Yok yazmadim canim aksama yazarimAyy gerçekten mine güzel yarın menü ne sen yazdın mı? Bakamadım geçmişe
miu bu çarşamba perşembe sadece değilmi iki günlük.Bende yapayım.Eki Görüntüle 2048613
Nisacım bu.. ama saati saatine her söyleneni yap kuzum.. tuz olmasın.. kiraz sapı çayı mutlaka olsun, yeşilçay da olur yoksa.. ve 3.5 lt su mutlaka tüketilecek.. wc sorununa da çok iyi geliyor.. ben kendim yaptım bunu ve güzel eksiler gördüm hiç de aç kalmadım..
Whiteblacklife canım bu menüyü mutlaka dene derim.. wc işini çok iyi çözdü bende.. hiç yapamıyosan en en kötü sabahki madensuyu maydonoz limon kısmını yap bağırsaklar gurul gurul oluveriyor
miu bu çarşamba perşembe sadece değilmi iki günlük.Bende yapayım.
evet.Bu arada tarçınlı dukan içeceği işe yaradı :)bende çok beğendim ördekim ... şöyle bir bakınca , birbirine etkileşimli menü ... beraber tüketildiğinde yağ yakan cinsten
sabahta ödem atılıyor , ohhhhh misssss
evet.Bu arada tarçınlı dukan içeceği işe yaradı :)
Ausum öncesi 2-3 gün yeme işini abarttıysam ilk gün 2.5 ikinci gün 700 üçüncü gün 300 eksi gösterdi bana hep.. o artıları hemen götürüverdiyaptı canım , en romantiğinden kavun kesti az önce
canım aebenin 4 günde 2 kiloyu sormuşsun , ben şu takımda yapıpta kilo vermeyen görmedim .
1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
vaaaaaaaav karatay görse gözleri yaşarır bu kadar iyisine
hmmmmmmmmm aus hemencecik favorilere ekler bu mesajı ... olur olur ihtiyacı olur bir ara .... ama o ara bu ara değil ..kaç verdin sen bununla de hele
Kuru iftiralara geldandini2017 koş koşşşş Antepia27 bugün pazar diye dayanamamış ...daha 5 gün var demişşşş .... neler neler yemiş verse verse 600 gr verecekmiş
Aslında çok daha uzun süreli uygulanabilen birşey ama en fazla 3 gün uygulanması taraftarıyım. Bünye alışmaısn bu tartı öncesi kurtarıcı olsun..miu bu çarşamba perşembe sadece değilmi iki günlük.Bende yapayım.
evet.Bu arada tarçınlı dukan içeceği işe yaradı :)
Ausum öncesi 2-3 gün yeme işini abarttıysam ilk gün 2.5 ikinci gün 700 üçüncü gün 300 eksi gösterdi bana hep.. o artıları hemen götürüverdi
Wc den çıkamıyorsun aus.. vücuttaki herşeyi wc de baybaylıyorsunne diyosunnnnnnnnnnnnanam ne cici bir şeymiş o öyle ... pek sevdim
Wc den çıkamıyorsun aus.. vücuttaki herşeyi wc de baybaylıyorsun
Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...White Lily kuzucan ? izindesin diye cozutmak yok di mi parem ?
Efser @masumm nar_cicegim siz nasıl oldunuz ?
Bende menü isteremmmm
Oy hani iyileşme belirtileri vardı kızında sevinmiştikVucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
Bu arada bugün evlilik yıldönümünüz değil mi yaaa.. hem de bacağın yanık değil mi.. geçiyo falan deme değnek enişteye.. yf çok acıyor sızlıyor vah fena yanıyor.. sen bugün piremsessin...
Yani demem o ki ütüyü değnek enişteye sepetleyiver
Ausencia
Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?