Kizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....
ben portakal :))monti mi aben ablacım ?
ben portakal :))
kız tövbe deanaaa aben ablanın menüsü gibi geldi
o ton balıgını yemeyecektim zehirledim herhal ahahahha
:)) tövbe tövbeanaaa aben ablanın menüsü gibi geldi
o ton balıgını yemeyecektim zehirledim herhal ahahahha
Kaptanımm canım özürler özürlerrr@Bonus mortim ni yaptın? Yenilgiyi kabullenip köşeden mi izliyorsun?
@caytabagi öğrtmeniiiiiiiiiiiiiiim canım benim canım benimmmmmm... daha iyi misin?
Ahu060812 ahuuuu ahuuuuuuuuuuuuu diye seslenmekten dilim samağım kurudu
@nar_cicegim kuzum nasıl oldun bakıyım.. kızın nasıl oldu?
Kajupi sen nerdaaaaaaaaaaaaaaaa yamacımdan ayrılma sen
Geçmiş olsun canım kuzunaKizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Aa çok tarz olmuşsun yaSiyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi))
Geçmiş olsun. Limonata içer mi acaba? Sığuk değil ama ılık limonataya biraz bal karıştırıp şekerini az tutup tabi...Yeğenim hastalanınca yaparız hep, limonu o şekilde tüketebiliyor çocuklarKizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Ablam çukurambar madoymuş harikaydı diyette olmadığım da mutlaka gidicem lakin hala gözümün önünde uçuyor yemediklerimdün nettin ahum bahçelide.
Ben sana özelden numara atayım da ordan dürt bari..en azından ben görür dönerim ordan yoksa bi işlere dalıyomki sorma.hem sana evimin resmini atarım niye gelemiyom anlarsınGeldim uleeeeennnnn ay kafalar güzel
Hazır kafam da güzelken kime sarsam..
@Efser manğn nerde efser?
SanırımKajupi nin de menüsünü göremedim
Ahu da menü versin yoksa artık onla küserim iletir misinizhee bi de zati ankarada valla sopamla peşine düşerim Ahu060812
dandini2017 menüsü de eksik mi
Kafa tinerli ama yine bak çalışıyiiiiii
Aa çok tarz olmuşsun ya
Hiç kalem etek giymedim. Basen geniş olunca cesaret edemedim, bacaklar da kalın, boy da kısa tabi. Biraz daha bel basen oranı az olanlara yakılıyor kalem değil mi
Ama çok hoş siyahı çok severim
Geçmiş olsun. Limonata içer mi acaba? Sığuk değil ama ılık limonataya biraz bal karıştırıp şekerini az tutup tabi...Yeğenim hastalanınca yaparız hep, limonu o şekilde tüketebiliyor çocuklar
Belki bir de mide bulantısı için zencefilli şekerler var ya onlardan?
aa çok güzelmişArkadaşlar dün bir dergi aldım, böyle kartlar var içinde pilates kartlarıymış. Ama benim pişates lastiğim yok, bilemedim. Almam lazım demek ki. 50 tane kart var. Alanınız, yapanınız oldu mu bunları?
Eki Görüntüle 2048952 Eki Görüntüle 2048952 Eki Görüntüle 2048953
Ben yazın bol elbiseler giydim, kısa etek de giydim. Aslında komplesk yapmıyorum hiç. Ama yakışmayınca işte...bende basen sorunundan hiç kalem etek giyemedim
daha doğrusu etek giyemiyorum
Cıkss olmaz yimemmmBen de belki 20 yıldır şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama bana mısın demiyor. Ya bu kız şekersiz içiyor bizi hadi ayda 1 kilosunu sileyim demedi meretŞekerli içmeyi denedim geçenlerde ama çok güzel oluyormuş vallahi insanın canı tatlı matlı da istemiyor o zaman, yanında da bir simit olacak... Aayy ben neler diyorum gidip yemek yiyim
Kaptan öğlen araları olmuyor burda, yemeğe gidiyor. Çaktırmadan bir ince dilim pasta yiyebiliriz
Öyle canım tabi :)arkadaşlık,nişanlılıkta tatlı tatlı oluyolar evlendikten sonra madalyonun öteki yüzünü gösteriveriyolarbuda insanın zoruna gidiyo tabi
kardeşlerinle böyle güzel geçinmen ne güzelerkekler biraz daha uzak oluyo ama başın sıkışsa candır yinede herkesten önce o gelir koşar tabi sitisnalarda olabilir,ele karışınca değişenlerde oluyo ama buda nasip artık
bence benimkide evlenir yaa öyle dediğine bakmıyorum, çocuk daha sonuçta :))
Aynen helvayı bende yedim süt için. Birde kütahya da tahin şırası vardı ay ne güzel tadı vardı onunİnşallah canım
İndirdim uygulamayı,bugünden itibaren yapacağım inşallah
Teşekkür ederim
Benim eşim de akşam yemeğini beraber yemek istiyor .
Mantıklı söylediğin ,ama zaten yemekler o saate ancak hazır oluyor.Yine de yarım saat önce de olsa ne kadar erken yense o kadar kar
Hoşbuldum Ausum..İnşallah sizlere uyum sağlarım.Kahvaltıdan sonra D3 ,B vitamini tedavisi için iğne yaptırmaya gittim sağlık ocağına .Oğlum bugün evdeyken fırsatı değerlendireyim dedim.Dönüşte yolu uzattım yarım saat yürüdüm.Madem girdik bir yola ...
Bilmez miyim
Herkes tatlı aşerir ben hamurişi
Ben de emzirme döneminde tahin helvasını bol bol yemiştim süt yapıyor diye .Namıssız güzel süt yapıyordu
Ben de de vitiligo var ,tiroit dengesizliğinin de etkisi var ,tabii stresin de.
İnşallah ben de alışırım.
Hoşbuldum canım
Portakal pişman olursun ileride yap 1 tane
Zaten kızın başlar bir daha ki seneye herkesin kardeşi var benim yok deyince için acımaya.
Eşimin yakınının oğlu üniye şehir dışına gitti.Babası ağlıyormuş yalnız kaldık diye.Oğlum da diyor ki ben gitsem Zeynep var ,yalnız kalmazsınız.Ben de dedim herkesin yeri ayrı.Nasıl evlendireceğim ileride bilmem,ayrılık fikri insanı üzüyor..Gelinim benim için sık sık BDV de konu açar herhalde.
Genetik olduğu hala kesin değil canom ama bende öyle olduğunu düşünüyorum. Mutlaka vücutta ki bir eksiklik sebep oluyor. Başkasını bilmem ama ben çok hassas bir kişiliğimiyi canom ... epey toparladı .... daha da iyi olacak inşallah
vitilogo eşimde de var .... anasında ...dayısında..abisinde ...var ....genetik bir cilt rahatsızlığı ... stres etkilemiyor bence :) sadece hassas kişilerde görülme olasılığı yüksek der araştırmalar .... ama tüm sülale mi hassas eşimde bilemedim :))))
evet çok revaçta ...
bu arada diğer mesajını okudum da , beynini lütfen şaka da olsa ... yemenin içmenin muhabbeti ile doldurma ... pasta değil salata düşün :)
@Bonus bende 3 belde 3 boyunda ameliyatlık fıtık vardı ... belim için 5-6 farklı prof. ameliyatsız imkansız dedi ..hatta yusuf doğmamıştı daha ... biri çocuğun var mı dedi ? yok henğz dedim ... doğurma masada kalırsın dedi
neyse ...demem o ki 8 senedir 6 fıtığa ne oldu bilmiyorumama geçti ... kilo desem ? kilolu iken geçti ..
Hiç bitmeyen seromonidir bu ...
ne zaman evleneceksin ?
ne zaman doğuracaksın ?
2.yi ne zaman ?
Hülyaaaaaaaaaaaaaaaaa........ benim iştaha bi el at bacı
canım mezuniyet hesabın yine 4.takıma giriş kilondan yapılacak , listeye ilk girdiğinde baş.kilon ve hedef kilon 4. takımda
White1989 (69.9/68.2/1.7/%2.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 12 temmuz;başlangıç kilosu 73.5;hedef 54
@MiuLego
Sağlarsın sağlarsın hiç şüphem yok deynebimbu arada gözümden kaçmadı @Nevreste den 3 kilo azmışsın
peynir sevilmez miiiiiiiiiii ya
Kırmızı ayakkabı giyecektin haniSiyah kalem etek siyah sifon bluz siyah ayakkabi))
Canım çok geçmiş olsun. İlaç içmiyorsa bile git derim, maalesef kendi kendi geçmiyor, serum takılır gerekirse iğne verilir. Ağır geçiyor benimkiler de geçirdiKizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Yok hele dursunNego eflal canımcım bu hafta nerdeyse izin kilondasın. 71.5 ile izne ayrılmışsın.. bu cumaki kilon 71.6 :)
Listeye girme hazırlıklarına başlıyor musun yani artık
Ben de ilk defa aldım da pilatesle hiç alakam olmadı. Kursuna gitmek lazım diye düşündüm hep ama belki bunları yapabilirim.aa çok güzelmiş
ben hiç görmedim bile
hangi dergi acaba bizde alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?