Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

6.gün Menüm:
Kahvaltı 09:

1 salatalık, 1 biber, 3 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 5 çeri domates
Ara 11:
1/2 fincan kahve yanında bir tane diyet bar (Hurma ve fındık var içinde, 123 kalori imiş)
Öğlen 15:
1 büyük kase salata, kuru domates, 1 kase yoğurt
Akşam 18:
1 şeftali, 1 kase yoğurt yiyeceğim inşallah.

Su şimdilik 1.5 litre ama artacak.
Spor 60 dakika yürüyüş yaptım x 2= 120 point nehirnil111
@MiuLego Ausencia
ve tabiki bir tanecik canım ilk Morti'ciğim Antepia27 nasıl menüüü Kıtladın mı şekeri bakiyim

kalpten gidiyordum.. Vallaha gidiyordum kalp atışım hızlandı kahvaltıdakileri okumaya başlayınca.. sonu da yok.. aha hepsinden yedi dedim

amaaaaaaaaaa yenmemiş

Bu hafta senden çook iş bekliyorum ahuuu liste yükünü sırtlamanı meselaaa

dünkü menü de güzel

oh şükürrrr

ev işi bitmez kuzum arada girip hellöööö diyip kaçıver

Anayım ben aklıma türlü komlolar geliyor ahuya noldu diye.. en kötü senaryoları çiziktiriveriyorum kafamda

kajupi kuzum akşam olmadı.. hiç olmadı.. karbon dolu.. şişirecek şeyler.. cumaya o şişkinlik gitsin.. 4 gün maksimum özen istiyorum senden.. konuşmuştuk biliyorsun.. cuma önemli.. verdiklerin vereceklerin daha önemli..

Gerekirse sporu zorla

bende var şaheste.. çok da ucuz bir şey.. decathlon larda var.. ama rengini iyi seçmen gerekir.. internette de var satışları.. çok pratiktir lastikle çalışması.. sen hiç yapmadıysan açık pembe almalısın :)

Ekmek beyazsa kızarım???

Değilse gayt iyi menü..

Elbette zorlarm tabi ki ama çok karbon sayılmaz köfte var kıyma var mercimek var
Karbon protein karışık biraz. 1 dilim börek 1 dilim ekmek niyetine.
Bi de demiştim 1 gün azcık ödül gibi olursa bıkmadan usanmadan daha kolay yapıyorm diyet.

ÖDÜLLER AKŞAM ÖĞÜNÜ DEĞİL.. SABAH ÖĞÜNLERİNDE OLSUN .. DAHA GÜZEL OLUR.. MERCİMEK KÖFTESİ BÖREK HEPSİ AYNI ANDA ÇOK GELDİ..

Hep birlikte o ağırlıklardan kurtulacağız canım inşaallah

Yok canım sık yemiyorumYazmamdaki sebep tatlı yersem sağlık birşeyler yerim demek istedim..Haftada 1-2 en fazla 1 çay kaşığı diyelim
Bununda çok kilo yapacağını sanmıyorum.Ama bugünden sonra tüm tatlıları kestim

Kız oranın mis gibi döneri var kahvaltı menüsünde bile

Ana sonunda deynep gelmiş

Nevoşum , deynep hoşgeldiniz bacılar

Bu arada bu hafta deynepden -2 kilo bekliyorum çünkümmm hatun hayatında diyet yapmamış bünyesi ne oliyi der
Hoşbulduk aeben'cim Benim gözlerim de senin mesajını arıyordu...Baktım bildirimlerde yok tesadüf gördüm.Dedim yoksa bana küstü müBen ayda 4 kilo verirsem yeterli deynepnaz nasıl verir bilmiyorum

Hoşbulduk aeben'cim Benim gözlerim de senin mesajını arıyordu...Baktım bildirimlerde yok tesadüf gördüm.Dedim yoksa bana küstü müBen ayda 4 kilo verirsem yeterli deynepnaz nasıl verir bilmiyorum
Gördüm canımda hain kılçıkla ugraşıyordum dün :S .

Ayyyy 10 yıldır burdayım kime küstüm yahut küstürdüm

Deynep akşam ekmegi kesse ayda 5 kilo gider ondan
Birde şekersiz çay içse oo 10 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…