Hadi inşallah hülyaaaaa en çok öğrenemyi istediğim dillerden biridir ispanyolca.. ilki de almanca :)Bu narcos dizisi beni çok etkiledi..eşime de dedim 2 kez izliyorum onunla beraber..haliyle İspanyolcaya kafayı taktım..belediyenin kursları var yarın gidip soracağım kaydı kaçırdım ama boşluk varsa kayıt yaptıracağım.şans dileyin bana
Gunaydin.
Ev ahalisi uyurken sporaaaa.
Evet canim malatyaliyim siz de malatyalisiniz sanirimÇok geçmiş olsun.Sık sık kontrol ettirmek gerekiyor
Siz de Malatyalı mısınız
Bencede acı miktarı fazla@aeben abla geçmiş olsun , bende patates diye duymuştum
Aben abla birde ben dün kahvaltılık sos yaptım çok acı gibi oldu cnm sıkıldı tarifi verem arkadaş mı yanlış verdi anlamadım 10 kg domatese 3 kg çin biberi koydum dedi kendisi ama ben5 kg yarım kilo koydum çok acı oldu
Ausencia canikom yıldönümünuz kulu olsun nice yıllar değnek enişte ile
ada81 basiyormuyuz bomba gibi hoşgeldin
Efser geçmiş olsun
Aynen anca yetişiyoruzBenimde bir makina ütü var yapmam lazım Ece bende 5:45 te çalıyor saat maalesef
Cnm sonra yogunlasirsin spora
Hoşgeldin guzellikkk
Hoşgeldin aramıza yanliz bende herkes gibi bu beslenme.alışkanlıklarıyla nasıl kilo aldığını merak ettim porsiyonlar mı büyük acaba yada tahin pekmez ve bal miktarımı fazla sporda yokmuşADINIZ:Nevreste
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:74 - (6 kiloyu son 3 ayda aldım)
HEDEF KİLONUZ:64 (tabi bu değişecek)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Tiroid,Kansızlık,D vitamini eksikliği,Folic asit eksikliği ve uzun zamandır hareketsiz kalmam...100 metre yakınlıktaki yerlere bile araba ile gitmem...
En sonra doğum sonrası bu kilodaydım...Yıllardır 70'i dahi görmedim.. .4-5 yıl önce 6. takımdan 58 kilo ile mezun oldum...Her yıl 2-3 kilo eklendi ara ara küçük diyetler yaptım ve sonuç 74 kilo, biraz daha ipin ucunu kaçırırsam 80 kilo beni bekliyor..Bu yaz 6-7 kilo aldım...Seneye 80'i bile geçerdim...
Tartı ile görüntüm pek uymuyor daha az gösteriyorum..Bu sebeple çevremde hep iyisin iyisin sözleri beni birazda bu duruma getirdi...Hala ne diyeti diyorlar...Tabi türk kadını evli,çocuklu biraz balık etli olması gerekiyor:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak ve kendimi daha iyi hissetmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:36 yaşındayım...15 yıldır evliyim.Çalışmıyorum...12.5 yaşında ikiz kızlarım var...7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum..Eşimin işi dolayısıyla memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyoruz... Çevremde ilk başlarda soğuk bulunurum.Oysa ben insanları incelemeden kimseye yanaşamıyorum....Daha sonra yaklaşırım ve çevremde sevilirim...Biraz enerjik biriyim aslında...
Çocuklarım benim herşeyim onlar için herşeyi yaparım...Okula çok sık gidiyorum.Özellikle oğlum için çok koşturuyorum...Tabi bünye buna alışkın...Bu kilo vermeme neden olmuyor...
Beslenme şekli olarak katkı maddeli gıdalar tüketmem ,çocuklarıma yedirmem.Kızartma yapmam.Karnıyarığı bile fırında közleme yöntemiyle yapıyorum..Kola,meyve suyu,sucuk,sosis,salam yani paketli gıdalar bizim evde pek kullanılmaz...Sadece özel günlerde meyve suyu ve kola içilir.Oda yılda 1-2 ye tekabül ediyor...Pirinç ve makarna çok sık yapmıyorum.Memleketimden dolayı bulgur daha çok tüketiriz.Tabi fazlası şişlik yapıyor bunu çok iyi biliyorum...
Mevsim dışı sebze ve meyve kesinlikle kullanmıyorum.10 yıldır çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum..Günde en az 2 fincan bitki çayı veya yeşilçay içiyorum...Geceleri asla yemek yemiyorum...Kilo alma nedenlerimden biri gece çok geç yatıyor olmam olabilir…
Tatlı haftada 1 tüketiyorum..Çikolata,şeker çok nadir bulunur...Çocuklarım kahvaltı çikolatası pek yemez onun yerine bal ve tahin-pekmez...Ben de tabi ki :)Yemek yapmayı seviyorum...Özellikle farklı yörelerin yemeklerini...Eşimde yemeyi çok seviyor...Onun kadar yeseydim 100 kilo olurdum..Kendisi 80 kilo ve kilosunu göstermiyor...Bana bu sıralar dombik,tonton gibi tabirler kullanıyor..Ona gününü göstermem lazım...
Biraz uzun oldu galiba.Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Başınız sağolsunAilemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
Gelirim sen nereye ben orayaBenim arkadaşım korkmaz benim peşimden gelirdeynepnaz
Zannetmem korkak deyneeeep korkak deyneeep
Söz müü?
Buraya gelmeye hep geliyorum da işteee,iştesi var .ceeee dedim çıkıyorum , keyifli muhabbetleriniz olsun
odeynepnaz buraya geleceeeeeeeeeeeek
hadi öpüldünüz ... enişte 877. no lu bakışta ... film izleyeceğiz ...
seviliyorsunuz ...
Korkularının üstüne gitmeden korkular yenilmezmişGelirim sen nereye ben oraya
,iş
Söz müü?
Benim sopa fobim var belirteyim
Buraya gelmeye hep geliyorum da işteee,iştesi var .
Yapabilecek miyim,hiç olmasa denemiş olurum değil mi?
Hadi hayırlısı olsun deynep hoşgeldin aramızaADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severimÇayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum
Ausencia @MiuLego
Günaydın nasıl oldun? İyiyim deGünaydın
Hedef kiloyu da hiç beğenmedim. Neyse bir başlayalım onu aşağıya çekeriz zatenGülme smileyi koymadığım halde nickimde gülme smileyi çıktı,2 kere uğraştım silmek için.Metin bile dalga geçiyor benimle veremezsin diye
Hoşbuldum kaptanımHadi hayırlısı olsun deynep hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?