Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

suspushanimcim

Saydınım nevşehirde nereyegittiniz ? Aksaraydanmı geçtiniz ?
Göreme ,avanos , peribacaları , derin kuyu ay bizim sahada oralarda işte
Ay bu hafta gitmedik yoksa ugrardın bizim bahçeyede

Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...

Saydınım nevşehirde nereyegittiniz ? Aksaraydanmı geçtiniz ?
Göreme ,avanos , peribacaları , derin kuyu ay bizim sahada oralarda işte
Ay bu hafta gitmedik yoksa ugrardın bizim bahçeyede
kuzum Aksaraydan gectik evet. Göreme, Peri bacalari yanlis degilsem birde cavuşine gittik keşke kuzum kismet bir daha ki sefere insallah

Son düzenleme:
geçmiş olsun efsercim. probiyotik kullan. çok iyi geliyor. ya da ev yapımı kefir falan iç.

Yapma yapma diyeydim açaydın gollarımııı
Kız fulyaaaa
Ekmek de yeme işte da
Ekmek yerine poğaça yerine hoop ceviz badem koyarsın öğünlere mis gibi

yok canım öyle bildiğin poğaçalardan değil bu. 1/4 bakliyat unu, 3/4 lor peyniri,, zeytin, baharat, yumurta, yoğurt. mesela bu. hergün yemiyorum zaten. arada iyi oluyor hem dışardan simit börek poğaça almamı önlüyor. tatlım bu aralar halamdan dolayı iştah açık. frenliyor yardımcı oluyor bana böyle tarifler. uydurdum yaptım.

Sağol Fulyacım bunu da favori mesajlara ekledim.
Ayy yaparım inşallah da sonucuda yazarim
Dipnot ; Ben pek becerikli degilimdir mutfak işlerinde

yap canım afiyet olsun. aslında beceriklilik olayı değil bu. sadece mutfağa girme olayı. yaparsın. mutfak beni çok rahatlatıyor. tavsiye ederim. ben zaten hergün mutfağa girmem. hazır yemeğe geliyorum. ama arada değişik şeyler yaparım.

Nasıl yapılıyor ben de yapsam
Kalorili nefis bir şey mi yoksa tırt mı

değişik tariflerim var canım. yulaf unu, yulaf kepeği, bakliyat unlarından... normallere göre daha sağlıklı yani.

24 eylül karatay menüsü iftiharla sunulur

harikasın eflalim. doğumgünün kutlu olsun bu arada

Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .

geçmiş olsun canım. ben ekmek yemeyi biliyorum. katı besinler ye canım. annem haşlanmış patates falan diyor.

kuzum dra git ihmal etme gecmis olsun cok

Merhaba kizlar ben geldimmmm ))

Babamda bizimle birlikte geldi.. malum evde de yogunluk basladi artik...10 gun kalir babam...

Düğün güzel gecti diyebilirim .. kv ile kp beni karsi masadan süzdüler kp fazla kalmamis gitmis.. kv tek başına masada oturdu eseriyle övunuyordur bi aileyi dağıttı herkes bi masada düğün bitti ....

Aebenimm geçmiş olsun bacım..naptın çıkartabildin mi??

Aebenimm geçmiş olsun bacım..naptın çıkartabildin mi??
Biraz azaldı sanki . Daha evvel Eşiminde olmuştu genelde yırtıp geçiyormuş o yapıyormuş . Onunki daha fenaydı 3 gün bişi yiyememişti , şükür öyle değil gibi .
Geçmesse sabah giderim dr.

Evde vardı hş Patates iki lokma alayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…