Hoşbulduk canım benimAy hoş geldin aramıza. Enerjin bana yansıdı
Hoş geldin aramıza :)ADINIZ: Deynepnaz
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hipotiroidi,D vitamini eksikliği,hamilelik ,emzirme dönemi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmek ,giydiğimi yakıştıramama,sağlık
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:19 senelik evli, 2 çocuk annesi,ev hanımıyım.5 sene önceye kadar 62 kilo idim.Hamilelikle beraber aldım kiloyu.Eşim ve oğlum yemek yemeyi sever,birazcık ben de severimÇayı da çok içerim (malesef şekerli) Kilodan çok göbek sorunu var.Kızım küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum .Spor gerekli farkındayım .Diyetten çok sporda zorlanacağımı düşünüyorum
Ausencia @MiuLego
Hoşbulduk canım benimSağol canım
Canım yavaş yavaş azalt, bir haftaya alışırsın. Şekersiz çaya alışınca bunca yıl ben içmişim diyeceksinDakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem
Nevreste tahin pekmezi her gün düzenli mo yedin. Ben 45 kilodan 55 kiloya bir yıl boyunca her gün tahin pekmez yiyerek çıktım. Yani bilinçli olarak yedim , annem kilo alırsan vitiligon geçer, çok kansızsın deyip duruyordu. Babamda sağolsun çeşitli pekmezler almıştı. Belki sende ondan almıştırsın
He bildimVitiligo icin stressiz olucanbildinmi hani beyle rahat gevsek olunuyo ya ondan
Oh süpersin ortim
Geçmiş olsun canımGünyaıdnnn kızlarr geberiyorummm grip var halam var cumartesi günü 25 kg domates sos yapmışım pazar günü koımple kendi evimi temizledimm dipköşee bitikk haldeyimmmm
Annrmin de boyun ve bel fıtığı var. Doktor spor yapıp omuga kaslarını güçlenir demişti. Yüzmeye başlamıştı. Düzenli gittiği zamanlar iyi geldiğini söylüyor. Geçmiş olsun tatlım.Gunaydin
Bel agrisiyla yanmasiyla ask yasiyorum bu sabah.
Allah beterinden korusun ama cok zorluyor beni.
Okul hazirligi yuzunden sabah yuruyuslere cikamiyorum 1 haftadir. Onun eksikligini hissediyorum. 1 saat dolu dolu yuruyodum.
Oglen okula gidiyorum ama bebek arabasiyla yokuslarda var faydadan cok zorlugunu goruyorum.
Yapicam biseyler mecburum belimde boynumda fitik var ve gececek bisey degil.
Kaslarim ne kadar kuvvetli olursa, yükü ne kadar hafiflerse o kadar agrim azalicak insallah.
Aksam yazmissiniz baktimda he heyyy diyorum sana nevreste demekdeynepnaz ile agirlik dengeliyceksiniz bide ben varken he heyyy listedekiler cali cirpi sayilir.
Listenin agir ablasi benim.
Bi agirligim var yani burda
Bi nevrestenin bi deynepnazin sanmiyorum disimin kovuguna yetecegini
Geçmiş olsun canımGunaydin
Bel agrisiyla yanmasiyla ask yasiyorum bu sabah.
Allah beterinden korusun ama cok zorluyor beni.
Okul hazirligi yuzunden sabah yuruyuslere cikamiyorum 1 haftadir. Onun eksikligini hissediyorum. 1 saat dolu dolu yuruyodum.
Oglen okula gidiyorum ama bebek arabasiyla yokuslarda var faydadan cok zorlugunu goruyorum.
Yapicam biseyler mecburum belimde boynumda fitik var ve gececek bisey degil.
Kaslarim ne kadar kuvvetli olursa, yükü ne kadar hafiflerse o kadar agrim azalicak insallah.
Benim kv öyle canım. Koskoca oğlu su istedi bir kere yanım da. Ayıp kalk kendin al dedim. 7 çocuk düşün. Kadın temizlik hastası, kocadan hayır yok o da kendini paralamıs çocuklara. İyi halt etmiş. Hiç bir iş öğretmemiş ama yapı meselesi sanırım, 5 erkeğin içinde ikisi süper iş yapar halı bile yıkar üçü kendi kıyafetini dolaptan alıp gitmeye erinir, biride benim eşimNego evlilik çok zor gerçekten de bir erkekle aynı evde yaşayıp çekip çevirmek zor ama anneleri yüzünden oluyor bu bence ya. Anneleri ay oğluşum sana zahmet olmasın oğluşum diye koşturuyorlar, erkek de alışıyor, evlenince de bunları istiyor Kuzenim banyodan çıkınca yirmi yaşındayken bile annesinden üst baş havlu istersçdi ya şaşırırdım. Ama teyzem de bundan memnun olurdu hani....ilginçlik burda başlıyor zaten. Oğlan çocuğunu kendine muhtaç etmeye çalışmaktan hoşlanmak...Eşimin annesi de ev hanımı tabi onda da var biraz...
Anammmm
Kızlar begüm de nilde çalışan bayanlar bide ev işi yardımcı olalim pazartesi haftasonunu toptan etiketleyelim bize zor olmaz ama bu kadar geveze takımda onlara bütün haftasonu geçmişi okumak zor olur nacizane fikrimyukarıdaki listede eksik var mı bilmiyorum canım ... ama o iş inan etiketle olmuyor ..ben tek tek tüm mesajları okuduğum halde hata / eksik kalıyordu ...
yani geçmişi okumadığınız zaman eksik kalır , şöyle yapın ..puanları sık sık paylaşın .... altına da etiketli liste okuyun , eksiği olan bildirsin diyin ... en iyi yöntem bu ... liste cumaya kalırsa ... itiraz çok geliyorher gün paylaşın ... eksiği olan tekrar etiketlesin canım
Geçmiş olsun dikkat et canımGünyaıdnnn kızlarr geberiyorummm grip var halam var cumartesi günü 25 kg domates sos yapmışım pazar günü koımple kendi evimi temizledimm dipköşee bitikk haldeyimmmm
Aha birdaha ki aya 40yasina giriyorum daha bir kere ne bir yaşgünü kutlaması nede bir hediye görmedim kimseden cokta takmıyorum sağlığımız hediye çocuklarımız vatanımız....Sağol canımcım. Aman hiç hatırlatma. Adam bana hediye alacağına oğlana üçüncü okul ayakkabısını almış
Kız cok güldüm tarzın hoş bacımVitiligo icin stressiz olucanbildinmi hani beyle rahat gevsek olunuyo ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?