Ben oyun arkadaşı yok vs diye düşünüyorum ama inşallah kötü bir durum yoktır
Bitmez ko insanların başkasının hayatına burun sokmaları, ikinci olur üçüncü sorulur, erkek olur sünnet sorulur, okul olur dersler sorulur, pes peşe doğurursun ayy derdin ne denilir, tek çocuk olur kardeş sorulur. Uzar da gider bu sorular.Aynen gerçekten çok uzatıyorlar artık hırs yapıyolar olacaaak o ikinci çocuk
Hay ağzını öpeyim diyecem olmayacakbeklentiyi düşük tutmak nedir ki . Kime göre hangi beklenti yüksek ya da düşük. Kendi adıma söyleyeyim bekli hepinizin sahip olduğu normal bir evlilik ben beklentim, bu yüksek mi simdi. Ben normali bekliyorum, adam beni alıp da Parise götürsün diye beklemiyorum misal
Canım öylelerine hiç açıklama yapma , yaptıkça uzatırlar, he deyip geç
Hayır hayır 50 şer dakika pilates sadece 150 puan cumartesi 150 puan pazar yaniCutemom007 cumartesi pazar ayrı ayrı mı 300 puan?
Etsin bacım etsin.Kizzz eflalim dünden beri yazacam arada kaynıyor.
Rabbim O kocani davul etsin senide tokmak..
Kıyamam ben sana nasıl seviyorsun böyle inşallah kütük eniste geç kalmadan anlar seni yaa..
Sende bitmeden duygular
77.6 yaziyordu ordaMunzevi Zencefil
suspushanimcim
Kızlar ikinizn başlangıç kilolarını sildim yanlışlıkla 1. sayfada tablo düzenlerken bana bir söyleyin olur mu?
@White1989 kuzum 7. takıma başladığın kilo_hedef kilo_ boy_yaş bilgileini bana söyler misin tabloya ekleyeyim
herkese merhaba arkadaslar
Bende tek çocuğum ve hayatta çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyoren büyük pişmanlıklarımdan biri tek çocukta kalmak,naçizane fikrim
Portakalimmm ne güzel anlatmissin..
Bende şu tek olmaz mutlaka kardeşi olsun mantığını anlayamıyorum.
Neyin hesabı kitabı bu.
4 kardeşin aynı anda vefatını gördü bu gözler...
Dolaba oyun oynamak için girmislerdi bilirsiniz.
Benim iki kuzenim aynı anda vefat etti...
Rabbim isteyene nasip etsin versin..
Bizimkilerede ömür versin.
Hay ağzını öpeyim diyecem olmayacakbeklentiyi düşük tutmak nedir ki . Kime göre hangi beklenti yüksek ya da düşük. Kendi adıma söyleyeyim bekli hepinizin sahip olduğu normal bir evlilik ben beklentim, bu yüksek mi simdi. Ben normali bekliyorum, adam beni alıp da Parise götürsün diye beklemiyorum misal
Canım öylelerine hiç açıklama yapma , yaptıkça uzatırlar, he deyip geç
aynen şimdi o geldi aklıma onuda ekliycektimBende tek çocuğum ve hayatta çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyor
hahahahaha ben buna bayılıyorum
en en en sinir olduğum şey.. sen mi bakcaksın? sen mi maddi kısmını karşılayacaksın.. hasta olacak sen mi üzüleceksin.. ya başkasının düzeninden sana ne yani! dengesizler. hayır belki olmuyor bir de.. istiyoruz ama olmuyor belki.. ne kadar ayıp düşüncesizlik çok kızıyorum ben..Insanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)
Canım sporlarınaherkese merhaba arkadaslar
burdayim canim geldim
haftasonlari ben cok gelemiyorum maalesef
menulerimde reglinin azizligiine az biraz ugradi.
cuma gunu icin 1 saat plates yapildi.
bugunden itibaren eksiksiz burdayim canim
25. TUR / BEŞİNCİ HAFTA
1. TAKIM
531. Etap => - %0,172 => 1. NOTA
534. Etap => %0,108=> 1. SARI KART
2. TAKIM
532.Etap => %0.182 => 1.NOTA
534. Etap => %0,112=> 1. SARI KART
536. Etap => %-1,072 => 1. NOTA
3. TAKIM
536. Etap => % 0,064 => 1. NOTA
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
534.Etap => %0.134 => 1.NOTA
535. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => 1.NOTA SİLİNDİ
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
532.Etap => %0.168 => 1.NOTA
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Hepinize günaydınBugün biraz yoğunum fırsat bulmuşken yazayım dedim
Uygun zamanda tekrar görüşmek dilekleriyle
Sağolasınn güzelimmm
Portakalimmm ne güzel anlatmissin..
Bende şu tek olmaz mutlaka kardeşi olsun mantığını anlayamıyorum.
Neyin hesabı kitabı bu.
4 kardeşin aynı anda vefatını gördü bu gözler...
Dolaba oyun oynamak için girmislerdi bilirsiniz.
Benim iki kuzenim aynı anda vefat etti...
Rabbim isteyene nasip etsin versin..
Bizimkilerede ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?