Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???
Bende de iştah açmaktan başka bı ise yaramadı canım o yüzden bıraktirdi doktor senin bünye böyle dedi geçti kenara

Sen nasıl kilo aldın bilemedim zaten diyetlik yasiyormussun kiilk gelen canım gider yani 6 kilo bir ayda puff olacak

Sen nasıl kilo aldın bilemedim zaten diyetlik yasiyormussun kiilk gelen canım gider yani 6 kilo bir ayda puff olacak
10 kilo vermem lazım canımHareketsiz kalınca hemen alıyorum canımBu yaz bazı sebeplerden dolayı neredeyse evden çıkmadım veya her yere araba ile gittim...Bu mu sebep oldu veya biraz stresli günler geçirdim.Bu mu sebep oldu bilmiyorumÇabuk vereceğimi düşünüyorum ama bir başlamak lazım yoksa çok fazla veremem

canim sıkıntı yok. karbon biraz fazla kaçmış olabilir. Ama kontrol bende

Ay bayıldım o ne güzel anlatış..
Hedef kiloyu beğenmedim sana 55 yakışır nevreste

İkizlerden sonra üçüncü bir çocuğa çok iyi cesaret etmişsin maşallah.. benim annem de hep başımızdaydı çocukken o yüzden evde olup çocuğunu büyüten annelere çok saygı duyuyorum çocuklar için ne büyük şans.. keşke her evin maddi durumu yetse de anneler hep evde çocuklarını büyütebilse..
Çbir de kocana laf söylemeden geçemicem.. o tabirler ah ah.. ONA GÜNÜNÜ GÖSTERİCEZ ADAMIMMMMMM

gelelim asıl konuya.. kuzum bu kaar sağlıklı beslenerek nasıl kilo aldın neyse vaktimiz bol çözeceğiz sana ne yarar ne yaramaz..

İyi ki geldin yeniden hoşgeldin

Buldum cevabı spor yok

O zamaaaaaaaan spora yükleneceğiz.. yarından itibaren düzenli menü paylaşımı isterim nevresteciğim.

Aman tanrım ne kadar da kibarım

Hadi bakalım eksilerde buluşalım artık

Bide senin gobekten istiyorum yani sıfır göbek onuda belirteyim ))
Değişelim miiiiiii itinayla göbek düzleştirilir.. ver öiu ya 2 ayda dümdük düz yapıversin
Çok mu beklettim ?
Yok kız nerden çıktı
Ben aradan cekileyim bu gün kendimi kasmaktan bizim kütük gibin oldum duş biraz beni gevşedirir herkese iyi geceler
İyi geceler kuzum hadi güzelce dinlen iyileş
Hııı bu hafta mezun oldu güneşimiz

Ama dün gevrek yedi. Bugün de menü vermedi

Aynen canım bana 55 çok yakışır inşaallah oralara geleceğizİkizlerden sonra kiloluydum ve 54 kiloya düşmüştüm...Oğluma hamile kalınca büyü bozuldu Tabi yine 70 falandım..Sonra tekrar alıp alıp verdim ama buralara yıllardır hiç gelmemiştim
Aynen canım ikizleri çok zor büyüttüm ve onlara hamile iken bir daha asla doğurmam diye hastane koridorlarında geziniyordumÇabuk geldi geçti o günler sonra yine hamile kaldım.Çok şükür büyüdüler ve biraz daha rahatım...
Çalışan annelere saygı duyuyorum bazen ben de keşke çalışsaydım dediğim oluyor .Lakin ben çocuklarımla çok haşır neşir bir anneyim...Bu sebeple halimden çok memnunum....
Eşime gününü göstermem lazım....Asla veremezsin diye bana gaz veriyor
Ben de anlamıyorum nasıl aldım
Çok sağol canım benim ben de memnun oldum geldiğime

Buldum cevabı spor yok

O zamaaaaaaaan spora yükleneceğiz.. yarından itibaren düzenli menü paylaşımı isterim nevresteciğim.

Aman tanrım ne kadar da kibarım

Hadi bakalım eksilerde buluşalım artık
Aynen canım spor yok hatta yürüyüş yok...İnşaallah canım yarından itibaren bildireceğim..Menülerimde arada sizlerden yardım alacağım...

Bugünün yarına da var de sen enişteye.. 2 aya kalmaz yeter verme diyecek.. neden diyince de iyi böyle yeaaaa diyecek.. halbuki içinden manken oldu başıma kıskancımdan ölüyorum diyecek de sana öyle diyemeyecek yarın akşam menü vereceksin bak unutma ona göre beslen heesonra burada sopa falan çıkarıyorlar benden duymuş olma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…