Çok geçmiş olsun.Sık sık kontrol ettirmek gerekiyorBende salı gidip bi tahlil yaptiracam bakalim ne durumdayim)
Abla Allah şifa versin tez zmaandaUnutugum arda kaynayan yoktur inşallahhepinize çok teşekkür ederim
Bende de iştah açmaktan başka bı ise yaramadı canım o yüzden bıraktirdi doktor senin bünye böyle dedi geçti kenaraHosgeldin aramiza canim kansizlik icin demir eksikligi icin bi care buldun mu ?? Ilac kullamdin mi ?? Benim 3. Ayim ilac kullanali cok istah yapti gibi ???
Sen nasıl kilo aldın bilemedim zaten diyetlik yasiyormussun kiADINIZ:Nevreste
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:74 - (6 kiloyu son 3 ayda aldım)
HEDEF KİLONUZ:64 (tabi bu değişecek)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...
En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim.. .4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...
Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak ve kendimi daha iyi hissetmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz... Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...
Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...
Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...
Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…
Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...
Biraz uzun oldu galiba.Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Çok şükkür gece ve sabahdan daha iyiyim.sende takıma hoşgeldin umarım dilediğin kiloya biran önce keyifle saglıkla ulaşırsınGeçmiş olsun Efser'cimŞimdi daha iysindir inşaallah
Sağolasın hemşommmmmHemsommmm cok gecmid olsun kuzum
Örtegim sagolasın kuzumAbla Allah şifa versin tez zmaanda
10 kilo vermem lazım canımSen nasıl kilo aldın bilemedim zaten diyetlik yasiyormussun kiilk gelen canım gider yani 6 kilo bir ayda puff olacak
Sağol canım teşekkür ederimÇok şükkür gece ve sabahdan daha iyiyim.sende takıma hoşgeldin umarım dilediğin kiloya biran önce keyifle saglıkla ulaşırsın
Sağolasın hemşommmmm
canim sıkıntı yok. karbon biraz fazla kaçmış olabilir. Ama kontrol bendeAllahım menünün hafifliğine
Proteinliliğine
Oy çiçeğimin güzelliğine
Ay güzellik nerden çıktı şimdi menüyle ilgili konuşuyodum
Neyse
Harika bir menü bol eksili menü bayıldım
Ausum renk krem renk açık böyle kırık beyaz gibi ügffff renkten de hiç anlamam boyada da şeftali rengi yazıyor nö ölökösö bör yani.. neyse benim gibi kara kıruyu açtı mı açtı heryerlerim boya çünkü
Immmmmmmm semizotu ımmmmmmmmm
Kısa kes miu
Tamam tamam
Çok beğendim ben
Oooo ayranaşı detoksu yapılmış bu da baya eksi gösterir bak.. tabi tuzsuzsa .. afiyet bak olsun nisam bol bol eksi olsun.. spor da yapılmış bak gör incelecek oralar
Banu bir döndü bir döndü ay maşallah diyim de nazar değmesin kuzuma
Salatalara bol zeytinyağı ekle banucum wc için
Balım bugün spor yapma hem vücut da dinlenmiş olur kasların toparlanması için dinlenmesi de lazım biliyorsun
Banu şu dukan birası içine çubuk tarçın denesene kuzum
Saydınınyenmeye and içmiş bir porti ördi ba yıl dımmmm
Menümü yazamıyorum kadarlık ne saydınım bu yabak bir yukarıda mırtinin menüye bak
Akşamı çok sevdim öğleni de çok sevdim kahvaltıyı da çok sevdim.. hepsini sevdim boooolca da su tüketildiyse bu menü 10 numaradır
Ah aeben canım geçmiş olsunnaptın halloldu mu?
Adaaaa adaaaa notlarıma eklemiştim oazar ada dönüyor diye.. seninle de dönüşte sıkı takipte olucam diye anlaşmıştık demiben unutmadım aha da ensendeyim artık
Oyyyy beklenen nevreste gelmişşşş
Hışgeldinnnnnnn
Kilonu falan yaz da hele.. öğrenelim .. ay en iyisi ilk sayfadaki formu bi doldurup takımda paylaşsan bi de bana özel mesaj atsan .. biz de sanki seni hiç tanımıyomuşuz da o formla tanıyomuşuz ayaklarına yatsak
Bekliyorum nevroş hoşgeldin ya mucuk smiley
Fulya sıvı yemek nerde sulu yemek??
Bu başlangıç menüsü ama ben yarın daha güzel menüyle geleceğine inanıyorum her gün menü isterim fulya
Kız gelip yolucam onun saçını başını heee
Senin gibi hassas kalpli birine.. sana ben pasta alıyım mı
Kalpten gidiyodum..
Akşama kaadr dedim bu nasıl menü ne güzel
Akşam tava patates
Hıkkkk diye kalpten gidiyodum
Neyse ki yememişsin
Çooook güzel menü fatmam
Ay bayıldım o ne güzel anlatış..ADINIZ:Nevreste
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:74 - (6 kiloyu son 3 ayda aldım)
HEDEF KİLONUZ:64 (tabi bu değişecek)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...
En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim.. .4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...
Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak ve kendimi daha iyi hissetmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz... Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...
Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...
Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...
Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…
Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...
Biraz uzun oldu galiba.Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Ortim nen sensiz ne yaparım buralarda
Buldum cevabı spor yok10 kilo vermem lazım canımHareketsiz kalınca hemen alıyorum canım Bu yaz bazı sebeplerden dolayı neredeyse evden çıkmadım veya her yere araba ile gittim...Bu mu sebep oldu veya biraz stresli günler geçirdim.Bu mu sebep oldu bilmiyorum Çabuk vereceğimi düşünüyorum ama bir başlamak lazım yoksa çok fazla veremem
Değişelim miiiiiii itinayla göbek düzleştirilir.. ver öiu ya 2 ayda dümdük düz yapıversinBide senin gobekten istiyorum yani sıfır göbek onuda belirteyim))
Yok kız nerden çıktıÇok mu beklettim ?
İyi geceler kuzum hadi güzelce dinlen iyileşBen aradan cekileyim bu gün kendimi kasmaktan bizim kütük gibin oldumduş biraz beni gevşedirir herkese iyi geceler
Hııı bu hafta mezun oldu güneşimiz
Aynen canım bana 55 çok yakışır inşaallah oralara geleceğizAy bayıldım o ne güzel anlatış..
Hedef kiloyu beğenmedim sana 55 yakışır nevreste
İkizlerden sonra üçüncü bir çocuğa çok iyi cesaret etmişsin maşallah.. benim annem de hep başımızdaydı çocukken o yüzden evde olup çocuğunu büyüten annelere çok saygı duyuyorum çocuklar için ne büyük şans.. keşke her evin maddi durumu yetse de anneler hep evde çocuklarını büyütebilse..
Çbir de kocana laf söylemeden geçemicem.. o tabirler ah ah.. ONA GÜNÜNÜ GÖSTERİCEZ ADAMIMMMMMM
gelelim asıl konuya.. kuzum bu kaar sağlıklı beslenerek nasıl kilo aldınneyse vaktimiz bol çözeceğiz sana ne yarar ne yaramaz..
İyi ki geldin yeniden hoşgeldin
Aynen canım spor yok hatta yürüyüş yok...İnşaallah canım yarından itibaren bildireceğim..Menülerimde arada sizlerden yardım alacağım...Buldum cevabı spor yok
O zamaaaaaaaan spora yükleneceğiz.. yarından itibaren düzenli menü paylaşımı isterim nevresteciğim.
Aman tanrım ne kadar da kibarım
Hadi bakalım eksilerde buluşalım artık
Bugünün yarına da var de sen enişteye.. 2 aya kalmaz yeter verme diyecek.. neden diyince de iyi böyle yeaaaa diyecek.. halbuki içinden manken oldu başıma kıskancımdan ölüyorum diyecek de sana öyle diyemeyecekAynen canım bana 55 çok yakışır inşaallah oralara geleceğizİkizlerden sonra kiloluydum ve 54 kiloya düşmüştüm...Oğluma hamile kalınca büyü bozuldu Tabi yine 70 falandım..Sonra tekrar alıp alıp verdim ama buralara yıllardır hiç gelmemiştim
Aynen canım ikizleri çok zor büyüttüm ve onlara hamile iken bir daha asla doğurmam diye hastane koridorlarında geziniyordumÇabuk geldi geçti o günler sonra yine hamile kaldım.Çok şükür büyüdüler ve biraz daha rahatım...
Çalışan annelere saygı duyuyorum bazen ben de keşke çalışsaydım dediğim oluyor .Lakin ben çocuklarımla çok haşır neşir bir anneyim...Bu sebeple halimden çok memnunum....
Eşime gününü göstermem lazım....Asla veremezsin diye bana gaz veriyor
Ben de anlamıyorum nasıl aldım
Çok sağol canım benim ben de memnun oldum geldiğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?