- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
kalpten gidiyordum.. Vallaha gidiyordum kalp atışım hızlandıGeldim @MiuLego kaptanım geldim huuu şimdi sana hafta sonu özeti geçeyim lakin işlerim hiç bitmiyo temizliğe başladım halı cam mutfak falan fişman...
Ctesi sabah erkenden yollara düştük kuzenimin brınchına gittik gitmez olaydım her türlü kızartma kuru diri dolma yaprak sarma envayi çeşit hamurişi envayi çeşit meze salata hayatınızda yediğiniz bütün sütlü şerbetli tatlılar patatesler köftler Salamlar sosisler Gözleme açan teyzeler omlet yapan kızlar aman dedim yani ben tabağıma sadece domates salatalık peynir çeşitleri aldım ama çocuklara yediririken onlarınkinden böldüm tattım falan napayım nefsimi anca körledim ordan görümceme gittim akşam yemeğini de orda yedim ordada 4 kaşık yeşil fasulye ile 2 kaşık bulgur yedim...
Dünkü menüm de
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Akşam
Mangalda köfte tavuk
Salata
Su yine az oldu 1.25 falan...
Ama dünde bi işe giriştim ki sormayın benim kızın büyün çekmece kitaplık çalışma masası döktüm bi kamyon çöp çıkardım başımı kaşıyamadım öncesinde de mutfak dolaplarının altını sildm
Şimdi bi küçük halı yıkadım komşuda çay içtim işlere daldım.bi bakayım dedim kiiii seni gördüm
kajupi kuzum akşam olmadı.. hiç olmadı.. karbon dolu.. şişirecek şeyler.. cumaya o şişkinlik gitsin.. 4 gün maksimum özen istiyorum senden.. konuşmuştuk biliyorsun.. cuma önemli.. verdiklerin vereceklerin daha önemli..Kaptanımm canım özürler özürlerrr
Dün okadar yorgundm kiii yattım uyudum.
Bu gün de kalktm işe güce baktım aha şimdi oturdm.
Dünkü menümü yazayım
Sabah 09.30
1 tereyağlı yumurta
2 kk peynr
5 zeytin
1 kçük krep
1 domates
1 salatalık
Akşam 17.00
1 köfte
Şakşuka
1 ufak dilim kıymalı börek
2 mercimek köftesi
Misafirlikte anca bukadar dikkat edebildim.
Tatlısını yemedim ama
Su da 3 lt olmştr
bende var şaheste.. çok da ucuz bir şey.. decathlon larda var.. ama rengini iyi seçmen gerekir.. internette de var satışları.. çok pratiktir lastikle çalışması.. sen hiç yapmadıysan açık pembe almalısın :)Arkadaşlar dün bir dergi aldım, böyle kartlar var içinde pilates kartlarıymış. Ama benim pişates lastiğim yok, bilemedim. Almam lazım demek ki. 50 tane kart var. Alanınız, yapanınız oldu mu bunları?
Eki Görüntüle 2048952 Eki Görüntüle 2048953
Ekmek beyazsa kızarım???6.gün Menüm:
Kahvaltı 09:
1 salatalık, 1 biber, 3 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 5 çeri domates
Ara 11:
1/2 fincan kahve yanında bir tane diyet bar (Hurma ve fındık var içinde, 123 kalori imiş)
Öğlen 15:
1 büyük kase salata, kuru domates, 1 kase yoğurt
Akşam 18:
1 şeftali, 1 kase yoğurt yiyeceğim inşallah.
Su şimdilik 1.5 litre ama artacak.
Spor 60 dakika yürüyüş yaptım x 2= 120 pointnehirnil111
@MiuLegoAusencia
ve tabiki bir tanecik canım ilk Morti'ciğimAntepia27 nasıl menüüü Kıtladın mı şekeri bakiyim
Elbette zorlarm tabi ki ama çok karbon sayılmaz köfte var kıyma var mercimek varkajupi kuzum akşam olmadı.. hiç olmadı.. karbon dolu.. şişirecek şeyler.. cumaya o şişkinlik gitsin.. 4 gün maksimum özen istiyorum senden.. konuşmuştuk biliyorsun.. cuma önemli.. verdiklerin vereceklerin daha önemli..
Gerekirse sporu zorla
ÖDÜLLER AKŞAM ÖĞÜNÜ DEĞİL.. SABAH ÖĞÜNLERİNDE OLSUN .. DAHA GÜZEL OLUR.. MERCİMEK KÖFTESİ BÖREK HEPSİ AYNI ANDA ÇOK GELDİ..Elbette zorlarm tabi ki ama çok karbon sayılmaz köfte var kıyma var mercimek var
Karbon protein karışık biraz. 1 dilim börek 1 dilim ekmek niyetine.
Bi de demiştim 1 gün azcık ödül gibi olursa bıkmadan usanmadan daha kolay yapıyorm diyet.
Ayyy dedim bende sopa geliyorÖDÜLLER AKŞAM ÖĞÜNÜ DEĞİL.. SABAH ÖĞÜNLERİNDE OLSUN .. DAHA GÜZEL OLUR.. MERCİMEK KÖFTESİ BÖREK HEPSİ AYNI ANDA ÇOK GELDİ..
Hep birlikte o ağırlıklardan kurtulacağız canım inşaallah
Aksam yazmissiniz baktimda he heyyy diyorum sana nevreste demekdeynepnaz ile agirlik dengeliyceksiniz bide ben varken he heyyy listedekiler cali cirpi sayilir.
Listenin agir ablasi benim.
Bi agirligim var yani burda
Bi nevrestenin bi deynepnazin sanmiyorum disimin kovuguna yetecegini
Yok canım sık yemiyorumNevreste tahin pekmezi her gün düzenli mo yedin. Ben 45 kilodan 55 kiloya bir yıl boyunca her gün tahin pekmez yiyerek çıktım. Yani bilinçli olarak yedim , annem kilo alırsan vitiligon geçer, çok kansızsın deyip duruyordu. Babamda sağolsun çeşitli pekmezler almıştı. Belki sende ondan almıştırsın
Kız oranın mis gibi döneri var kahvaltı menüsünde bileAblam çukurambar madoymuş harikaydı diyette olmadığım da mutlaka gidicem lakin hala gözümün önünde uçuyor yemediklerim
Ben sana özelden numara atayım da ordan dürt bari..en azından ben görür dönerim ordan yoksa bi işlere dalıyomki sorma.hem sana evimin resmini atarım niye gelemiyom anlarsın
Hoşbulduk canımGünaydın canım tekrar hoşgeldin
Geçmiş olsun canım
Rabbim ailelerine sabır versin inşallah
Hoşbulduk aeben'cimAna sonunda deynep gelmiş
Nevoşum , deynep hoşgeldiniz bacılar
Bu arada bu hafta deynepden -2 kilo bekliyorum çünkümmm hatun hayatında diyet yapmamış bünyesi ne oliyi der
Gördüm canımda hain kılçıkla ugraşıyordum dünHoşbulduk aeben'cimBenim gözlerim de senin mesajını arıyordu.. .Baktım bildirimlerde yok tesadüf gördüm.Dedim yoksa bana küstü mü Ben ayda 4 kilo verirsem yeterli deynepnaz nasıl verir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?