Bu hafta harika olacak inanıyorum@masumm geçmiş olsun kuzum ya , gece miden fena imiş ...nasılsın şimdi ?
saydin78 gezme fotolarını gördüm bile
@nar_cicegim sana da geçmiş olsun canım
Cutemom007 canom meta şaşırmış süper , 300 gideydi de şaşırırken 61.9 geleydi
@tevafuk55 tabii ki de tatlım , missss gibi eksiler çok yakışacak sana
Munzevi Zencefil mortim @MiuLego taze kaptanim menümü yazmiyorum ama abartmadim yedigimi ictigimi
Su: 1'5 anca olmustur
Spor: 1 saat peri bacalarinda tirmanmali tempolu yuruyus :)120 puan
3 saat uykuyla
gardımı aldım harika 4 gün beni bekliyor
@MiuLego tabisi yencez kuzum portakalım alışık yenilmelere
Munzevi Zencefil ne terapiler planlıyorum sessizce bi bilsen. oksijen terapisi de ne ki @nar_cicegim kuzucum yenicez kaçarı you
Antepia27 kuzucum moral gezileri diyelim 7-8 ay oturduk simdi geziyoruz
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Saydınım nevşehirde nereyegittiniz ? Aksaraydanmı geçtiniz ?@MiuLego tabisi yencez kuzum portakalım alışık yenilmelere
Munzevi Zencefil ne terapiler planlıyorum sessizce bi bilsen. oksijen terapisi de ne ki @nar_cicegim kuzucum yenicez kaçarı you
Antepia27 kuzucum moral gezileri diyelim 7-8 ay oturduk simdi geziyoruz
Bende yapım bunu
kuzum Aksaraydan gectik evet. Göreme, Peri bacalari yanlis degilsem birde cavuşine gittikSaydınım nevşehirde nereyegittiniz ? Aksaraydanmı geçtiniz ?
Göreme ,avanos , peribacaları , derin kuyu ay bizim sahada oralarda işte
Ay bu hafta gitmedik yoksa ugrardın bizim bahçeyede
geçmiş olsun efsercim. probiyotik kullan. çok iyi geliyor. ya da ev yapımı kefir falan iç.
Yapma yapma diyeydim açaydın gollarımııı
Kız fulyaaaa
Ekmek de yeme işte da
Ekmek yerine poğaça yerine hoop ceviz badem koyarsın öğünlere mis gibi
Sağol Fulyacım bunu da favori mesajlara ekledim.
Ayy yaparım inşallah da sonucuda yazarim
Dipnot ; Ben pek becerikli degilimdir mutfak işlerinde
Nasıl yapılıyor ben de yapsam
Kalorili nefis bir şey mi yoksa tırt mı
24 eylül karatay menüsü iftiharla sunulur
Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...
kuzum dra git ihmal etmeKıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Aebenimm geçmiş olsun bacım..naptın çıkartabildin mi??Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Biraz azaldı sanki . Daha evvel Eşiminde olmuştu genelde yırtıp geçiyormuş o yapıyormuş . Onunki daha fenaydı 3 gün bişi yiyememişti , şükür öyle değil gibi .Aebenimm geçmiş olsun bacım..naptın çıkartabildin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?