Kiyman varsa patates oturtma yapabilirsin yada kiymali menemen kavurma .Ay bu yemek olayı ne gıcık ya.
ne yemek yapcam bilemedim
kahvalti 11:00
azcık sucuklu yumurta
3_4 zeytin
bol peynir
domates salatalık acı sos
akam
6_7 tane siyah üzüm
dil peynirli salata.
7 çiğ badem
bu hafta sonu bahtına peynirli
salata düştü hep, ama seviyorum Allahtan
yarın ne yemek götürcem bilmiyorum
hiç bir hazırlık yok
Kiyman varsa patates oturtma yapabilirsin yada kiymali menemen kavurma .
markete gittim kıyma hiç güzel değildi
yarın et balık kurumundan alayım dedim
yarım kg fasulye vardı onu mu yapsam bilemedim[/QUOTE
Yesil fasulyeyi cok seviyorum.
Yanina salata ayran yada cacik mis mis.
Ateş yok kaptanim mizmizlik on numara bugün kucağımda yaptım bütün işi hiç uyumadı sabahtan bu tarafa ne spor ne yürüyüş yapabildim yemeği zor yaptım ne olacak böyle bilmiyorumne renk boyuyorsunuz miu m ...seni her renk açar geçerdi ..
kuzum ya ... diş çıkarma zamanı ne zorluk ... ateş oluyor mu canım?
aman banum , ye tabii ki ..sakın ola acıkmadım diye atlama ... hatta yanına bi iki bi şey ekleyeydin ...
senin de artılar sabah puuuuuuuuf
Benim de yapasim var da yapacak durumum yokkk kız durmuyorBende bugün tembellikten attım kendimi haliya ,koltuk dar geldi daha geniş yatim diye
Simdide yatagimdayim çamaşırları yıkadım asayimda spor yapasim var
Neyse grsrz.
Bende yemek yapcam daha...
Ateş yok kaptanim mizmizlik on numara bugün kucağımda yaptım bütün işi hiç uyumadı sabahtan bu tarafa ne spor ne yürüyüş yapabildim yemeği zor yaptım ne olacak böyle bilmiyorum
Benim de yapasim var da yapacak durumum yokkk kız durmuyor
Bugün 4.gun WC yok
Yarın mahvedicek beni
Bende de üç gün yoktu. Bugün tarçınlı dukan içeceği yaptım. Sıkıntım geçti canım. Ama ben evdeyim sen yarın çalışacaksın yapman sıkıntı olabilri çünkü bayağı işe yarıyor bende.Sürekli götürüyor wc yeBugün 4.gun WC yok
Yarın mahvedicek beni
Vicks hic kullanmadim canim ama orgu bi suveter giydirdim bugun onu baya isitir. Havlu koydurmaz benimki donunu bile zor giydiriyorumnar_cicegim gecmis olsun canim. Eskiler boyle öksürük oldugu zaman yunden örülmüş birsey koyarlar ön kısma..lif olur atkı olur ne varsa artik..vicks yoksa zeytinyagi sürüp uzerine koyarlar..
devamini da atarim kuzummmmNare83 geçmiş olsun kuzum ya , gece miden fena imiş ...nasılsın şimdi ?
saydin78 gezme fotolarını gördüm bile
nar_cicegim sana da geçmiş olsun canım
@Makbule007 canom meta şaşırmış süper , 300 gideydi de şaşırırken 61.9 geleydi
@tevafuk55 tabii ki de tatlım , missss gibi eksiler çok yakışacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?