Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ipekyolcum nasılsın

tesekkur ederim canim yaa sen nasilsin.Seni gormedim.ticker yapmaya gittim ama yapamadim kabul etmedi.O kadarda ugrastim.Nevcim mesaji gorup bana yardim edersen sevinirim.Hep kendim yaptim hatta baskalarinada yapti8m ama bu defa kabul etmiyor

gunaydin kizlar ben geldim .nasilsiniz balli kurabiyelerim
Oyyyyyy,yerim seni İyiyim çıtır Ganfed'im,sen nasılsınnnnn
günaydın kızlar
ben dün denize gittim innaılmaz derecede yandım malesef
bu arada bu müsliyi nerede bulabiliriz.
Bütün büyük marketlerde bulabilirsin canım benim.Bulamazdan eğer tarifini veririm evde yaparsın canım
Amanınnnnn Nasıl oldu bilmiyorum ama bu harflerde yanyana gelen hangi duyguysa Saferanımdan akan,bi anda bütün azim ve şevkimi harekete geçirdi.Tutmayın beniiiiiiiiiiiiii :118:
darısı başıma inşallhhh.ben ramazanda kilo alıyorum malesef.o kadar yiyorumki açlık başıma vuruyor.ama bu sefer salata çorba ayrann derken bitirecem iftarımı
Canım ben de her zamanda kilo verdim hayatım boyunca.Çünkü iftardan önce 1 lt su içerim mutlaka ve çorbadan sonra ağzıma tek bir susam tanesi alacak halim kalmaz
Gayet iyi gidiyorsun Hülya'cım,bu hafta listedesin bildiğim kadarıyla
Harikasın İpek'çim,spor tempon güzel oturdu
Nevcim aslinda tickerimi kizim yasini doldurana kadar degistirmeyi dusunmuyordum.Ama sen soyleyince yapsam mi diye dusundum.Simdi sirf senin icin degistirecem.Opudun MUCK
tesekkur ederim canim yaa sen nasilsin.Seni gormedim.ticker yapmaya gittim ama yapamadim kabul etmedi.O kadarda ugrastim.Nevcim mesaji gorup bana yardim edersen sevinirim.Hep kendim yaptim hatta baskalarinada yapti8m ama bu defa kabul etmiyor
Canım bazen bilgisayardan kaynaklanan bi sorun da olabiliyor tickerlerde.İstersen bana başlangıç,hedef ve şu anki kilonu ver ben yapıyım,sen de proffiline kopyalarsın balım
Eveeee canlar Bugün tartıya çıktım ve güzel bir başlangıç gördüm.Bu hafta 1. liğe oynuyoruz haberiniz olsunnnnnnnnnnnnn :124: Ben bu hafta takımımdan çok ümitliyim.Kabaca bir değerlendirme yapmam gerekirseeeeee Saferan'ımın misafirleri gitti evde kendi başına sakin ve motivesi çok yüksek.Hülyaeyüp bu hafta listeye girecek ve zaten geçen haftadan kalma güzel bir performansı var,cepte Anşaa'm ramazana kadar hırslandı;azmi ve hedefi yüksek.Ranaable'nin diyet listeleri kusursuz ve etkili.İpekyol sporunu güzel bir dengeye oturttu.Pabyam motivesiyle zirvelerde,spor ve diyet gidişatı kusursuz.Ayrıca cumartesiden beri gelmiyor,küsücem amaaaaaaa Julia'cım geçen hafta kilo aldı ama bu hafta motivesi ve çabası yüksek.Ganfedddddimmmm sporunu arttırdı,emekleri meyve vermeye hazır Velhasıl kelam güzel takımımın güzel üyeleri,bu hafta 1. lik göz kırpıyorrrrrrrrrr :118:

Son düzenleme:
ohhhh ne guzel yanmissin bizde burda bembeyaz hortlak gibiyiz.butun marketler var sanirimbu musli
ama çok kötüyüm canım ya yanıklarım acıyo amele yanığı oldum resmen yaaa.eşimde öyle kızımda öyle.
aslında kkzı girdirmek istemedik denize ama girecem diye tuturdu bıcı bıcı diye ağladı oda nasibini aldı güneş yanıklarından.

Guzel ve iyi bir takim olduk.Eminim tatil donemi bitince hersey daha duzenli olacaktir canim.Sana zahmet bana rengarenk bir cizelge hazirlarsan mutlu olurum.Baslangic kilom 86.6 Simdiki kilom 81 hedef kilom 62. Boyum 171 cm

Guzel ve iyi bir takim olduk.Eminim tatil donemi bitince hersey daha duzenli olacaktir canim.Sana zahmet bana rengarenk bir cizelge hazirlarsan mutlu olurum.Baslangic kilom 86.6 Simdiki kilom 81 hedef kilom 62. Boyum 171 cm

Canım içime sinen bir ticker bulamadım renkli ama umarım beğenirsin.Bu arada kopyalamayı alıntı ile cevapla dedikten sonra yap canım;başında http sonunda png olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wExa4FD/weight.png

Son düzenleme:

ben izindeyken geldin sanırım cnm hoşgeldin

Gecmis olsun canim yaaa.Gunes yanigi cok kotudur.Ins cabucak gecer,Ozelliklede kizinin ki.Minik yavrum nasil dayaniyor

yahu ne zaman geliyorsunuz ne zaman gidiyorsunuz anlamiyorum.Bir turlu denk gelip gorusemiyoruz.Bende alintilara yazip yazip gidiyorum ((

Dunku menumu yazayim.
Kahvalti:70 gr peynir,domates,1 yumurta,1 dilim kepek ekmegi
Oglen:4 tane minik dolma,4 sikim cigkofte,2 bardak ayran
Aksam:3 tane dolma,3 sikim cigkofte,Karpuz
1 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…