O zaman kızmam
Sen öyle yazınca aklıma paket paket cıs coslar tabak tabak mantılar hüplettiğin geliyor
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş .. bu muydu uygun atasözüneyse işte bende ondan var demek ki
Ne işimiz olur ay daha dönüp bakmışlığım yok
ahahahahaha +18 e yazsam ne yazmasam neyazsam ban yerim ben yazmayayım bu arada Nevreste bben isteklerimi yemek için opsiyonum olsun diye 45 kiloya kadar düştüm ya
Öğlen menüsüne abartı olmayan pırsiyonda çok yakışır kuzum senin hakkın
bi ara mantı yiyecem ama hayaliyle yatıp kalkıyorum bak demedi deme
Öğlen menüsüne abartı olmayan pırsiyonda çok yakışır kuzum senin hakkın
Maşaallah canım ne güzel kilo vermişsin
ahahahahaha +18 e yazsam ne yazmasam neyazsam ban yerim ben yazmayayım bu arada Nevreste bben isteklerimi yemek için opsiyonum olsun diye 45 kiloya kadar düştüm ya
Maşaallah canım seninkiler de bayağı büyümüşlerGeldim mm
Nevreste senin de mi ikizlerin var.
Ortak nokta buldum hemen benim ogluslarda ikiz 9 yaş bitecek 4 gün sonra 3. ,Çocuk içinde tebrikler heleki ikiz sonrası
İnşaallah canımTembellik çok kötü.. insan hemen alışıvryor ve öyle devam edip gidiyor.. aynı ben de öyleydim.. ama kırılıyor o eşik isteyince.. yaparsın atım karıncamız
İyi gecelerİyi geceler kızlar..
Maşaallah canım seninkiler de bayağı büyümüşlerYaptım bir çılgınlık ama pişman değilim tavsiye ederim
İyi gecelerIyi geceler....
Hoşbulduk canım inşaallahHoşgeldin nevreste sonunda geldin hadi bakalım gazan mübarek olsun.
7. Takım sana iyi gelecek eminn oll :) :)
Bol şanslar canimBu narcos dizisi beni çok etkiledi..eşime de dedim 2 kez izliyorum onunla beraber..haliyle İspanyolcaya kafayı taktım..belediyenin kursları var yarın gidip soracağım kaydı kaçırdım ama boşluk varsa kayıt yaptıracağım.şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?