Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bir kere baştan benim kalbimi kırdın, @Antepia27 Antepliyi tuttun Hala da tutuyorsun Yanılmışım seni tıtucam artık dediğin de yok baksana
Siz göreceksiniz bu cuma
liste zamanların gelince seni tutacağım şahesteciğim.. ben şimdi geleceğe yatırım yapıiyrummm daa

Ay mortim bende yaklaşık 10yildir şekersiz içerim ama içimde bı yerde şekerinin hasreti durur

Evet kaptanim bu hafta yeni üyemizi nasıl teselli ederiz acaba
Morti'ciğim olarak sana bir önerim var ama miu duymasın, o bilmiyordur bu yöntemi...
Eğer bir kesme şekeri te ağzının en dibindeki dişlerinin oraya sıkıştırıp çay içersen kalorisi hiç yokmuş. 1 yudum çayla 1 kesme şeker bitecek ama öyle bir lüpleteceksin canım Morti'ciğim...tamam mı...'kıtlama' diyenler var ama bu o değil bu 'lüpletme'
İnan bana hiç kalorisi yok ama tadı çok güzel, kola zero gibi düşün mmmmm miiss
Denesene
Ben kazanırsam sana kesme şeker yolluycam bir kutu

evet o zaman kana karışmıyormuş o şeker..
Sonra da yağ olarak depolanmıyormuş..
o göbüşte simit olarak yerini almıyormuş..

Ben de duydum ben de..
heee çok mantıklı..

Menü
Sabah
2 yumurta omlet
Maydonoz çokça
Yeşil çay
Lor peyniri

Öğle
4 köfte
Soğan salatası
Pul biberli yoğurt

Akşam
Penirli salata olur sanıırm. Patates oturtma yaptım belki onun kıymalı yerinden yerim birazda.

Su 1.5 lt ancak

@MiuLego Ausencia mortim saydin78

Evet musluk suyu çok güzel ishal yapar İstanbul da

tamam canim

4 yılda öğrenir kapağını acmayi canım.

Kizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....

Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...

Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....

misler gbi menü bu. Bu hafta iyi yüzde geliyor senden sanki ördekim.. su uyuyana kadar 2.5 olur dimi?
Ben daha elimdeki kızı büyütürken ne biçim çatışıp deli oluyorum daha bunun üstüne bana ikinci bebe diyenin alnını karışlayacağım bundan sonra.
arkandayım
Ben bir zamanlari 73.5 girmisim ya hehe
geçmişte kaldı daha görmeyeceğiz

geçmiş olsun adacım
bu nasıl bi salgın tüm çocuklar hasta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…