Yenek.tabiHem ortim hem mortim ben kendimi bi tuttum bakkk menü nile yazmıyom
Sen işi sıkı tutmaya bak yenek mortileri
Canım kaptanicem
MAAŞALLAHOrti ve mortilerime ikramım var ,şu an pişiyo
Hemide kızlarım sardı ben 3-5 sarıp gitmiştim
ay neler duyuyorum
Aeben bacım bizim mortiler coşmuş
Gecmis olsun bencede dr gitBiraz azaldı sanki . Daha evvel Eşiminde olmuştu genelde yırtıp geçiyormuş o yapıyormuş . Onunki daha fenaydı 3 gün bişi yiyememişti , şükür öyle değil gibi .
Geçmesse sabah giderim dr.
Evde vardı hş Patates iki lokma alayım.
Ne kotu bi durum. Buyukler hirslarina, kiskancliga kapilip cok hata yapiyor sonunu dusunmuyorlar. Ne aci.Merhaba kizlar ben geldimmmm))
Babamda bizimle birlikte geldi.. malum evde de yogunluk basladi artik...10 gun kalir babam...
Düğün güzel gecti diyebilirim .. kv ile kp beni karsi masadan süzdülerkp fazla kalmamis gitmis.. kv tek başına masada oturdu eseriyle övunuyordur bi aileyi dağıttı herkes bi masada düğün bitti ....
Merhaba kizlar ben geldimmmm))
Babamda bizimle birlikte geldi.. malum evde de yogunluk basladi artik...10 gun kalir babam...
Düğün güzel gecti diyebilirim .. kv ile kp beni karsi masadan süzdülerkp fazla kalmamis gitmis.. kv tek başına masada oturdu eseriyle övunuyordur bi aileyi dağıttı herkes bi masada düğün bitti ....
Evin yakınında yok mu bi hastane gidiver hemen alırlar.Biraz azaldı sanki . Daha evvel Eşiminde olmuştu genelde yırtıp geçiyormuş o yapıyormuş . Onunki daha fenaydı 3 gün bişi yiyememişti , şükür öyle değil gibi .
Geçmesse sabah giderim dr.
Evde vardı hş Patates iki lokma alayım.
Cok gecmis olsun .Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...
İyi akşamlar efenim, aç yorgun bitkin geçmiş okuyan eflal geldi
Yani moralim niye bozuk olsun ki. Bütün gün doğum günümde kışlık hazırlık yaptığım için mi, küçük oğlanı babası bugün de ekip arkadaşı çağırdı diye gitti diye mi, küçük sürekli babamı istiyorum gelsin parka gidicez diye ağladı diye mi, bu kadar stres arasında fasulye dilmekten her yerim tutuldu diye mi, odun adamın doğum günüme hiç bir şey yapmamasından mı. Niye bozulsun canım
Ne desem bilemedim ki şimdiİyi akşamlar efenim, aç yorgun bitkin geçmiş okuyan eflal geldi
Yani moralim niye bozuk olsun ki. Bütün gün doğum günümde kışlık hazırlık yaptığım için mi, küçük oğlanı babası bugün de ekip arkadaşı çağırdı diye gitti diye mi, küçük sürekli babamı istiyorum gelsin parka gidicez diye ağladı diye mi, bu kadar stres arasında fasulye dilmekten her yerim tutuldu diye mi, odun adamın doğum günüme hiç bir şey yapmamasından mı. Niye bozulsun canım
Maşallah Can'ım..anlamadım bende..hiç açlık yok kaç gündür..hep böyle gitse keşke.Daydream- ya maşallah diyeyimde benimde iştah yok biliyomusun.
Herkesi olduğu gibi kabul eden hep benim fulya , kimse beni olduğum gibi kabul etmiyor ama ...olduğu gibi kabul edersen canım daha az üzülürsün.
Benim oğlum bazen babasını 4 gün hiç görmediği oluyor canım alışmasını sağla bir şekilde onun açığını sen kapatıyorsun biliyorum ama ne yapalım onlar da öyle değiştiremeyiz kiHerkesi olduğu gibi kabul eden hep benim fulya , kimse beni olduğum gibi kabul etmiyor ama ...
Doğum günü beklentim esasında yok , onu bırakalı yıllar oldu ama küçük oğlanı üç gündür ağlatması sabrımı çok taşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?