ekler bu mesajı ... olur olur ihtiyacı olur bir ara .... ama o ara bu ara değil .. kaç verdin sen bununla de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…