Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hem ortim hem mortim ben kendimi bi tuttum bakkk menü nile yazmıyom

Sen işi sıkı tutmaya bak yenek mortileri
Yenek.tabi

ben sizi tutuyorum ecemavi de favorim ....sana karşı da ece'yi tutuyorum
Canım kaptanicem

Orti ve mortilerime ikramım var ,şu an pişiyo
Hemide kızlarım sardı ben 3-5 sarıp gitmiştim
MAAŞALLAH

Mortilerim benim vucut diyet moda fena girdi.sıfır istah..o yüzden bu hafta yiyin yiyebildiginiz kadar.. ecemavi aeben sizi sevdigim icin zorlamanizi hic istemiyorum
ay neler duyuyorum

Aeben bacım bizim mortiler coşmuş

Ne kotu bi durum. Buyukler hirslarina, kiskancliga kapilip cok hata yapiyor sonunu dusunmuyorlar. Ne aci.

Merhaba kizlar ben geldimmmm ))

hangi aileyi dağıttı canım?

Evin yakınında yok mu bi hastane gidiver hemen alırlar.

Bugün annem kelebekten döndü eve gittim kardesimle.ailesi vardı ben bizimkileri götürmedim biraz silsüpür yaptım gelinimizde yeme yaptı yedik geldik gecmis cok fazla acaba bilmem gerken birşey varmı etiketlere ve alıntılara baktım.ama

idare eder menüm. çok güzel değil ama yazayım artık bir yerden başlayayım.

sabah
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık

öğlen
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık

ara
kahve
1 kk incirli badem unlu kurabiye (şekersiz unsuz)

akşam
balık
salata
1 dilim ekmek

yatana kadar 2,5 lt su

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun .
Haslanmis patates belki gecirebilir.

İyi akşamlar efenim, aç yorgun bitkin geçmiş okuyan eflal geldi
Yani moralim niye bozuk olsun ki. Bütün gün doğum günümde kışlık hazırlık yaptığım için mi, küçük oğlanı babası bugün de ekip arkadaşı çağırdı diye gitti diye mi, küçük sürekli babamı istiyorum gelsin parka gidicez diye ağladı diye mi, bu kadar stres arasında fasulye dilmekten her yerim tutuldu diye mi, odun adamın doğum günüme hiç bir şey yapmamasından mı. Niye bozulsun canım

aeben abla geçmiş olsun , bende patates diye duymuştum
Aben abla birde ben dün kahvaltılık sos yaptım çok acı gibi oldu cnm sıkıldı tarifi verem arkadaş mı yanlış verdi anlamadım 10 kg domatese 3 kg çin biberi koydum dedi kendisi ama ben5 kg yarım kilo koydum çok acı oldu

Ausencia canikom yıldönümünuz kulu olsun nice yıllar değnek enişte ile

ada81 basiyormuyuz bomba gibi hoşgeldin
Efser geçmiş olsun

İyi akşamlar efenim, aç yorgun bitkin geçmiş okuyan eflal geldi

olduğu gibi kabul edersen canım daha az üzülürsün.

Ne desem bilemedim ki şimdi

olduğu gibi kabul edersen canım daha az üzülürsün.
Herkesi olduğu gibi kabul eden hep benim fulya , kimse beni olduğum gibi kabul etmiyor ama ...
Doğum günü beklentim esasında yok , onu bırakalı yıllar oldu ama küçük oğlanı üç gündür ağlatması sabrımı çok taşırdı

Benim oğlum bazen babasını 4 gün hiç görmediği oluyor canım alışmasını sağla bir şekilde onun açığını sen kapatıyorsun biliyorum ama ne yapalım onlar da öyle değiştiremeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…