Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ:Nevreste

YAŞINIZ:36

BOYUNUZ:166

KİLONUZ:74 - (6 kiloyu son 3 ayda aldım)

HEDEF KİLONUZ:64 (tabi bu değişecek)

KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...

En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim...4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...

Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak ve kendimi daha iyi hissetmek

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz...Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...

Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...

Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...

Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…

Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...

Biraz uzun oldu galiba.Okuduğunuz için teşekkür ederim...

Hosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???

Ausencia @MiuLego etiketlemeyi unuttum :)

Hosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???
Hoşbulduk Canım benim kansızlık talasemi Bu sebeple ilaç kulanmıyorum bir işe yaramıyor...Folic asit kullanıyorum
Daha önce talasemi olduğunu bilmiyordum kullanmıştım ve dediğin gibi iştahı açabiliyor...

Esimde yemek yemeyi seviyorla baslayan paragraf beni anlatıyor

Bende salı gidip bi tahlil yaptiracam bakalim ne durumdayim )

Geçmiş olsun efserim.

Hakkat bende cır cır oldun anladım telin senden habersiz öyle yazmış

@White Lily kuzucan ? izindesin diye cozutmak yok di mi parem ?

Efser @masumm @nar_cicegim siz nasıl oldunuz ?

Efser geçmiş olsun kuzum
Unutugum arda kaynayan yoktur inşallah hepinize çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…