Mium tok gitsek de kokular kokulaaarrr..birde her yöre..Muş'tan İzmir'e..ben Mısır unu alacağım sadece kuymak için..ATA'ya da tek bir şey seçme Hakkı veririm.ben diyorum ki 50 mekik gündeyapan yok falan cıks dinlemiyorum duymuyorum
yok nerdeee keşke öyle olsa.. 9-6 benim mesai
kabinler o kadar bunaltıcı kii en güzeli aslında
tok gidin :)
Bacım diyetteyim diye aç kalsam keşke..valla iştahım yok...yarın ne olur bilemem tabi..bi tatlı krizi herşeyi çözer :))
Çekeyim diyorum hergün 100 tane yoksa miunun sopası gelecekmekik zincirimi oluşturuyoruz bende çekeirm hergün
Kaptan elleşme mortime bırak yesin yahu kaç gündür aç bacım benim
biz bile ne zor dayanırız ata napsın kuzum.. inşallah bir seçme hakkına tav olur da.. sen onu bolca tembihle bir şey istersem ağzıma ağzıma bant tak sakın yedirme de..Mium tok gitsek de kokular kokulaaarrr..birde her yöre..Muş'tan İzmir'e..ben Mısır unu alacağım sadece kuymak için..ATA'ya da tek bir şey seçme Hakkı veririm.
Kız @MiuLego söz hergün 100 mekik..
her türlü daha güzel.. kahve istedi canım.. hemen yapcambende kahve-hurma-badem 3 lüsü yapıcam birazdan
aslında yogurt ve yulaflı yiycemtim hurmayı ama
ccanım kahve içmek istedi
100 tane banuuu ben de çekiyorum hülyacığım ballı lokmam da 100 dedi.. sen de varsın ettik mi 3mekik zincirimi oluşturuyoruz bende çekeirm hergün
morti oluncaKaptan elleşme mortime bırak yesin yahu kaç gündür aç bacım benim
Hülyam sen ye bacım ye
Hatta şöyle sütlü tadlıı yokmuydu sen seversin
Çekeyim diyorum hergün 100 tane yoksa miunun sopası gelecek
Cuma günü öğlen senle ecenin yüz ifadesini düşünüp yemeye karar verdimKaptan elleşme mortime bırak yesin yahu kaç gündür aç bacım benim
Hülyam sen ye bacım ye
Hatta şöyle sütlü tadlıı yokmuydu sen seversin
Sütlü tatlı yersem öğlen yemeği yemem mium..dengelerim ben onu..
biz bile ne zor dayanırız ata napsın kuzum.. inşallah bir seçme hakkına tav olur da.. sen onu bolca tembihle bir şey istersem ağzıma ağzıma bant tak sakın yedirme de..
Dikkat: severken öldürebilir -> Miu
her türlü daha güzel.. kahve istedi canım.. hemen yapcam
100 tane banuuu ben de çekiyorum hülyacığım ballı lokmam da 100 dedi.. sen de varsın ettik mi 3
Rengine göre mi sıkılığı hmm şimdi öğrenmiş oldum. Alıyım bir tane bir ara.bende var şaheste.. çok da ucuz bir şey.. decathlon larda var.. ama rengini iyi seçmen gerekir.. internette de var satışları.. çok pratiktir lastikle çalışması.. sen hiç yapmadıysan açık pembe almalısın :)
Beyaza paydos ettim amaEkmek beyazsa kızarım???
Değilse gayt iyi menü..
Ben de denemem hiç yakından veya çok şubeli yerlerden alırım, olmazsa değiştiririm.Denemedim mium..açıkçası ben avm lerde soyunma kabinlerini çok çooookk nadir kullanıyorum.,evde deneyip olmazsa götürüp değiştiriyorum..eve yakın avm.
Yerim ben o bünyeyiAna sonunda deynep gelmiş
Nevoşum , deynep hoşgeldiniz bacılar
Bu arada bu hafta deynepden -2 kilo bekliyorum çünkümmm hatun hayatında diyet yapmamış bünyesi ne oliyi der
Sen nasıl verirsen ben de öyle veririmHoşbulduk aeben'cimBenim gözlerim de senin mesajını arıyordu.. .Baktım bildirimlerde yok tesadüf gördüm.Dedim yoksa bana küstü mü Ben ayda 4 kilo verirsem yeterli deynepnaz nasıl verir bilmiyorum
afiyet olsun kuzum
Allah söyletti elleşme bacıma
Bir sürü şey duyuyoruz kamera koyuyorlarmış falan..benimki sırf paranoyadan.Rengine göre mi sıkılığı hmm şimdi öğrenmiş oldum. Alıyım bir tane bir ara.
Beyaza paydos ettim ama
Ben de denemem hiç yakından veya çok şubeli yerlerden alırım, olmazsa değiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?