Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi inşallah hülyaaaaa en çok öğrenemyi istediğim dillerden biridir ispanyolca.. ilki de almanca :)
Insallah canim.yarina kaldi..bugun matematik ogretmeniyle gorusup oradan gidecektim görüşme yarina ertelendi..bakalim kayitlar doldu diye savsaklamazlar insallah

Hosgeldin canim..spor icin evde leslie yapabilirsin..

dandini2017 koş koşşşş Antepia27 bugün pazar diye dayanamamış ...daha 5 gün var demişşşş .... neler neler yemiş verse verse 600 gr verecekmiş

Tabi tabi cevap cumaya canım kaptancim

Kuru iftiralara gel

Fatmaaaaaaa be diyolar Antepia27

Merak etme kaptanim o iş bende

Hoşbulduk canım

Neyse menun güzelmiş kutlamiycam

Hiç yermiyim cuma günü yiyeceğim pardon yenecegim bı. Rakibem var

Günaydın kızımı oğlum ve eşim kahvaltı yaptı okula gitti bende küçüklerle kahvalti yapacağım bi geçmişe baktım selam verdim çıkacağım alıntılarımı cevaplayayım

Ayyyy bende şimdi gönderdim eşimle coculRi bakalım bı yerden başlayalım
Pp

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme er

dandini2017 kimlerdensin?
kasırgagillerden mi?
fırtınagillerden mi?
Kasırgayım.
Saat 11 gibi kahvaltı
3,4 gibi hafif birşeyler
Akşam yemeği 7 de
Dediğiniz bir nevi doğru ,akşam yemeği hep beraber yenildiğinden saati düzenli,ama diğer öğünler düzensiz
İyi aslında bence. Akşamı erkenr çekmek lazım ama ben de çekemedim. Eşim anca geliyor, bazen 8 de bile yiyoruz. Onu da yapmazsam evli gibi olmayacağız ya üzülüyorum. Yoksa o saate kadar kırk yere yerim zaten evdeyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…