cam silip tül yıkadım , bir de ütüledim missss gibi ...
hala ütülerim duruyor o ayrısosyal bir deney bu , bizim evde kaç hafta ütü yapılmazsa gardolap boşalıyor deneyi
selamlar olsun herkese ... keyifler iyi değil mi ? dönmedim geçmişe ... pazartesi bomba gibi geçiyor bence herkeste
Sevmiyorum zorla yiyorum ben ya
Ya vallaWhiteblacklife ın menülerinde mi görüyorum unuttum şimdi , 2 küp şeker büyüklüğünde peynir yazıyor ya kahvaltı da .... la iki küp şeker boyutunda peynir , ben peyniri keserken bıçaktan sıyırıp yediğim
peynir candır :) çoooook akşam midem gurlayınca gidip bir parça atmışımdır ağzıma ....
Ben eşime evlilik yıldönümlerini bari unutma dedim 15 senede 2bilemedin 3defa hatırladı ne yapayım bastan baya trip atıyordum bende alıştım bizde gün falan yokİşte herkesin önem verdiği konular farklı, benim için doğum günü önemlidir, eşimde iyi bilir, bir doğum günü bir evlilik yıl dönümü özel olmalı, onun dışında başka günlere önem vermem. Niye beklemeyelim ece bunca fedakarlık yaparken niye eşimiz güzel bir sözü bir hediyeyi çiçeği senenin bir günü çok görsün ki
Onlara bendenbana neler denildi bor bilsen. Hepsi eşimin suçu o fırsat verdi...
İşte denge gerekiyor İnşaAllah yapabiliriz dengede tutmayı@evemavi cansın
bu konuda yazacaktım bişeylerde arada kaynadı unuttum,bu konuda sana katılıyorum ece,erkeklerde sınırı yok
beklentiyi yüksek tutma mutlu ol diye bir şey yok,herşeyi kadın üstlenecekse o erkeğin evlilikteki rolü ne? kadının rolü ne?
işide dinlenmeyide mutluluk ve üzüntü gibi paylaşıcazki evlilik olsun,yoksa napim ben o adamı yanımda,o yokkende ben yapıyorum her işimi
Boşver bunu 4çocuklu bir kadın diyorInsanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)
Amin Allah ailelerine.sabır.versin
Portakalimmm ne güzel anlatmissin..
Bende şu tek olmaz mutlaka kardeşi olsun mantığını anlayamıyorum.
Neyin hesabı kitabı bu.
4 kardeşin aynı anda vefatını gördü bu gözler...
Dolaba oyun oynamak için girmislerdi bilirsiniz.
Benim iki kuzenim aynı anda vefat etti...
Rabbim isteyene nasip etsin versin..
Bizimkilerede ömür versin.
Nasreddin hoca oglu ve eşeğe kim binecek hikayesiBitmez ko insanların başkasının hayatına burun sokmaları, ikinci olur üçüncü sorulur, erkek olur sünnet sorulur, okul olur dersler sorulur, pes peşe doğurursun ayy derdin ne denilir, tek çocuk olur kardeş sorulur. Uzar da gider bu sorular.
Evet kardes candıraynen şimdi o geldi aklıma onuda ekliycektim
benim bir kız kardeşim var ama gerçekten kardeş,benden ufak ama aklı benden büyük,oluyoya eşinle sorun oluyo yada annen babanla,arıyorum dakikalarca konuşuyoruz
seni anlayan derdine ortak olacak olan kardeşten başka kimse yok,arkadaşlar var ama bi kardeş asla olamıyorlar
Herkesler birinciliği hakediyor gayretlihuuu huuuuuuuuuuuuuu....
nazar boncuğumuz yine yerli yerinde.
Çok yakışmıyor mu
Ay tamda.bizimle yarışırkenYa kızlar bende bi sorun mu var acaba ..gerçekten iştahım hiç yok..sabahtır 3 kupa kahve içtim az sütlü..ondan desem sürekli içtiğim birşey..daha kahvaltı yapmadım ne yesem diyorum Can'ım istemiyor..sabah yumurta yiyeyim dedim Onuda yiyemedim..anlamıyorum.,
Zamanla değişirkesinlikle,10 tanede olsa gidicek ama,her hafta biri gelse görüşsen bambaşka olur,abartmadan kalabalık olmayı seviyorum sanırım
haklısın miras hak hukuk konularında ilerde kavga patırdı çok olabiliyo böyle olsunda asla istemem
ahaa benim oğlum evlenmeye karşı biraz,gerçi yaşı daha küçük bellide olmazda,kızlar çok nazlı kaprisli,hep böyleyse uğraşamam ben onlarla diyo,torun işide sakat bende
Cok tatlilar yaaa benimkide universiteden sinif arkadaşıyla evlenecek miş öğretmeni sinif arkadaşıyla nisanlandigini anlatınca ilham oldu bizim paşayaAy benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..
İnşallah canım
İndirdim uygulamayı,bugünden itibaren yapacağım inşallah
Teşekkür ederim
Benim eşim de akşam yemeğini beraber yemek istiyor .
Mantıklı söylediğin ,ama zaten yemekler o saate ancak hazır oluyor.Yine de yarım saat önce de olsa ne kadar erken yense o kadar kar
Hoşbuldum Ausum..İnşallah sizlere uyum sağlarım.Kahvaltıdan sonra D3 ,B vitamini tedavisi için iğne yaptırmaya gittim sağlık ocağına .Oğlum bugün evdeyken fırsatı değerlendireyim dedim.Dönüşte yolu uzattım yarım saat yürüdüm.Madem girdik bir yola ...
Bilmez miyim
Herkes tatlı aşerir ben hamurişi
Ben de emzirme döneminde tahin helvasını bol bol yemiştim süt yapıyor diye .Namıssız güzel süt yapıyordu
Ben de de vitiligo var ,tiroit dengesizliğinin de etkisi var ,tabii stresin de.
İnşallah ben de alışırım.
Hoşbuldum canım
Portakal pişman olursun ileride yap 1 tane
Zaten kızın başlar bir daha ki seneye herkesin kardeşi var benim yok deyince için acımaya.
Eşimin yakınının oğlu üniye şehir dışına gitti.Babası ağlıyormuş yalnız kaldık diye.Oğlum da diyor ki ben gitsem Zeynep var ,yalnız kalmazsınız.Ben de dedim herkesin yeri ayrı.Nasıl evlendireceğim ileride bilmem,ayrılık fikri insanı üzüyor..Gelinim benim için sık sık BDV de konu açar herhalde.
o ton balığını yerken aynı ben de böyleyim.
beyaz peynirli salatanın gözünü seveyim banum
Bak @MiuLego kaptanım ,çok etkisi yok diyorlar ,şekerli iç diyorlar bana
Ausencia bacagin nasil oldu yazdiysanda goremedim tam okuyamadim
He bildimçocukluğumdan beri var canım bende. Annemin teziydi o tabi evlenince çoğaldı o ayrı neden acaba
Ausencia kantaron yağı dışında bir de aleo vera nın yaprağını kesip içindeki jeli yanığın kenarlarına sürmek de işe yarıyor. Aleo vera da son zamanlarda kıymeti anlaşılan bir bitki oldu, her derde deva neredeyse.
Canım benimde boyun Fıtığım var -dı diyeyim şu anda hiç ağrım kalmadı gibi.
Önceleri sırt ağrısından ölüyordum resmen.
Kilo kısmını geçtim sağlığın için yürüyüş yapmaya çalış canım..
Insanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)
Ya kızlar bende bi sorun mu var acaba ..gerçekten iştahım hiç yok..sabahtır 3 kupa kahve içtim az sütlü..ondan desem sürekli içtiğim birşey..daha kahvaltı yapmadım ne yesem diyorum Can'ım istemiyor..sabah yumurta yiyeyim dedim Onuda yiyemedim..anlamıyorum.,
Dur 7 takıma başladığım kilo 59.7 canım ben 4 takima başladığım kiloyu soylemisim
Hoşbuldum Ausum..İnşallah sizlere uyum sağlarım.Kahvaltıdan sonra D3 ,B vitamini tedavisi için iğne yaptırmaya gittim sağlık ocağına .Oğlum bugün evdeyken fırsatı değerlendireyim dedim.Dönüşte yolu uzattım yarım saat yürüdüm.Madem girdik bir yola ...
Sevmiyorum zorla yiyorum ben yasabahta iki tane attım ağzıma eşim ay sen peynir yermiydin diye soruyor
Selamlar hanımlar
Eve yeni girdim ...
Sabah oğlanı okula bıraktım , kızlar üniv. Yollandı ...
hastaneye gittim bogazım için , acil bakmadı ...
Dr . Şu an kılcık görünmüyor 3 içinde agrı geçmezse tekrar gel dedi büyük ihtimal ya çıkmış yada yırtıp geçmiş.
Ne kılcıkmış arkadaş iyiki bi balık canımız çekti
Dr çıkınca bizim camideki kursta iiler vardı orda temizlk vs . Bizim hoca az farklıdır dogumu izmi alana kadar ondan istifade etmek istiyorum...
Yeni geldim işte ev işine girişicem ...
Öpüldünüz
sen uyma onlara deynepim.. onlar seni deniyorlar.. takıma yeni başlayanlara yapılan birtakım testlere tabi tutuyorlar seni..Bak @MiuLego kaptanım ,çok etkisi yok diyorlar ,şekerli iç diyorlar bana
aaa şaka yapıyorsun musluk suyu muHalledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzum
kıyamam yaBende çayı şekersiz icemiyorum. Beki ne yapıyorum çay icmiyorum
hahahaa yapılamayan ütüler sezon 1 bölüm 75cam silip tül yıkadım , bir de ütüledim missss gibi ...
hala ütülerim duruyor o ayrısosyal bir deney bu , bizim evde kaç hafta ütü yapılmazsa gardolap boşalıyor deneyi
selamlar olsun herkese ... keyifler iyi değil mi ? dönmedim geçmişe ... pazartesi bomba gibi geçiyor bence herkeste
tamamdır ördekim@MiuLego 60 benim başlangıç kilo
Selamlar hanımlar
Eve yeni girdim ...
Sabah oğlanı okula bıraktım , kızlar üniv. Yollandı ...
hastaneye gittim bogazım için , acil bakmadı ...
Dr . Şu an kılcık görünmüyor 3 içinde agrı geçmezse tekrar gel dedi büyük ihtimal ya çıkmış yada yırtıp geçmiş.
Ne kılcıkmış arkadaş iyiki bi balık canımız çekti
Dr çıkınca bizim camideki kursta iiler vardı orda temizlk vs . Bizim hoca az farklıdır dogumu izmi alana kadar ondan istifade etmek istiyorum...
Yeni geldim işte ev işine girişicem ...
Öpüldünüz
canım mezuniyet hesabın yine 4.takıma giriş kilondan yapılacak , listeye ilk girdiğinde baş.kilon ve hedef kilon 4. takımda
White1989 (69.9/68.2/1.7/%2.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 12 temmuz;başlangıç kilosu 73.5;hedef 54
@MiuLego
canım mezuniyet hesabın yine 4.takıma giriş kilondan yapılacak , listeye ilk girdiğinde baş.kilon ve hedef kilon 4. takımda
White1989 (69.9/68.2/1.7/%2.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 12 temmuz;başlangıç kilosu 73.5;hedef 54
@MiuLego
Ben de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretŞekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebiliriz
yürüyüş candır can
diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaa
ya da diyor ki
amaaaaaaaaaaaaaan nasılsa mortimAntepia27 ya yenilicem yiyim gitsin.. ama kenardan sessizce okuyorum hepsini haberi yok
Evet erkeğin anne ve eş sınırını koyması ve ezdirmemesi lazım haklısın kesinlikleBenim kv öyle canım. Koskoca oğlu su istedi bir kere yanım da. Ayıp kalk kendin al dedim. 7 çocuk düşün. Kadın temizlik hastası, kocadan hayır yok o da kendini paralamıs çocuklara. İyi halt etmiş. Hiç bir iş öğretmemiş ama yapı meselesi sanırım, 5 erkeğin içinde ikisi süper iş yapar halı bile yıkar üçü kendi kıyafetini dolaptan alıp gitmeye erinir, biride benim eşimbenim iki oğlum var yaptırıyorum şimdiden iş.
Evet dış faktörler evliliği huzursuz edip etkileyebilir ama Br erkek adamsa kimse o yuvaya sızamaz, iş erkek de bitiyor, erkek herkese sınırını bildirince kimse zarar veremez
Bu doğu memleketlerinde böyle iştr. Herkes herkesin ne giydiğine, ne içtiğine, nereye tatile gittiğine, araba markasına, kaç çocuğu olduğuna her şeye karışır, yorum yapar...Insanlar çok garip. Bir çocuğu olana iki çocuklu kadınlar hadi yap hadi olsun ikinci çocuk hadi hadi diye baskı kuruyorlar. Sen onlara belki zamanı var veya kalsın tek çocuklu olayım çok dert etmiyorum diyorsun aaaaaa olurmu öyle şey diyorlar. Sen onlara e hadi sende üçüncüye nasiplen olsun bi tane daha diyorsun yine aaaa olur mu ay kalsın yetiyor ikisi bile fazla bana diyolarlar. İnsanlardaki bu saçma düşünceyi anlamadım gitti. Sanki ikinci bebeye onlar bakacak benim yerime. Sen nasıl karşılıyorsan üçüncü bebeyi bende öyle karşılıyorum ikinci bebeye işte. Ama yok illaki Kızın üç yaşını bitirdi tam zamanı rahata alışmadan olsun olsun ikinci bebe. Belki ben rahata alışmak istiyorum ne yani. Sonra zor olurmuş herşeye yeni baştan. Belki ben kaldırabileceğim o gücü. Milletin gazıyla ikinci bebeye karar verenlere selam olsun burdan yinede. Ama gözünüzü seveyim rahat bırakın tek çocuklu kadınları:)
Ben de yapsam tek çocuk yaoar bırakırım orda. Benim kardeşlerim var ama mesela annemin kardeşleri şu ara kanlı bıçaklılar, iki ev kaldı diye anneanneden...yazık ya...Bende hiç pişmanlık yok şu sıralar. :) sonsuza kadar tek çocuklu kalabilirim:) Öyle bir net ve kesin hislerim. Tabi Allah beni benden daha iyi bilir
Başınız sağ olsun, çok çok üzüldüm...anne babasını düşünmek istemiyorum bile...
Portakalimmm ne güzel anlatmissin..
Bende şu tek olmaz mutlaka kardeşi olsun mantığını anlayamıyorum.
Neyin hesabı kitabı bu.
4 kardeşin aynı anda vefatını gördü bu gözler...
Dolaba oyun oynamak için girmislerdi bilirsiniz.
Benim iki kuzenim aynı anda vefat etti...
Rabbim isteyene nasip etsin versin..
Bizimkilerede ömür versin.
Tarih ver de o gece yapalımen en en sinir olduğum şey.. sen mi bakcaksın? sen mi maddi kısmını karşılayacaksın.. hasta olacak sen mi üzüleceksin.. ya başkasının düzeninden sana ne yani! dengesizler. hayır belki olmuyor bir de.. istiyoruz ama olmuyor belki.. ne kadar ayıp düşüncesizlik çok kızıyorum ben..
Tarih de ver de o gece yapalım istersen demek lazım böylesine
Canım sporlarınabegum75 ve @nehirnil111 i etiketlemen gerekiyor spor tablosu takibi onlarda..
Menülerini acil toparlayalım o zaman.. regl bahnesi olmasın emi
Aynı bizimkilerin düştüğü durum işte böyle...Para arayı açar hep...Benimde tek çocuğum var Rabbim ona uzun güzel ömürler versin..2. çocukla ilgili konuştuk kaldı falan olmadı..Ata eskiden çok istiyordu şimdi istemiyor hiç ben üniversiteye gideceğim zaten 4 yıl sonra onunla ne paylaşabiliriz diyor..begum75 Begüm 1 tanede olsa 10 tanede hepsi gidip yuvasını kuracak..yani eninde sonunda edi ile büdü kalınacak..kardeşte şans işi..çevremde görüşmeyen kanlı bıçaklı kardeşler var..hele miras falan kaldıysa o kardeşlik bağı falan yalan oluyor..insan sosyal ama sonuç itibariyle yalnız bir varlık..huzurevleri dolup taşıyor...hiç üzülme boy boy torunlarımız olur onları severiz inşallah
Ben de istiyorum iştahsız olmayı ya. Yürüyüşe çıktım dönüşte markete girdim. Bir koku ki yeni ekmek çıkmış...aman yarabbim...Ya kızlar bende bi sorun mu var acaba ..gerçekten iştahım hiç yok..sabahtır 3 kupa kahve içtim az sütlü..ondan desem sürekli içtiğim birşey..daha kahvaltı yapmadım ne yesem diyorum Can'ım istemiyor..sabah yumurta yiyeyim dedim Onuda yiyemedim..anlamıyorum.,
geldi net şimdilikkkkk
iş yerindeki arkadaşla atıştık azcık
Amanin bu neee...diyet yapma benceKizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Kirli sepetinin aynca yerini öğrettim. Kirlilerini kapağını açmadan üstüne bırakıveriyor. Kaç sefer dedim, bak bu kapak, bu da Ahmet tanıştırayım diye ama...Ne yapayım canın 4 yıl uğraştım düzeltmeye yok duzelmiyor kendi kıyafetleri dolaptan alıp giymez hiç bir şeyini kendi yapmaz marketi bile iki çocukla gidip ben hallediyorun bı gerçekten işi çok ağır çok fazla çalışıyor bir şey diyemiyorum 4 yılda tek öğrendiği şey kirlilerini kirli sepeti ne atmak buna şükür
kız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye
Aaa şaka şaka...pazartesi sendromu mu oldun miucuğum ne oldun, şakalarımı anlamıyorsunÇOK S A K İ N İ M
AŞIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Bu okuduklarım bana kaderimin bir oyunu olmalı.. yoksa şaheste böyle şeyler yazmaz.. hayır yazcak olsa da yazmaz bir tırsar Miu'dan. az da olsa tırsar sanki
Hiç sevmiyorum ton balığını da salatasını da ya aynen aynen...ton balıklı salata yedimmmancak 100 yıl sonra yeirm sanırım bir dahaaaa
allah affetsin ama zero ile zor yuttum
Sen bir kere baştan benim kalbimi kırdın,yürüyüş candır can
diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaa
ya da diyor ki
amaaaaaaaaaaaaaan nasılsa mortimAntepia27 ya yenilicem yiyim gitsin.. ama kenardan sessizce okuyorum hepsini haberi yok
Çayyaş güzel lafmışBen işin kötüsü bir de büyük bardakla içiyorum ,çayyaş oldum iyicene
Önce şekersiz birkaç yudum içiyorum ,hiçbir tat yok,sonra 1 kaşık koyuyorum ı ıhh
Defamında 2.kşığı da koyuyorum.Buna da şükür geçen sene 4 kaşık koyuyordum
Canım canım...Yaparsın halledersin sen gördü bu gözler geçen hafta vallahiHalledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?