Ayyyy ben de korktm çok kızdın sandımÖDÜLLER AKŞAM ÖĞÜNÜ DEĞİL.. SABAH ÖĞÜNLERİNDE OLSUN .. DAHA GÜZEL OLUR.. MERCİMEK KÖFTESİ BÖREK HEPSİ AYNI ANDA ÇOK GELDİ..
Alttaki beyaz olan yoğurt mu?
heh tamammmmmmSütlü tatlı yersem öğlen yemeği yemem mium..dengelerim ben onu..
akşam acıkırsan saat 8 e kadar yoğurt hüpletirsin yine.. 8 den sonra acıkırsan aban suyaayyy 100 beni biraz kastı amane kadar yapabilirsek dur bakalımmm
ilerleyen saatlerde acıkmamak için yogurtlu yesem daha iyi sanki dimi
ama hiçte aç degilim
yan beyaz ekmek değilBeyaza paydos ettim ama
değişiyor başlangıç kilon deynepçimm.. not ettim..Sen nasıl verirsen ben de öyle veririm
Ausencia Nevodan 4 kilo fazlaymışsın yazmıştın ,sabah tartıldım 70,2 imişim. @MiuLego değişiyor mu kilom?
Amaaa Nevoyla yanyana gelsem benden 2 Nevo çıkar.İncecik hatun ,ne basen var ne göbek.Ya tartısı bozuk,ya da vücudunda bir yerinde taş var,o kilolu çıkarttırıyor
saydınım söz vermiştin kontrol bende demiştim.afiyet olsun kuzum
Durumlar ne alemde de hele morticanına
bende durumlar vahim gibi ama akşama daha da netleşir
bende de var o.. herşey beklenir bu zamanda Allah korusunBir sürü şey duyuyoruz kamera koyuyorlarmış falan..benimki sırf paranoyadan.
kuzum yok.Ayyyy ben de korktm çok kızdın sandım
üstüne de biraz tarçın ne çok yakışırdı
Alttaki beyaz olan yoğurt mu?
Çok güzel görünüyor yummii
üstüne de biraz tarçın ne çok yakışırdı
Yoğurt ben de çok yiyorum, seviyorum ama bir yandan da yağ yakar diyorlar, bilmem doğru mudur
evet cnm yogurt biraz fazla olmuş yogurt
aslında cnm istemiyor ama sonra saldırmamak için yiyorum
öhööömmmm öhööömmmmnehirnil111 @MiuLego tatlılar iki sorum var
1. Ben 1.sayfadaki tabloda yokum Miucum, gözden çıkarttın mı beni iyiceHep yeme içme konuşmıycam artık söz Barıştık mı
2. Ben parka gidip o belediye aletleriyle egzersiz yaptım 10 dakika, bacak açma kapama vs. Onun puanı tabloda yok. 2 ile mi çarpıyım, 1 ile mi bilemedim. Alt tarafı 10 dakika biliyorum ama ne yapayım, yavaş yavaş arttıracağım inşallah
Sen derzler bembeyaz oldu diyince benim de yapasım gelmişti, vazgeçtim vallahi. İnşallah geçer hemen belin
Yoğurt brn de çok yiyorum, seviyorum ama bir yandan da yağ yakar diyorlar, bilmem doğru mudur
öhööömmmm öhööömmmm
1. sayfaya yeni gelenleri hftaya pazartesi ekleyecektim amma seni şmdi hemen ekliyorumküs değilim balımmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2. egzersiz yerine sayabilirsin :) egzersiz puanı ilk sayfada var onunla çarp.. cumaya puanlar değişecek zaten :) 10 dk az mı kuzum 1 puan bile önemli
Sen derzler bembeyaz oldu diyince benim de yapasım gelmişti, vazgeçtim vallahi. İnşallah geçer hemen belin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?