Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaa yine aynı şey yeminle ecinlisinnnnnnn

Ya valla Whiteblacklife ın menülerinde mi görüyorum unuttum şimdi , 2 küp şeker büyüklüğünde peynir yazıyor ya kahvaltı da .... la iki küp şeker boyutunda peynir , ben peyniri keserken bıçaktan sıyırıp yediğim

peynir candır :) çoooook akşam midem gurlayınca gidip bir parça atmışımdır ağzıma ....

Sevmiyorum zorla yiyorum ben ya sabahta iki tane attım ağzıma eşim ay sen peynir yermiydin diye soruyor

Ben eşime evlilik yıldönümlerini bari unutma dedim 15 senede 2bilemedin 3defa hatırladı ne yapayım bastan baya trip atıyordum bende alıştım bizde gün falan yok
İşte denge gerekiyor İnşaAllah yapabiliriz dengede tutmayı

Boşver bunu 4çocuklu bir kadın diyor
Bende düşünmüyordum ama nasip hele sonuncu resmen sürpriz
Duyunca verdigim tepkiyi Allah affetsin dünya tatlısı dilli birşey 2den.sonra esim cok istedi

Amin Allah ailelerine.sabır.versin

Nasreddin hoca oglu ve eşeğe kim binecek hikayesi

Evet kardes candır

huuu huuuuuuuuuuuuuu....

nazar boncuğumuz yine yerli yerinde.
Çok yakışmıyor mu
Herkesler birinciliği hakediyor gayretli

Ay tamda.bizimle yarışırken

Zamanla değişir

Ay benimki cok istiyo baba olmayi 2 amcasi bekar soyumuzu ben devam ettiricem diyor..hatta bir ogluna babasinin adini verecekmis onu bile düşünmüş..Rabbim güzel yazilar yazsin cumlemizin cocuklarina..
Cok tatlilar yaaa benimkide universiteden sinif arkadaşıyla evlenecek miş öğretmeni sinif arkadaşıyla nisanlandigini anlatınca ilham oldu bizim paşaya

Selamlar hanımlar

Eve yeni girdim ...
Sabah oğlanı okula bıraktım , kızlar üniv. Yollandı ...
hastaneye gittim bogazım için , acil bakmadı ...
Dr . Şu an kılcık görünmüyor 3 içinde agrı geçmezse tekrar gel dedi büyük ihtimal ya çıkmış yada yırtıp geçmiş .
Ne kılcıkmış arkadaş iyiki bi balık canımız çekti

Dr çıkınca bizim camideki kursta iiler vardı orda temizlk vs . Bizim hoca az farklıdır dogumu izmi alana kadar ondan istifade etmek istiyorum ...

Yeni geldim işte ev işine girişicem ...

Öpüldünüz

ayy babası duygusalmış demek,genelde anneler ağlar
herkesin yeri ayrı kesinlikle,bendede bu ayrılık fikri oğlum lise sona geçince oluşmaya başladı, bi telaş sardı sanki içimi

o ton balığını yerken aynı ben de böyleyim.

beyaz peynirli salatanın gözünü seveyim banum

ton balığımı

Bak @MiuLego kaptanım ,çok etkisi yok diyorlar ,şekerli iç diyorlar bana

Ausencia bacagin nasil oldu yazdiysanda goremedim tam okuyamadim

iyi canom ... epey toparladı .... daha da iyi olacak inşallah

He bildim çocukluğumdan beri var canım bende. Annemin teziydi o tabi evlenince çoğaldı o ayrı neden acaba

vitilogo eşimde de var .... anasında ...dayısında..abisinde ...var ....genetik bir cilt rahatsızlığı ... stres etkilemiyor bence :) sadece hassas kişilerde görülme olasılığı yüksek der araştırmalar .... ama tüm sülale mi hassas eşimde bilemedim :))))

evet çok revaçta ...

bu arada diğer mesajını okudum da , beynini lütfen şaka da olsa ... yemenin içmenin muhabbeti ile doldurma ... pasta değil salata düşün :)

Bonus bende 3 belde 3 boyunda ameliyatlık fıtık vardı ... belim için 5-6 farklı prof. ameliyatsız imkansız dedi ..hatta yusuf doğmamıştı daha ... biri çocuğun var mı dedi ? yok henğz dedim ... doğurma masada kalırsın dedi

neyse ...demem o ki 8 senedir 6 fıtığa ne oldu bilmiyorum ama geçti ... kilo desem ? kilolu iken geçti ..

Hiç bitmeyen seromonidir bu ...
ne zaman evleneceksin ?
ne zaman doğuracaksın ?
2.yi ne zaman ?

Hülyaaaaaaaaaaaaaaaaa........ benim iştaha bi el at bacı

Dur 7 takıma başladığım kilo 59.7 canım ben 4 takima başladığım kiloyu soylemisim

canım mezuniyet hesabın yine 4.takıma giriş kilondan yapılacak , listeye ilk girdiğinde baş.kilon ve hedef kilon 4. takımda

White1989 (69.9/68.2/1.7/%2.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 12 temmuz;başlangıç kilosu 73.5;hedef 54

@MiuLego

Sağlarsın sağlarsın hiç şüphem yok deynebim bu arada gözümden kaçmadı Nevreste den 3 kilo azmışsın

Sevmiyorum zorla yiyorum ben ya sabahta iki tane attım ağzıma eşim ay sen peynir yermiydin diye soruyor

peynir sevilmez miiiiiiiiiii ya

tekrar geçmiş olsun canım , yırtım geçmiştir o acıyordur canım ya

Bak @MiuLego kaptanım ,çok etkisi yok diyorlar ,şekerli iç diyorlar bana
sen uyma onlara deynepim.. onlar seni deniyorlar.. takıma yeni başlayanlara yapılan birtakım testlere tabi tutuyorlar seni..

Sen uyma onlara kuzuuuuummmmm
Halledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzum
aaa şaka yapıyorsun musluk suyu mu
Bende çayı şekersiz icemiyorum. Beki ne yapıyorum çay icmiyorum
kıyamam ya
hahahaa yapılamayan ütüler sezon 1 bölüm 75
@MiuLego 60 benim başlangıç kilo
tamamdır ördekim

Allah kavuştursun
bende bu akşam yiyçem paluklarımı,annemler gelcek yatıya
senin kılçık yırtıp geçti sanırım

Ay mortim bende yaklaşık 10yildir şekersiz içerim ama içimde bı yerde şekerinin hasreti durur

yürüyüş candır can

diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaa

ya da diyor ki

amaaaaaaaaaaaaaan nasılsa mortim Antepia27 ya yenilicem yiyim gitsin.. ama kenardan sessizce okuyorum hepsini haberi yok

Evet kaptanim bu hafta yeni üyemizi nasıl teselli ederiz acaba

Bonus mortim ni yaptın? Yenilgiyi kabullenip köşeden mi izliyorsun?

caytabagi öğrtmeniiiiiiiiiiiiiiim canım benim canım benimmmmmm... daha iyi misin?

Ahu060812 ahuuuu ahuuuuuuuuuuuuu diye seslenmekten dilim samağım kurudu

nar_cicegim kuzum nasıl oldun bakıyım.. kızın nasıl oldu?

Kajupi sen nerdaaaaaaaaaaaaaaaa yamacımdan ayrılma sen

Evet erkeğin anne ve eş sınırını koyması ve ezdirmemesi lazım haklısın kesinlikle
Bu doğu memleketlerinde böyle iştr. Herkes herkesin ne giydiğine, ne içtiğine, nereye tatile gittiğine, araba markasına, kaç çocuğu olduğuna her şeye karışır, yorum yapar...
Bende hiç pişmanlık yok şu sıralar. :) sonsuza kadar tek çocuklu kalabilirim:) Öyle bir net ve kesin hislerim. Tabi Allah beni benden daha iyi bilir
Ben de yapsam tek çocuk yaoar bırakırım orda. Benim kardeşlerim var ama mesela annemin kardeşleri şu ara kanlı bıçaklılar, iki ev kaldı diye anneanneden...yazık ya...
Başınız sağ olsun, çok çok üzüldüm...anne babasını düşünmek istemiyorum bile...
Tarih ver de o gece yapalım
Aynı bizimkilerin düştüğü durum işte böyle...Para arayı açar hep...
Ben de istiyorum iştahsız olmayı ya. Yürüyüşe çıktım dönüşte markete girdim. Bir koku ki yeni ekmek çıkmış...aman yarabbim...

geldi net şimdilikkkkk

iş yerindeki arkadaşla atıştık azcık
Üzme canını
Kizlar son halim bu..tisort cok bol h&m erkek reyonundana aldim..cok begeniyorum oranin erkek tisortlerini..Eki Görüntüle 2048890
Amanin bu neee...diyet yapma bence Müthişsin...
Kirli sepetinin aynca yerini öğrettim. Kirlilerini kapağını açmadan üstüne bırakıveriyor. Kaç sefer dedim, bak bu kapak, bu da Ahmet tanıştırayım diye ama...
kız dandini neler duyuyorum senden
17 yıldırda ben şekersiz içiyorum benimkide demedi senede 1 kilocukta olsun ben sileyim diye
boşver koyalım gitsin madem...
ÇOK S A K İ N İ M

AŞIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bu okuduklarım bana kaderimin bir oyunu olmalı.. yoksa şaheste böyle şeyler yazmaz.. hayır yazcak olsa da yazmaz bir tırsar Miu'dan. az da olsa tırsar sanki
Aaa şaka şaka...pazartesi sendromu mu oldun miucuğum ne oldun, şakalarımı anlamıyorsun

ton balıklı salata yedimmm ancak 100 yıl sonra yeirm sanırım bir dahaaaa
allah affetsin ama zero ile zor yuttum
Hiç sevmiyorum ton balığını da salatasını da ya aynen aynen...
yürüyüş candır can

diyor ki sopaaa sopaaa bana sopa getrin sopaaaa

ya da diyor ki

amaaaaaaaaaaaaaan nasılsa mortim Antepia27 ya yenilicem yiyim gitsin.. ama kenardan sessizce okuyorum hepsini haberi yok
Sen bir kere baştan benim kalbimi kırdın, Antepia27 Antepliyi tuttun Hala da tutuyorsun Yanılmışım seni tıtucam artık dediğin de yok baksana
Siz göreceksiniz bu cuma
Çayyaş güzel lafmış Aynı ben de 3 kere çay demlerim günde.
Halledeceğim olmadı musluk suyu içerim sağolsun ise yarar bende. sağol kuzum
Canım canım...Yaparsın halledersin sen gördü bu gözler geçen hafta vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…