Benim arkadaşım korkmaz benim peşimden gelirEn doğrusu ada zarar verenden verdirenden uzak duracaksın ki aile dirliğin birliğin olsun.
gelmez o ya ümidimi kestim ben. Korkak sanıırm biraz
Olmayan kocamla yıldönümümNeyin yıldönümü kuzucuk? Atlamışmıyım ben yoksa
Tamam canım sağolYok yok reeldeki adını yazma gerekmiyor.. zorunlu değil :) bazı nickler okunmayınca yazıyorlar.. sen nevrestesin işte daa
Ama diğer bilgiler önemli kayıt altına alıcam ya o yüzden laızm kuzum.. ay sana diyet yaptırmak da ne zor.. sürekli güzel yemek tarifleri içindeamma halledecuk
Sen bayağı bayağı çok maruz kalmışsın tinereOlmayan kocamla yıldönümüm
Sonuçta evlenince bir gün yıldönümü oluyorsaaaaaa
O zaman evlenmeyince de hergün yıldönümü oluuuur
Doğru orantı
Hergğn benim yıldönümü kutlayın artık her her gün
Evet ama evlenmediğim için bekarlık yıldönümümEvlilik yıl dönümü mü canım
Bugün yapmayacağım spor bı de perşembe bakalim yarın tartı abla ne diyecekAllahım menünün hafifliğine
Proteinliliğine
Oy çiçeğimin güzelliğine
Ay güzellik nerden çıktı şimdi menüyle ilgili konuşuyodum
Neyse
Harika bir menü bol eksili menü bayıldım
Ausum renk krem renk açık böyle kırık beyaz gibi ügffff renkten de hiç anlamam boyada da şeftali rengi yazıyor nö ölökösö bör yani.. neyse benim gibi kara kıruyu açtı mı açtı heryerlerim boya çünkü
Immmmmmmm semizotu ımmmmmmmmm
Kısa kes miu
Tamam tamam
Çok beğendim ben
Oooo ayranaşı detoksu yapılmış bu da baya eksi gösterir bak.. tabi tuzsuzsa .. afiyet bak olsun nisam bol bol eksi olsun.. spor da yapılmış bak gör incelecek oralar
Banu bir döndü bir döndü ay maşallah diyim de nazar değmesin kuzuma
Salatalara bol zeytinyağı ekle banucum wc için
Balım bugün spor yapma hem vücut da dinlenmiş olur kasların toparlanması için dinlenmesi de lazım biliyorsun
Banu şu dukan birası içine çubuk tarçın denesene kuzum
Saydınınyenmeye and içmiş bir porti ördi ba yıl dımmmm
Menümü yazamıyorum kadarlık ne saydınım bu yabak bir yukarıda mırtinin menüye bak
Akşamı çok sevdim öğleni de çok sevdim kahvaltıyı da çok sevdim.. hepsini sevdim boooolca da su tüketildiyse bu menü 10 numaradır
Ah aeben canım geçmiş olsunnaptın halloldu mu?
Adaaaa adaaaa notlarıma eklemiştim oazar ada dönüyor diye.. seninle de dönüşte sıkı takipte olucam diye anlaşmıştık demiben unutmadım aha da ensendeyim artık
Oyyyy beklenen nevreste gelmişşşş
Hışgeldinnnnnnn
Kilonu falan yaz da hele.. öğrenelim .. ay en iyisi ilk sayfadaki formu bi doldurup takımda paylaşsan bi de bana özel mesaj atsan .. biz de sanki seni hiç tanımıyomuşuz da o formla tanıyomuşuz ayaklarına yatsak
Bekliyorum nevroş hoşgeldin ya mucuk smiley
Fulya sıvı yemek nerde sulu yemek??
Bu başlangıç menüsü ama ben yarın daha güzel menüyle geleceğine inanıyorum her gün menü isterim fulya
Kız gelip yolucam onun saçını başını heee
Senin gibi hassas kalpli birine.. sana ben pasta alıyım mı
Kalpten gidiyodum..
Akşama kaadr dedim bu nasıl menü ne güzel
Akşam tava patates
Hıkkkk diye kalpten gidiyodum
Neyse ki yememişsin
Çooook güzel menü fatmam
2 olmuş
Yaaa inanmam aayyy ayyy sevindim sanırımdandini2017 koş koşşşş @Antepia27 bugün pazar diye dayanamamış ...daha 5 gün var demişşşş .... neler neler yemiş verse verse 600 gr verecekmiş
Geçmiş olsun...Doktor ne demişti?Vucudum savas icinde kim yenecek belli degil. Ben neyse de kizim kotu oksuruyor cigeri sokuluyor sanki. Yarin doktira goturucem. Sabahtan beri ugrasiyoruz. Kusutor, yemek yiyemedi, uyuyamadi...
Kendimi onemsemiyorum walla
Ne kadar zordur...ama geçecek eminim...Sebebi uykusuzluk kaptanim bebis dış çıkarıyor gece 9 defa kalkıyorum sabah 6 ayaktayım zaten gece eşim 2 de geliyor kalkıp ona yemek hazırlıyorum üstüne sohbet etmek istiyor eee yatmam 3.bucuk oluyor bölük borcuk uyuyorum uykusuzluktan ayakta siziyorum bazen
Kuşbaşılı fasülyemarkete gittim kıyma hiç güzel değildi
yarın et balık kurumundan alayım dedim
yarım kg fasulye vardı onu mu yapsam bilemedim
Taze soğan veriyordu kardeşim eline. İyi geliyor demişti amaAteş yok kaptanim mizmizlik on numara bugün kucağımda yaptım bütün işi hiç uyumadı sabahtan bu tarafa ne spor ne yürüyüş yapabildim yemeği zor yaptım ne olacak böyle bilmiyorum
Ben de mi yapsam acaba nasıl yapılıyor ki?Ayy su ayranasini bi de ben yapsam.
2 kaşık bal yedi eşim geçen gün, indi aşağı kılçık. Bala yapıştı galiba. Denedin mi? Yoksa acile gitmek lazım. Ama görebilirler mi bilmiyorum.Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...
Merhaba kizlar ben geldimmmm))
Babamda bizimle birlikte geldi.. malum evde de yogunluk basladi artik...10 gun kalir babam...
Düğün güzel gecti diyebilirim .. kv ile kp beni karsi masadan süzdülerkp fazla kalmamis gitmis.. kv tek başına masada oturdu eseriyle övunuyordur bi aileyi dağıttı herkes bi masada düğün bitti ....
Merhaba
Evet bence de. Benim kayınvalide de birgün bize zarar verebilir diye korkuyorum. Mesafe koydum amaEn iyisi ada inanki en iyisi
Yaş boy kilo ve hedef kilo bilgileri yeterli canımcım.. 1-2 hafta ne ki 1-2 güne bile alışırsın.. vaktimiz çok hep burdayız alışırsın beklerizTamam canım sağol
Kilo mu yazmasam olur mu
Ben çok güzel diyet yaparım pişman olmayacaksınız.Ama 1-2 hafta alışmam lazım :)
Çok sağol canım hoşbuldukHosgeldinnnn
Geldim ,gelicem derken derken en sonunda geldin hosgeldinnnn
Merhaba canım2 olmuş
Yaaa inanmam aayyy ayyy sevindim sanırımyalan mı
Geçmiş olsun...Doktor ne demişti?
Ne kadar zordur...ama geçecek eminim...
Kuşbaşılı fasülyemmmmm
Taze soğan veriyordu kardeşim eline. İyi geliyor demişti ama
Ben de mi yapsam acaba nasıl yapılıyor ki?
2 kaşık bal yedi eşim geçen gün, indi aşağı kılçık. Bala yapıştı galiba. Denedin mi? Yoksa acile gitmek lazım. Ama görebilirler mi bilmiyorum.
Üzülme...En iyisini yapmışsın. Kendinden uzak tutmuşsun en azından.
Merhaba
Evet bence de. Benim kayınvalide de birgün bize zarar verebilir diye korkuyorum. Mesafe koydum amabelli olmaz. Düşünmeden gelir gider, haber bile vermez. Gelecekse oğlunu arıyor, sanki evde duran oğlu. Ne garipler ya
Tamam canım birazdan yazıp yolluyorumYaş boy kilo ve hedef kilo bilgileri yeterli canımcım.. 1-2 hafta ne ki 1-2 güne bile alışırsın.. vaktimiz çok hep burdayız alışırsın bekleriz
Spor 50 dk pilates
Kıslar hülya dün balık dediya canım istedi bugun aldım .
Ay nasıl oldu bilmiyorum bogazımda kılçık kaldı sonra fark ettim . Dr gitmek istemedim takılıp duruyo . Arada afedersiniz öğürme ble yaptı varmı bildiğiniz bi yöntem ?
Ekmek yutma , bal ve sıcak çay netden görmüş bizim kıslar ...
Merhaba kizlar ben geldimmmm))
Babamda bizimle birlikte geldi.. malum evde de yogunluk basladi artik...10 gun kalir babam...
Düğün güzel gecti diyebilirim .. kv ile kp beni karsi masadan süzdülerkp fazla kalmamis gitmis.. kv tek başına masada oturdu eseriyle övunuyordur bi aileyi dağıttı herkes bi masada düğün bitti ....
Ausencia ausum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nice seneleriniz olsun
Ausencia Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu, ağız tadınızı daim etsin. Nice nice yıllara, oğlunla eşinle ve inşaallah bir de kızınla
Ausencia canikom yıldönümünuz kulu olsun nice yıllar değnek enişte ile
Fazla doz tinere maruz kalmış Miu bırakıyorum şuraya veeee geömişe gidiyorum
Dönerse senindir dönmezse tinerdendir
Hoşbulduk canımBi ce demeye geldim , sonra sabaha geçmiş çok birikiyor ...eeee ben meraklı okumadan duramıyorum
güzel kasırgam spor bildirirkennehirnil111 etiketlemeyi unutma
aebenim çok geçmiş olsun balım ...hiç bilgim yok ama sonra ki mesajda da biraz daha iyiyim yazmışsın
Adacım hoş geldin güzelliğim
Çok teşekkürler güzellerRabbim her birimizin ağız tadını huzurunu bozmasın veee aminnn
Nevreste hoş geldin canomm
ecemavi canom şişt de pişt de :)) hoop de ... ne dersen de bacım :)
kafa kıyak heee
Ay canım çekti Ama hangisini bir sorBen kalkayimmm bir salatacik yapayım abeee en rokalisindan ,havuclusundan ,birde kırmızı biber renk verdin mi olur missss , ativeririm üstüne bir kutu ton , bir öğün atlatmış olurumama yanına zero içerim 1 bardak
Sen bayağı bayağı çok maruz kalmışsın tinere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?