- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Menüye sabit kalamam ama sabah yapacağım yarın maydanoz alayımEki Görüntüle 2048613
Nisacım bu.. ama saati saatine her söyleneni yap kuzum.. tuz olmasın.. kiraz sapı çayı mutlaka olsun, yeşilçay da olur yoksa.. ve 3.5 lt su mutlaka tüketilecek.. wc sorununa da çok iyi geliyor.. ben kendim yaptım bunu ve güzel eksiler gördüm hiç de aç kalmadım..
Whiteblacklife canım bu menüyü mutlaka dene derim.. wc işini çok iyi çözdü bende.. hiç yapamıyosan en en kötü sabahki madensuyu maydonoz limon kısmını yap bağırsaklar gurul gurul oluveriyor
ben çok beğendim .... artılarını okudum bugün white'm .... menüler şahane idi ... ödem olmuş kesin de ... sana ödem yapan ne acaba ?Menü gelsin
Sabah
Kıymalı yumurta
Az üzüm
Kk kadar peynir
2 dilim TB ekmek
Ara türk kahvesi
4 üzüm
3 dilim mandalina eksi
Akşam
4 adet minnak köfte
3 adet patlıcan dilimi patlıcan kebabı yaptım sıfır yağ
1 kaşık yoğurt
Spordan sonra 1 türk kahvesi daha içeceğim
Şu iki litre şimdilik
Ausencia @MiuLego nar_cicegim
Menü gelsin
Sabah
Kıymalı yumurta
Az üzüm
Kk kadar peynir
2 dilim TB ekmek
Ara türk kahvesi
4 üzüm
3 dilim mandalina eksi
Akşam
4 adet minnak köfte
3 adet patlıcan dilimi patlıcan kebabı yaptım sıfır yağ
1 kaşık yoğurt
Spordan sonra 1 türk kahvesi daha içeceğim
Şu iki litre şimdilik
Ausencia @MiuLego nar_cicegim
Ben buldum..ben çok beğendim .... artılarını okudum bugün white'm .... menüler şahane idi ... ödem olmuş kesin de ... sana ödem yapan ne acaba ?onu mutlaka keşfedip ....yemekse uzak durmak gerek ... yorgunluk , stres, uykusuzluk vs de olabilir tabii ....sen bi iki gününü gözden geçir hele
Sebebi uykusuzluk kaptanim bebis dış çıkarıyor gece 9 defa kalkıyorum sabah 6 ayaktayım zaten gece eşim 2 de geliyor kalkıp ona yemek hazırlıyorum üstüne sohbet etmek istiyor eee yatmam 3.bucuk oluyor bölük borcuk uyuyorum uykusuzluktan ayakta siziyorum bazenben çok beğendim .... artılarını okudum bugün white'm .... menüler şahane idi ... ödem olmuş kesin de ... sana ödem yapan ne acaba ?onu mutlaka keşfedip ....yemekse uzak durmak gerek ... yorgunluk , stres, uykusuzluk vs de olabilir tabii ....sen bi iki gününü gözden geçir hele
Nare83 kulakların çınladı mi
Bugün nasıl bir tembellik var üzerimde senin gibi o koltuktan o koltuga atiyorum kendimi, nolcek bu halimiz
Yarın okul var ben daha oğlanın kiyafetlerini yıkamadim, nasıl bir rahatlıksa
@White Lily kuzucan ? izindesin diye cozutmak yok di mi parem ?
@EfserNare83 nar_cicegim siz nasıl oldunuz ?
Bugun geriye gitti anlamadimOy hani iyileşme belirtileri vardı kızında sevinmiştik
Şaka gibi inan bir gün bir yerde sızıp kalacağım az kaldı eşim geçen gece halinin üstünden kaldırmış beni ne olur dokunma biraz uyuyun şurada demişim adamaBugun geriye gitti anlamadimmortim gibi 3 gundur dogru durust uyumadim ben de
Keske her cocugu olanin bir yardimcisi olsa. Cok yorucu gercekten. Kimsen de yoksa ozellikle.Şaka gibi inan bir gün bir yerde sızıp kalacağım az kaldı eşim geçen gece halinin üstünden kaldırmış beni ne olur dokunma biraz uyuyun şurada demişim adama
Gecmis olsun.Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
Evet zor oluyor yarın kreş var 5 saat bu arada biraz uyurum diye düşünüyorum inşallahKeske her cocugu olanin bir yardimcisi olsa. Cok yorucu gercekten. Kimsen de yoksa ozellikle.
Son kat boyaya ben.. ağzım yüzüm bi boya olsun
Sebebi uykusuzluk kaptanim bebis dış çıkarıyor gece 9 defa kalkıyorum sabah 6 ayaktayım zaten gece eşim 2 de geliyor kalkıp ona yemek hazırlıyorum üstüne sohbet etmek istiyor eee yatmam 3.bucuk oluyor bölük borcuk uyuyorum uykusuzluktan ayakta siziyorum bazen
Daha iyiyim cnm saol
Ay dün o halde bile birsürü iş yapmışım ben , bugün de var kek yapıcam beslenmeye, ütü var bir lokma yemek yok yarınabitmiyor iş
Ben avm gezdim çocukların eksiklerini aldım pert oldumavm de yemek yemedim. eve gelincede cnm istemedi ama yinede bi peynirli salata yaptım saldırmayım diye
Menumu yazayim hemen
Sabah =
1 haslanmis yumurta
Biraz orgu peynir
2-3 zeytin
Beyaz cay
14.00=
bi parca haslama hindi
Bol bol salata
18.00=
2 ser adet ceviz ve gun kurusu
1 bardak sut
Suyu sayamadim ama cok ictim
@MiuLegoAusencia Whiteblacklife
Bende bugün tembellikten attım kendimi haliya ,koltuk dar geldi daha geniş yatim diyeŞaka gibi inan bir gün bir yerde sızıp kalacağım az kaldı eşim geçen gece halinin üstünden kaldırmış beni ne olur dokunma biraz uyuyun şurada demişim adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?