Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler
5.gün menüm:
Kahvaltı 10:

1 domates, 1 biber, 1 salatalık, 2 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 14:
1 armut, 1 şeftali
Ara 16:
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 20:
Fırında yağsız balık, karışık zeytinyağlı salata

2 litre su
Şekersiz çayları artık yazmıyorum, gerek yok sanırım
45 dakika yürüyüş x 2= 90 point nehirnil111

@MiuLego Ausencia
Antepia27 Morti'ciğim menün çok düşük kalorili be O tavada patatesi yedin benceDeğil mi...Yedim de hadi Üzme beni artık
Yazık değil mi bana yaaaa
Sen görürsüüüün

Heeee bu kafalar çok güzel gelsene hahahah

Kızlar geçmiş olsun dileklerini göz ucuyla baktım çok teşekkür ederim sanıŕım salgın var ondan etkilendim sıvı kaybı çok olunca acile gittim takviye için tabiki serüm verdiler agŕılarım azaldı biraz halsizim sadece
Ausencia @MiuLego
Kaptanlarım menüm saçma sapan oldu patates haşladım yedim ,muz yedim ,kahve derken hastalıga yönelik oldu biraz ellinden olmadan cıssslar cossslar yokta düzenli bir menü olmadı onu bildiriyeyim dedim

Kızlar geçmiş olsun dileklerini göz ucuyla baktım çok teşekkür ederim sanıŕım salgın var ondan etkilendim sıvı kaybı çok olunca acile gittim takviye için tabiki serüm verdiler agŕılarım azaldı biraz halsizim sadece
Ausencia @MiuLego
Kaptanlarım menüm saçma sapan oldu patates haşladım yedim ,muz yedim ,kahve derken hastalıga yönelik oldu biraz ellinden olmadan cıssslar cossslar yokta düzenli bir menü olmadı onu bildiriyeyim dedim

Yazma bakım gerek yok şekersiz içeceklere.. veeee menün süperrrr miuna kıyamaz suyu da uyuyana dek 2.5 yaparsın zatiiii

Ausencia @MiuLego

Tamam efserim sen iyi ol da .. o serum seni şimdi zıpkın gibi yapar

Hosulduk canimbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…