Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüye sabit kalamam ama sabah yapacağım yarın maydanoz alayım

Menü gelsin
Sabah
Kıymalı yumurta
Az üzüm
Kk kadar peynir
2 dilim TB ekmek
Ara türk kahvesi
4 üzüm
3 dilim mandalina eksi
Akşam
4 adet minnak köfte
3 adet patlıcan dilimi patlıcan kebabı yaptım sıfır yağ
1 kaşık yoğurt
Spordan sonra 1 türk kahvesi daha içeceğim
Şu iki litre şimdilik
Ausencia @MiuLego nar_cicegim

ben çok beğendim .... artılarını okudum bugün white'm .... menüler şahane idi ... ödem olmuş kesin de ... sana ödem yapan ne acaba ? onu mutlaka keşfedip ....yemekse uzak durmak gerek ... yorgunluk , stres, uykusuzluk vs de olabilir tabii ....sen bi iki gününü gözden geçir hele

Ben buldum..
Spordan kaslar şişti

Sebebi uykusuzluk kaptanim bebis dış çıkarıyor gece 9 defa kalkıyorum sabah 6 ayaktayım zaten gece eşim 2 de geliyor kalkıp ona yemek hazırlıyorum üstüne sohbet etmek istiyor eee yatmam 3.bucuk oluyor bölük borcuk uyuyorum uykusuzluktan ayakta siziyorum bazen

Banu nasıl oldun aklım sende

Nare83

Daha iyiyim cnm saol

Ay dün o halde bile birsürü iş yapmışım ben , bugün de var kek yapıcam beslenmeye, ütü var bir lokma yemek yok yarına bitmiyor iş

@White Lily kuzucan ? izindesin diye cozutmak yok di mi parem ?

@Efser Nare83 nar_cicegim siz nasıl oldunuz ?

Ben avm gezdim çocukların eksiklerini aldım pert oldum avm de yemek yemedim. eve gelincede cnm istemedi ama yinede bi peynirli salata yaptım saldırmayım diye

Bugun geriye gitti anlamadim mortim gibi 3 gundur dogru durust uyumadim ben de
Şaka gibi inan bir gün bir yerde sızıp kalacağım az kaldı eşim geçen gece halinin üstünden kaldırmış beni ne olur dokunma biraz uyuyun şurada demişim adama

Şaka gibi inan bir gün bir yerde sızıp kalacağım az kaldı eşim geçen gece halinin üstünden kaldırmış beni ne olur dokunma biraz uyuyun şurada demişim adama
Keske her cocugu olanin bir yardimcisi olsa. Cok yorucu gercekten. Kimsen de yoksa ozellikle.

Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
Gecmis olsun.
Canpareler hasta olunca hayat duruyor benim icin.

Son kat boyaya ben.. ağzım yüzüm bi boya olsun

ne renk boyuyorsunuz miu m ...seni her renk açar geçerdi ..

kuzum ya ... diş çıkarma zamanı ne zorluk ... ateş oluyor mu canım?

aman banum , ye tabii ki ..sakın ola acıkmadım diye atlama ... hatta yanına bi iki bi şey ekleyeydin ...

senin de artılar sabah puuuuuuuuf

Bende bugün tembellikten attım kendimi haliya ,koltuk dar geldi daha geniş yatim diye
Simdide yatagimdayim çamaşırları yıkadım asayimda spor yapasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…