Fena planlarım var fatmaaaEvet kaptanim bu hafta yeni üyemizi nasıl teselli ederiz acaba
liste zamanların gelince seni tutacağım şahesteciğim.. ben şimdi geleceğe yatırım yapıiyrummm daaSen bir kere baştan benim kalbimi kırdın, @Antepia27 Antepliyi tuttunHala da tutuyorsun Yanılmışım seni tıtucam artık dediğin de yok baksana
Siz göreceksiniz bu cuma
Morti'ciğim olarak sana bir önerim var ama miu duymasın, o bilmiyordur bu yöntemi...Ay mortim bende yaklaşık 10yildir şekersiz içerim ama içimde bı yerde şekerinin hasreti durur
Evet kaptanim bu hafta yeni üyemizi nasıl teselli ederiz acaba
Fena planlarım var fatmaaaoooo 1 hafta susmadan yoruldan konuşur dururuz.. bakmışız ki öyle bıkmış öyle bıkmış haftaya -500 lerde
evet o zaman kana karışmıyormuş o şeker..Morti'ciğim olarak sana bir önerim var ama miu duymasın, o bilmiyordur bu yöntemi...
Eğer bir kesme şekeri te ağzının en dibindeki dişlerinin oraya sıkıştırıp çay içersen kalorisi hiç yokmuş. 1 yudum çayla 1 kesme şeker bitecek ama öyle bir lüpleteceksin canım Morti'ciğim...tamam mı...'kıtlama' diyenler var ama bu o değil bu 'lüpletme'
İnan bana hiç kalorisi yok ama tadı çok güzel, kola zero gibi düşün mmmmm miiss
Denesene
Ben kazanırsam sana kesme şeker yolluycam bir kutu
- 500 ne la..
Evet musluk suyu çok güzel ishal yapar İstanbul dasen uyma onlara deynepim.. onlar seni deniyorlar.. takıma yeni başlayanlara yapılan birtakım testlere tabi tutuyorlar seni..
Sen uyma onlara kuzuuuuummmmm
aaa şaka yapıyorsun musluk suyu mu
kıyamam ya
hahahaa yapılamayan ütüler sezon 1 bölüm 75
tamamdır ördekim
Ben bir zamanlari 73.5 girmisim ya hehe
tamam canimen en en sinir olduğum şey.. sen mi bakcaksın? sen mi maddi kısmını karşılayacaksın.. hasta olacak sen mi üzüleceksin.. ya başkasının düzeninden sana ne yani! dengesizler. hayır belki olmuyor bir de.. istiyoruz ama olmuyor belki.. ne kadar ayıp düşüncesizlik çok kızıyorum ben..
Tarih de ver de o gece yapalım istersen demek lazım böylesine
Canım sporlarınabegum75 ve @nehirnil111 i etiketlemen gerekiyor spor tablosu takibi onlarda..
Menülerini acil toparlayalım o zaman.. regl bahnesi olmasın emi
Siyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi
4 yılda öğrenir kapağını acmayi canım.Evet erkeğin anne ve eş sınırını koyması ve ezdirmemesi lazım haklısın kesinlikle
Bu doğu memleketlerinde böyle iştr. Herkes herkesin ne giydiğine, ne içtiğine, nereye tatile gittiğine, araba markasına, kaç çocuğu olduğuna her şeye karışır, yorum yapar...
Ben de yapsam tek çocuk yaoar bırakırım orda. Benim kardeşlerim var ama mesela annemin kardeşleri şu ara kanlı bıçaklılar, iki ev kaldı diye anneanneden...yazık ya...
Başınız sağ olsun, çok çok üzüldüm...anne babasını düşünmek istemiyorum bile...
Tarih ver de o gece yapalım
Aynı bizimkilerin düştüğü durum işte böyle...Para arayı açar hep...
Ben de istiyorum iştahsız olmayı ya. Yürüyüşe çıktım dönüşte markete girdim. Bir koku ki yeni ekmek çıkmış...aman yarabbim...
Üzme canını
Amanin bu neee...diyet yapma benceMüthişsin...
Kirli sepetinin aynca yerini öğrettim. Kirlilerini kapağını açmadan üstüne bırakıveriyor. Kaç sefer dedim, bak bu kapak, bu da Ahmet tanıştırayım diye ama...
boşver koyalım gitsin madem...
Aaa şaka şaka...pazartesi sendromu mu oldun miucuğum ne oldun, şakalarımı anlamıyorsun
Hiç sevmiyorum ton balığını da salatasını da ya aynen aynen...
Sen bir kere baştan benim kalbimi kırdın, @Antepia27 Antepliyi tuttunHala da tutuyorsun Yanılmışım seni tıtucam artık dediğin de yok baksana
Siz göreceksiniz bu cuma
Çayyaş güzel lafmışAynı ben de 3 kere çay demlerim günde.
Canım canım...Yaparsın halledersin sen gördü bu gözler geçen hafta vallahi
karalaramı büründün adaSiyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi))
arkandayımBen daha elimdeki kızı büyütürken ne biçim çatışıp deli oluyorum daha bunun üstüne bana ikinci bebe diyenin alnını karışlayacağım bundan sonra.
geçmişte kaldı daha görmeyeceğizBen bir zamanlari 73.5 girmisim ya hehe
geçmiş olsun adacımKizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....
Canim inan hic foto cekmedim kikaralaramı büründün ada
kız özelden foto atsana
Tesekkurler canim evet salginmis herkes bi atlatmid hastalik..geçmiş olsun adacım
bu nasıl bi salgın tüm çocuklar hasta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?