Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dogum günün kutlu olsun canimmm

Nego senin de dogum gunun kutlu olsun.
Esinle cocuklarinla nice mutlu huzurlu saglikli sakin senelere...

Nego hayırlı yaşlar olsun canım

Ausencia nice senelere bacım

Eflalim canımmmm yeni yaşın hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin çocuklarınla.

Çok teşekkür ediyorum hanımlar amin

Allahım menünün hafifliğine
Proteinliliğine
Oy çiçeğimin güzelliğine
Ay güzellik nerden çıktı şimdi menüyle ilgili konuşuyodum

Neyse

Harika bir menü bol eksili menü bayıldım
Ausum renk krem renk açık böyle kırık beyaz gibi ügffff renkten de hiç anlamam boyada da şeftali rengi yazıyor nö ölökösö bör yani.. neyse benim gibi kara kıruyu açtı mı açtı heryerlerim boya çünkü
Immmmmmmm semizotu ımmmmmmmmm
Kısa kes miu
Tamam tamam
Çok beğendim ben
Oooo ayranaşı detoksu yapılmış bu da baya eksi gösterir bak.. tabi tuzsuzsa .. afiyet bak olsun nisam bol bol eksi olsun.. spor da yapılmış bak gör incelecek oralar
Banu bir döndü bir döndü ay maşallah diyim de nazar değmesin kuzuma
Salatalara bol zeytinyağı ekle banucum wc için

Ateş yok kaptanim mizmizlik on numara bugün kucağımda yaptım bütün işi hiç uyumadı sabahtan bu tarafa ne spor ne yürüyüş yapabildim yemeği zor yaptım ne olacak böyle bilmiyorum
Balım bugün spor yapma hem vücut da dinlenmiş olur kasların toparlanması için dinlenmesi de lazım biliyorsun
Bugün 4.gun WC yok
Yarın mahvedicek beni
Banu şu dukan birası içine çubuk tarçın denesene kuzum
Saydınınyenmeye and içmiş bir porti ördi ba yıl dımmmm
Menümü yazamıyorum kadarlık ne saydınım bu ya bak bir yukarıda mırtinin menüye bak
Akşamı çok sevdim öğleni de çok sevdim kahvaltıyı da çok sevdim.. hepsini sevdim boooolca da su tüketildiyse bu menü 10 numaradır
Ah aeben canım geçmiş olsun naptın halloldu mu?
Adaaaa adaaaa notlarıma eklemiştim oazar ada dönüyor diye.. seninle de dönüşte sıkı takipte olucam diye anlaşmıştık demi ben unutmadımaha da ensendeyim artık
Oyyyy beklenen nevreste gelmişşşş
Hışgeldinnnnnnn

Kilonu falan yaz da hele.. öğrenelim .. ay en iyisi ilk sayfadaki formu bi doldurup takımda paylaşsan bi de bana özel mesaj atsan .. biz de sanki seni hiç tanımıyomuşuz da o formla tanıyomuşuz ayaklarına yatsak

Bekliyorum nevroş hoşgeldin ya mucuk smiley
Fulya sıvı yemek nerde sulu yemek??

Bu başlangıç menüsü ama ben yarın daha güzel menüyle geleceğine inanıyorum her gün menü isterim fulya
Kız gelip yolucam onun saçını başını heee
Senin gibi hassas kalpli birine.. sana ben pasta alıyım mı
Sabah
2dlm t.bugday ekmeği
7zeytim
Peynir
Yumurta
Domates salatalık
Ara
2erik
Yarım avuç içi kadar k.cekirdegi y.fistigi
Öğle
Lorlu salata
Ara
Tarçınlı süt
Akşam
Tava patates yemedim
Yoğurt
Kalpten gidiyodum..

Akşama kaadr dedim bu nasıl menü ne güzel
Akşam tava patates
Hıkkkk diye kalpten gidiyodum

Neyse ki yememişsin

Çooook güzel menü fatmam

Amin canim ...2.5 yıldır uzağım canim görüşmüyorum slmlasmiyoruz dahi... güzel bi durum mu hayir ama bana baska alternatif birakmadilar ...
En doğrusu ada zarar verenden verdirenden uzak duracaksın ki aile dirliğin birliğin olsun.

Sağol canım benimBenim ağırlığım konunun dengesini bozmasın @deynepnaz 'da gelsin dengede duralım
gelmez o ya ümidimi kestim ben. Korkak sanıırm biraz

Geldim uleeeeennnnn ay kafalar güzel
Hazır kafam da güzelken kime sarsam..

Efser manğn nerde efser?

Sanırım Kajupi nin de menüsünü göremedim

Ahu da menü versin yoksa artık onla küserim iletir misiniz hee bi de zati ankarada valla sopamla peşine düşerim Ahu060812

dandini2017 menüsü de eksik mi

Kafa tinerli ama yine bak çalışıyiiiiii

Hoşbulduk canım benim çok teşekkür ederim
Tanımayanlar mutlaka vardır..Tanışırız inşaallah
Formda adınız yazıyor oraya nick dışında reelde ki adımı yazmam gerekiyor mu
Netim bugün çok yavaş yazarken işkence çekiyorum

Hosgeldinnnn
Geldim ,gelicem derken derken en sonunda geldin hosgeldinnnn

Yok yok reeldeki adını yazma gerekmiyor.. zorunlu değil :) bazı nickler okunmayınca yazıyorlar.. sen nevrestesin işte daa

Ama diğer bilgiler önemli kayıt altına alıcam ya o yüzden laızm kuzum.. ay sana diyet yaptırmak da ne zor.. sürekli güzel yemek tarifleri içinde amma halledecuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…