Herkesi olduğu gibi kabul eden hep benim fulya , kimse beni olduğum gibi kabul etmiyor ama ...
Doğum günü beklentim esasında yok , onu bırakalı yıllar oldu ama küçük oğlanı üç gündür ağlatması sabrımı çok taşırdı
İş nedeni ile mi keyfi mi canım sizin ki ? Benimki tamamen keyfi ve her gün böyleBenim oğlum bazen babasını 4 gün hiç görmediği oluyor canım alışmasını sağla bir şekilde onun açığını sen kapatıyorsun biliyorum ama ne yapalım onlar da öyle değiştiremeyiz ki
Buyuk olunca herseyi yapabiliriz mantığında oluyorlar bu sefer sert tasa captilar benimde eyvallahim yok artik..Ne kotu bi durum. Buyukler hirslarina, kiskancliga kapilip cok hata yapiyor sonunu dusunmuyorlar. Ne aci.
Basliyoruz canim su aralar spor pek yapamam ama diyet devam@aeben abla geçmiş olsun , bende patates diye duymuştum
Aben abla birde ben dün kahvaltılık sos yaptım çok acı gibi oldu cnm sıkıldı tarifi verem arkadaş mı yanlış verdi anlamadım 10 kg domatese 3 kg çin biberi koydum dedi kendisi ama ben5 kg yarım kilo koydum çok acı oldu
@Ausencia canikom yıldönümünuz kulu olsun nice yıllar değnek enişte ile
ada81 basiyormuyuz bomba gibi hoşgeldin
@Efser geçmiş olsun
Çoğu zaman iş nedeniyle bazen de balık sevdası yüzünden ellesmiyorum artık ne yapılacaksa kendim yapıyorum sabah evde uyur mesela iki çocukla krese giderim ona bebeğe bakta ben çocuğu krese goturuyum demiyorum artık böyle daha mutlu oluyor insan beklentin ne kadar azsa o kadar mutlu oluyorsunİş nedeni ile mi keyfi mi canım sizin ki ? Benimki tamamen keyfi ve her gün böyle
Kv kendi ailesini cocuklar arasi ayrim yapa yapa dağıttı...hangi aileyi dağıttı canım?
Bizimkinde de balık sevdası, ooo ondan os yardım anlamında beklentiyi bırakalı çok oldu canım. Sabah küçükle o ilgileniyor onun da sebebi bütün gün babalarını görmeden uyumaları, beni istemiyor baba kalk odaya gidelim mutfağa gidelim diyor. Özlüyor çünküÇoğu zaman iş nedeniyle bazen de balık sevdası yüzünden ellesmiyorum artık ne yapılacaksa kendim yapıyorum sabah evde uyur mesela iki çocukla krese giderim ona bebeğe bakta ben çocuğu krese goturuyum demiyorum artık böyle daha mutlu oluyor insan beklentin ne kadar azsa o kadar mutlu oluyorsun
Allah şerrinden korusun. Ne kötü bir durum. Çok korkarım bu tip insanlardan. Allah sizide uzak etsin ada.Kv kendi ailesini cocuklar arasi ayrim yapa yapa dağıttı...
Sabret canım büyüdükçe bırakıyorlar okul falan girince araya rahatliyor insanBizimkinde de balık sevdası, ooo ondan os yardım anlamında beklentiyi bırakalı çok oldu canım. Sabah küçükle o ilgileniyor onun da sebebi bütün gün babalarını görmeden uyumaları, beni istemiyor baba kalk odaya gidelim mutfağa gidelim diyor. Özlüyor çünkü
Eflalim canımmmm yeni yaşın hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin çocuklarınla.Bizimkinde de balık sevdası, ooo ondan os yardım anlamında beklentiyi bırakalı çok oldu canım. Sabah küçükle o ilgileniyor onun da sebebi bütün gün babalarını görmeden uyumaları, beni istemiyor baba kalk odaya gidelim mutfağa gidelim diyor. Özlüyor çünkü
Kıyamam ben ona Allah uzun mutlu sağlıklı ömür nasip etsin evlatlarimizaBizimkinde de balık sevdası, ooo ondan os yardım anlamında beklentiyi bırakalı çok oldu canım. Sabah küçükle o ilgileniyor onun da sebebi bütün gün babalarını görmeden uyumaları, beni istemiyor baba kalk odaya gidelim mutfağa gidelim diyor. Özlüyor çünkü
Amin canim ...2.5 yıldır uzağım canim görüşmüyorum slmlasmiyoruz dahi... güzel bi durum mu hayir ama bana baska alternatif birakmadilar ...Allah şerrinden korusun. Ne kötü bir durum. Çok korkarım bu tip insanlardan. Allah sizide uzak etsin ada.
En iyisi ada inanki en iyisiAmin canim ...2.5 yıldır uzağım canim görüşmüyorum slmlasmiyoruz dahi... güzel bi durum mu hayir ama bana baska alternatif birakmadilar ...
Evet bundan bir yıl once kızım icin üzülüyordum benim babaannemi babaannesi saniyor ... onlari tanimiyor ben görüşmesin demedum ama 2.5 yildir telde esime hic kizimi sormadılar iyi mi kötü mu diye.. bende düğüne goturmedim kızımı ablama biraktim ... madem torunuzu merak etmiyorsunuz yok size torunEn iyisi ada inanki en iyisi
Ay geçmiş olsun . Ne durumdasınKıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...
Amin canımKıyamam ben ona Allah uzun mutlu sağlıklı ömür nasip etsin evlatlarimiza
Sağol canım benimyaaaa gel tabiki hemen gel hiç durma geeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?