1. Sayfayı zaten okumuşsundur.. sen zaten aktifsin biliyorumHoşbuldum kaptanım
Başınız sağ olsun.Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
Ben de isterim ikinci bir dil öğrenmeyi, kesinlikle başla derim tatlım.Bu narcos dizisi beni çok etkiledi..eşime de dedim 2 kez izliyorum onunla beraber..haliyle İspanyolcaya kafayı taktım..belediyenin kursları var yarın gidip soracağım kaydı kaçırdım ama boşluk varsa kayıt yaptıracağım.şans dileyin bana
Bayılıyorum sabahın köründeki spor azmineGunaydin.
Ev ahalisi uyurken sporaaaa.
Gelirim sen nereye ben oraya
,iş
Söz müü?
Benim sopa fobim var belirteyim
Buraya gelmeye hep geliyorum da işteee,iştesi var .
Yapabilecek miyim,hiç olmasa denemiş olurum değil mi?
Hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. İsmim Şaheste. 37 yaşındayım. Evliyim. Birlikte başarırız.ADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severimÇayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum
Ausencia @MiuLego
Oovv dikkat edelim. Ben şifayı kaptım bile hemen...Hava buz gibiymiş.. ben de sıcak sandım. Üşütmem inşallah
Normalde kahvaltıyı geç yaparım ama şimdi kalkayım hazırlamaya .Geç saatte kahvaltı cıss değil mi?1. Sayfayı zaten okumuşsundur.. sen zaten aktifsin biliyorumakşamları menü veriyoruz yediğine içtiğine dikkat et heee bugün başladı serüven
Allah korusunBaşınız sağ olsun.
Ben de isterim ikinci bir dil öğrenmeyi, kesinlikle başla derim tatlım.
Bayılıyorum sabahın köründeki spor azmine
Hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. İsmim Şaheste. 37 yaşındayım. Evliyim. Birlikte başarırız.
Oovv dikkat edelim. Ben şifayı kaptım bile hemen...
Aslında cıs değil.. metabolizman çalışmasını yapamıyor.. uyandıktan sonra 1-2 saatte kahvaltı yapılmış olmaı ki metabolizma hızlansın yağları yaksın eritsin kül etsinNormalde kahvaltıyı geç yaparım ama şimdi kalkayım hazırlamaya .Geç saatte kahvaltı cıss değil mi?
Dakika 1 gol 1Aslında cıs değil.. metabolizman çalışmasını yapamıyor.. uyandıktan sonra 1-2 saatte kahvaltı yapılmış olmaı ki metabolizma hızlansın yağları yaksın eritsin kül etsinafiyet olsun yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli olsun şekersiz çaylı!!!!!!
Hoşbuldum canım,inşallahgünaydın kızlar
her sabah geleneksel 4 de uyanma seanslarım son hızla devam ediyor,artık beni serseme çevirdi,ne yapacağım bilemiyorumdaktırım kelebekolacam doktor civanım niye böyle oluyo acep çare var mıdır?
ada81 hoşgeldin düğün güzel geçmiş,kv ile hiç mi konuşmuyosun yani düğündede selamlaşmadınız mı?
yeni arkadadaşlar gelmiş hoşgelmişNevreste ve deynepnaz
burası çok güzel bir takım inşallah sizede iyi gelecek ve hedefe kısa sürede varacaksınız
bende 1 çay bardağına tatlı kaşığıyla atardım,azalta azalta tamamen bitirdimDakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem
O zamam öğün sayınız az?Normalde kahvaltıyı geç yaparım ama şimdi kalkayım hazırlamaya .Geç saatte kahvaltı cıss değil mi?
Yok bugğn bildirim cuma günü varBugün bildirim yok mu?
İnşallah yoktur
Azaltarak atmayı dene deynepcim.. azalta azalta bırakılıyor sonra şekerli çaydan tiksiniliyor.. normalde attığından az atıp iç tabiki de :) kahvaltı çaysız olmazDakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem
Saat 11 gibi kahvaltıO zamam öğün sayınız az?
Kasırgalardan begüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?