ipekyolcum nasılsın
Oyyyyyy,yerim senigunaydin kizlar ben geldim .nasilsiniz balli kurabiyelerim
Bütün büyük marketlerde bulabilirsin canım benim.Bulamazdan eğer tarifini veririm evde yaparsın canımgünaydın kızlar
ben dün denize gittim innaılmaz derecede yandım malesef
bu arada bu müsliyi nerede bulabiliriz.
Amanınnnnnkızlaaar....artık yeni bir haftaya başlıyoruuuz...........
ablam antalyaya döndü pazar günü ..burdaki ablamlar arabayla beraber gitti 10 gün kalıp dönücekler..ben ramazana kadar daha sakin bir hayat sürücem demektir.............birazdan tartılıcam ..bu günle beraber ayran çorbası yapıcam 2 gün...ödemler bi gitsin..ramazana kadar 3 kilo vermeyi planlıyorum inş.....
gülüm ve azerii bir süre aramızda yoklar......inş...sağsalim dönerler aramıza......kaptanımızın yokluğunda onun yerini dolduramasamda sizlere destek olmaya öçalışıcam şekerler.....nevimde yardımcı olacaktır her türlü konuda....mesaj sayımları yaz dolayısıyla çok sıkı olmasada devam edecek arkadaşlar......paylaşımı eksik etmeyin..........
ne demişler birlikten güç doğaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........
7. takım çooook yaşaaaaaaaaaaaa...............
Canım ben de her zamanda kilo verdim hayatım boyunca.Çünkü iftardan önce 1 lt su içerim mutlaka ve çorbadan sonra ağzıma tek bir susam tanesi alacak halim kalmazdarısı başıma inşallhhh.ben ramazanda kilo alıyorum malesef.o kadar yiyorumki açlık başıma vuruyor.ama bu sefer salata çorba ayrann derken bitirecem iftarımı
Gayet iyi gidiyorsun Hülya'cım,bu hafta listedesin bildiğim kadarıylabu hafta beni listeye alacakmısınız canlar. gecen cuma tartıldığımda 73,4 düm bakalım bu cuma ne olacak.haftasonu memleketteydik köyede gittik teyzem bize sıkma yaptı malesef 2 tane yedim ya her zaman bulamıyoruz malesef ama sabah tartımdım kaybım olmamış denizde eritmişim :)
Harikasın İpek'çim,spor tempon güzel oturduyeni bir haftaya merhaba...Dun leslie yapamadim cunku misafir geldi.Ama aksam esimle ve kizimla mardin caddelerinde 1 saat yuruyus yaptik.Malum caddeler inisli cikisli.Kaldirimlar dar bir in bir cik :) engelli ve egimli yuruyus...Bugun sabahta 6.30 da esime bir 1 saat yuruduk.Leslie yapmak zor galiba burda gelen gidenden.Ama yuruyusu rahat yapiyoruz.
Nevcim aslinda tickerimi kizim yasini doldurana kadar degistirmeyi dusunmuyordum.Ama sen soyleyince yapsam mi diye dusundum.Simdi sirf senin icin degistirecem.Opudun MUCK
Canım bazen bilgisayardan kaynaklanan bi sorun da olabiliyor tickerlerde.İstersen bana başlangıç,hedef ve şu anki kilonu ver ben yapıyım,sen de proffiline kopyalarsın balımtesekkur ederim canim yaa sen nasilsin.Seni gormedim.ticker yapmaya gittim ama yapamadim kabul etmedi.O kadarda ugrastim.Nevcim mesaji gorup bana yardim edersen sevinirim.Hep kendim yaptim hatta baskalarinada yapti8m ama bu defa kabul etmiyor
günaydın kızlar
ben dün denize gittim innaılmaz derecede yandım malesef
bu arada bu müsliyi nerede bulabiliriz.
ama çok kötüyüm canım ya yanıklarım acıyo amele yanığı oldum resmen yaaa.eşimde öyle kızımda öyle.ohhhh ne guzel yanmissin bizde burda bembeyaz hortlak gibiyiz.butun marketler var sanirimbu musli
Harikasın İpek'çim,spor tempon güzel oturdu
Canım bazen bilgisayardan kaynaklanan bi sorun da olabiliyor tickerlerde.İstersen bana başlangıç,hedef ve şu anki kilonu ver ben yapıyım,sen de proffiline kopyalarsın balım
Eveeee canlarBugün tartıya çıktım ve güzel bir başlangıç gördüm.Bu hafta 1. liğe oynuyoruz haberiniz olsunnnnnnnnnnnnn :124: Ben bu hafta takımımdan çok ümitliyim.Kabaca bir değerlendirme yapmam gerekirseeeeee Saferan'ımın misafirleri gitti evde kendi başına sakin ve motivesi çok yüksek.Hülyaeyüp bu hafta listeye girecek ve zaten geçen haftadan kalma güzel bir performansı var,cepte Anşaa'm ramazana kadar hırslandı;azmi ve hedefi yüksek.Ranaable'nin diyet listeleri kusursuz ve etkili.İpekyol sporunu güzel bir dengeye oturttu.Pabyam motivesiyle zirvelerde,spor ve diyet gidişatı kusursuz.Ayrıca cumartesiden beri gelmiyor,küsücem amaaaaaaa Julia'cım geçen hafta kilo aldı ama bu hafta motivesi ve çabası yüksek.Ganfedddddimmmm sporunu arttırdı,emekleri meyve vermeye hazır Velhasıl kelam güzel takımımın güzel üyeleri,bu hafta 1. lik göz kırpıyorrrrrrrrrr :118:
Guzel ve iyi bir takim olduk.Eminim tatil donemi bitince hersey daha duzenli olacaktir canim.Sana zahmet bana rengarenk bir cizelge hazirlarsan mutlu olurum.Baslangic kilom 86.6 Simdiki kilom 81 hedef kilom 62. Boyum 171 cm
hülyaaa sen yenimisin cnm
ya aslnda 1 yıl önce yine bu takımdaydım bıraktım rejimi o dönemde 68 kiloda takılıp kalınca ama baktım herkes 1 yerde takılıyor bende geri başladım diyete vee yine takımdayım 1 hafta felan oldu geleli
ben izindeyken geldin sanırım cnm hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsın senin diyet maceran nasıl gidiyor.kaç ay oldu diyete başlayalı
son 2 kg kaldı bnm cnm
ama çok kötüyüm canım ya yanıklarım acıyo amele yanığı oldum resmen yaaa.eşimde öyle kızımda öyle.
aslında kkzı girdirmek istemedik denize ama girecem diye tuturdu bıcı bıcı diye ağladı oda nasibini aldı güneş yanıklarından.
Canım içime sinen bir ticker bulamadım renkli ama umarım beğenirsin.Bu arada kopyalamayı alıntı ile cevapla dedikten sonra yap canım;başında http sonunda png olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wExa4FD/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?