Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen gerçekten çok uzatıyorlar artık hırs yapıyolar olacaaak o ikinci çocuk
Bitmez ko insanların başkasının hayatına burun sokmaları, ikinci olur üçüncü sorulur, erkek olur sünnet sorulur, okul olur dersler sorulur, pes peşe doğurursun ayy derdin ne denilir, tek çocuk olur kardeş sorulur. Uzar da gider bu sorular.

Kizzz eflalim dünden beri yazacam arada kaynıyor.
Rabbim O kocani davul etsin senide tokmak..
Kıyamam ben sana nasıl seviyorsun böyle inşallah kütük eniste geç kalmadan anlar seni yaa..
Sende bitmeden duygular

Kizzz eflalim dünden beri yazacam arada kaynıyor.
Rabbim O kocani davul etsin senide tokmak..
Kıyamam ben sana nasıl seviyorsun böyle inşallah kütük eniste geç kalmadan anlar seni yaa..
Sende bitmeden duygular
Etsin bacım etsin.

Bir kayıp ilanı da sedacığa çıkarmayayım mıııııı

Çıkardım gitti uleeeen

ErSeSi
herkese merhaba arkadaslar
burdayim canim geldim
haftasonlari ben cok gelemiyorum maalesef
menulerimde reglinin azizligiine az biraz ugradi.
cuma gunu icin 1 saat plates yapildi.
bugunden itibaren eksiksiz burdayim canim

tarifi olmayan bir acı,rabbim o aileye sabır versin

gel sarılalım kesinlikle mesela benimde istediğim daha büyük bir ev,lüks araba,her sene tatil değil,birlikte evdeki işide ortak yapıcaz,gezmeye de birlkikte gidicez,tabikide onunda benimde kendime ait arkadaşlarla geçirdiğimiz vaktimizde olmalı,birlikte eğlenebilmek,hoş vakit geçirmek,başnaşa kalmak,önemli olan tüm bunları dengede tutup karşıdakini mutsuz etmemeliyiz

Ben de pişman değilim Rabbim etmesinde..
begum75 sen niye pismansin canım

oğlum Allah nasip ederse seneye üniversite sınavına giricek ve gidicek,erken yaşta eşimle ediyle büdü gibi yanlız kalıcaz,ney dersen de çocuk evin neşesi,mutluluğu,şimdi 1 tane daha olsa,bu kadar üzülmezdim,oğlum gittiği şehirden dönmez oralarda evlenip kalırsa,bayramdan bayrama görürsem

dün akşam eşim dışardaydı,oğlumda sinemaya gitti,evde yanlız kaldım,bi hüzün çöktü,karşı komşunun 3 kızı var kapıları açıldı bende ayakkabıları içeri alıyodum,karşı evdeki kalabalığı görünce gidip ağladım içerde,halbuki yanlızmıyım hayır ama bi dokundu işte
sanırım yanlız kalma korkusu var bende
rabbim isteyene evlat nasip etsin,kimseyi bu hasretle yanıp tutuşturmasın

Bende tek çocuğum ve hayatta çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyor
aynen şimdi o geldi aklıma onuda ekliycektim
benim bir kız kardeşim var ama gerçekten kardeş,benden ufak ama aklı benden büyük,oluyoya eşinle sorun oluyo yada annen babanla,arıyorum dakikalarca konuşuyoruz
seni anlayan derdine ortak olacak olan kardeşten başka kimse yok,arkadaşlar var ama bi kardeş asla olamıyorlar

en en en sinir olduğum şey.. sen mi bakcaksın? sen mi maddi kısmını karşılayacaksın.. hasta olacak sen mi üzüleceksin.. ya başkasının düzeninden sana ne yani! dengesizler. hayır belki olmuyor bir de.. istiyoruz ama olmuyor belki.. ne kadar ayıp düşüncesizlik çok kızıyorum ben..

Tarih de ver de o gece yapalım istersen demek lazım böylesine
herkese merhaba arkadaslar
burdayim canim geldim
haftasonlari ben cok gelemiyorum maalesef
menulerimde reglinin azizligiine az biraz ugradi.
cuma gunu icin 1 saat plates yapildi.
bugunden itibaren eksiksiz burdayim canim
Canım sporlarına begum75 ve nehirnil111 i etiketlemen gerekiyor spor tablosu takibi onlarda..
Menülerini acil toparlayalım o zaman.. regl bahnesi olmasın emi

huuu huuuuuuuuuuuuuu....

nazar boncuğumuz yine yerli yerinde.
Çok yakışmıyor mu

Benimde tek çocuğum var Rabbim ona uzun güzel ömürler versin..2. çocukla ilgili konuştuk kaldı falan olmadı..Ata eskiden çok istiyordu şimdi istemiyor hiç ben üniversiteye gideceğim zaten 4 yıl sonra onunla ne paylaşabiliriz diyor.. begum75 Begüm 1 tanede olsa 10 tanede hepsi gidip yuvasını kuracak..yani eninde sonunda edi ile büdü kalınacak..kardeşte şans işi..çevremde görüşmeyen kanlı bıçaklı kardeşler var..hele miras falan kaldıysa o kardeşlik bağı falan yalan oluyor..insan sosyal ama sonuç itibariyle yalnız bir varlık..huzurevleri dolup taşıyor...hiç üzülme boy boy torunlarımız olur onları severiz inşallah

Ya kızlar bende bi sorun mu var acaba ..gerçekten iştahım hiç yok..sabahtır 3 kupa kahve içtim az sütlü..ondan desem sürekli içtiğim birşey..daha kahvaltı yapmadım ne yesem diyorum Can'ım istemiyor..sabah yumurta yiyeyim dedim Onuda yiyemedim..anlamıyorum.,

Hepinize günaydınBugün biraz yoğunum fırsat bulmuşken yazayım dedim
Uygun zamanda tekrar görüşmek dilekleriyle

Günaydın canım tekrar hoşgeldin

Sağolasınn güzelimmm

Geçmiş olsun canım

Rabbim ailelerine sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…