Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ailemden miraz kalp hastalğı var zaten canım...Geçen ay 38 yaşında kuzenim kalp krizinden vefat etti...Bu sebeple en önemlisi sağlık için mutlaka zayıflamam ve spor yapmam lazım...
Başınız sağ olsun.
Ben de isterim ikinci bir dil öğrenmeyi, kesinlikle başla derim tatlım.
Gunaydin.
Ev ahalisi uyurken sporaaaa.
Bayılıyorum sabahın köründeki spor azmine
Gelirim sen nereye ben oraya

,iş

Söz müü?
Benim sopa fobim var belirteyim

Buraya gelmeye hep geliyorum da işteee,iştesi var .
Yapabilecek miyim ,hiç olmasa denemiş olurum değil mi?

Hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. İsmim Şaheste. 37 yaşındayım. Evliyim. Birlikte başarırız.
Hava buz gibiymiş.. ben de sıcak sandım. Üşütmem inşallah
Oovv dikkat edelim. Ben şifayı kaptım bile hemen...

Allah korusun
Çok korkarım üşütmekten
İşterinde kalın üstüm vardır inşallah

Normalde kahvaltıyı geç yaparım ama şimdi kalkayım hazırlamaya .Geç saatte kahvaltı cıss değil mi?
Aslında cıs değil.. metabolizman çalışmasını yapamıyor.. uyandıktan sonra 1-2 saatte kahvaltı yapılmış olmaı ki metabolizma hızlansın yağları yaksın eritsin kül etsin afiyet olsun yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli olsunşekersiz çaylı!!!!!!

Dakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem

günaydın kızlar

her sabah geleneksel 4 de uyanma seanslarım son hızla devam ediyor,artık beni serseme çevirdi,ne yapacağım bilemiyorum daktırım kelebekolacam doktor civanım niye böyle oluyo acep çare var mıdır?

ada81 hoşgeldin düğün güzel geçmiş,kv ile hiç mi konuşmuyosun yani düğündede selamlaşmadınız mı?

yeni arkadadaşlar gelmiş hoşgelmiş Nevreste ve deynepnaz
burası çok güzel bir takım inşallah sizede iyi gelecek ve hedefe kısa sürede varacaksınız

Hoşbuldum canım,inşallah

Eveeeetttt
Yeni haftayı başlattık
Hadi bakalım 7. Takımın güzelleriii

Size güvenim sonsuz biliyorsunuz, 7. Takım olarak cuma gününe yüzdemizi yine 1 in üzerinde tutacağız değil mi ??? Biz elimizden geleni yaparız derece gelir gelmez önemli değil vicdanlar rahat bedenler hafif olur

4 günde çooook şey değişir. Herkes bi tartısını kontrol ediversin ona göre çözümler bulalım ya da aynen devam edelim.. hafifcecik bol proteinli kahvaltınız olsun..

Tartıda şok yaşayan olursa mutlaka yazsın toplaşıp o şoku atlattırırız gerçi olmaz da.. liste tayfaaaaaa özellikle dikkat emi kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…