Çok teşekkür ederimEfser gecmis olsun canimm..
Bide senin gobekten istiyorum yani sıfır göbek onuda belirteyimSen rahadddddd oooolllllll
Çok mu beklettim ?3 gönderili efser geldi a dostlar
inşallah :))))Tamam efserim sen iyi ol da .. o serum seni şimdi zıpkın gibi yapar
Geçmiş olsun Efser'cimÇok mu beklettim ?
Hosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???ADINIZ:Nevreste
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:74 - (6 kiloyu son 3 ayda aldım)
HEDEF KİLONUZ:64 (tabi bu değişecek)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...
En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim.. .4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...
Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak ve kendimi daha iyi hissetmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz... Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...
Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...
Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...
Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…
Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...
Biraz uzun oldu galiba.Okuduğunuz için teşekkür ederim...
ADINIZ:Nevreste
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...
En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim.. .4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...
Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz... Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...
Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...
Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...
Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…
Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...
Hemsommmm cok gecmid olsun kuzuminşallah :))))
HoşbuldukHosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???
Esimde yemek yemeyi seviyorla baslayan paragraf beni anlatıyorADINIZ:Nevreste
Erkekler bizim kadar kolay kilo almıyorlarEsimde yemek yemeyi seviyorla baslayan paragraf beni anlatıyor
Bende salı gidip bi tahlil yaptiracam bakalim ne durumdayimHoşbuldukCanım benim kansızlık talasemi Bu sebeple ilaç kulanmıyorum bir işe yaramıyor...Folic asit kullanıyorum
Daha önce talasemi olduğunu bilmiyordum kullanmıştım ve dediğin gibi iştahı açabiliyor...
Geçmiş olsun. Hava bir anda bozdu ya
Çok güzel, sevindim. Kaşımamak lazım ama. Kantoron iyi gelmiştir.
Geçmiş olsun
Nerde öğretmensin?
Normal demleme ıhlamur yok mudur?
Benim de Aralık'ta var. İnşallah veririm o zamana kadar...
Sen de mi @Antepia27 yı tutuyorsun ya biriniz beni tutun, yetim kaldım burada be
Acile mi gitseydiniz acaba? Çok geçmiş olsun.
Ben de çok radyo dinlerim. Şu andaki pop şarkılarını bilmem de sürekli 90'lar, 80'ler hatta 70'ler bazen...Böyle nostaljik kanallar var ya sürekli o benim mutfakta açıktır. Harun Kolçak'ı çok severdim, ölümüne o kadar üzüldüm ki...
Geçmiş olsun.
Takımımızın geneli ya nezle, grip ya regli...hepimiz bir an önce iyi olalım inşallah...
oy benim canım ya
su iç bol bol .... susuz bırakma sakın vücudunu ...halsizlik yapar cır cırda
yok yok ben seni tutuyorum
@Antepia27 bu hafta artı temizleyecek ondan rahat .... ben artı temizlemeyenlerden yanayım hep
Geçmiş olsun efserim.
Hakkat bende cır cır oldun anladım telin senden habersiz öyle yazmış
Çok teşekkür ederim.
Favorilere ekledim canım yaparım inşallah.
Sağol canım denerim inşallah.
Seninkilerde fire vermez umarım.
Canım benim takıldım öyle.
Valla bu hafta nasıl olur bende bilmiyorum yine yogun olurum..
Önemli olan hedefe gitmek
Bunuda favori mesajlara ekledim
Çok geçmiş olsun ahh ahh ne acı sera için yangın
Bende özledim de yoğunluk be Ausum artık neresinden yakalarsam burdayim.
Yahuuu senin bacak çok mu kötü oldu kuzum geçmiş olsun tekrar.
Geçmiş olsun canım.
Yazdım mi bende bilmiyorum hee heeolsun kuzum farketmez buradayız nasıl olsa buluşuruz yine
@White Lily kuzucan ? izindesin diye cozutmak yok di mi parem ?
Efser @masumm @nar_cicegim siz nasıl oldunuz ?
geçmiş olsun efsercim. probiyotik kullan. çok iyi geliyor. ya da ev yapımı kefir falan iç.
yok canım öyle bildiğin poğaçalardan değil bu. 1/4 bakliyat unu, 3/4 lor peyniri,, zeytin, baharat, yumurta, yoğurt. mesela bu. hergün yemiyorum zaten. arada iyi oluyor hem dışardan simit börek poğaça almamı önlüyor. tatlım bu aralar halamdan dolayı iştah açık. frenliyor yardımcı oluyor bana böyle tarifler. uydurdum yaptım.
yap canım afiyet olsun. aslında beceriklilik olayı değil bu. sadece mutfağa girme olayı. yaparsın. mutfak beni çok rahatlatıyor. tavsiye ederim. ben zaten hergün mutfağa girmem. hazır yemeğe geliyorum. ama arada değişik şeyler yaparım.
değişik tariflerim var canım. yulaf unu, yulaf kepeği, bakliyat unlarından... normallere göre daha sağlıklı yani.
harikasın eflalim. doğumgünün kutlu olsun bu arada
@aeben abla geçmiş olsun , bende patates diye duymuştum
Aben abla birde ben dün kahvaltılık sos yaptım çok acı gibi oldu cnm sıkıldı tarifi verem arkadaş mı yanlış verdi anlamadım 10 kg domatese 3 kg çin biberi koydum dedi kendisi ama ben5 kg yarım kilo koydum çok acı oldu
Ausencia canikom yıldönümünuz kulu olsun nice yıllar değnek enişte ile
ada81 basiyormuyuz bomba gibi hoşgeldin
Efser geçmiş olsun
Unutugum arda kaynayan yoktur inşallahEfser geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?