damam kaptanımKasırgalardan begüş
Cumartesi pazar
Spor 50 dk pilates
150 +150=300 points
Insallah canim.yarina kaldi..bugun matematik ogretmeniyle gorusup oradan gidecektim görüşme yarina ertelendi..bakalim kayitlar doldu diye savsaklamazlar insallahHadi inşallah hülyaaaaa en çok öğrenemyi istediğim dillerden biridir ispanyolca.. ilki de almanca :)
Hosgeldin canim..spor icin evde leslie yapabilirsin..ADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severimÇayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum
Ausencia @MiuLego
dandini2017 koş koşşşş Antepia27 bugün pazar diye dayanamamış ...daha 5 gün var demişşşş .... neler neler yemiş verse verse 600 gr verecekmiş
Merhaba canım
Hoşbulduk canım
İyi geceler
5.gün menüm:
Kahvaltı 10:
1 domates, 1 biber, 1 salatalık, 2 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 14:
1 armut, 1 şeftali
Ara 16:
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 20:
Fırında yağsız balık, karışık zeytinyağlı salata
2 litre su
Şekersiz çayları artık yazmıyorum, gerek yok sanırım
45 dakika yürüyüş x 2= 90 point @nehirnil111
@MiuLegoAusencia
Antepia27 Morti'ciğim menün çok düşük kalorili be O tavada patatesi yedin bence Değil mi...Yedim de hadi Üzme beni artık
Yazık değil mi bana yaaaa
Sen görürsüüüün
Günaydın kızımı oğlum ve eşim kahvaltı yaptı okula gitti bende küçüklerle kahvalti yapacağım bi geçmişe baktım selam verdim çıkacağım alıntılarımı cevaplayayım
ADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severimÇayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum
Ausencia @MiuLego
Kasırgayım.
İyi aslında bence. Akşamı erkenr çekmek lazım ama ben de çekemedim. Eşim anca geliyor, bazen 8 de bile yiyoruz. Onu da yapmazsam evli gibi olmayacağız ya üzülüyorum. Yoksa o saate kadar kırk yere yerim zaten evdeyim deSaat 11 gibi kahvaltı
3,4 gibi hafif birşeyler
Akşam yemeği 7 de
Dediğiniz bir nevi doğru ,akşam yemeği hep beraber yenildiğinden saati düzenli,ama diğer öğünler düzensiz
Bana da sağlıcakla kilo vermeler diliyorsun değil miNevreste hoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme n dileğiyle günaydın
Evet yoğurt iyi fikir.Aksam yemek işini güneş batmadan bitirmek gerekiyor. 6 ideal. Ailecek yemek yemege gelince corba yada yogurt birakilabilir o saate.maksat ayni anda masada olmak degil mi??ne yendiginin onemi yok
Çok güzel. Ben de negatifteyim. Ama cumartesi süper bir eksi görmüştüm, onu rezil etmişim hafta sonu
Halsizim :/Günaydın nasıl oldun? İyiyim de
Halsizim :/
Bana da sağlıcakla kilo vermeler diliyorsun değil mi
Oooo Morticiğim açlık başına vurdu, şekerin düştü galibaYeni geldin ama çok içim ısındı tabi ki isterim
Ay sabah sabah ne içtim neler söylüyorum
Ateşim yok kuzum.Ateşin mi var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?