Ay sarılalım, beklentilerimi birebir yazmışsın, benim zoruma giden biz böyleydik zaten, sonradan bozuldu adam.tarifi olmayan bir acı,rabbim o aileye sabır versin
gel sarılalımkesinlikle mesela benimde istediğim daha büyük bir ev,lüks araba,her sene tatil değil,birlikte evdeki işide ortak yapıcaz,gezmeye de birlkikte gidicez,tabikide onunda benimde kendime ait arkadaşlarla geçirdiğimiz vaktimizde olmalı,birlikte eğlenebilmek,hoş vakit geçirmek,başnaşa kalmak,önemli olan tüm bunları dengede tutup karşıdakini mutsuz etmemeliyiz
oğlum Allah nasip ederse seneye üniversite sınavına giricek ve gidicek,erken yaşta eşimle ediyle büdü gibi yanlız kalıcaz,ney dersen de çocuk evin neşesi,mutluluğu,şimdi 1 tane daha olsa,bu kadar üzülmezdim,oğlum gittiği şehirden dönmez oralarda evlenip kalırsa,bayramdan bayrama görürsem
dün akşam eşim dışardaydı,oğlumda sinemaya gitti,evde yanlız kaldım,bi hüzün çöktü,karşı komşunun 3 kızı var kapıları açıldı bende ayakkabıları içeri alıyodum,karşı evdeki kalabalığı görünce gidip ağladım içerde,halbuki yanlızmıyım hayır ama bi dokundu işte
sanırım yanlız kalma korkusu var bende
rabbim isteyene evlat nasip etsin,kimseyi bu hasretle yanıp tutuşturmasın
Çok güzel kız kardeş, erkek kardeş geneldeaynen şimdi o geldi aklıma onuda ekliycektim
benim bir kız kardeşim var ama gerçekten kardeş,benden ufak ama aklı benden büyük,oluyoya eşinle sorun oluyo yada annen babanla,arıyorum dakikalarca konuşuyoruz
seni anlayan derdine ortak olacak olan kardeşten başka kimse yok,arkadaşlar var ama bi kardeş asla olamıyorlar
Ha ha benimki şimdiden evlenme derdine düştükesinlikle,10 tanede olsa gidicek ama,her hafta biri gelse görüşsen bambaşka olur,abartmadan kalabalık olmayı seviyorum sanırım
haklısın miras hak hukuk konularında ilerde kavga patırdı çok olabiliyo böyle olsunda asla istemem
ahaa benim oğlum evlenmeye karşı biraz,gerçi yaşı daha küçük bellide olmazda,kızlar çok nazlı kaprisli,hep böyleyse uğraşamam ben onlarla diyo,torun işide sakat bende
Vaavv bacakların çok inceKizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Ben de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretDakika 1 gol 1
Denedim şekersiz beceremedim ki
1 bardak olsun içsem
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebilirizPasta olmaz kaptan kızar
arkadaşlık,nişanlılıkta tatlı tatlı oluyolar evlendikten sonra madalyonun öteki yüzünü gösteriveriyolarAy sarılalım, beklentilerimi birebir yazmışsın, benim zoruma giden biz böyleydik zaten, sonradan bozuldu adam.
Oyy niye bilmiyorum ama ben yalnız kalınca bayram ediyorum, çocuklar çok küçük insan mı acepbüyüyünce bende senin gibi olurum ki
Çok güzel kız kardeş, erkek kardeş genelde4 bacıyız biz , Allah onların işini rast getirsin, arada yanlış anlarız birbirimizi ama hemen tatlıya bağlarız, birimizin derdi hepimizindir, birbirimizin anne babası gibiyiz, en büyük dert ortağıyız, bir abimiz birde en küçüğümüz var erkek amaan hiç bacım demezler. Hep diyoruz ablamlar la bizim aileye gelin olmak kocamıza da bacı anne olmak varmış
Ha ha benimki şimdiden evlenme derdine düştütaktı bu ara , nasıl biri olacak acaba çok heyecanlıyım güzel olsun diyor
Vaavv bacakların çok ince
Maşallah der misin kendine nazar değdiriceksinYa kızlar bende bi sorun mu var acaba ..gerçekten iştahım hiç yok..sabahtır 3 kupa kahve içtim az sütlü..ondan desem sürekli içtiğim birşey..daha kahvaltı yapmadım ne yesem diyorum Can'ım istemiyor..sabah yumurta yiyeyim dedim Onuda yiyemedim..anlamıyorum.,
tam teşekküllü lafı cuk oturmuşnet geldi gitti
@daydream kendine nazar degdirme
bende öğleniyiyim geç yerin sanırım hiç acıkmadım şuanda
ton balıklı salata getirdim bende
yoğurt, yulaf ezmesi, hurma , badem filan var yanımda tam teşekküllü geldim
hahahahahaa seninki kahveli süt oluyor banubizim İŞ yerindeki sütlü kahve anlayışı,
kahveyi yapıp üzerine birazcık soğuk süt ekliyorlar ,
benim sütlü kahve anlayışım 200 ml süt ile
planlara bak laflara bak yaAy benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..
hangi ilaç o ben de isterim ben debenimki ilaçtan oluyorrr, iştah filan kalmıyorrr
ay noldu anlat anlat az laflalayalım
geldi net şimdilikkkkk
iş yerindeki arkadaşla atıştık azcık
ben de h&m den erkek reyonunudan çok alırım sweatshirt ler özellikle..Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Tamam kuzum elinden geleni zaten yaparsın biliyorum.. ama liste var unutma.. liste liste listeTartı sabah 57.9 iyidir demi bugün akşama kabak var yine çözeceğim merak etme emi kuzum belki senin hedef tutmaz ama yine de elimden geleni yapacagim
tamam düzeltmesiyle beraber ekliyorum tabloya :) tablodaki yerin hayırlı olsunYaş 28 kuzum
Kilo 73.5
Boy 153
İnşallah canımHoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. İsmim Şaheste. 37 yaşındayım. Evliyim. Birlikte başarırız.
İndirdim uygulamayı,bugünden itibaren yapacağım inşallahHosgeldin canim..spor icin evde leslie yapabilirsin..
Teşekkür ederimHoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme er
Benim eşim de akşam yemeğini beraber yemek istiyor .Kasırgayım.
İyi aslında bence. Akşamı erkenr çekmek lazım ama ben de çekemedim. Eşim anca geliyor, bazen 8 de bile yiyoruz. Onu da yapmazsam evli gibi olmayacağız ya üzülüyorum. Yoksa o saate kadar kırk yere yerim zaten evdeyim de
Mantıklı söylediğin ,ama zaten yemekler o saate ancak hazır oluyor.Yine de yarım saat önce de olsa ne kadar erken yense o kadar karAksam yemek işini güneş batmadan bitirmek gerekiyor. 6 ideal. Ailecek yemek yemege gelince corba yada yogurt birakilabilir o saate.maksat ayni anda masada olmak degil mi??ne yendiginin onemi yok
Hoşbuldum Ausum.dandini2017 bence de yedi fatma o patatesi değil mi Antepia27
@Efser canom bugün nasılsın ? geçti mi cır cır ? su içmeyi unutma , 3 lt ye çıkar bu dönemde..su kaybı halsiz yapar .
@Nevreste canım benim , tekrar hoş geldin... deynepnaz ile yerleri rezerve idi kaptanım @MiuLego ....yiyip yiyip okul açılınca geleceğiz dedilerdi nevo nun çok istikrarla ve disiplinli , başarılı bir öğrenci olacağına eminim de .... deynep için onu ancak @Portakal Sulu Ordek ile mortilik paklar da , o zaman ördekimin kilosu kalır mı bilemedim deynebim sende hoş geldin cancağızım ..... seviliyorsunuz çok biliyorsunuz ...
@saydin78 canom sen kasırgasın , senin bildirimler @nehirnil111 e olacak ?
Kızlar şu listeleri bir yayınlayın bence , takım listelerini , başlarına da kasırgaların ve fırtınaların kaptanlarını yazınbegum75 canom ... epey karışıklık ve etiketsiz bildirim görüyorum ben geçmiş okurken .. bi de fatmayı sormuşsun canım , fatma fırtına tatlım .
@GunesinKizi35 kola içmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş sevimmm koooooooooooooooştatlım gayet güzel gidiyorsun , yavaş yavaş tek tek sokma taktiği
@MiuLego canom tabloooooooooo / soruve kaptanım tartı da şoku olanlar dürtsün demişsin ... bende sabit şoku var , eyi midir
@Daydream-
ada81 canom sende bir yerde @_SARAYCA_ yı sormuştun , Ekimde dönecekti sanırım ... bi dürteyim onu telden
Bilmez miyimdeynepnaz hoşgeldin canım.
Senin yemek tarifini gördüm çok beğendim.
Lavaş bilemm yapiyonn senn Nolcakk böyle artık onlara veda etcen haberin olsun...
Ben de emzirme döneminde tahin helvasını bol bol yemiştim süt yapıyor diye .Namıssız güzel süt yapıyordu@Nevreste tahin pekmezi her gün düzenli mo yedin. Ben 45 kilodan 55 kiloya bir yıl boyunca her gün tahin pekmez yiyerek çıktım. Yani bilinçli olarak yedim , annem kilo alırsan vitiligon geçer, çok kansızsın deyip duruyordu. Babamda sağolsun çeşitli pekmezler almıştı. Belki sende ondan almıştırsın
İnşallah ben de alışırım.Canım yavaş yavaş azalt, bir haftaya alışırsın. Şekersiz çaya alışınca bunca yıl ben içmişim diyeceksinbende üç yıldır şekersiz içiyorum
Hoşbuldum canımdeynepnaz Hoşgeldin takıma
Portakal pişman olursun ileride yap 1 taneInsanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)
Eşimin yakınının oğlu üniye şehir dışına gitti.Babası ağlıyormuş yalnız kaldık diye.Oğlum da diyor ki ben gitsem Zeynep var ,yalnız kalmazsınız.Ben de dedim herkesin yeri ayrı.Nasıl evlendireceğim ileride bilmem,ayrılık fikri insanı üzüyor.tarifi olmayan bir acı,rabbim o aileye sabır versin
gel sarılalımkesinlikle mesela benimde istediğim daha büyük bir ev,lüks araba,her sene tatil değil,birlikte evdeki işide ortak yapıcaz,gezmeye de birlkikte gidicez,tabikide onunda benimde kendime ait arkadaşlarla geçirdiğimiz vaktimizde olmalı,birlikte eğlenebilmek,hoş vakit geçirmek,başnaşa kalmak,önemli olan tüm bunları dengede tutup karşıdakini mutsuz etmemeliyiz
oğlum Allah nasip ederse seneye üniversite sınavına giricek ve gidicek,erken yaşta eşimle ediyle büdü gibi yanlız kalıcaz,ney dersen de çocuk evin neşesi,mutluluğu,şimdi 1 tane daha olsa,bu kadar üzülmezdim,oğlum gittiği şehirden dönmez oralarda evlenip kalırsa,bayramdan bayrama görürsem
dün akşam eşim dışardaydı,oğlumda sinemaya gitti,evde yanlız kaldım,bi hüzün çöktü,karşı komşunun 3 kızı var kapıları açıldı bende ayakkabıları içeri alıyodum,karşı evdeki kalabalığı görünce gidip ağladım içerde,halbuki yanlızmıyım hayır ama bi dokundu işte
sanırım yanlız kalma korkusu var bende
rabbim isteyene evlat nasip etsin,kimseyi bu hasretle yanıp tutuşturmasın
kız dandini neler duyuyorum sendenBen de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretŞekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebiliriz
Ben de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretŞekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebiliriz
Hoşbuldum Ausum..İnşallah sizlere uyum sağlarım.Kahvaltıdan sonra D3 ,B vitamini tedavisi için iğne yaptırmaya gittim sağlık ocağına .Oğlum bugün evdeyken fırsatı değerlendireyim dedim.Dönüşte yolu uzattım yarım saat yürüdüm.Madem girdik bir yola ...
diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaakız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye
Ben işin kötüsü bir de büyük bardakla içiyorum ,çayyaş oldum iyiceneBen de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretŞekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
ton balıklı salata yedimmmancak 100 yıl sonra yeirm sanırım bir dahaaaa
allah affetsin ama zero ile zor yuttum
kuzum 1 çay kaşığı iyidir.. merak etme alışıyor insan.. bak bunca insan nasıl alıştık.. bana şekerli çay versen şimdiBen işin kötüsü bir de büyük bardakla içiyorum ,çayyaş oldum iyicene
Önce şekersiz birkaç yudum içiyorum ,hiçbir tat yok,sonra 1 kaşık koyuyorum ı ıhh
Defamında 2.kşığı da koyuyorum.Buna da şükür geçen sene 4 kaşık koyuyordum
Bak @MiuLego kaptanım ,çok etkisi yok diyorlar ,şekerli iç diyorlar banakız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye
Halledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzumMaşallah der misin kendine nazar değdiriceksin
hee beğenmiyorum bu halimi diyorsan iştahlarımız değiştirebiliriz hem de hemenn
tam teşekküllü lafı cuk oturmuş
hahahahahaa seninki kahveli süt oluyor banu
planlara bak laflara bak ya
hangi ilaç o ben de isterim ben de
ben de h&m den erkek reyonunudan çok alırım sweatshirt ler özellikle..
Hülya bu neee bacaklar benden ince oy oyyy... spor canım istemiyo de bakalım bir dahaaha böyle ağlarım.. günde 50 mekik yazdım sana hergün sorucam.. o bacaklara karını hemen eritmeliyiz hemen.. 50 mekik.. unutma..
Tamam kuzum elinden geleni zaten yaparsın biliyorum.. ama liste var unutma.. liste liste listewc halloldu mu?
tamam düzeltmesiyle beraber ekliyorum tabloya :) tablodaki yerin hayırlı olsun
Bende çayı şekersiz icemiyorum. Beki ne yapıyorum çay icmiyorumkuzum 1 çay kaşığı iyidir.. merak etme alışıyor insan.. bak bunca insan nasıl alıştık.. bana şekerli çay versen şimdi
hayır şekeri dolaylı yoldan bile almıyoruz diyette kaldı ki direk saf şekeremeğine yazık olur. şeker
o ton balığını yerken aynı ben de böyleyim.
beyaz peynirli salatanın gözünü seveyim banum
Unutmam listeyiMaşallah der misin kendine nazar değdiriceksin
hee beğenmiyorum bu halimi diyorsan iştahlarımız değiştirebiliriz hem de hemenn
tam teşekküllü lafı cuk oturmuş
hahahahahaa seninki kahveli süt oluyor banu
planlara bak laflara bak ya
hangi ilaç o ben de isterim ben de
ben de h&m den erkek reyonunudan çok alırım sweatshirt ler özellikle..
Hülya bu neee bacaklar benden ince oy oyyy... spor canım istemiyo de bakalım bir dahaaha böyle ağlarım.. günde 50 mekik yazdım sana hergün sorucam.. o bacaklara karını hemen eritmeliyiz hemen.. 50 mekik.. unutma..
Tamam kuzum elinden geleni zaten yaparsın biliyorum.. ama liste var unutma.. liste liste listewc halloldu mu?
tamam düzeltmesiyle beraber ekliyorum tabloya :) tablodaki yerin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?