Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dandini2017 bence de yedi fatma o patatesi değil mi Antepia27

Efser canom bugün nasılsın ? geçti mi cır cır ? su içmeyi unutma , 3 lt ye çıkar bu dönemde..su kaybı halsiz yapar .

Nevreste canım benim , tekrar hoş geldin ... deynepnaz ile yerleri rezerve idi kaptanım @MiuLego ....yiyip yiyip okul açılınca geleceğiz dedilerdi nevo nun çok istikrarla ve disiplinli , başarılı bir öğrenci olacağına eminim de .... deynep için onu ancak @Portakal Sulu Ordek ile mortilik paklar da , o zaman ördekimin kilosu kalır mı bilemedim deynebim sende hoş geldin cancağızım ..... seviliyorsunuz çok biliyorsunuz ...

saydin78 canom sen kasırgasın , senin bildirimler nehirnil111 e olacak ?

Kızlar şu listeleri bir yayınlayın bence , takım listelerini , başlarına da kasırgaların ve fırtınaların kaptanlarını yazın begum75 canom ... epey karışıklık ve etiketsiz bildirim görüyorum ben geçmiş okurken .. bi de fatmayı sormuşsun canım , fatma fırtına tatlım .

GunesinKizi35 kola içmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş sevimmm koooooooooooooooş tatlım gayet güzel gidiyorsun , yavaş yavaş tek tek sokma taktiği

@MiuLego canom tabloooooooooo / soru ve kaptanım tartı da şoku olanlar dürtsün demişsin ... bende sabit şoku var , eyi midir

Daydream-

ada81 canom sende bir yerde @_SARAYCA_ yı sormuştun , Ekimde dönecekti sanırım ... bi dürteyim onu telden

aynen öyle aus, etiketler eksik ve çok karmaşık
aslında belirtmiştim cumartesi pazar olamadığım için hafta sonu sporlarını pazartesi bildirin diye ama okuyan olmadı sanırım

begum75 canim yatmadan 1 saat once falan melissa cayi icer misin uykusuzluk icin. Birkac hafta bi dene bakalim faydasi olacak mi sana.

dayy akşam yatarken hiç bi sorunum yok, tabiri yerindeyse kafayı koyduğum gibi uyurum ama nedense kurulu saat gibi 2 haftadır 4 de gözlerim açılıyo,sonra uyu uyuyabilirsem,1 kere uyumuştum oda yarım yamalak serseme döndürmüştü
bugünde sersem gibiyim artık vücut dayanmıyo

Begumum sen yinede bir dene vucut rahatliyor melissayla..belki gece uyanman olmaz .kafana taktigin bir seyler mi var ondan mi acaba?,

FIRTINALAR

TAKIM KAPTANI begum75

begum75

Ahu060812
@MiuLego
Antepia27
@White1989

ecemavi
GunesinKizi35
Bonus
@Portakal Sulu Ordek

60kiloyum

@eflalim
Nefs

igdedali

kelebekolacam
White Lily
@_SARAYCA_

KASIRGALAR

TAKIM KAPTANI nehirnil111

nehirnil111
Efser
suspushanimcim
Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
saydin78
ada81
@masumm
@Makbule007

ErSeSi
dandini2017

Ausencia
@daydream-

Arkadaşlar herkes spor bildirirken kendi takım kaptanını etiketlesin ...

begüm nehir güzeller , listeler böyle idi .. ama tabii izinli olanlar var ... kim bildirim yaparsa tabloya çıkıyor ...o hafta yapmayan listeye dahil olmuyor .

Ausum ben girmeyeyim listeye.hic spor yapasim yok

aynen öyle aus, etiketler eksik ve çok karmaşık
aslında belirtmiştim cumartesi pazar olamadığım için hafta sonu sporlarını pazartesi bildirin diye ama okuyan olmadı sanırım

yukarıdaki listede eksik var mı bilmiyorum canım ... ama o iş inan etiketle olmuyor ..ben tek tek tüm mesajları okuduğum halde hata / eksik kalıyordu ...

yani geçmişi okumadığınız zaman eksik kalır , şöyle yapın ..puanları sık sık paylaşın .... altına da etiketli liste okuyun , eksiği olan bildirsin diyin ... en iyi yöntem bu ... liste cumaya kalırsa ... itiraz çok geliyor her gün paylaşın ... eksiği olan tekrar etiketlesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…