Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum ben girmeyeyim listeye.hic spor yapasim yok

yok canım bende yokum zaten ... o listeler genel dağılımda kim hangi takımda :) hani tekrar girersek nereye gireceğiz bilsinler diye yeni kaptanlar .

bende spor yapmıyorum bu ara ...bizi puanlamaya dahil etmeyecekler zaten

@MiuLego haftaya eksi basladim soylemesi ayıp cumaya kadar boyle gider insallah
Ne diyosun ne güzel şeyler diyosuuun
Hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle günaydın lar
Günaydın fatmaaaa
Çok güzel. Ben de negatifteyim. Ama cumartesi süper bir eksi görmüştüm, onu rezil etmişim hafta sonu
Şaheste neden öyle oldu? Bakliyat falan mı yedin ? Menün güzeldi hep birşey şişkinlik yaptı sende.. onu bulalım.. menülerini bir düşün yaz bakalım
Yeni geldin ama çok içim ısındı tabi ki isterim
Ay sabah sabah ne içtim neler söylüyorum
Kendine gel fatmam beler diyosun aa
Cuma cumartesi pazar azcık puanım ama bugün iyi puan yaparım.. daha bildirmedim bildiricem kuzum
Ausum benden çnce davranıp spor listesini yayınlamışsın

Tablo ile ilgili de yazıcam hemen

Günyaıdnnn kızlarr geberiyorummm grip var halam var cumartesi günü 25 kg domates sos yapmışım pazar günü koımple kendi evimi temizledimm dipköşee bitikk haldeyimmmm
Nasıl yorulmuş delym kıyamammmmmm..fırtınaları coşturuyorduk dely ben unutmadım heeee..

Hadi atalım yorgunluğu miskinliği hala da var ki meta coşar şimdi

Hedefleri şuracığa konduralım.. Hedefleri bir hatırlayalım ona göre yol alalım.. 7. takım canavarları bu hedefler önemli

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

29 EYLÜL HEDEFLERİ
Ahu060812 (67.2) ______________________ sabit dönüşü -600 iyidir ahu

Efser (72.9) _________________ hooop 73 ü es geçiyoruz gelsin 72 ler. Kilo verme kapasiteni düşününce bir de spor yapacaksın ooo olur olur

igdedali (59.0) ____________ düz hesap 59 olur mu igdecim. tabikiiii

Bonus (98.5) _______________________ benle de morti olduğunu düşününce sabit haftası dönüşü güzel hedef bonusum.

caytabagi (57.8) _______________________ en az bu gelir çok dahası yine gelir tabağım. @Portakal Sulu Ordek (54.4) ______________ bu haftaki mortilikle net -1 olur o ördekim.

nar_cicegim (65.9) ________________ 66 yı es geçiverdik çiçeaaam sen yaparsın sonuçta sıkı rekabet var mortinle.

@White1989 (55.9) ______________ wc sorununu da çözeceğini düşünerekten kuzucum. Gelirrrrrrr bu kilo.

Kajupi (57.6) ______________ liste sorumluluğu da ekendi ki hedef 10 numara bence.

@Triplimelek Megi ( 57.3) _________________ mezuniyet sarhoşluğuyla -300 olsun bizim olsun derim.

GunesinKizi35 (44.7) ________________ bir taze mezun daha. Bu kadar ermek yeter sana güneşim.

@Makbule007 (61.5) _________________ sabitin ardından bu kilo yakışır kuzum.

aeben (66.4) ______________ bu haftaki kapışma büyük, hedef de hayal değil gerçek.

saydin78 (59.5) ______________________ o ödemler gidecek eksiye geçilecek. Fazlası bile olur. mortini yenmek var ucunda.

ecemavi (65.2) ____________ sizin mortilik beni bile heyecanlandırıyor o heyecanla gelinir bu kiloya.

Antepia27 (107) _____________ net hedef bu. ödem vardır hemen gider e morti de var ohoooo rahat -2 gelinit fatmam gözüm de üstünde söz de verdin.

Nego (70.9) ____________ karatayla neden olmasın eflalim dimi ama. Kurtulalaım şu 71 den hemencik.

Nare83 (67.9) ___________ ooooo sahalara dönmüş banuya az bile bu hedef. Ama temiz olsun bizim olsun.

@daydream- (72.9) _____________ sizin mortilikler sizi eritecek hülyaaaa çok aşırı eminim. -1 sende dursun.

Nefs (54.4) ____________ sabit olmasın artık bu hafta dimi canımcım. -300 gayet iyi sanki. hee fazlası da olur ne de güzel olur.

ErSeSi (67.5) _____________ seda 67 lerin tam ortasına yer ayırttım sıkı tut emi.

DelyDoly (85.0) _____________ düz hesap delym. Yaparsın sen sporu coşturcaz dedik en son. E kolay gelir bu kilo.

60kiloyum (80.6) ___________ sabit haftası bitti gitti sıra -400 haftasında.

dandini2017 (68.7) _________________ 2-3 günde 1.1 verdiysennnnn bir haftada hayal değil. Hemen bay bay dedik sena 69 laaar.

@White Lily (71.5) ____________ izninin ilk haftasında bu hedef gayet iyidir.

nehirnil111 (52.0) ____________ olur o olur kaptan yardımcılığı ve spor bakanı olmanın şerefine.

begum75 (57.9) _________________ zor mu yooooooooooooooooooooo senin için değil balımmm

Ausencia (55.5) ____________________ bacağın iyileşene kadar artının 1 ini göndeririz be ausum.

@MiuLego (52.7) ________________________ olur olur spor yapa yapa olur Miuşum

CAnim kahvaltı mi çok tn yaptım
Ooo metabolizmam hızlı çalışsın dedin yani...sinsice haince planlaaar
Günyaıdnnn kızlarr geberiyorummm grip var halam var cumartesi günü 25 kg domates sos yapmışım pazar günü koımple kendi evimi temizledimm dipköşee bitikk haldeyimmmm
Geçmiş olsun......
Yok baklagil yemedim ama cum 69.9 dan sobra cumartesi 69.0 ı görüp şımarmıştım, akşamına kızartma hamsi mamsi olmadı tabi, nasılsa kilo verdim diye yaydım gene sanki ne sanki alt tarafı kaç kilo Hayır niye tava balık niye ızgara değil hep benim salaklığım biliyorum.
Dün kuru fasülye yapacaktım hatta şişerim diye vazgeçmiştim. Neyse 69.5 im bu sabah gene de cumaya eksi.

anladım kuzum ağır geldi demek ki o balı.. sen şimdi cumaya dek akşamları hafif geçrmeye çalış.. öorba-salata, sadece salata, sadece yoğurt içine pul biber vs koyarak gibi.. akşamı hafif geçirmek toparlayacaktır seni.

Moral bozmak yok.. ve o şişkinliği azaltmak için booool su

geçmiş olsun dely'im ... o kadar yormasaydın kendini keşke hasta ve halalı iken

deynepnaz hoşgeldin canım.
Senin yemek tarifini gördüm çok beğendim.
Lavaş bilemm yapiyonn senn Nolcakk böyle artık onlara veda etcen haberin olsun...

deynep müthiştir ya ... hadi bu sefer de ona oy vermeyeyim diyorum da hep gönlümü fethediyor ... bir de ben genelde eşime de gösteririm yarışmadaki yemekleri .. bir kere de ilk üçünde nevo ve deynep olmasın

Kuzummmbirde dr çarşambaya kadar koru kendini dedii dee benimm hitler duruyoo mu

Ben ilk kez baktım o yarışmalara hem deynepin hem nevrestenin beğendim ama daha önce emirasaliha'ya oy verdim ona bayıldım

bonuscan cuma günü 40 dakika tempolu yürüyüş demiştin ben onu baz alaraktan 80 puan yazmıştım Bonus

Gunaydin

Bel agrisiyla yanmasiyla ask yasiyorum bu sabah.
Allah beterinden korusun ama cok zorluyor beni.
Okul hazirligi yuzunden sabah yuruyuslere cikamiyorum 1 haftadir. Onun eksikligini hissediyorum. 1 saat dolu dolu yuruyodum.
Oglen okula gidiyorum ama bebek arabasiyla yokuslarda var faydadan cok zorlugunu goruyorum.

Yapicam biseyler mecburum belimde boynumda fitik var ve gececek bisey degil.
Kaslarim ne kadar kuvvetli olursa, yükü ne kadar hafiflerse o kadar agrim azalicak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…