Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi inşallah hülyaaaaa en çok öğrenemyi istediğim dillerden biridir ispanyolca.. ilki de almanca :)

Bencede acı miktarı fazla

Benimde bir makina ütü var yapmam lazım Ece bende 5:45 te çalıyor saat maalesef

Cnm sonra yogunlasirsin spora

Hoşgeldin guzellikkk
Aynen anca yetişiyoruz

Hoşgeldin aramıza yanliz bende herkes gibi bu beslenme.alışkanlıklarıyla nasıl kilo aldığını merak ettim porsiyonlar mı büyük acaba yada tahin pekmez ve bal miktarımı fazla sporda yokmuş
Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
Başınız sağolsun

Benim arkadaşım korkmaz benim peşimden gelir deynepnaz
Gelirim sen nereye ben oraya

Zannetmem korkak deyneeeep korkak deyneeep
,iş

Gel gel geeeeel bebeğimmmm gel hiç acımıycaaaaak deynepnaz
Söz müü?
Benim sopa fobim var belirteyim

ceeee dedim çıkıyorum , keyifli muhabbetleriniz olsun

o deynepnaz buraya geleceeeeeeeeeeeek

hadi öpüldünüz ... enişte 877. no lu bakışta ... film izleyeceğiz ...

seviliyorsunuz ...
Buraya gelmeye hep geliyorum da işteee,iştesi var .
Yapabilecek miyim ,hiç olmasa denemiş olurum değil mi?

ADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severim Çayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum

Ausencia @MiuLego

Hadi hayırlısı olsun deynep hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…