Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkesi olduğu gibi kabul eden hep benim fulya , kimse beni olduğum gibi kabul etmiyor ama ...
Doğum günü beklentim esasında yok , onu bırakalı yıllar oldu ama küçük oğlanı üç gündür ağlatması sabrımı çok taşırdı

haklısın canım. böyle şeyler insanı yıpratıyor. ama anladığım kadarıyla bu konularda duyarsız.

Benim oğlum bazen babasını 4 gün hiç görmediği oluyor canım alışmasını sağla bir şekilde onun açığını sen kapatıyorsun biliyorum ama ne yapalım onlar da öyle değiştiremeyiz ki
İş nedeni ile mi keyfi mi canım sizin ki ? Benimki tamamen keyfi ve her gün böyle

Basliyoruz canim su aralar spor pek yapamam ama diyet devam )

İş nedeni ile mi keyfi mi canım sizin ki ? Benimki tamamen keyfi ve her gün böyle
Çoğu zaman iş nedeniyle bazen de balık sevdası yüzünden ellesmiyorum artık ne yapılacaksa kendim yapıyorum sabah evde uyur mesela iki çocukla krese giderim ona bebeğe bakta ben çocuğu krese goturuyum demiyorum artık böyle daha mutlu oluyor insan beklentin ne kadar azsa o kadar mutlu oluyorsun

yaaaa gel tabiki hemen gel hiç durma geeel

Bizimkinde de balık sevdası, ooo ondan os yardım anlamında beklentiyi bırakalı çok oldu canım. Sabah küçükle o ilgileniyor onun da sebebi bütün gün babalarını görmeden uyumaları, beni istemiyor baba kalk odaya gidelim mutfağa gidelim diyor. Özlüyor çünkü

Sabret canım büyüdükçe bırakıyorlar okul falan girince araya rahatliyor insan

Eflalim canımmmm yeni yaşın hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin çocuklarınla.

Kıyamam ben ona Allah uzun mutlu sağlıklı ömür nasip etsin evlatlarimiza

Allah şerrinden korusun. Ne kötü bir durum. Çok korkarım bu tip insanlardan. Allah sizide uzak etsin ada.
Amin canim ...2.5 yıldır uzağım canim görüşmüyorum slmlasmiyoruz dahi... güzel bi durum mu hayir ama bana baska alternatif birakmadilar ...

En iyisi ada inanki en iyisi
Evet bundan bir yıl once kızım icin üzülüyordum benim babaannemi babaannesi saniyor ... onlari tanimiyor ben görüşmesin demedum ama 2.5 yildir telde esime hic kizimi sormadılar iyi mi kötü mu diye.. bende düğüne goturmedim kızımı ablama biraktim ... madem torunuzu merak etmiyorsunuz yok size torun )

Ay geçmiş olsun . Ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…