- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
ohh nev'cim afiyet olsunYooookkkk Rana'cım,bugün kaçamaksız bol sulu ve sporlu bir gündü,vicdanım rahat oturdum şimdi duşumu alıp,keyif kahvemi içiyorum :126:
Teşekkür ederim Rana'cım :124:ohh nev'cim afiyet olsun
adina sevindim canim
Hiç şüphem yok canım bundan.Gitmeden önce de hafif bi diyet türü atıştırma yaparsan,kontrolün çok daha kolay olur.İyi eğlenceler canım.kizlaaar herkes birseylerle ugrasiyor sanirim
kimsecikler yok suanda
bu aksam arkadasa davetliyiz
asiriya kacmadan hafif yiyeceklerden bir iki catal alacagim sadece
Harikasın Rana'cımnevcim dun bir saat yuruyus yapayim diye ciktim
benim bicir arabada uyuyakaldi
tam 100 dakika yurudum
ozeline atiyorum hemen..
Ohhh,afiyet bal şeker olsun Saferanım,ben de bu hafta 1 gün ve sanırım yarın olacak ayran çorbası detoksu yapmayı düşünüyorum,gerçekten çok seviyorum ben bu çorbayı.Bi de içine bol nane ve birkaç diş sarımsak katıyorum,oohhhhsaat 12 gibi kahvaltı yaptım sonra ayran çorbasıyla devam ediyorum 2 gün yapıcam bakalım sonuçlar nasıl olucaaak................
burdaaa örtmenimmmm...
yemek spor ancak gelebilidmmm naber şekerimm
slm kızlar
alla alla pikniğe gitçekti pazar günü alla alla bak bende merak ettim şimdi...:44::44::44:İyiyim balımmmm,sen nasılsın?Nasıl geçti günün?Pabyayı merak ediyorum kuzum ya,2 gündür yok
slm kızlar
İnternet ağlarında filan mı bir problem var acabaalla alla pikniğe gitçekti pazar günü alla alla bak bende merak ettim şimdi...:44::44:
Slm Julia'cım.Başladın mı müsliye?
Ohhh,etkisini göreceksin canım.Tam 21 gün.Başlamadan önce ölçülerini almayı unutma olur muyok cnm yarın başlıorum iş çıkışı aldım müslimi ve muzumu
Ohhh,etkisini göreceksin canım.Tam 21 gün.Başlamadan önce ölçülerini almayı unutma olur mu
Müsli dışındaki 1 ana öğün ve 2 ara öğünü,dikkatlice kendin düzenliyorsun canım.olur cnm bol yeşillik ve müsliiiii ile devam edicem meyve varmıydı cnm bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?