Ne oldu kurtuldunuz muGördüm canımda hain kılçıkla ugraşıyordum dün:S .
Ayyyy 10 yıldır burdayım kime küstüm yahut küstürdüm
İyiyim hamdolsun agrısı biraz hafifledi şükür demekli ya yırttı geçti yasa düştü ...Ne oldu kurtuldunuz mu
Olsun ya ben sorayım sen bana küsme
Yemezler hele bu hafta hiç denenen bileMorti'ciğim olarak sana bir önerim var ama miu duymasın, o bilmiyordur bu yöntemi...
Eğer bir kesme şekeri te ağzının en dibindeki dişlerinin oraya sıkıştırıp çay içersen kalorisi hiç yokmuş. 1 yudum çayla 1 kesme şeker bitecek ama öyle bir lüpleteceksin canım Morti'ciğim...tamam mı...'kıtlama' diyenler var ama bu o değil bu 'lüpletme'
İnan bana hiç kalorisi yok ama tadı çok güzel, kola zero gibi düşün mmmmm miiss
Denesene
Ben kazanırsam sana kesme şeker yolluycam bir kutu
Kizim hasta kizlar 3 gündür burun akintisi mide bulantisi hafif ates cebellesiyoruz bugun zirve yapti hastaligi kustu hic bisey yemedi ac sadece zorla bi muz yedirdim yatirdim uyuyor okula göndermedim....
Doktora gitsek ilac verecek icmeyecek onuda kusacak ne zaman ilac versem kusuyor... hastaliklarini hep boyle kendi kendine geciriyoruz kalksin biseyler yese kendine gelir...
Bende ev temizligi yemek telasi ugrasiyorum....
6.gün Menüm:
Kahvaltı 09:
1 salatalık, 1 biber, 3 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 5 çeri domates
Ara 11:
1/2 fincan kahve yanında bir tane diyet bar (Hurma ve fındık var içinde, 123 kalori imiş)
Öğlen 15:
1 büyük kase salata, kuru domates, 1 kase yoğurt
Akşam 18:
1 şeftali, 1 kase yoğurt yiyeceğim inşallah.
Su şimdilik 1.5 litre ama artacak.
Spor 60 dakika yürüyüş yaptım x 2= 120 point @nehirnil111
@MiuLegoAusencia
ve tabiki bir tanecik canım ilk Morti'ciğimAntepia27 nasıl menüüü Kıtladın mı şekeri bakiyim
Ya çidden ben perdeleri sökücem bu saatte:
Çok geçmiş olsunİyiyim hamdolsun agrısı biraz hafifledi şükür demekli ya yırttı geçti yasa düştü ...
Evde balık ayırşmıştım bugun yerim diye ay bakmadım bile
Daha değilAyyy dedim bende sopa geliyor
benim de yatıp saatlerce uyuyasım hahahaha daha hiç içimden perde söküp yıkayasım gelmedi..Ay beniş iş öyle kaldı komşu geldi
Ben deli bu saatte perdeleri söküp yıkayasım var hanımm
denemedin mi hülyaAyyy gezdim geldim baya yürümüşüm.bi mağazaya girdim.elbise beğendim 36 bedeni var..kıza dedim bunun devamı yok mu?buldu 40 var size bol gelir dediyok dedim bacım bana 42 olur.bulamadık Onuda..
Banuş evet portinin menüsü tam monti olmuş
pazartesi işleri bitmiyor işyerinde
Allah'ım saat bi 6 olaydı mesai biteydi.. amuda kalkarak halaya durucam öyle sevinicem
Denemedim mium..açıkçası ben avm lerde soyunma kabinlerini çok çooookk nadir kullanıyorum.,evde deneyip olmazsa götürüp değiştiriyorum..eve yakın avm.Daha değil
benim de yatıp saatlerce uyuyasım hahahaha daha hiç içimden perde söküp yıkayasım gelmedi..
Nasıl bi his ki
denemedin mi hülyaay keşke deneseydin olurdu zayıfcıksın kuzum
O kadarcık yapmaz canım tabi ki :))Yok canım sık yemiyorumYazmamdaki sebep tatlı yersem sağlık birşeyler yerim demek istedim..Haftada 1-2 en fazla 1 çay kaşığı diyelim
Bununda çok kilo yapacağını sanmıyorum.Ama bugünden sonra tüm tatlıları kestim
ben diyorum ki 50 mekik günde
yok nerdeee keşke öyle olsa.. 9-6 benim mesai5 te bitmiyormu senin mesai cnm?
kabinler o kadar bunaltıcı kii en güzeli aslındaDenemedim mium..açıkçası ben avm lerde soyunma kabinlerini çok çooookk nadir kullanıyorum.,evde deneyip olmazsa götürüp değiştiriyorum..eve yakın avm.
tok gidin :)Belediyenin yanına yöresel yiyecekler pazarı açılıyor heryıl..yine açılmış.ata başımın Eti'ni yiyor her sene götürürüm çünkü..canı çekecek şimdi ne yapsam bilemedim akşam gidince..
2. gün karatay
Bacım diyetteyim diye aç kalsam keşke..valla iştahım yok...yarın ne olur bilemem tabi..bi tatlı krizi herşeyi çözer :))Heh birde hülyaya laf edip kaçayım
Hülyaaa bacımm. Bilki aç kalmak kilo verdirmez!!!
boş yere aç aç geziyom diye mortilerine göz dagı verme
Bende2. gün karatay
çok merak ediyorum sonucu eflal cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?