Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

him bakarim canim ozaamn ben iki ögün pespese dayanama canim beni cok tutmuyor zira suan karnim gurulduyor:) sabah aksam yiyom ben bide ölcye fazala dikkta etmiyom kafama göre döküyorum ama cok degil gerci hasas tartimda var
Bitanem benim gibi açlık duygusu 5-6 kişinin toplamı kadar olan ben bile,müsli ile açlık duygumu kaybetmiştim.DR.Ö... markasının ballı olanını dene canım,internet siparişi de verebilirsin canım.Kesinlikle o ürün diğer markalara oranla çok daha lezzetli ve doyurucu.
müsliiii diyetini nasıl yapıosun ayrıntılı yazarmısın nevcim
Julia'cım seçtiğin 2 öğün 21 gün 30 gr müsliyi 100 ml sütle karıştırıp,içine yarım muz ezerek yiyorsun canım.Öğünleri sen seçiyorsun.Ender saraç kilo veme olmasa da ölçüleriniz 6-7 cm incelecek demişti.Başlamadan ölçmüştüm;hem 21 günde 3 kilo verdim,hem de 7 şer cm inceldim Julia'cım.

Huuuuuu,Pabya Hanımmmmmm.Piknikten geldin bi Nevimi göreyim demedin amaaaaaaaaaa :84:

haftada 1 kg gibi süpermiş cnm

canim bende o markanin sekersiz kuru meyvelisini almistim ballisinada baktim ama seker var icinde ,bisey olmazmiki zaten yarin bitiyo olmassa ondan alayim

haftada 1 kg gibi süpermiş cnm
Hele incelme kısmı Julia'cım,denemesem inanmazdım ama kalçalarım yarı yarıya farketti sanki
canim bende o markanin sekersiz kuru meyvelisini almistim ballisinada baktim ama seker var icinde ,bisey olmazmiki zaten yarin bitiyo olmassa ondan alayim
Olmaz bitanem sakıncası,zaten günlük 1000 kalori bile doldurmuyor ama 2000 kalori almış gibi tokluk ve enerji veriyor.Ballı olanı içine süt katılıp muzla ezilince tadı harika oluyor...

tamam canim,ama balli nasil yani sanirim burdaki meyveli balliydi yada yalnis hatirliyorum baska ne var icinde müsliden baska,cok sprdum kusura bakma eger becerebilrisem ramazana kadar yapmak sitiyorum,vede ramazana kadar artik su 5 li rakamlari görmek istiyorum Rabbim nasip eder ins..bende baktim bugün kalorime 900 küsürdü ama 60 gr hesapladim müsliyi belki okadarda yoktu yedigim,en iyisi yarin sabahtan itibaren tartayim .

o derece yani nevcim heeee mutlaka denemem gerek o zaaman yaaa yarın başlayayım bari tok tutuo mu peki bunlARIN yanında ne yemem gerek kalan öğünde
Kalan öğüne sen karar veriyorsun canım,az kalorili bir sebze yemeği ya da sabahsa diyet kahvaltısı gibi.
Canım bal ve müsli içeriği canım.Verirsin eminim canım.

ama diyetti bu haffifletirmi biraz acaba ayrıca öğle yemeği yerine içtim offffffffffffffffff offffffffffffffffff :84::84:

diyetse kalori yoktur zaten..sağlıksız olması dışında zararvermez canım merak etme..............

biraz kaçırmışsın canım...sinameki falan iç bu gün..yarın tartıl...moralin bozulması

günaydın kızlar
ben dün denize gittim innaılmaz derecede yandım malesef
bu arada bu müsliyi nerede bulabiliriz.
günaydın hülyaa..........................
bütün marketlerde var canım...........

kızlaaar....artık yeni bir haftaya başlıyoruuuz...........
ablam antalyaya döndü pazar günü ..burdaki ablamlar arabayla beraber gitti 10 gün kalıp dönücekler..ben ramazana kadar daha sakin bir hayat sürücem demektir.............birazdan tartılıcam ..bu günle beraber ayran çorbası yapıcam 2 gün...ödemler bi gitsin..ramazana kadar 3 kilo vermeyi planlıyorum inş.....

gülüm ve azerii bir süre aramızda yoklar......inş...sağsalim dönerler aramıza......kaptanımızın yokluğunda onun yerini dolduramasamda sizlere destek olmaya öçalışıcam şekerler.....nevimde yardımcı olacaktır her türlü konuda....mesaj sayımları yaz dolayısıyla çok sıkı olmasada devam edecek arkadaşlar......paylaşımı eksik etmeyin..........

ne demişler birlikten güç doğaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........

7. takım çooook yaşaaaaaaaaaaaa...............

veririsin inş.
benim arkadaşım gecen ramazan ayında 9 kilo vermiş nasıls oldu dedim
özel bir çabam olmadı yanlız canım bol bol ayran çekiyordu hiç bişe yemeden ayran içiyordum dolayısıyla bişe yiyemiyordum diyor.
ben gecne ramazan ayında hiç kilo vermedim saldırıyordum çünkü akamları

ben de geçen sene 3 kilo verdim.....iftarda suyla ayranı o kadar iöççiyordumki yemeğe yer kalmıyordu..salatayı hazır ediyordum...salatada yiyince gerisi kolay zaten...sahurda yoğurt az kahvaltılık çok iyi oluyor bu ramazanda böyle olur inş...

darısı başıma inşallhhh.ben ramazanda kilo alıyorum malesef.o kadar yiyorumki açlık başıma vuruyor.ama bu sefer salata çorba ayrann derken bitirecem iftarımı

bu hafta beni listeye alacakmısınız canlar. gecen cuma tartıldığımda 73,4 düm bakalım bu cuma ne olacak.haftasonu memleketteydik köyede gittik teyzem bize sıkma yaptı malesef 2 tane yedim ya her zaman bulamıyoruz malesef ama sabah tartımdım kaybım olmamış denizde eritmişim :)

yeni bir haftaya merhaba...Dun leslie yapamadim cunku misafir geldi.Ama aksam esimle ve kizimla mardin caddelerinde 1 saat yuruyus yaptik.Malum caddeler inisli cikisli.Kaldirimlar dar bir in bir cik :) engelli ve egimli yuruyus...Bugun sabahta 6.30 da esime bir 1 saat yuruduk.Leslie yapmak zor galiba burda gelen gidenden.Ama yuruyusu rahat yapiyoruz.

Nevcim aslinda tickerimi kizim yasini doldurana kadar degistirmeyi dusunmuyordum.Ama sen soyleyince yapsam mi diye dusundum.Simdi sirf senin icin degistirecem.Opudun MUCK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…