Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle,10 tanede olsa gidicek ama,her hafta biri gelse görüşsen bambaşka olur,abartmadan kalabalık olmayı seviyorum sanırım
haklısın miras hak hukuk konularında ilerde kavga patırdı çok olabiliyo böyle olsunda asla istemem
ahaa benim oğlum evlenmeye karşı biraz,gerçi yaşı daha küçük bellide olmazda,kızlar çok nazlı kaprisli,hep böyleyse uğraşamam ben onlarla diyo,torun işide sakat bende

Banu peynirli yumurta yapip yedim zorla..ben dolaba yapışık yasarim normalde hep birseyler atistiririm o yuzden tuhaf geliyo.

Ay benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..

Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
vayy çok iyi görünüyosun dayy
masumun dediği gibi bacaklar incecik çık gisel
üstünede daha dar bişey giyseydin daha net anlardık ama böyle bile güzel görünüyor

vayy çok iyi görünüyosun dayy
masumun dediği gibi bacaklar incecik çık gisel
üstünede daha dar bişey giyseydin daha net anlardık ama böyle bile güzel görünüyor
Yuruyuse cikacagim diye bol giydim canim..daha dogrusu avm gezmece :))

Tartı sabah 57.9 iyidir demi bugün akşama kabak var yine çözeceğim merak etme emi kuzum belki senin hedef tutmaz ama yine de elimden geleni yapacagim

Ne yapayım canın 4 yıl uğraştım düzeltmeye yok duzelmiyor kendi kıyafetleri dolaptan alıp giymez hiç bir şeyini kendi yapmaz marketi bile iki çocukla gidip ben hallediyorun bı gerçekten işi çok ağır çok fazla çalışıyor bir şey diyemiyorum 4 yılda tek öğrendiği şey kirlilerini kirli sepeti ne atmak buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…