- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Deliye her gün bayram bekara hergun yıl dönümü tiner kafasiEvet ama evlenmediğim için bekarlık yıldönümüm
Evliler yılda bir kere kutluyosa ben de yılda hergün kutlarım
Sen rahadddddd oooolllllll@MiuLego canim evet yarindan itibaren ensemde ol lutfennnnnisan sonunda bu kilo isini bitirmek istiyorum...
Benim mezuniyetim yaklaşıyor hani nerdesiniiiiz
Senin gitmeni bekliyordukBenim mezuniyetim yaklaşıyor hani nerdesiniiiiz
Hoşgeldin canımSenin gitmeni bekliyordukBize yer açılsın diye
Ancak fırsat bulabildim
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Heeee bu kafalar çok güzel gelsene hahahahBi ce demeye geldim , sonra sabaha geçmiş çok birikiyor ...eeee ben meraklı okumadan duramıyorum
güzel kasırgam spor bildirirkennehirnil111 etiketlemeyi unutma
aebenim çok geçmiş olsun balım ...hiç bilgim yok ama sonra ki mesajda da biraz daha iyiyim yazmışsın
Adacım hoş geldin güzelliğim
Çok teşekkürler güzellerRabbim her birimizin ağız tadını huzurunu bozmasın veee aminnn
Nevreste hoş geldin canomm
@ecemavi canom şişt de pişt de :)) hoop de ... ne dersen de bacım :)
kafa kıyak heee
Deliye her gün bayram bekara hergun yıl dönümü tiner kafasi
Yazma bakım gerek yok şekersiz içeceklere.. veeee menün süperrrr miuna kıyamaz suyu da uyuyana dek 2.5 yaparsın zatiiiiİyi geceler
5.gün menüm:
Kahvaltı 10:
1 domates, 1 biber, 1 salatalık, 2 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 14:
1 armut, 1 şeftali
Ara 16:
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 20:
Fırında yağsız balık, karışık zeytinyağlı salata
2 litre su
Şekersiz çayları artık yazmıyorum, gerek yok sanırım
45 dakika yürüyüş x 2= 90 pointnehirnil111
@MiuLegoAusencia
Antepia27 Morti'ciğim menün çok düşük kalorili be O tavada patatesi yedin bence Değil mi...Yedim de hadi Üzme beni artık
Yazık değil mi bana yaaaa
Sen görürsüüüün
Tamam efserim sen iyi ol da .. o serum seni şimdi zıpkın gibi yaparKızlar geçmiş olsun dileklerini göz ucuyla baktım çok teşekkür ederimsanıŕım salgın var ondan etkilendim sıvı kaybı çok olunca acile gittim takviye için tabiki serüm verdiler agŕılarım azaldı biraz halsizim sadece
Ausencia @MiuLego
Kaptanlarım menüm saçma sapan oldu patates haşladım yedim ,muz yedim ,kahve derken hastalıga yönelik oldu biraz ellinden olmadancıssslar cossslar yokta düzenli bir menü olmadı onu bildiriyeyim dedim
Hosulduk canimbenimBi ce demeye geldim , sonra sabaha geçmiş çok birikiyor ...eeee ben meraklı okumadan duramıyorum
güzel kasırgam spor bildirirkennehirnil111 etiketlemeyi unutma
aebenim çok geçmiş olsun balım ...hiç bilgim yok ama sonra ki mesajda da biraz daha iyiyim yazmışsın
Adacım hoş geldin güzelliğim
Çok teşekkürler güzellerRabbim her birimizin ağız tadını huzurunu bozmasın veee aminnn
Nevreste hoş geldin canomm
@ecemavi canom şişt de pişt de :)) hoop de ... ne dersen de bacım :)
kafa kıyak heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?