Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

miu bu çarşamba perşembe sadece değilmi iki günlük.Bende yapayım.

miu bu çarşamba perşembe sadece değilmi iki günlük.Bende yapayım.

bende çok beğendim ördekim ... şöyle bir bakınca , birbirine etkileşimli menü ... beraber tüketildiğinde yağ yakan cinsten

sabahta ödem atılıyor , ohhhhh misssss

bende çok beğendim ördekim ... şöyle bir bakınca , birbirine etkileşimli menü ... beraber tüketildiğinde yağ yakan cinsten

sabahta ödem atılıyor , ohhhhh misssss
evet.Bu arada tarçınlı dukan içeceği işe yaradı :)

Ausum öncesi 2-3 gün yeme işini abarttıysam ilk gün 2.5 ikinci gün 700 üçüncü gün 300 eksi gösterdi bana hep.. o artıları hemen götürüverdi

Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
Oy hani iyileşme belirtileri vardı kızında sevinmiştik

çekmece tamir etsin o :) ben 80 kere karışırım , illAllah der şimdi bi kahve yaparım lüpürdetiririz :)

Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla

oy kuzu ya ... geçmiş olsun çok .
mevsim geçişi işte bir terlemeye bakıyor çocuklarda hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…