Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum cuma 30 dk yürüyüş:60 puan ---> zaten eklemişsin
cumartesi : leslie 3 mil 45 dk= 90 puan
Pazar 20 dk yürüyüş: 40 Puan

pazartesi-perşembe 4 gün sağlam yapıcam spor şimdilik az
evlenmiyeni kutlamıyoz aman aman evlenmek isteyeni ıslak odunla kovalıyorum ben
çok haklısın
İşler güçler bekler ... öpüldünüz

He bildim çocukluğumdan beri var canım bende. Annemin teziydi o tabi evlenince çoğaldı o ayrı neden acaba

Gevsek yazdimda aklima geldi simdi icim sisti yine
Ablam bana kiziyodu nasihat veriyodu hem diyet icin hem baska seyler icin.
Dediki bu kulaklar neler duydu gun gelir derler ki gamsizliktan veremiyo kilosunu.

Bunu kim dedi sormadim insanlardan iyice tiksinmenin alemi yok ama birileri demis yani... onlara bende sunu diyorum.

Aklıma gelmisken @White1989
Düşüncen pratikte dogru ne.kadar az beklenti.o kadar huzur ama erkeklerde de bunun bir sınırı.yok bacım cokta yüklenme ne kadar fedakarlık o kadar daha istiyorlar ustelik bu onlar icin normal oluyor demem oki denge sart birazda onlardan.tarafa bir müddet sonra kızgınlık birikiyor insanin icinde buna.mahal vermemek lazim

Ne diyoruz hımmm çokta umrumdaydi

İşte herkesin önem verdiği konular farklı, benim için doğum günü önemlidir, eşimde iyi bilir, bir doğum günü bir evlilik yıl dönümü özel olmalı, onun dışında başka günlere önem vermem. Niye beklemeyelim ece bunca fedakarlık yaparken niye eşimiz güzel bir sözü bir hediyeyi çiçeği senenin bir günü çok görsün ki
Onlara benden bana neler denildi bor bilsen. Hepsi eşimin suçu o fırsat verdi...

@evemavi cansın

bu konuda yazacaktım bişeylerde arada kaynadı unuttum,bu konuda sana katılıyorum ece,erkeklerde sınırı yok

beklentiyi yüksek tutma mutlu ol diye bir şey yok,herşeyi kadın üstlenecekse o erkeğin evlilikteki rolü ne? kadının rolü ne?

işide dinlenmeyide mutluluk ve üzüntü gibi paylaşıcazki evlilik olsun,yoksa napim ben o adamı yanımda,o yokkende ben yapıyorum her işimi

Canım benimde boyun Fıtığım var -dı diyeyim şu anda hiç ağrım kalmadı gibi.
Önceleri sırt ağrısından ölüyordum resmen.
Kilo kısmını geçtim sağlığın için yürüyüş yapmaya çalış canım..

Insanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)

en büyük pişmanlıklarımdan biri tek çocukta kalmak,naçizane fikrim

en büyük pişmanlıklarımdan biri tek çocukta kalmak,naçizane fikrim
Bende hiç pişmanlık yok şu sıralar. :) sonsuza kadar tek çocuklu kalabilirim:) Öyle bir net ve kesin hislerim. Tabi Allah beni benden daha iyi bilir

Portakalimmm ne güzel anlatmissin..
Bende şu tek olmaz mutlaka kardeşi olsun mantığını anlayamıyorum.
Neyin hesabı kitabı bu.
4 kardeşin aynı anda vefatını gördü bu gözler...
Dolaba oyun oynamak için girmislerdi bilirsiniz.
Benim iki kuzenim aynı anda vefat etti...
Rabbim isteyene nasip etsin versin..
Bizimkilerede ömür versin.

Hay ağzını öpeyim diyecem olmayacak beklentiyi düşük tutmak nedir ki . Kime göre hangi beklenti yüksek ya da düşük. Kendi adıma söyleyeyim bekli hepinizin sahip olduğu normal bir evlilik ben beklentim, bu yüksek mi simdi. Ben normali bekliyorum, adam beni alıp da Parise götürsün diye beklemiyorum misal
Canım öylelerine hiç açıklama yapma , yaptıkça uzatırlar, he deyip geç

Amin canım amin. Allah hayırlı ömürler versin tüm çocuklara

Aynen gerçekten çok uzatıyorlar artık hırs yapıyolar olacaaak o ikinci çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…