Tabiki kuzum.. burda çok başarılı menüler verenler var öenek menülük.. yarın görürsün .. ama hiç yoksa o gün 30 dk yürüyüş olmalı.. kilo için bile değil kalp sağlığı için.. sen zaten yaparsın isteyince yapabildiğini öğrendik eski mezunlardansın.. :)Aynen canım spor yok hatta yürüyüş yok...İnşaallah canım yarından itibaren bildireceğim..Menülerimde arada sizlerden yardım alacağım...
Kıskançlıktan çatlayacakBugünün yarına da var de sen enişteye.. 2 aya kalmaz yeter verme diyecek.. neden diyince de iyi böyle yeaaaa diyecek.. halbuki içinden manken oldu başıma kıskancımdan ölüyorum diyecek de sana öyle diyemeyecekyarın akşam menü vereceksin bak unutma ona göre beslen hee sonra burada sopa falan çıkarıyorlar benden duymuş olma ama
Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...Tabiki kuzum.. burda çok başarılı menüler verenler var öenek menülük.. yarın görürsün .. ama hiç yoksa o gün 30 dk yürüyüş olmalı.. kilo için bile değil kalp sağlığı için.. sen zaten yaparsın isteyince yapabildiğini öğrendik eski mezunlardansın.. :)
Ortim nen sensiz ne yaparım buralardaYaaaaa herkes mezun mu oldu ben o kadar mı geç kaldım
Ay Allahım korusun.. kalp için en faydalı şey yürüyüş bilirsin.. hemen her güne yürüyüş sıkıltırıyoruz o zaman.. korktumAilemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
O zaman bana hava atıyorsunyok ben korumaya geçtim canım ortim buralardayım yanim
TamamdırKıskançlıktan çatlayacak
Tamam canım sen merak etmeHafta içi biraz yoğun oluyorum.Ama akşamları mutlaka buralardayım Menü bildirimi mutlaka yaparım...
O zaman bana hava atıyorsunBen de mezun olacağım birgün inşaallah
Zaten ben 2-3 yıldır yürüyüşü azalttım ...Sayenizde yeniden başlarım...Eskiden o kadar çok yürürdüm,bana atom karınca diyorlardıAy Allahım korusun.. kalp için en faydalı şey yürüyüş bilirsin.. hemen her güne yürüyüş sıkıltırıyoruz o zaman.. korktumyürüyşlerini takipteyim artık
Bu bölüme bakabilirsin canımyahu bu arada kızlarrr Pro üyelik alcam da nasıl şetcem ben onu yada aldığımda ne faydası olcak
Aman dikkat et
ben bikaç gün isteklerimi yicem artık
Oyyyy yerim utanmalarınıııı.. korkma balım korkma gayet iyi menü beğendim :)Menü:
Sabah-10.00
1 dilim ekmek
domates-salatalık-biber
2 kk light peynir
1 yumurta
Öğle-14.00
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
Akşam-17.00
1 porsiyon et yemeği
1 çay bardağı kadar kola @MiuLego
KORK KORK vazgeçtim
ben bikaç gün isteklerimi yicem artık
Burjuva oluyorsunyahu bu arada kızlarrr Pro üyelik alcam da nasıl şetcem ben onu yada aldığımda ne faydası olcak
Aman dikkat et
Oyyyy yerim utanmalarınıııı.. korkma balım korkma gayet iyi menü beğendim :)
KORK KORK vazgeçtim
Ne demek istediklerimi yicem
Ucundan tırtıklıcam ya da kontrollü tadımlık nefis köreltmelik yicem mi demek istedin yoksa.. öyleyse sopamı belki geri alırım
Burjuva oluyorsun
Canım yazı rengini tipini sabitliyorsun o an kim var konuda onu görüyorsun +18 e mesaj yazabiliyorsun toplu mesajlaşma başlatabiliyorsun özelden.. bir de ödediğin pro üyelik ücreti öğrencilere burs olarak gidiyor
O zaman kızmam
şimdi kaptan şu var aynı gün yemiorum ki hepsini azar azar gün gün yiyorum ne üçün kızıyorsun
Tembellik çok kötü.. insan hemen alışıvryor ve öyle devam edip gidiyor.. aynı ben de öyleydim.. ama kırılıyor o eşik isteyince.. yaparsın atım karıncamızZaten ben 2-3 yıldır yürüyüşü azalttım ...Sayenizde yeniden başlarım...Eskiden o kadar çok yürürdüm,bana atom karınca diyorlardıKaratay diyeti topiğinde.....
Günde 2-3 saat yürüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?