- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Dogum günün kutlu olsun canimmm
aynen nefsim tuttuğun yerden yakala da işte ..o arada tuttuğun yer bana da denk gelse keşke
canım sana şu kadar diyeyim çrş dr a gittim ya , yanıktan 4 gün sonradr beni dövmedi ya ona şükür , o derece idi
Yok yok eni konudandini2017 ciyim bu hafta
denecekleri denemişsin de bi de @nar_cicegim in tavsiyeyi dene hele gülüm
teessüfler .... istesem bi günlük işi var o artıların da şu an istemiyorum mesele o kaptanım çiçeğim
dolma da şifa niyetine , yanığa iyi geliyormuş
hülyaaaaaa vay vay vay ..... seni böyle görmemiştim
Kuzum akşamdan suya kuru kayısı koyup sabah suyuyla içmeyi dene..
Akşam kabak yemeği dene hatta çiğden rendeleyip bol zeytinyağı ile salata gibi yemeyi dene..
Aslında bir önerim de var hemen wc çıkarır ama işte o çok fena
Oy kolay gelsin..
İyi ki doğdun nice huzurlu mutlu ve fit yılların olsun inşallah
Nego senin de dogum gunun kutlu olsun.
Esinle cocuklarinla nice mutlu huzurlu saglikli sakin senelere...
Oyyyy oyyy doğum günü hatunu canım benim doğum günün kutlu olsun.
Rabbim sağlıkla huzurla çocuklarınla ve sevdiklerinle uzun bir ömür nasip etsin.
Ausum o zaman sen bayağı kötü yanmissin..
Allah beterinden korusun geçmiş gitmiş olsun.
Anaa sizede mutlu yillar canom.
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin sağlıkla huzurla Yusufla birlikte
Sağol Fulyacım bunu da favori mesajlara ekledim.
Ayy yaparım inşallah da sonucuda yazarim
Dipnot ; Ben pek becerikli degilimdir mutfak işlerinde
geçmiş olsun efsercim. probiyotik kullan. çok iyi geliyor. ya da ev yapımı kefir falan iç.
yok canım öyle bildiğin poğaçalardan değil bu. 1/4 bakliyat unu, 3/4 lor peyniri,, zeytin, baharat, yumurta, yoğurt. mesela bu. hergün yemiyorum zaten. arada iyi oluyor hem dışardan simit börek poğaça almamı önlüyor. tatlım bu aralar halamdan dolayı iştah açık. frenliyor yardımcı oluyor bana böyle tarifler. uydurdum yaptım.
yap canım afiyet olsun. aslında beceriklilik olayı değil bu. sadece mutfağa girme olayı. yaparsın. mutfak beni çok rahatlatıyor. tavsiye ederim. ben zaten hergün mutfağa girmem. hazır yemeğe geliyorum. ama arada değişik şeyler yaparım.
değişik tariflerim var canım. yulaf unu, yulaf kepeği, bakliyat unlarından... normallere göre daha sağlıklı yani.
harikasın eflalim. doğumgünün kutlu olsun bu arada
Eflalim canımmmm yeni yaşın hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin çocuklarınla.
Çok teşekkür ediyorum hanımlar amin