Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun ada
okullar açılınca bi salgın vuruyo zaten çocukları,bide havalar malum bi öyle bi böyle
doğal yolla bişeyler yap en güzeli,tavuk sulu çorba yada tarhana çorbası,ıhlamur,ballı limonlu ılık su

Geldim @MiuLego kaptanım geldim huuu şimdi sana hafta sonu özeti geçeyim lakin işlerim hiç bitmiyo temizliğe başladım halı cam mutfak falan fişman...
Ctesi sabah erkenden yollara düştük kuzenimin brınchına gittik gitmez olaydım her türlü kızartma kuru diri dolma yaprak sarma envayi çeşit hamurişi envayi çeşit meze salata hayatınızda yediğiniz bütün sütlü şerbetli tatlılar patatesler köftler Salamlar sosisler Gözleme açan teyzeler omlet yapan kızlar aman dedim yani ben tabağıma sadece domates salatalık peynir çeşitleri aldım ama çocuklara yediririken onlarınkinden böldüm tattım falan napayım nefsimi anca körledim ordan görümceme gittim akşam yemeğini de orda yedim ordada 4 kaşık yeşil fasulye ile 2 kaşık bulgur yedim...
Dünkü menüm de
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Akşam
Mangalda köfte tavuk
Salata
Su yine az oldu 1.25 falan...
Ama dünde bi işe giriştim ki sormayın benim kızın büyün çekmece kitaplık çalışma masası döktüm bi kamyon çöp çıkardım başımı kaşıyamadım öncesinde de mutfak dolaplarının altını sildm
Şimdi bi küçük halı yıkadım komşuda çay içtim işlere daldım.bi bakayım dedim kiiii seni gördüm

Kaptanımm canım özürler özürlerrr
Dün okadar yorgundm kiii yattım uyudum.
Bu gün de kalktm işe güce baktım aha şimdi oturdm.
Dünkü menümü yazayım
Sabah 09.30
1 tereyağlı yumurta
2 kk peynr
5 zeytin
1 kçük krep
1 domates
1 salatalık

Akşam 17.00
1 köfte
Şakşuka
1 ufak dilim kıymalı börek
2 mercimek köftesi

Misafirlikte anca bukadar dikkat edebildim.

Tatlısını yemedim ama
Su da 3 lt olmştr

Geçmiş olsun canım kuzuna

Siyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi ))
Aa çok tarz olmuşsun ya
Hiç kalem etek giymedim. Basen geniş olunca cesaret edemedim, bacaklar da kalın, boy da kısa tabi. Biraz daha bel basen oranı az olanlara yakılıyor kalem değil mi
Ama çok hoş siyahı çok severim

Geçmiş olsun. Limonata içer mi acaba? Sığuk değil ama ılık limonataya biraz bal karıştırıp şekerini az tutup tabi...Yeğenim hastalanınca yaparız hep, limonu o şekilde tüketebiliyor çocuklar
Belki bir de mide bulantısı için zencefilli şekerler var ya onlardan?

dün nettin ahum bahçelide .
Ablam çukurambar madoymuş harikaydı diyette olmadığım da mutlaka gidicem lakin hala gözümün önünde uçuyor yemediklerim
Ben sana özelden numara atayım da ordan dürt bari..en azından ben görür dönerim ordan yoksa bi işlere dalıyomki sorma.hem sana evimin resmini atarım niye gelemiyom anlarsın

bende basen sorunundan hiç kalem etek giyemedim
daha doğrusu etek giyemiyorum

Cıkss olmaz yimemmm
Öyle canım tabi :)

Aynen helvayı bende yedim süt için. Birde kütahya da tahin şırası vardı ay ne güzel tadı vardı onun
Genetik olduğu hala kesin değil canom ama bende öyle olduğunu düşünüyorum. Mutlaka vücutta ki bir eksiklik sebep oluyor. Başkasını bilmem ama ben çok hassas bir kişiliğim
Siyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi ))
Kırmızı ayakkabı giyecektin hani
Canım çok geçmiş olsun. İlaç içmiyorsa bile git derim, maalesef kendi kendi geçmiyor, serum takılır gerekirse iğne verilir. Ağır geçiyor benimkiler de geçirdi
Nego eflal canımcım bu hafta nerdeyse izin kilondasın. 71.5 ile izne ayrılmışsın.. bu cumaki kilon 71.6 :)

Listeye girme hazırlıklarına başlıyor musun yani artık
Yok hele dursun

aa çok güzelmiş
ben hiç görmedim bile
hangi dergi acaba bizde alalım
Ben de ilk defa aldım da pilatesle hiç alakam olmadı. Kursuna gitmek lazım diye düşündüm hep ama belki bunları yapabilirim.
Formsante diye bir dergi. Reklama girer mi bilemedim ama öm den mi yazsaydım @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…