Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben diyorum ki 50 mekik günde yapan yok falan cıks dinlemiyorum duymuyorum

yok nerdeee keşke öyle olsa.. 9-6 benim mesai

kabinler o kadar bunaltıcı kii en güzeli aslında

tok gidin :)
Mium tok gitsek de kokular kokulaaarrr..birde her yöre..Muş'tan İzmir'e..ben Mısır unu alacağım sadece kuymak için..ATA'ya da tek bir şey seçme Hakkı veririm.

Mium tok gitsek de kokular kokulaaarrr..birde her yöre..Muş'tan İzmir'e..ben Mısır unu alacağım sadece kuymak için..ATA'ya da tek bir şey seçme Hakkı veririm.
biz bile ne zor dayanırız ata napsın kuzum.. inşallah bir seçme hakkına tav olur da.. sen onu bolca tembihle bir şey istersem ağzıma ağzıma bant tak sakın yedirme de..
Kız @MiuLego söz hergün 100 mekik..

Dikkat: severken öldürebilir -> Miu
bende kahve-hurma-badem 3 lüsü yapıcam birazdan
aslında yogurt ve yulaflı yiycemtim hurmayı ama
ccanım kahve içmek istedi
her türlü daha güzel.. kahve istedi canım.. hemen yapcam
mekik zincirimi oluşturuyoruz bende çekeirm hergün
100 tane banuuu ben de çekiyorum hülyacığım ballı lokmam da 100 dedi.. sen de varsın ettik mi 3

Kaptan elleşme mortime bırak yesin yahu kaç gündür aç bacım benim

Hülyam sen ye bacım ye
Hatta şöyle sütlü tadlıı yokmuydu sen seversin
Cuma günü öğlen senle ecenin yüz ifadesini düşünüp yemeye karar verdim

ayyy 100 beni biraz kastı ama ne kadar yapabilirsek dur bakalımmm

ilerleyen saatlerde acıkmamak için yogurtlu yesem daha iyi sanki dimi
ama hiçte aç degilim

Rengine göre mi sıkılığı hmm şimdi öğrenmiş oldum. Alıyım bir tane bir ara.

Ekmek beyazsa kızarım???

Değilse gayt iyi menü..
Beyaza paydos ettim ama
Denemedim mium..açıkçası ben avm lerde soyunma kabinlerini çok çooookk nadir kullanıyorum.,evde deneyip olmazsa götürüp değiştiriyorum..eve yakın avm.
Ben de denemem hiç yakından veya çok şubeli yerlerden alırım, olmazsa değiştiririm.

Ana sonunda deynep gelmiş

Nevoşum , deynep hoşgeldiniz bacılar

Bu arada bu hafta deynepden -2 kilo bekliyorum çünkümmm hatun hayatında diyet yapmamış bünyesi ne oliyi der
Yerim ben o bünyeyi

Hoşbulduk aeben'cim Benim gözlerim de senin mesajını arıyordu...Baktım bildirimlerde yok tesadüf gördüm.Dedim yoksa bana küstü müBen ayda 4 kilo verirsem yeterli deynepnaz nasıl verir bilmiyorum
Sen nasıl verirsen ben de öyle veririm
Ausencia Nevodan 4 kilo fazlaymışsın yazmıştın ,sabah tartıldım 70,2 imişim. @MiuLego değişiyor mu kilom?
Amaaa Nevoyla yanyana gelsem benden 2 Nevo çıkar.İncecik hatun ,ne basen var ne göbek.Ya tartısı bozuk,ya da vücudunda bir yerinde taş var,o kilolu çıkarttırıyor

afiyet olsun kuzum
Durumlar ne alemde de hele morticanına
bende durumlar vahim gibi ama akşama daha da netleşir

Rengine göre mi sıkılığı hmm şimdi öğrenmiş oldum. Alıyım bir tane bir ara.

Beyaza paydos ettim ama

Ben de denemem hiç yakından veya çok şubeli yerlerden alırım, olmazsa değiştiririm.
Bir sürü şey duyuyoruz kamera koyuyorlarmış falan..benimki sırf paranoyadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…