Bitanem benim gibi açlık duygusu 5-6 kişinin toplamı kadar olan ben bile,müsli ile açlık duygumu kaybetmiştim.DR.Ö... markasının ballı olanını dene canım,internet siparişi de verebilirsin canım.Kesinlikle o ürün diğer markalara oranla çok daha lezzetli ve doyurucu.him bakarim canim ozaamn ben iki ögün pespese dayanama canim beni cok tutmuyor zira suan karnim gurulduyor:) sabah aksam yiyom ben bide ölcye fazala dikkta etmiyom kafama göre döküyorum ama cok degil gerci hasas tartimda var
Julia'cım seçtiğin 2 öğün 21 gün 30 gr müsliyi 100 ml sütle karıştırıp,içine yarım muz ezerek yiyorsun canım.Öğünleri sen seçiyorsun.Ender saraç kilo veme olmasa da ölçüleriniz 6-7 cm incelecek demişti.Başlamadan ölçmüştüm;hem 21 günde 3 kilo verdim,hem de 7 şer cm inceldim Julia'cım.müsliiii diyetini nasıl yapıosun ayrıntılı yazarmısın nevcim
haftada 1 kg gibi süpermiş cnmBitanem benim gibi açlık duygusu 5-6 kişinin toplamı kadar olan ben bile,müsli ile açlık duygumu kaybetmiştim.DR.Ö... markasının ballı olanını dene canım,internet siparişi de verebilirsin canım.Kesinlikle o ürün diğer markalara oranla çok daha lezzetli ve doyurucu.
Julia'cım seçtiğin 2 öğün 21 gün 30 gr müsliyi 100 ml sütle karıştırıp,içine yarım muz ezerek yiyorsun canım.Öğünleri sen seçiyorsun.Ender saraç kilo veme olmasa da ölçüleriniz 6-7 cm incelecek demişti.Başlamadan ölçmüştüm;hem 21 günde 3 kilo verdim,hem de 7 şer cm inceldim Julia'cım.
Bitanem benim gibi açlık duygusu 5-6 kişinin toplamı kadar olan ben bile,müsli ile açlık duygumu kaybetmiştim.DR.Ö... markasının ballı olanını dene canım,internet siparişi de verebilirsin canım.Kesinlikle o ürün diğer markalara oranla çok daha lezzetli ve doyurucu.
Julia'cım seçtiğin 2 öğün 21 gün 30 gr müsliyi 100 ml sütle karıştırıp,içine yarım muz ezerek yiyorsun canım.Öğünleri sen seçiyorsun.Ender saraç kilo veme olmasa da ölçüleriniz 6-7 cm incelecek demişti.Başlamadan ölçmüştüm;hem 21 günde 3 kilo verdim,hem de 7 şer cm inceldim Julia'cım.
Hele incelme kısmı Julia'cım,denemesem inanmazdım ama kalçalarım yarı yarıya farketti sankihaftada 1 kg gibi süpermiş cnm
Olmaz bitanem sakıncası,zaten günlük 1000 kalori bile doldurmuyor ama 2000 kalori almış gibi tokluk ve enerji veriyor.Ballı olanı içine süt katılıp muzla ezilince tadı harika oluyor...canim bende o markanin sekersiz kuru meyvelisini almistim ballisinada baktim ama seker var icinde ,bisey olmazmiki zaten yarin bitiyo olmassa ondan alayim
[BHele incelme kısmı Julia'cım,denemesem inanmazdım ama kalçalarım yarı yarıya farketti sanki[/B] o derece yani nevcim heeee mutlaka denemem gerek o zaaman yaaa yarın başlayayım bari tok tutuo mu peki bunlARIN yanında ne yemem gerek kalan öğünde
tamam canim,ama balli nasil yani sanirim burdaki meyveli balliydi yada yalnis hatirliyorum baska ne var icinde müsliden baska,cok sprdum kusura bakma eger becerebilrisem ramazana kadar yapmak sitiyorum,vede ramazana kadar artik su 5 li rakamlari görmek istiyorum Rabbim nasip eder ins..bende baktim bugün kalorime 900 küsürdü ama 60 gr hesapladim müsliyi belki okadarda yoktu yedigim,en iyisi yarin sabahtan itibaren tartayim .Hele incelme kısmı Julia'cım,denemesem inanmazdım ama kalçalarım yarı yarıya farketti sanki
Olmaz bitanem sakıncası,zaten günlük 1000 kalori bile doldurmuyor ama 2000 kalori almış gibi tokluk ve enerji veriyor.Ballı olanı içine süt katılıp muzla ezilince tadı harika oluyor...
Kalan öğüne sen karar veriyorsun canım,az kalorili bir sebze yemeği ya da sabahsa diyet kahvaltısı gibi.o derece yani nevcim heeee mutlaka denemem gerek o zaaman yaaa yarın başlayayım bari tok tutuo mu peki bunlARIN yanında ne yemem gerek kalan öğünde
Canım bal ve müsli içeriği canım.Verirsin eminim canım.tamam canim,ama balli nasil yani sanirim burdaki meyveli balliydi yada yalnis hatirliyorum baska ne var icinde müsliden baska,cok sprdum kusura bakma eger becerebilrisem ramazana kadar yapmak sitiyorum,vede ramazana kadar artik su 5 li rakamlari görmek istiyorum Rabbim nasip eder ins..bende baktim bugün kalorime 900 küsürdü ama 60 gr hesapladim müsliyi belki okadarda yoktu yedigim,en iyisi yarin sabahtan itibaren tartayim .
ama diyetti bu haffifletirmi biraz acaba ayrıca öğle yemeği yerine içtim offffffffffffffffff offffffffffffffffff :84::84:
kizlar ya ben bugun acaip kacamak yaptim ama 3 saatte yurudum sizce azaltirmi etkisini:26:ne yapayim ya sabah koca bir sandvic yedim icinde iki cesit peynir domates ve yesil taze sogan hani su yeni filizlenenler varya ondanesim dun almis bende sabah gorunce dayanamadim yedim hemde pideyle yaptim sandvici:18: oglende bir sandvic yedim ama oda bugday ekmeyiydi pide kadar olmasada ondada cok var biliyorsunuz . tam artik bisey yemiyecem biugun demistim ve yuruyuse cikmak uzereyken tel geldi misafir geliyorlarmis ben tabi kalktim yemek falan yaptim ve onlarla birlikte oturup yedim bir tavuk kanatbir kasik kadar yanina patatesinden aldim birazda 4 kasik kadarda pilav aldim yedim valla ama sonrasinda misafirimide kandirdim bizim burdaki parkta yuruyuse ciktik tam uc saat dolandik ama tempolu oyle yavas yavas degil yani iste benim bugunum boyle bol kacamakli gecti insallah kotu sonuc vermez:18:
günaydın hülyaa..........................günaydın kızlar
ben dün denize gittim innaılmaz derecede yandım malesef
bu arada bu müsliyi nerede bulabiliriz.
kızlaaar....artık yeni bir haftaya başlıyoruuuz...........
ablam antalyaya döndü pazar günü ..burdaki ablamlar arabayla beraber gitti 10 gün kalıp dönücekler..ben ramazana kadar daha sakin bir hayat sürücem demektir.............birazdan tartılıcam ..bu günle beraber ayran çorbası yapıcam 2 gün...ödemler bi gitsin..ramazana kadar 3 kilo vermeyi planlıyorum inş.....
gülüm ve azerii bir süre aramızda yoklar......inş...sağsalim dönerler aramıza......kaptanımızın yokluğunda onun yerini dolduramasamda sizlere destek olmaya öçalışıcam şekerler.....nevimde yardımcı olacaktır her türlü konuda....mesaj sayımları yaz dolayısıyla çok sıkı olmasada devam edecek arkadaşlar......paylaşımı eksik etmeyin..........
ne demişler birlikten güç doğaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........
7. takım çooook yaşaaaaaaaaaaaa...............
veririsin inş.
benim arkadaşım gecen ramazan ayında 9 kilo vermiş nasıls oldu dedim
özel bir çabam olmadı yanlız canım bol bol ayran çekiyordu hiç bişe yemeden ayran içiyordum dolayısıyla bişe yiyemiyordum diyor.
ben gecne ramazan ayında hiç kilo vermedim saldırıyordum çünkü akamları
ben de geçen sene 3 kilo verdim.....iftarda suyla ayranı o kadar iöççiyordumki yemeğe yer kalmıyordu..salatayı hazır ediyordum...salatada yiyince gerisi kolay zaten...sahurda yoğurt az kahvaltılık çok iyi oluyor bu ramazanda böyle olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?