Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sütlü tatlı yersem öğlen yemeği yemem mium..dengelerim ben onu..
heh tamammmmmm
ayyy 100 beni biraz kastı ama ne kadar yapabilirsek dur bakalımmm

ilerleyen saatlerde acıkmamak için yogurtlu yesem daha iyi sanki dimi
ama hiçte aç degilim
akşam acıkırsan saat 8 e kadar yoğurt hüpletirsin yine.. 8 den sonra acıkırsan aban suya
Beyaza paydos ettim ama
yan beyaz ekmek değil
değişiyor başlangıç kilon deynepçimm.. not ettim..

Bak ardından veremez de veremez o kilo diyorlar cumaya bomba bir eksi patlat da ortam şenlensin
afiyet olsun kuzum
Durumlar ne alemde de hele morticanına
bende durumlar vahim gibi ama akşama daha da netleşir
saydınım söz vermiştin kontrol bende demiştim.
Köşeme geçem mi? ağlayam mı? vahim mi?
Bir sürü şey duyuyoruz kamera koyuyorlarmış falan..benimki sırf paranoyadan.
bende de var o.. herşey beklenir bu zamanda Allah korusun
Ayyyy ben de korktm çok kızdın sandım
kuzum yok.. tamam sen onu dengeler eritirsin bile.. :) cumaya yakın olursa da çok kızarım. Ama arada canın çekmiş demek ki.. Nadiren olur böylesi ama nadiren

nehirnil111 @MiuLego tatlılar iki sorum var

1. Ben 1.sayfadaki tabloda yokum Miucum, gözden çıkarttın mı beni iyice Hep yeme içme konuşmıycam artık söz Barıştık mı

2. Ben parka gidip o belediye aletleriyle egzersiz yaptım 10 dakika, bacak açma kapama vs. Onun puanı tabloda yok. 2 ile mi çarpıyım, 1 ile mi bilemedim. Alt tarafı 10 dakika biliyorum ama ne yapayım, yavaş yavaş arttıracağım inşallah

öhööömmmm öhööömmmm
1. sayfaya yeni gelenleri hftaya pazartesi ekleyecektim amma seni şmdi hemen ekliyorum küs değilim balımmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

2. egzersiz yerine sayabilirsin :) egzersiz puanı ilk sayfada var onunla çarp.. cumaya puanlar değişecek zaten :) 10 dk az mı kuzum 1 puan bile önemli

deynepnaz hosgeldin

@MiuLego belim fena kaptan. Tutuldu tutulcak arada bagirtiyo beni.

Artiydim bu sabah nalet ossun

Yogunluk oluyor gelemiyorum gelsemde okuyorum yazamiyorum kardelen ayse gibiyim
Sen derzler bembeyaz oldu diyince benim de yapasım gelmişti, vazgeçtim vallahi. İnşallah geçer hemen belin

deynepnaz hosgeldin

@MiuLego belim fena kaptan. Tutuldu tutulcak arada bagirtiyo beni.

Artiydim bu sabah nalet ossun

Yogunluk oluyor gelemiyorum gelsemde okuyorum yazamiyorum kardelen ayse gibiyim

kaçamak olmadıgı halde artı isen yorgunluktan
az uyumaktan vs olabiliyor bonuscan

Menü
Sabah
2 adet kayısı şu akşamdan ıslatılmış
Sabah öğle
Az yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
4 zeytin
Az üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Bol kıvırcık
Ara gibi de almaya gittim tadına bakmadan almam kendilerini 1 adet zeytin yarım kayisi bir cevizin 4 birinin yarısi nohut kadar işte yedim
Akşam 17.30
İki kaşık yoğurt
Bir yumurta haşlama
Yoğurda doğrayıp üstüne pul biber ekip yiyecegim
Ardından Türk kahvesi içeceğim
Şu 2 3 olur
Spor coştum akşama bildirimi
Ausencia @MiuLego nar_cicegim

nehirnil111 tatlım pazartesi günkü sporlarımı yeniliyim kolaylık olsun sana da. (Ama hafta sonundakileri yazamadıysan arayıp bulayım mesajlarda.)
...60 dk yürüyüş : 120 point (yokuş çıkmalı olduğu için)
...10 dk egzeriz : 30 point
Toplam: 150 point

Sen derzler bembeyaz oldu diyince benim de yapasım gelmişti, vazgeçtim vallahi. İnşallah geçer hemen belin

Ramazan onceside bi derin temizlikte boyle oldum kac gun bisey yapamadim.
Kac aydir hic yormadim kendimide yani o derin temizlik daha ne kadar idare edebilir ki?

10 igne yemistim bide temizlik pert olmustum. Kac ay ustune tekrar oldu o siddette degil ama artmasin diye ugrasiyorum.
Iki bulasik koyuyorum makineye bi oturuyorum. Ayakta durdukca biseyler batiyor yaniyor ayy revire cevirdim takimi
Halbuki diyetten baska biseyde dusunmuyorum

Canlar benim telefonum bozuldu. O yuzden nete de giremiyorum . En kisa zamanda tamir olur umarim. Esimden girdim simdi. Gelmisken menumu de yazayim.
Sabah
1 dilim yumurtali tb. Ekmegin uzerine tulum peyniri ve sut 1 bardak
Ara 1 muz
14.00= salata , haslanmis hindi ve biraz ayran
Aksami daha yapmadim bi kase yogurt var aklimda belki semizotu da eklerim. Lakin hic acikmadim ustelik porsiyonlarim cok da degildi.
@MiuLego
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
Dunku sporum 40 dk egzersiz= 120
Bugunun egzersizini sonra yazarim simdiden 40 dk tempolu yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…