Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay sarılalım, beklentilerimi birebir yazmışsın, benim zoruma giden biz böyleydik zaten, sonradan bozuldu adam.
Oyy niye bilmiyorum ama ben yalnız kalınca bayram ediyorum, çocuklar çok küçük insan mı acep büyüyünce bende senin gibi olurum ki
Çok güzel kız kardeş, erkek kardeş genelde 4 bacıyız biz , Allah onların işini rast getirsin, arada yanlış anlarız birbirimizi ama hemen tatlıya bağlarız, birimizin derdi hepimizindir, birbirimizin anne babası gibiyiz, en büyük dert ortağıyız, bir abimiz birde en küçüğümüz var erkek amaan hiç bacım demezler. Hep diyoruz ablamlar la bizim aileye gelin olmak kocamıza da bacı anne olmak varmış
Ha ha benimki şimdiden evlenme derdine düştü taktı bu ara , nasıl biri olacak acaba çok heyecanlıyım güzel olsun diyor
Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Vaavv bacakların çok ince

Dakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem
Ben de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meret Şekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
Pasta olmaz kaptan kızar
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebiliriz

arkadaşlık,nişanlılıkta tatlı tatlı oluyolar evlendikten sonra madalyonun öteki yüzünü gösteriveriyolar buda insanın zoruna gidiyo tabi
kardeşlerinle böyle güzel geçinmen ne güzelerkekler biraz daha uzak oluyo ama başın sıkışsa candır yinede herkesten önce o gelir koşartabi sitisnalarda olabilir,ele karışınca değişenlerde oluyo ama buda nasip artık

bence benimkide evlenir yaa öyle dediğine bakmıyorum, çocuk daha sonuçta :))

Maşallah der misin kendine nazar değdiriceksin
hee beğenmiyorum bu halimi diyorsan iştahlarımız değiştirebiliriz hem de hemenn
tam teşekküllü lafı cuk oturmuş
bizim İŞ yerindeki sütlü kahve anlayışı,
kahveyi yapıp üzerine birazcık soğuk süt ekliyorlar ,

benim sütlü kahve anlayışım 200 ml süt ile
hahahahahaa seninki kahveli süt oluyor banu
Ay benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..
planlara bak laflara bak ya
benimki ilaçtan oluyorrr, iştah filan kalmıyorrr
hangi ilaç o ben de isterim ben de

geldi net şimdilikkkkk

iş yerindeki arkadaşla atıştık azcık
ay noldu anlat anlat az laflalayalım
Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
ben de h&m den erkek reyonunudan çok alırım sweatshirt ler özellikle..

Hülya bu neee bacaklar benden ince oy oyyy... spor canım istemiyo de bakalım bir daha aha böyle ağlarım.. günde 50 mekik yazdım sanahergün sorucam.. o bacaklara karını hemen eritmeliyiz hemen.. 50 mekik.. unutma..
Tartı sabah 57.9 iyidir demi bugün akşama kabak var yine çözeceğim merak etme emi kuzum belki senin hedef tutmaz ama yine de elimden geleni yapacagim
Tamam kuzum elinden geleni zaten yaparsın biliyorum.. ama liste var unutma.. liste liste liste wc halloldu mu?
Yaş 28 kuzum
Kilo 73.5
Boy 153
tamam düzeltmesiyle beraber ekliyorum tabloya :) tablodaki yerin hayırlı olsun

Hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. İsmim Şaheste. 37 yaşındayım. Evliyim. Birlikte başarırız.
İnşallah canım

Hosgeldin canim..spor icin evde leslie yapabilirsin..
İndirdim uygulamayı,bugünden itibaren yapacağım inşallah

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme er
Teşekkür ederim

Benim eşim de akşam yemeğini beraber yemek istiyor .

Aksam yemek işini güneş batmadan bitirmek gerekiyor. 6 ideal. Ailecek yemek yemege gelince corba yada yogurt birakilabilir o saate.maksat ayni anda masada olmak degil mi??ne yendiginin onemi yok
Mantıklı söylediğin ,ama zaten yemekler o saate ancak hazır oluyor.Yine de yarım saat önce de olsa ne kadar erken yense o kadar kar

Hoşbuldum Ausum. .İnşallah sizlere uyum sağlarım.Kahvaltıdan sonra D3 ,B vitamini tedavisi için iğne yaptırmaya gittim sağlık ocağına .Oğlum bugün evdeyken fırsatı değerlendireyim dedim.Dönüşte yolu uzattım yarım saat yürüdüm.Madem girdik bir yola ...

deynepnaz hoşgeldin canım.
Senin yemek tarifini gördüm çok beğendim.
Lavaş bilemm yapiyonn senn Nolcakk böyle artık onlara veda etcen haberin olsun...
Bilmez miyim
Herkes tatlı aşerir ben hamurişi

Ben de emzirme döneminde tahin helvasını bol bol yemiştim süt yapıyor diye .Namıssız güzel süt yapıyordu
Ben de de vitiligo var ,tiroit dengesizliğinin de etkisi var ,tabii stresin de.

Canım yavaş yavaş azalt, bir haftaya alışırsın. Şekersiz çaya alışınca bunca yıl ben içmişim diyeceksin bende üç yıldır şekersiz içiyorum
İnşallah ben de alışırım.

Hoşbuldum canım

Portakal pişman olursun ileride yap 1 tane
Zaten kızın başlar bir daha ki seneye herkesin kardeşi var benim yok deyince için acımaya.

Eşimin yakınının oğlu üniye şehir dışına gitti.Babası ağlıyormuş yalnız kaldık diye.Oğlum da diyor ki ben gitsem Zeynep var ,yalnız kalmazsınız.Ben de dedim herkesin yeri ayrı.Nasıl evlendireceğim ileride bilmem,ayrılık fikri insanı üzüyor..Gelinim benim için sık sık BDV de konu açar herhalde.

kız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye

ÇOK S A K İ N İ M

AŞIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bu okuduklarım bana kaderimin bir oyunu olmalı.. yoksa şaheste böyle şeyler yazmaz.. hayır yazcak olsa da yazmaz bir tırsar Miu'dan. az da olsa tırsar sanki

yürüyüş candır can
kız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye
diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaa

ya da diyor ki

amaaaaaaaaaaaaaan nasılsa mortim Antepia27 ya yenilicem yiyim gitsin.. ama kenardan sessizce okuyorum hepsini haberi yok

Ben işin kötüsü bir de büyük bardakla içiyorum ,çayyaş oldum iyicene
Önce şekersiz birkaç yudum içiyorum ,hiçbir tat yok,sonra 1 kaşık koyuyorum ı ıhh
Defamında 2.kşığı da koyuyorum.Buna da şükür geçen sene 4 kaşık koyuyordum

kuzum 1 çay kaşığı iyidir.. merak etme alışıyor insan.. bak bunca insan nasıl alıştık.. bana şekerli çay versen şimdi

hayır şekeri dolaylı yoldan bile almıyoruz diyette kaldı ki direk saf şekeremeğine yazık olur. şeker

Halledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzum

Bende çayı şekersiz icemiyorum. Beki ne yapıyorum çay icmiyorum

cam silip tül yıkadım , bir de ütüledim missss gibi ...
hala ütülerim duruyor o ayrı sosyal bir deney bu , bizim evde kaç hafta ütü yapılmazsa gardolap boşalıyor deneyi

selamlar olsun herkese ... keyifler iyi değil mi ? dönmedim geçmişe ... pazartesi bomba gibi geçiyor bence herkeste

Unutmam listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…