Benimde tek çocuğum var Rabbim ona uzun güzel ömürler versin..2. çocukla ilgili konuştuk kaldı falan olmadı..Ata eskiden çok istiyordu şimdi istemiyor hiç ben üniversiteye gideceğim zaten 4 yıl sonra onunla ne paylaşabiliriz diyor..begum75 Begüm 1 tanede olsa 10 tanede hepsi gidip yuvasını kuracak..yani eninde sonunda edi ile büdü kalınacak..kardeşte şans işi..çevremde görüşmeyen kanlı bıçaklı kardeşler var..hele miras falan kaldıysa o kardeşlik bağı falan yalan oluyor..insan sosyal ama sonuç itibariyle yalnız bir varlık..huzurevleri dolup taşıyor...hiç üzülme boy boy torunlarımız olur onları severiz inşallah
Banu peynirli yumurta yapip yedim zorla..ben dolaba yapışık yasarim normalde hep birseyler atistiririm o yuzden tuhaf geliyo.net geldi gitti
@daydream kendine nazar degdirme
bende öğleniyiyim geç yerin sanırım hiç acıkmadım şuanda
ton balıklı salata getirdim bende
yoğurt, yulaf ezmesi, hurma , badem filan var yanımda tam teşekküllü geldim
Ay benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..kesinlikle,10 tanede olsa gidicek ama,her hafta biri gelse görüşsen bambaşka olur,abartmadan kalabalık olmayı seviyorum sanırım
haklısın miras hak hukuk konularında ilerde kavga patırdı çok olabiliyo böyle olsunda asla istemem
ahaa benim oğlum evlenmeye karşı biraz,gerçi yaşı daha küçük bellide olmazda,kızlar çok nazlı kaprisli,hep böyleyse uğraşamam ben onlarla diyo,torun işide sakat bende
ayy ne güzel :)) hadi yine iyisin torun torbaya karışcanAy benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..
Banu peynirli yumurta yapip yedim zorla..ben dolaba yapışık yasarim normalde hep birseyler atistiririm o yuzden tuhaf geliyo.
Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
vayy çok iyi görünüyosun dayyKizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Sorun göbek te banucum..oda spor istiyor erimek icin benimde canim istemiyor.bacakların incecikkk
Yuruyuse cikacagim diye bol giydim canim..daha dogrusu avm gezmece :))vayy çok iyi görünüyosun dayy
masumun dediği gibi bacaklar incecik çık gisel
üstünede daha dar bişey giyseydin daha net anlardık ama böyle bile güzel görünüyor
Tartı sabah 57.9 iyidir demi bugün akşama kabak var yine çözeceğim merak etme emi kuzum belki senin hedef tutmaz ama yine de elimden geleni yapacagimEveeeetttt
Yeni haftayı başlattık
Hadi bakalım 7. Takımın güzelleriii
Size güvenim sonsuz biliyorsunuz, 7. Takım olarak cuma gününe yüzdemizi yine 1 in üzerinde tutacağız değil mi ??? Biz elimizden geleni yaparız derece gelir gelmez önemli değil vicdanlar rahat bedenler hafif olur
4 günde çooook şey değişir. Herkes bi tartısını kontrol ediversinona göre çözümler bulalım ya da aynen devam edelim.. hafifcecik bol proteinli kahvaltınız olsun..
Tartıda şok yaşayan olursa mutlaka yazsın toplaşıp o şoku atlattırırızgerçi olmaz da.. liste tayfaaaaaa özellikle dikkat emi kuzular
Günaydın kaptanimGünaydınnnnnnnnn7.takımın ahalisi ....
Dün hariç hergun yapılacak kuzum@Ahu060812
@eflalim
Whiteblacklife
@GunesinKizi35
@Bonus
@ecemavi
@Portakal Sulu Ordek
@60kiloyum
@Nefs
fırtına çekirgelerisporlar yapılıyor değil mi
Yaş 28 kuzum@Portakal Sulu Ordek
@suspushanimcim
Kızlar ikinizn başlangıç kilolarını sildim yanlışlıkla 1. sayfada tablo düzenlerken bana bir söyleyin olur mu?
Whiteblacklife kuzum 7. takıma başladığın kilo_hedef kilo_ boy_yaş bilgileini bana söyler misin tabloya ekleyeyim
Dur 7 takıma başladığım kilo 59.7 canım ben 4 takima başladığım kiloyu soylemisim@Portakal Sulu Ordek
@suspushanimcim
Kızlar ikinizn başlangıç kilolarını sildim yanlışlıkla 1. sayfada tablo düzenlerken bana bir söyleyin olur mu?
Whiteblacklife kuzum 7. takıma başladığın kilo_hedef kilo_ boy_yaş bilgileini bana söyler misin tabloya ekleyeyim
Ne yapayım canın 4 yıl uğraştım düzeltmeye yok duzelmiyor kendi kıyafetleri dolaptan alıp giymez hiç bir şeyini kendi yapmaz marketi bile iki çocukla gidip ben hallediyorun bı gerçekten işi çok ağır çok fazla çalışıyor bir şey diyemiyorum 4 yılda tek öğrendiği şey kirlilerini kirli sepeti ne atmak buna şükürAklıma gelmiskenWhiteblacklife
Düşüncen pratikte dogru ne.kadar az beklenti.o kadar huzur ama erkeklerde de bunun bir sınırı.yok bacım cokta yüklenme ne kadar fedakarlık o kadar daha istiyorlar ustelik bu onlar icin normal oluyor demem oki denge sart birazda onlardan.tarafabir müddet sonra kızgınlık birikiyor insanin icinde buna.mahal vermemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?