Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım spor yok hatta yürüyüş yok...İnşaallah canım yarından itibaren bildireceğim..Menülerimde arada sizlerden yardım alacağım...
Tabiki kuzum.. burda çok başarılı menüler verenler var öenek menülük.. yarın görürsün .. ama hiç yoksa o gün 30 dk yürüyüş olmalı.. kilo için bile değil kalp sağlığı için.. sen zaten yaparsın isteyince yapabildiğini öğrendik eski mezunlardansın.. :)

Kıskançlıktan çatlayacak
Tamam canım sen merak etmeHafta içi biraz yoğun oluyorum.Ama akşamları mutlaka buralardayımMenü bildirimi mutlaka yaparım...

Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...

Badana artı tiner beni perişan etti.. ben uyuyayım mı.. hıhı uyuyayım.. yarın da mesai var malum

İyi geceler canımlar

YARIN PAZARTESİİİİİİ

Haftaya yine tertemiz başlıyoruz.. cumaya kaldı 4.. 3-2 derken hoop cuma gelir çatar.. baştan önlem en güzeli. Hedef büyük biliyorsunuz

Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
Ay Allahım korusun.. kalp için en faydalı şey yürüyüş bilirsin.. hemen her güne yürüyüş sıkıltırıyoruz o zaman.. korktum yürüyşlerini takipteyim artık

Ay Allahım korusun.. kalp için en faydalı şey yürüyüş bilirsin.. hemen her güne yürüyüş sıkıltırıyoruz o zaman.. korktum yürüyşlerini takipteyim artık
Zaten ben 2-3 yıldır yürüyüşü azalttım ...Sayenizde yeniden başlarım...Eskiden o kadar çok yürürdüm,bana atom karınca diyorlardıKaratay diyeti topiğinde.....
Günde 2-3 saat yürüyordum

Menü:

Sabah-10.00

1 dilim ekmek
domates-salatalık-biber
2 kk light peynir
1 yumurta

Öğle-14.00

1 fincan sütsüz şekersiz nescafe

Akşam-17.00

1 porsiyon et yemeği
1 çay bardağı kadar kola @MiuLego
Oyyyy yerim utanmalarınıııı.. korkma balım korkma gayet iyi menü beğendim :)

ben bikaç gün isteklerimi yicem artık
KORK KORK vazgeçtim
Ne demek istediklerimi yicem
Ucundan tırtıklıcam ya da kontrollü tadımlık nefis köreltmelik yicem mi demek istedin yoksa.. öyleyse sopamı belki geri alırım

yahu bu arada kızlarrr Pro üyelik alcam da nasıl şetcem ben onu yada aldığımda ne faydası olcak
Burjuva oluyorsun

Canım yazı rengini tipini sabitliyorsun o an kim var konuda onu görüyorsun +18 e mesaj yazabiliyorsun toplu mesajlaşma başlatabiliyorsun özelden.. bir de ödediğin pro üyelik ücreti öğrencilere burs olarak gidiyor

şimdi kaptan şu var aynı gün yemiorum ki hepsini azar azar gün gün yiyorum ne üçün kızıyorsun

ahahahahaha +18 e yazsam ne yazmasam ne yazsam ban yerim ben yazmayayım bu arada Nevreste bben isteklerimi yemek için opsiyonum olsun diye 45 kiloya kadar düştüm ya

şimdi kaptan şu var aynı gün yemiorum ki hepsini azar azar gün gün yiyorum ne üçün kızıyorsun
O zaman kızmam
Sen öyle yazınca aklıma paket paket cıs coslar tabak tabak mantılar hüplettiğin geliyor

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş .. bu muydu uygun atasözü neyse işte bende ondan var demek ki

Zaten ben 2-3 yıldır yürüyüşü azalttım ...Sayenizde yeniden başlarım...Eskiden o kadar çok yürürdüm,bana atom karınca diyorlardıKaratay diyeti topiğinde.....
Günde 2-3 saat yürüyordum
Tembellik çok kötü.. insan hemen alışıvryor ve öyle devam edip gidiyor.. aynı ben de öyleydim.. ama kırılıyor o eşik isteyince.. yaparsın atım karıncamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…